Обискът на руския самолет не бил заради случая ”Скрипал”

Обискът в самолета на Аерофлот, извършен вчера от гранични полицаи и митничари на лондонското летище Хийтроу, не е бил свързан с разследването за Сергей Скрипал

Обратно в новината

Коментари - Обискът на руския самолет не бил заради случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

търси ли са и са намерили каквото им трябва. Скоро намериха и 400 кг. кока.

Бо Бо

Англия предизвика първата и втората световни войни с морската блокада на Германия. Сега се опитва да предизвика и третата с провокациите към Русия. Англосаксонските колонизатори глобалисти (САЩ и Англия) са ненаситни и им трябват войни постоянно, защото на това се крепи съществуването им.

Много е гнусно поведението на хора, чиито предци са били поданици на световна империя, а те самите не само не са я съхранили, а са я довели до упадък и са се превърнали в жалки и посредствени измекяри.

Зависи за кого. Аз лично им се кефя на британците. Трепят предатели без да им мигне окото. Като стара империя са наясно, че ако си предал веднъж ще предадеш и втори път. Е те не им оставят възможност за второ предателство. Да му мислят нашите политици дето си мислят, че като са гепили некой и друг милион ще ги пожалят.

Бачкащите в Англия българи, много интензивно се насочиха към Германия!Нещата за нас там са кофти- намаляват заплати, пундчето отива към долара, с цените има проблеми.....Засега- Германия!

Ами да то на вас БАЧКАТОРИТЕ езика не ви е проблем. Да чистиш , миеш чиний и правиш сви*ки нито английски , нито немски ви е нужен. Мое си обикаляте по света и да си избирате място за БАЧКАНЕ. Моля ви не се прибирайте У БГ- то щото тука тъпунгери си имаме бол , а и няма много за БАЧКАНЕ.

Няма смисъл от много шум! Обискирайте и вие английските самолети, нищо не пречи! На провокациите с провокоция!

Не знам какво са търсили,но преди година на това летище ми откраднаха на линията за сигурност таблета. Това са ингилизите. Високо интелигентни! Майката им.

Добре де, нали англичаните имат право да направят тази проверка, закона не е нарушен, тогава защо руснаците реват? Нека си затворят миризливите руски уста.

Те гранична полиция също имат право да ти бръкнат в ануса, но не зная дали ще си доволен. Може да ти дадат и протокол, който пак там да си сложиш.

Право имат, но в присъствието на екипажа. Там е проблема.

Нашествие на руската паплач. Да си стоят в аборигенската държава и да си носят налъмите.

Май англичаните не са на това мнение? И сигурно защото руснаците са едни от най-мощните инвеститори на и острова и особено в Лондон, а също и много платежоспособни туристи! Виж, същите англичани именно за българите (и румънците) се изразяват като за паплач и поискаха да спрат притока ѝ с Брекзит. Добре е да имаш високо мнение за себе си, ако ти го показват и околните, но в твоя случай си само жалък смешник с неадекватни словесни полюции.

Всички тука дето плюете по Англия сте същите комплексари малоумници които обяснявахте колко били зле и как още по-зле щели да станат британците след Брекзит. Живеете в друг свят и неможе да вденете че има управляващи и това са англодържавите. В Англия в момента икономиката е в прекрасно състояние ,много по добре от очакваното. Местните фирми и бизнеса в UK са обзети от оптимизъм защото имат ръст, увеличават заплатите и всички проучвания са оптимистични. Паунда расте/ако забелязвате/ и прогнозите са за стабилно нагоре. Това е един голям и богат пазар който никой бизнес по света неиска да загуби и се очаква външните компаний да предлагат стоките си евтино за да запазят позициите си на острова . Незабравяйте и подкрепата на големия брат зад океана.Така че не ги мислете ингилизите - те ще карат влака и за в бъдеще , а вие ще си изгниете в кочината с безмисления си необясним патриотизъм и омразата която ви изяжда отвътре.

Старата империя е обхваната от старческа деменция. Прецакаха си контактите с Русия заради интересите ня няколко мародери способни на безскрупулни провокации, а по отношение на хилядите изнасилвани от пакситанци деца показват колко безпределно може да бъде лицемерието. И това ако не е институционална шизофрения...

Англичаните се оср...ха със Скрипал и сега търсят нов повод за раздор най нахално!Малко им се видя замиското свистне от което чак се задавиха.Малко им се видя лаенето от което прегракнаха!Кучетата ще продължават да душат и ровят.Стой та гледай!

