Дъщеря на бизнесмен е била в катастрофиралия самолет

Дъщеря на турски бизнесмен, която се завръщала от моминското си парти в Дубай, е била сред пътниците на катастрофиралия в Иран турски самолет.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеря на бизнесмен е била в катастрофиралия самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо: Мир на праха на момичетата! Второ: Откога в Турция имат институция "Червен кръст"? Мисля, че при тях се казва "Червен полумесец".

А след като са за Истанбул що са минали над Иран, а не са заобиколили Сирия от запад?

малко ли с атрагедиите тука, че ни осведомявате и за световните....разцъкали се като, че ли са умрели от глад....

Кюрди, "Стрела", "Игла" ???

Да, те се завират в двигателите, правят се в БГ...

Какво от това. Дъщерята на бизнесмена е като другите дъщери.

Самолетът е турбореактивен а не с радиален мотор както е показано на снимката. Радиалните мотори не се използват за пътнически самолети поне от повече от 70 години!

Наи-вероятно Някои се е правил на ШПИОИНИН в полза на Израел над ИРАНското Вьздушно пространство и му е станло адски горещо

карай ве ти сега що се заяждаш ...той бай ганю пишман журналиста от къде да знай такива подробности

sawo

И това ако не е дискриминиращо заглавие на новина? Дъщеря на бизнесмен била сред пътниците? А другите по-малко хора ли са?

Ами не е подвеждащо заглавието, защото самолетът е частен, полетът е бил в нейна чест и е била придружена от 7 приятелки, не е имало други пътници.

Тъжна история. Животът е непредвидим. Понякога ни напомня колко е преходно всичко, и колко сме уязвими и незначителни спрямо съдбата си! Какво има да се коментира...

Последният запис в черната кутия на катастрофирал самолет: Тате, тате, дай малко да покарам...!"

Теб ти е смешно ама НЕзнаеш че виждал подобна ситуация полет Мадрид-София на Бьлгериан еьр над Средиземно Море бг министьрка /любовница на премера едра цицореста нагла и с афинитет кьм скьпи чанти над 3000 Е/ ВЛИЗА в ПИЛОТСКАТА КАБИНА и цели 40мин се прави на 2 ПИЛОТ в пьлен разрез на всички международни норми и стандарти на Безопасност на ИАТ хубаво че всичко мина добре но можеше и да НЕ Е

Сега покойните терористи от ислямска държава ще имат 11 турски девственици в рая....

Hе си бял. Hе си и вълк. Hаи си ми черна и покварена мизерна душица. черна смет си.

Жалко за загиналите, жалко за момичетата! Парите взеха поредния агнец!

Ще си останат завинаги моми ,жалко ,парите не са гаранция за живот!

Било е голяма грешка да летят на Иран.

Всички полети за/от Дубай са над иранско въздушно пространство.

Момичето било със седем нейни приятелки. Връщали се от моминско парти от Дубай, една стюардеса и двама пилоти, за тях не съм сигурна, но май и те са жени. Всички млади, красиви , моите съболезнования .

А и самолетът е бил женски ...

Лоша карма....

Двумоторните реактивни "Бомбардие Чалънджър 600" летят от 1978 до сега в множество граждански и военни варианти и имат 15 загубени самолета без последния. Нямали са късмет момичетата на този свят ...

Много били сигурни и надеждни, казваш? А днес още един Бомбардиер се е разбил в Катманду, има много загинали - почти всички пътници ... Нещо им е лоша седмица на тия самолети - падат като круши, и все по азиатските планини ...

американците пробват нова система на радар заглушител ,далеч от тях да не стане сакатлък с тяхен самолет

Това е самолет с реактивни двигатели, лети на 12500 метра височина (като доста по-големия Airbus A320), където няма природни катаклизми, освен турбуленция ... И с дължината на полета няма проблем, 7400 километра не са малко. Единствено трябва да се пази от по-големите самолети, по-точно от въздушните течения, които създават. Самолетите Learjet например летят на 15-16000 метра височина, т.е. доста над масовата гражданска авиация и са по-малко застрашени от турбуленция. От технически проблеми по време на полета и птици в двигателите (при излитане и кацане) обаче никой не е застрахован.

"... по-точно от въздушните течения"- то нали за това има РВД да ги насочва.

Само че сте сложили снимка на двигател от съвсем друг тип самолет!

Карай, пак бива ... Че те обикновено слагат полицейска кола ...

Ти пък ... цяло чудо е, че журналистите от дир са уцелили снимка с някакъв двигател от какъв да е самолет ... можеше и снимка на моторна резачка или на РД-191 да качат, едва ли знаят разликата.

Трагедия! Все ми се струва, че тия частни самолети са дребни за дълги разстояния и сложни условия - летят ниско и бавно, не са достатъчно устойчиви, много са уязвими за разни катаклизми, дори и рязко засилване на вятъра, или такива високи и стръмни планини като азиатските ... Лека им пръст на младите момичета!

И много ги свалят с ракети особено ако СНИМАТ за Израел летеики над военни секретни обеки над ИРАН може да се случи и на Чужди политически делегации особено ако не знаят кога да играят танц сьс Арабски саби

Богатите също плачат....

Шило

Лека им пръст на момичетата. Трагедия.