Само за час 7000 се записаха онлайн за ваксина срещу Covid-19

Може да се стигне до ситуация, в която сме избрали ваксина, но да получим друга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера как може да са толкова прости и смотани - от вчера 20ч се опитвам да регистрирам майка ми и баща ми ...нито телефон за връзка, нито съобщение , че се работи по проблема ...а очевидно такъв има.....максимум 2ч и се събират на тази недоносена система да работи...имам чувството , че са слиожени в Black-list -а ..явно в техния град ваксини няма да има за нормалните хора без корабни въжета или в СИК/РИК ..и там подобните ...

Прах в очите на хората.Тази така наречена система въобще не работи.Не разбирам защо министъра се фука в медиите като всичко е пунта мара.

На опашка за... здраве? Я пак! https://healthimpactnews.com/2021/460-dead-243612-reported-injuries-from-covid-19-vaccines-reported-in-the-u-k/

Ваксинално напредналите (Израел) напредваат и летално https://principia-scientific.com/israeli-death-rates-skyrocket-after-pfizer-covid-vaccines-roll-out/

добре ,че не обхваща ОПЛ. Някой направил нещо за пари , то само рекламата му струва мн. повече. Като ОПеЛ да споделя ваксинациите до сега. Правихме поименни списъци с телефони и др. На края казаха- дайте само броя желаещи. Дадохме го. Но,ваксинирахме 1/3 ,няма ваксини. Явно някои хора искат само да създадат допълнителна работа. На нас и др. Когато започнахме ваксинацията все пак , някои които до последно много искаха ,започнаха да си търсят предлог да се откажат. Такива са около 10 % от поканените за ваксина- с рак , др. рискове. Някои искали-Пфайзер. Обяснявам , че едва ли ние ще ваксинираме с Пфайзер, поради изискванията за съхранение. Ама той си иска ,защото в екипа на Пфайзер има турчин ,а искащият също е турчин. И т.н. Няма смисъл от подобни изцепки. Който иска ,се такова ,който не иска... създава проблеми. Така бе и поне в началото с Националната система за уведомяване на ОПЛ за болни и контактни -КОРОНА вирус. Някои просто искали да опитат системата като си напишат някакви оплаквания . Не за наша с/ка, Моля ! Даже в момента по едно радио върви съобщението за зелените коридори за ваксинации. Тези зелени коридори са хубаво пожелание ,но кой ги спазва- даже в РЗИ тата не се спазват всички изисквания.

Пуснаха го в 17 часа вчера.... В 18 ч блокира... До този момент не мога да продължа от т.ч нататък, непрекъснато ми дава "Проверете данните си и опитайте отново"... От снощи ги проверявам 40 пъти и опитвам отново ! И ще си стоя на т.1 докато мине пандемията!

ЕС и Италия за първи път блокираха износ на ваксини - на "АстраЗенека" за Австралия Блокирана бе доставка от 250 000 дози за страна извън Европейския съюз

са това капиталистическите пазарни отношения ! Доставят 250 хиляди за Австралия от гърчещия се ЕС, а в Индия, на една крачка от там, престояват 70 милиона дози ваксина !!?

ГЕРБ от месец повтарят ,че нямало желаещи да се ваксинират, затова пускали ваксините по Зелени коридори за Герберасти и техните хора! Сега ...7000 души веднага се записали !? Не вярвам ГЕРБ да лъжат! Те не правят така???

Ако искат да ми бият различно от каквото съм заявил, просто ще си тръгна. Да са мислили като обещават.

Троловете-антиваксъри са се запенили сериозно, бесни са, че пропагандната им машина очевидно работи с много нисък КПД. Бай Ганьо е инат, но като види дебелия край, си сяда на задника. И сега така - няма да се ваксинирам, няма да се ваксинирам, а сега рев, че чака на опашка като кон на празни ясли. Чакането на опашки и желанието за пререждане са най-сигурният начин, че ще се ваксинират заветните 60-70% от нашенските експерти по медицина, политика, икономика и футбол. Мъка, мъка.

Нали миналата година един ученик направи "система" за регистрация на карантинирани. Генерал Мунчо много го похвали. Какво стана - тази "система" помогна ли много? Спаси ли ни?

Да се видят какви са нещастници .... и да си заврат ваксините отзад!

То няма ваксини, но те продължават да разиграват театри, за да демонстрират какви прекрасни неща правят за народонаселението. Няма ваксини, но те пускат онлайн системи за резервации и зелени коридори, които свършват за 2 часа.

значи е правилно

Вариантите са два. Или изчакваш Спутник или си пътник.

Жеков, докат чакаш руското гюбре ки пукнеш от нигерийската версия бре И тогава в кой вариянт ки си Маи ки си във варианта Клара Маринова

След направена регистрация не се получава съобщение на емайл

Ще получиш, моят дойде след половин час

;)

Дано сработи

От ЕК съобщиха че едва от днес Ваксината е в процедура на одобрение а вече има записали се.

7000 трябва да ги ваксинират за по-малко от половин ден, несериозно е. Какво става, ако няма от "желаната" ваксина? Как ще става организацията, ако реша да се доверя на личния лекар? Какво ще правим с оставащите ваксини за деня? След тая система имам все още повече въпроси от отговори..

