Бебето Ники, родено над океана, се прибра у дома

Бебето Николай, което се роди на борда на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт над Атлантическия океан на 26 юли, пристигна в България.

Обратно в новината

Коментари - Бебето Ники, родено над океана, се прибра у дома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо бебето е само с българско гражданство? Нали уж бащата беше немския пилот. Отказа ли се, не иска ли вече да е с майката сектаджийка, не припознава ли детето. Оле мале и там стана една мътна и кървава. А от кого е другото дете, голямото, порасналото. Тази майка явно не си поплюва ...ха ха.

Форума е нападнат от злобни и цинични дребни душици.....егати отровната атмосфера...не се търпи....чао

чао

Да е жив и здрав Николайчо:)...а това ,че се роди в небето е съдба....дай боже и оттук насетне животът му да бъде хубав к изпъстрен с много положителни емоции:)

само като и видя плитката на майката ми е ясно че е от сектите "Свидетели на Иехова" или нещо подобно

Ти добре ли си? Стига си злобяла! В тая жега ако си пусне дългата гъста коса ще заври, все едно с родопско одеало се е наметнала. Плитката си е ОК в случая. Да са живи и здрави.

По-скоро православна християнка от старостилния обряд, сиреч - по руски образец.

Как може толкова да сте толкова злобни бе. Да е живо и здраво детето. Циганка била как могла да роди в самолета и т.н. Имала е още един месец до термина, просто е родила преждевременно. Още повече сигурно е имала и официален документ , че бременността й е без усложнения и може да пътува със самолет. Браво на екипажа и всички, които са й помогнали на жената да роди нормално.

Боже, Боже, какъв прост и злобен народ...И то само по коментарите във виртуалното пространство да ви личеше, ама не...

Ако бяха ползвали презервативите "........ " нямаше да се стигне до тук!

ЗАЩОТО ПРИ ЕДНО ТЕЖКО РАЖДАНЕ, С НЕДАЙ БОЖЕ, ЛЕТАЛЕН ИЗХОД, ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ ДА ПЛАЩАТ ЗДРАВО!!! ПРАВ БЕШЕ КОМЕНТАРЪТ, ЧЕ ИДЕЯТА Е ПРИЛОЖИМА ОТ ЦИГАНИТЕ :-) САМО ДЕТО НЯМА СА МУ БЛАГОДАРЯТ!

И аз като видя съвременна жена с плитка ,имам едно на ум.

Точно като Катнис Евърдийн. Какъв е проблемът?

Луфтханза си мисли, че си прави реклама, ама сега ще се натрупат мангали и селяндури дето ще се напъват да раждат по самолетите. Да пътуваш след като знаеш какво ти е положението ( освен при някакъв много извънреден случай, какъвто тук е нямало) си е чиста проба безотговорност. Ако аз бях шеф в Лутфханза щях да ги одрусам с още един билет, защото на слизане има още един човек за който не е платено!

ахахахаххахахахаххахахах посмях се ...

ами то идиотите това правят - не мислят, а се смеят.

Ако беше прочел публикуваните извадки от правилника на авиокомпанията нямаше да се пънеш да пишеш глупости. И още нещо - мангал на трансатлантически полет - такова животно нема!

А тия мангали с които се напълни тук в Канада интересно как ли са дошли?

Северен атлантически океан няма. Има Атлантически океан. Също има Северно море. Полетът на Луфтханза MAN/FRA минава над Северно море.

Странно нещо сме това българите. Когато новините са криминални, пищим за нещо положително. Сложат някоя хубава, позитивна новина, почва се с подигравателните постове и коментари от сорта "голям праз"!!!

ЗНАЕШ ,ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ Е ВЪЗМОЖНО РАЖДАНЕ ! ПРИЕМАМ, ЧЕ ТОВА Е ПРОВИНЦИАЛЕН МАНИЕР ДА "ТЕ ПОКАЖАТ" ПО НОВИНИТЕ!

Във всеки момнт - не точно, преждевременно раждане говори ли ти нещо, непровинциалисте?

ПРЕЖДЕВРЕМЕННО, КОЛКО ДА Е ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ? КАТО ЗА НОВИНА ОТ СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА :-))

И аз дъщерята за малко да я родя във влака на София, такива силни болки имах една жена ми вика момиче ти ще раждаш а аз викам божичко детето излиза тука на влака. Тогава нямаше джиесеми да извикаш помощ. Големи болки бяха голямо нещо но имаше от съседно купе дойде една жена където каза че е работила като медицинска сестра и ми казва успокой се, всичко ще е наред само дишай дълбоко! И аз какво да правя дишам. И не съм усетила как сме стигнали на София и един човек с кола ме закара на болницата че се помъчих още малко и родих. И така дъщерята извади късмет че се роди Софиянка!

кой кой е на тази снимка? Някой дядо, вероятно държи бебето , ама мъжът е много по-млад от жената - та какви са? Да не са от известнат а пазарджишка махала?

Чети бе, тъпак! :)

Този който държи детето е калекото по линия на лелята. Майката е до него. А зад тях е братовчед на етървата по линия на свекървата.

Ами то е така при този етнос. Като се случи нещо се изсипва цялата МАХАЛА

Интересно, на някои тролове тук очевидно им плащат специално за антицигански коментари за нагнетяване на напрежение и гледат да ги навъртят и в статия която няма нищо общо с циганите, при това подчертано позитивна статия. Другояч не мога да си го обясня, освен евентуално с идиотизъм...

чудо големо! Тия да не са трафиканти на наркотици и в какафонията да са пренесли и 10 кг кокаин?