Защо Аерофлот ползва соросоидни еврогейски Еърбъс, а не руски православни, мъжествени самальоти без аналог в света?

всичко е замислено и целенасочено от Англия,човъркат и мърсуват всякак ,нали са насрани....

Когато набедените господари на света спрат да се държат като такива и започна да представят преки доказателства, може и да получат подкрепа. всеки е невинен до доказване на противното. не сме в робовладелският строй драги ми подлоги, британия и сие трябва да дойде в цивилизования свят и да докаже ане да заповядва. за военни престъпления както е спорият случай има международен съд в хага, а не самозвани британски лакеи. ако не го разбирате жална ви майка.

Жална ти майка на тебе щото си толкоз прост че си мислиш че няма вече робовладелци и роби. Ако излезеш от селската си кочина и се поразходиш по далече от хоремага може и да ти светне кво се случва по света.И робовладелци и роби ще видиш а може и да усетиш ако ти се прииска да поостанеш. Разбира се че те не са във вида в който са били преди 200 години за разлика от кирпичената колиба в която вероятно живуркаш. .

англосаксонски изроди....маските паднаха....това е май-проклетото племе което е в дъното на всяконзло от последните 3-400 години...в момента са в агония защото краят на тяхното господство идва и е неизбежен

Запишете си някъде, че Англия е основният подстрекател към трета световна война.

:))))) Айде бе ... :)))) Откривателю ! Не си писал много / вероятно щото ти е трудно) ама цялата истина си казал .Ако не беше ни съобщил великата си мисъл как щяхме да живеем?!

англичаните не смятат другите за хора , закони за тях няма просто ...

също като американците! .. Ама те нали също са англо-сакси!

Много са нагли Британците, но пък и руснаците не са хора, така че няма проблем в случая.

Чак ми се дорева от това велико прозрение на нашенски идиот! И е много прав! Кой е чувал по света за хора като руснаци и британци? Навярно единици, че и по-малко? Виж, за българския дебил ММ е чувал целия свят. Може и в галактиката даже да му се носи славата!

При явни нарушения на граничните власти, екипсжът може да откаже достъп до самолета до пристигане на консул или пълномощник консул на борда. А британците скоро ще висят из международните съдилища.

Къде и как ще откаже бе братле. Ти У Англия ходил ли си? В тая държава като дойдеш те хваща страх щото веднага ти става ясно че тука а кажеш копче на властите ,а си се запознал окован заобиколен от десетина полицаи наведнъж . И няма моля ти се ама такова онакова аз май сбърках ,пошегувах се и неиска. Тая държава братле все още е империя и останалия свят колкото и да не му харесва се съобразява с това.

Надявам се руските власти да извършат цялостен преглед на системите на самолета. С проверка за диверсионни устройства, компютърни вируси и всевъзможни други мръсотии. От нагло-саксонските генни дегенерати всичко може да се очаква! И да им изпратят сметката.

Следващия английски самолет ще да бъде изтърбушен с пълно право защото е на високолъжлива манипулираща държава и не се знае къде какво са си наврели..

Лондон освен интриги и лъжи май нищо друго неможе да прави???Та те преспокойно са можели да си сложат каквото искат след като няма свидетели на действията им и след това да приказват поредните си манипулации.. Не само международното право а и всички закони в демократични страни правят обиски с присъствието на домакина и независими свидетели ама то май англия отдавна не е демократична па камо ли законова страна

Британците доказаха, че са наследници на Френсис Дрейк. АБСОЛЮТНО ПИРАТСКО ДЕЙСТВИЕ - захват на чужд кораб (самолетите са чужда територия), претърсване и безпардонно поведение. Без свидетели и без никакви документи. И после Лондон иска да му вярваме, че говори истината по случая Скрипал. Хахаха.. Поне да бяха показали някой фалшива епруветка!

Аз им вярвам много повече, отколкото на руските дебили, които са доказани лъжци, терористи и обикновени убийци!

вярвай им. Проблемът си е твой!

че нямат право на СВОЯ територия да проверят самолети? А по-полека, самолетът не е посолство, че да е неприкосновен. Могат да проверяват когото и когато си поискат.

Летището е английско, но самолетът не е. Да, не е посолство, но си има правила как се проверяват чужди самолети, които те не са спазили...! Така че ТИ ПО-ПОЛЕКА!

