На френски остров е намерена отломка от самолет

На източния бряг на френския остров Реюнион в Индийския океан бе открита мистериозна отломка от самолет.

Обратно в новината

Коментари - На френски остров е намерена отломка от самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така, това че отломките са там, не значи че самолетът се е разбил там. Означава, че самолетът се е разбил някъде в океана и сега отломките са стигнали до този остров. Освен това, океанските течения не са съвсем непознати, така че ако са отломки от MH317 ще може дори да се предположи откъде идват.

мама му стара, прибилизително във времето на катастрофата, рано сутринта около 06.00, на другия ден след излитането на самолета, група от 6 човека намиращи се на плаж, на най-южния остров от Малдивите, забелязва ниско летящ бял самолет с червени линии надлъжно по него!?Много напомнящ самолетите на "Малайзия Еърлайнз"!Посоката на летене е югозападна!Сега, точно в тази посока се намира архипелага Чагос и остров Реюнион, където откриват тези останки от самолет!След това сведение, всичко за тези свидетели се замълча, което за мен беше много странно!Така и не се чу нищо за отиване на разследващ екип и събиране на сведения от свидетелите, видели ниско летящия над океана самолет!?Ако, не е отишъл разследващ екип да чуе свидетелите от този остров на Малдивите, всичко за мен става много странно и съмнително относно насоките в действията на разследващата комисия!?

отишъл е екип при тях, ама не е бил разследващ, а разчистващ...

Тези отломки ясно показват, че тези 6 човека (ако наистина ги има) не са видели изчезналия самолет - ако това беше случая отломките много по-рано щяха да стигнат до това място. Времето, по което се появяват, т.е. времето, което би им трябвало да стигнат до острова и къде се появяват точно съответства на предположенията направени преди година и нещо къде е паднал MH317. Но добре е да изчакаме да е сигурно, че се отломки от точно този самолет.

Това, ще да е част от самолета, свален в Украйна.:)

и това няма да охлади вярващите в извънземни. A истината е една - самолетът е потънал в безкраиния океан още онази нощ на полета. Kак и защо за сега е неясно. Mоже да има човешко участие, но не и извънземно.

намерили са и куфар с вещи,пак на сущия остров но е бил в морето !!! 2 неща за няколко часа ?! но противно на логиката на 4 000 км от малаъся и на 2ч0 градуса в обратната посока,имате ли някакви версии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко удобно, точно в този момент океанът да "изхвърли" отломка от изчезналия боинг, за да се превключи вниманието на света от убийството в небето над бивша Украйна към друга тема.

като теб мислят много малка група съветски учени от Магадан.

Напоследък, тези учени май са се преместили на Острова.

стилно графито, добър избор

ПОКРАЙ ПТИЧИЯ ГРИП ЩО ЧАЙКИ РЪЗХВЪРЛЯХА ПО СВЕТА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ..

Колкото и сигурен да е въздушният транспорт, човешкият фактор си остава. Както писах по-долу - Varig Flight 254. Хиляди километри от целта в средата на джунглата. При все че и двамата пилоти не са се усетили, че летят срещу слънцето, а не с гръб към него.

ги намериха, не са изчезнали без следа...

Да, така е. Но има хоря, които се чудят как може пилоти да сбъркат маршрута. Ето така може. Не казвам, че това е станало. Просто изтъквам историческите факти и факта, че докато има хора замесени, ще има и грешки.

Големата врачка от Червен бряг Николета заяви през пролетта на тази година , че този самолет е отвлечен и се намира в Афганистан, хората са живи, но ги държат в плен, а с машината ще се извършат терористични актове, така че моля ви се, това не би могло да бъде онзи полет 777 !

го сгащиха Путя. Изалацията на Русия ще обхване и полетите.

Бас държа че хамерика е измислила някаква схема да оправдава изчезването на малайзиския самолет който отвлякоха миналата година!

Това е на Любиц самолета който разби,или не???

не искат да им свалят (изчезват) самолетите, да вземат по едно мече и да ги пребоядисат. Със сегашните цветове много наподобяват руските и полуграмотните зенитчици от краварстан се убъркват.

А грамотните българи хич не се Убъркват, нали!??

Това е част от руска подводница потопена преди 2 седмици

Не различаваш ли самолет от подводница????

Имаш в пред вид о-в Диего Гарсия.Има си документален филм. До ден днешен местното население води дела да си върне земята,но безуспешно.По вечето от населението са се изселили в Англия,живеят в мизерия,без дом бе имущество.О-в Диего Гарсия, превърнат е в най голямата американска база в региона,трайно са се настанили.

в пред вид ? предвид е една дума и не се слага в пред нея !

На няколко хиляди километра от мястото, за което говориш, северно от Япония има едни острови, дето коренното население (айноси) също е било изхвърлено от родните им места, за да могат най-христолюбивите православни хуманисти на света да си направят военна база и после да критикуват запада, че колонизира и експлоатира чужди територии.

Просто Япония е на страната на губещите ВСВ. Нормална практика от страната победител.

