Самолет се разби до супермаркет, петима загинаха

Петима души загинаха при катастрофа на малък самолет близо до супермаркет край Лисабон.

Обратно в новината

Коментари - Самолет се разби до супермаркет, петима загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В щата Мериленд се е разбил и военен хеликоптер UH-60 Blackhawk с четирима души на борда,ама това е друга тема... Шшш, тихо да не чуе някой !

пилотът с брада или без ?

Шило

Добре де, що не забранят полетите над населени места? Обикновенно летищата са извън населени места, коридорите трябва ли задължително да минават над тях? Айде, където е невъзможно- добре, ама там, където може- що не го направят?

например над центъра на София да се забранят полети...

,А СИ Е ПРОСТО СТРУПВАНЕ НА СЕЛЯНИ НАСРЕД ПОЛЕТО !!

изводът е, че в русия такива неща не се сличват.

Чудеса , за толкова време нито едно пасквилче ,че руснаците са виновни . Груба грешка . Путин е виновен ,самолетчето е карало отровен газ и е трябвало да се забие в супера .Пилотът не е уцелил ,а газта не се е взривили -скапан китайски детонатор

Хайде на минисите и оплюването . Хайде на заработката

Se taia

Надявам се да се усещаш колко си жалък в опитите си да бъдеш оригинален... На такава трагедия (за щастие не много голяма) да слагаш политически краски, трябва да си или идиот, или много добре платен трол...

Да ти падне самолет на главата.... на Великден... кофти късмет за този човек...

Иронично нещо е живота. Старото поколение са научени да пестят, но аз съм по-скоро на принципа бъди прагматик и си носи новите дрехи. Никога не знаеш кога ти е драснато да си заминеш. Честно казано най-ми е жал за шофьора на камиона. Веднага си представих следната ситуация - някоя врачка да му е предсказала, че ще умре при самолетна катастрофа, той цял живот да не се е качвал на самолет и ... Жалко наистина, но на всеки му е драснато да си замине рано или късно. За това ... носете си новите дрехи!

Sm3hurk0

И други работи правя... И жената... и на приятеля жената..... като за последно... :))))

Ей на това му се казва убийствено ниски цени.