Борда на всеки самолет е суверенна територия на дадената страна. Обиск може да се прави, ако са изпълнени две условия. 1.Разрешение на консулските служби. 2.При обиска, проверяващите трябва да се съпровождат или от стюардеса, или от член на екипажа. При случаят с руският самолет не е било изпълнено нито едно от тези две условия. Пилотите казват, че са били в кабината; вратата е била отворена и са виждали само хората в проходите. Отделните отсеци от самолета са останали извън полезрението им. При така изпълнен обиск, винаги могат да се подхвърлят предмети от всякакво естество, а след това да се представят като доказателства за мръсната роля на Русия. В момента на британците страшно много им трябват факти и доказателства. Независимо какви. Може и скалъпени. Някой ще каже, че не съм прав. Добре! Защо тогава британците не спазват международните норми предвидени за проверка на чужд самолет?Нещо работата понамирисва!

Бай Иване много си прав че на острова мирише ама айде кажи кво да правим сега. Така са си постлали хората. Правят квото си искат . Щото са силни и го могат. САЩ Ко прави У Сирия? Доганя Ко прави У Сирия? Русия Ко прави У Крим и У Грузия и У Молдова? Ъ?! Никой неи*бава вече международни споразумения и съюзи и който си е подплатил и е силен си прави квото му е изгодно. Ама ние, ние Ко ши праим тука У територията?! Ще си чешем езиците и ще се лънгондрим колко сме велики- на масата със салатата и ракията.:)

Трябва още повече да се мобилизираме и да ги побъркаме тези неандерталци от Азия, помислили си, че могат да се еВават с англичаните. Може да сме толерантни с мюсулманите, но руснаците са по отвратителни.

Айде с Плевньо яхвайте по един танк и тръгвайте да нападате Русия!

Почвайте ги тези подли англосаксонски копелета с ракети най-накрая! То се е видяло, че тези си искат боя! Ние с каквото можем ще помагаме!

С кво ще помагаш бе? Цървул ! Камъни и дърви ли ще мяташ от ваше село! :))) Я се огледай отгоре до долу и около себе си и сисядай обратно пред ракиятя.

Моля другарко, ама нас руснаците вече никъде не ни искат. Ще се оплачем на арменския поп!

Много лош стана международният тон... На много лошо вървят нещата. Ще се моля на някой от ония да му се задейства разумът на време, преди да стане твърде късно...

Света бе едно много по-добро място за живот, преди Олимпиадата за мир в Сочи.

Да ти пикая на цивилизацията.

да ти пикая на говняшката

ако бяха толкова стриктни и бяха обискирали самолета, с който е пристигнала юлия от високорисковата държава, щяха да открият мускалчето с газа и сега темата скрипал нямаше да е на бойна линия, а само темата за изнасилванията щяхме да четем... ;-)

Не си ти вълк, а плъх.

И не морски , а блатен.

и зла

Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове.

Русские -народ который блуждает по европе и ищет что можно разрушить, уничтожить только ради развлечения!-Написал го е федор достоевски руски писател и публицист.

Да бе , Англия и САЩ хич не са високорискови за оцеляването на човечеството , планетата и живота като цяло.

Аерофлот да прекрати полетите си до Хийтроу в знак на протест. Докато реши другаря Путин какво да прави по-нататък.

Аз предлагам да се обискират всички британски самолети, заради техните интриги(с подобни нагли лъжи оправдаха войната в Ирак), заради кампанията против българите и румънците, която доведе на власт сегашните им управници и т.н.!

Ко предлагаш ти бе ? Цървул! Предлагал бил.:)))))) Кой те брои тебе и на кой свят си мислиш че си? Точно от такива предлагатели като тебе има нужда света.:))))))

Шило

Британското безсилие, води до простотия.

със стотина килограма кокаин в Аржентина, та как да не ги обискират ???

Шило

Кога?

Властите в Аржентина разкриха схема за трафик на наркотици в Европа през руското посолство в Аржентина. По първоначална оценка стойността на партидата е над 50 милиона евро. В мрежата са участвали поне 5 души - двама аржентинци и трима руснаци, като по данни на "Асошиейтед прес" един от тях е бил служител на посолството. Единият от участниците се крие на територията на Германия. Вътрешният министър Патрисия Булрич съобщи за операцията, в която са открити 12 куфара, пълни с 389 кг кокаин. По думите ѝ в нея са помагали и руски полицаи, а съвместното разследване е продължило над една година в двете страни.

В международном аэропорту Буэнос-Айреса задержали аргентинского полицейского Ивана Близнюка по подозрению в причастности к созданию канала поставок кокаина в Москву через российское посольство в Аргентине. Об этом сообщает местное издание Clarin. Дрогата като допинга е държавна политика на Кремъл. Наскоро аржентинците заловиха в ватното им посолство огромно количество-400 кг чист кокаин.Който е бил предвиден да се изпрати от руски дипломат с руски самолет до мАсква. Путлер си е изял топките от яд... шушукат придворните в Кремъл.