Не е в това въпроса, а в това, че най-гуманните индивиди в мире са изселили местното население точно така, както янките и англичаните са изселили населението на Диего Гарсия. С нищо не са по-добри от тях, ако ти и Реюниън все още не схващате какво искам да кажа.

До този френски остров има един друг британски остров, от който местните жители са били изхвърлени от родните им места, за да могат най-големите демократи на света да си направят военна база и после да ни критикуват, че България не спазва човешките права.

loyola

Аха, почва поредния сезон на "Изгубени". После да не се окаже, че парчето е от руска подводница плавала агресивно в международни води?

С изчезването на пътниците на злощастния Боинг на Malaysian Airlines, милиардерът Якоб Ротшилд стана единственият собственик на правата върху важен патент за полупроводник. Мистерията около изчезналия самолет продължава да се разраства с всеки изминал ден, като някои смятат, че Ротшилд е в центъра й, съобщава македонската агенция МИНА. Смята се, че членът на Илюминати е използвал трагедията със самолета, за да придобие пълните права върху патента за невероятния КЛ-03 микрочип. Американската технологична компания Freescale Semiconductor, която допреди инцидента споделяше правата върху полупроводника с Ротшилд, е имала 20 високопоставени членове на борда на машината, а само дни преди катастрофата тя представи на света ново устройство за водене на електронна война за военни радарни системи.

А Сорос не е ли виновен този път? Пффф, остарява завалията. Преди беше виновен за всичко...

Няма как да сте прав, колега. Някой да убие някого за много пари - това не е за вярване, никога не се е случвало в световната история. Виж, при това технологично ниво и при навиците им да следят всичко и всеки, е напълно правдоподобно самолетът просто да е изчезнал без следа.

Но за това, че Русия единствена гласува против създаването на международен трибунал за малайзийския Боинг, с което всъщност публично призна вината си, ви е страх да пишете, гиди мушмороци с мушмороци.

Нещо бъркаш боингите, братле!Така нареченият "руски" всички знаят къде падна!

Подхвърлили са улика, за да започнат отново да ръсят пари с издирването на самолета. Услади им се да си пишат дейност и да им се плаща.

Сега е момента да намерят драскотини или дупки по фрагментите (задкрилките), специфични за шрапнелите на руска крилата ракета. Ха,ха!

Ало,триточковия,пак ръсиш тъпотии-кажи им на другарите,да ти напишат нещо по смислено,бе!

Кефиш с брилянтна логика. Ако една жена пие вода, значи се е...бе!Че и твойта работа.

на грешно място ги търсят и намират. Украйна е точното място за търсене.

Аз съм много зле с географията, но какво прави френски остров в индийския океан?

Ами ... на времето хората не са си стояли в къщи ,а са колонизирали където и каквото могат. Как са отишли прабългарите дори до Франция ,след като историците твърдят ,че произлизаме от района на Афганистан?

Брей, дванадесет колонизатори и нито един демократ!На къде върви този свят!

почти налучка --- на югоизток от Афганистан е родината, но на нашите цигани. Вашите историци приемат, че живеещите по нашите земи от хилядолетия Траки - изведнъж изчезнали, а някакви си българи от афганистан заели празното място? Ха, ха

Явно не само с географията си много зле. Очевадно имаш огромна мозъчна недостатъчност, което си е типично за средния атакаджия.

Човекът не знае и пита. А ти какво съществено каза? Или знаеш само да даваш квалификации анонимно по форумите?

Имаше теория, че падналия самолет в Украйна е изчезналия над Индийския Океан и че е бил пълен с трупове. Единствената видима разлика била закрит прозорец до крилото, който е закрит допълнително изкуствено със занитена плоскост. Не твърдя, че е вярно. Но си имаше такава теория.

Упс, извинявай. Това бе към друг коментар. Тук е безмислено.

Бивша колония брато

Този самолет е трябвало да лети по курс около 40 градуса ,а той е държал курс около240 градуса. Колкото и неграмотен да е бил пилота/ а това е невъзможно!!!/, не би могъл да е сбъркал. Разстоянието от излитането до мястото на отломките е МНОГО ПО-ГОЛЯМО отколкото до Пекин, а в авиацията винаги се стремят да вземат СЪВСЕМ МАЛКО ПОВЕЧЕ ГОРИВО от необходимото за дадения полет, така че не е нормално да вземат такъв голям запас от гориво. Не съм специалист ,но си мисля ,че това НЕ Е ГРЕШКА НА КОМАНДИРА НА САМОЛЕТА. Повече ми прилича на нещо друго. Не съм привърженик на "Световните конспирации" ,но... Моля ,някой свързан с гражданското въздухоплаване да подскаже нещо! Жалко за загиналите ! :-(

Е що да не може? Куала Лумпур - Реюнион е 5700 Куала Лумпур - Пекин е 4350 Разликата е под 25% и е около 2 часа път повече, което е нормален запас за такава дистанция и полет от около 7 часа.

В комбинация със "грешката" от около 200 градуса в курса....?

Най-вероятно класическ аподхвърлена фалшива улика. Тези работи радко се случват по този начин.