Турски самолет заби нос на летище в Непал (снимки + видео)

Самолет на турските авиолинии излезе от пистата на летище в Непал и заби нос в земята. По предварителна информация няма загинали или пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Турски самолет заби нос на летище в Непал (снимки + видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празника за българския народ е пълен.

По последни данни малко преди кацането пилотите са гледали "Забраненият плод" и са били много разстроени от смъртта на Бихтер.

Не се качвайте на американски самолети! Много друсат и не завиват навреме.

е Airbus A330 а ти си 'умник' номер1

Ахаахха имало щети по предната гума на самолета, дираджиите това да не ви е Голф бе. Вкарайте малко мисъл при писането. Добре е, че всичко се е разминало без жертви и пострадали.

Не е забил нос, а се е поклонил на Неговая божественост - Капутин.

Е, от снимките първо НЕ се вижда предната гума(и) (!? :D) - нарича се колесник. От снимките се вижда левият основен колесник, по чийто гуми има поражения, определено. Вероятно същите са и при десния колесник. Турските авиолинии обслужват най-много дестинации от всички авиокомпании в света.

Turkish Airlines до Катманду. Браво на съседите, щом чак до там обслужват линия. И разбира се - жалко за нас. Остава с носталгия да си спомним каква сериозна авиокомпания беше БГА Балкан и до колко много повече дестинации летеше.

Да обаче сега сме колония и ще правиш това което ти заповядат.

Европейска компания No.1за 2013!Наистина имат перфектно обслужване и добри цени,няма стачки.Луфтханза ряпа да яде!

Винаги съм казвал да се помпат гумите малко повече, половината катастрофи стават от меки гуми.

Добре, че не съм бил на борда на този самолет.

Леви десни, но най- опасните са, предни ... Както и колко да кръжиш, накрая, пак ще се забиеш ! Москва не вярва на колесници ! леля Койка, баба Тодора и други

Не е забил нос, вирнал е задница!

Затова ли наште управляващи не слизат от първите страници ? Болни гладни, влачат се с патерици? И всички, гз подават, на мериканци! леля Дочка

Ударил е чело в килимчето за обедната молитва.