В Косово американците построиха цял разпределителен център за наркотици , дето го нарекоха военна база.

глупости

западната цивилизация срещу останалите шест тази анлийска измикярска история не вещае нищо положително време е англия да свикне с мисълта че са седма глуха

,,старите мераци,, не се забравят...??? ,,...1940. Копие (Pike). Френско-британски план за война срещу СССР. Включва: завладяване на съветските танкери, нахлуване в Кавказ, организиране на мюсюлманско-сепаратистки въстания. Основни цели: центровете на нефтената промишленост Баку, Грозни и Батуми. За унищожаването на Баку са предвидени 15 дни, за Грозни 12 дни, за Батуми ден и половина. Допълнителна цел: Одеса. Участват: 90 до 100 самолета (5 групи британски бомбардировачи Бленхайм и 4 групи американски бомбардировачи Глен-Мартин), 6 френски и 3 британски ескадрили. Начало: юни-юли 1940 г. В края на април премиерът Невил Чембърлейн отменя операция Копие..,,???

С Одеса вече успяха.

Снощи им се запали един автобус на Станстед. Голяма паника. Очаквайте днес руснаците са го запалили .

Ще изкарат че е руски напалм "Светлячок"

А за втория пожар в МОЛ, този път в Санкт Петерсбург молчите.

Ако аз бях на мястото на пилота щях с пълен форсаж да вдигна самолета и с няколко лупинга да изхвърля ингилизките памперси нейде в океана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хаха тъп си като типичен русофил. Тва да не ти е москвича на село бе дебилче?

върви към самоунищожение тласкан от аглосаксонците.

,,...Откровението на Кристи: Целият свят, всяка една държава трябва да участва в разрешаването на финансовите трудности на Америка. Трябва тези 500 млрд. долара, колкото е стокооборотът между Европа и Русия, да се превърнат в стокооборот между Европа и Америка. За да се справят САЩ със своите дългове, трябваше да организират такъв катаклизъм (Украйна б.а.), който да няма разрушителни последици за САЩ, за чужда сметка. За целта САЩ трябва да превърнат и Русия, и Европа в свои заложници, да предизвикат непреодолим разрив между тях, да наплашат Европа, да я зомбират ежесекундно с лъжи за руска опасност и агресивност, руски зверства и жестокости (в Украйна б.а.), прииждащи пълчища руски танкове (към Варшава б.а.), настъпваща армада от руски бойни кораби към бреговете на Прибалтика, да истеризират Европа до припадък, Европа да кипне от възмущение срещу Русия и да кипи, докато узрее и сама възжелае безвъзвратно разкъсване на отношенията с Русия, а Русия да бъде провокирана към изостряне на конфликта в Украйна. И нека европейците изтръпнат от евентуалното руско нахлуване! Колкото повече неразбиране възниква между Русия и Европа, толкова по-бързо ще да бъдат реализирани плановете на САЩ. Така САЩ ще запазят мира на планетата, а Европа би съхранила лицето си на защитник на европейските ценности за правата на човека и заедно с това би помогнала на САЩ да решат проблема с дълга си. Въпрос: Защо Европа съучаства в тази война срещу самата себе си? Отговорът на САЩ е кратък и изящен: Fuck the EU!...,,?

подозрителните типове ги обискират така ще бъде

Грешка.Подозрителни типове обискират.

Приятелю, това, че си платен трол е ясно, но как ви избират с мозъчна недостатъчност, не знам! По точно знам, нормално мислещ човек няма така да заработва мизерните сребърници на сорос.

Ти ли си нормалномислещ бе тъпако? Ти си един селски олигофрен, който по-далеч от съседното село не е бил. За такива като теб е нормално да имат режим на тока и да чакат по 10 години за москвич. Внуците обаждат ли ти се от америка бе мършо?

Чудя се на търпението на Путин. Ако беше с болна психика като лудата бабичка или Дончо Тромпета, вече да е пуснал някой "КАЛИБЪР" в знак на благодарност за оказаното внимание.

Приятелска шегичка, да подържа сърбежа.

В социалните мрежи хората питат: - Да хващаме ли руснак, който само си ходи? Отговорът е: - Не. Ако само си ходи, не го хващайте .

,,безсилието,, господа е в такива ,,дребни,, детаили...!!!

Ще ви побъркаме

кои сте вие...??? може би сте зад последните три палежа при нас...??? ще ви хванем и ,,терминираме,,...!!!