7000 за цялата страна има 356пункта,съвсем възможно е, ако искате ваксина при джипито се записваш при джипито, ако няма желаната ваксина, не се ваксинираш и чакаш да дойде, няма друг начин

Пак ли са вкарали опция за избор на препарат? Нали казаха, че нямало как да стане да стане тая работа с избора на конкретна ваксина..Според мен не трябва да има опция за избор, специално за този онлайн регистър, така хората ще са наясно и няма да ги очакват "неприятни" изненади когато запретнат ръкав, следователно шансът да се хабят дози ще намалее значително, защото щом си се записал за ваксинация "на сляпо", не ти е от значение коя ще ти поставят. Който иска точно определена ваксина, трябва да се регистрира в друг списък с желаещи където може би , ще чака по-дълъг период от време , докато се появи наличност от конкретната ваксина която иска.

Къде го тоя списък? Нямам против и да си я платя, но си искам каквото искам.

Фейсбук зомбитата дето са против ваксините не е нужно да си дават малоумното мнение за нещо от което изобщо си нямат представа!

защото Вие сте участвали в разработването им ли?

Поучително видео - полски лекар се боцка, междувременно се бъзика с антиваксъри/конспиратори и после (след дни)... умира http://stateofthenation.co/?p=54955

Някой по скапан сайт не намери ли

Материал за съставяне на мнение https://off-guardian.org/2021/02/22/synthetic-mrna-covid-vaccines-a-risk-benefit-analysis/

Нито една от ваксините не е одобрена!!!!!!!!! Всички използвани в момента, имат одобрение/позволение за незабавно/спешно използване...

КОВИДИОТИ

КовиТъпанар!

лъжат масово се изхвърлят вече негони т.н ваксини които нямат и 10% ефективност къде се скриха сезонните грипове? а птичиия и свинския с а в пъти по опасни там защо няма карантина?

Дори 10% от мозъкът ти няма гънки!

Ми, като начало искам да попитам, никой ли не видя че искат номер на лична карта??? Имам спомен, че личната карта е точно упомената кой и как ти я иска. Допълнително са забавни и условията за обработка на данните Да не говорим за сертификата, който е инсталиран за надеждност. Като начало явно всички са .... луднали в една или друга степен. Начело с управниците, а журналистите като пиша - избягват задаването на всякакви въпроси, че е рисково.

и аз, вечния протовник на валсините,ще се боцна....

Май системата има проблем - паспорти от 2001, като че ли не ги възприема - карам ме да проверя данните, а те са си верни.

И други се оплакват от това

Ваксинощети, регистрирани в Обединеното кралство: "Пфайзър" 85179 (вкл. 212 смъртни случая): https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachmentdata/file/966631/COVID-19mRNAPfizer-BioNTechVaccineAnalysisPrint2.pdf ..... и "Астра Зенека" - 157637 (вкл. 244 смъртни случая): https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachmentdata/file/966183/COVID-19AstraZenecaVaccineAnalysis_Print.pdf

Ллллль

Пък няма да се съглася при избрана от мен ваксина, да ме ваксинират с друга, щото нямали от другата.

Глупости на търкалета ! Системата им не работи !А не работи щото ваксини няма !

Като гледам, че нищо не работи. Тия 7000 май са били налети предварително в базата - нъл тъй некадърници

Аз се регистрирах към 19.00 ч. без проблеми -много бързо стана, освен после нещо да се е бъгнала, ако много хора едновременно се опитват да се регистрират! Сега остава и ваксини да има - тези, които хората са поискали!

Друг път 8 човека пробвахме не става - грешни данни.

До 2030г. ще ги ваксинират, ама срещу гербаджийски бяс.

ИДИОТИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЯВНО НЕ СВЪРШВАТ! нО НЯМА ДА Е ЗАДЪЛГО ВЕРВАЙТЕ МИ!

верва ме ти!!!

И после защо бьлгарите нямат доверие на институциите - льжа след льжа! Как не ви е срам! Значи завява някой Пфайзер/Модерна, но получава Астра Зенека уж по преценка на лекарите! Е, няма да стане така, криви са ви сметките! Най-малко заслужавате да ви се тегли по една майна!

Че е некадърно направено – ясно, но никой не може да ти тури насила ваксина, която не искаш... Теглиш им една и си тръгваш. Да не говорим, че винаги можеш да разбереш предварително какво слагат и изобщо да не ходиш.

Няма ли хората над 65 години да са с предимство?

Е па с предимство са

Изрод!

Не разбра ли, че министърът щял бил да "приключи" фаза 4 "другата седмица"...

Как да ги приключи? Като "Окончателното решение" на хитлеристите ли?

Не ме интересуват ковидо-новини , всички други медии бълват с пдообна та*ак информация, напишете нещо друго,оригинално ,аман от пишман журналя... Палче нагоре ако и Ти не желаеш да слушаш за к19 теми и товар неща :)

Като не Ви интересуват - не ги четете. Никой не Ви кара насила, интернет е необятен. Това не е като 'първа и втора' програма по телевизията от едно време - щеш нещеш т'ва е.

Тва стана кат едно време га се записвахме за маторе у МОТОТЕХНИКАТА Ужким бехме първи в списъка за МЗ 251 па ни продадаха КАРПАТИ а двата МЗ-та ги зеха сина на директора на милицията и партийния секретар И ся ки е същата- ки останим с по един аспух от КАРПАТИ наврян отзад да заглушава газовете миризливи

Ще си умрете от невежество уважаеми

Това означава, че системата се справя само с две заявки в секунда. Да си оправят сървърите!

Остават още известен процент от желаещите и кранчето им ще секне! Масата хора не желаят да се ваксинират. Идват и избори много скоро тези, които ни управляват може и да ги няма само след месец! Не трябва да се допускат повече Герб и патериците им във властта! А и друго е важно всички тези министри, щабари, Боцко и други да са в затвора за много години!

Системата не е лоша идея, но аз очаквам скандали - "Защо някой се ваксинира преди мен, а се е записал след мен", "Защо в еди-кой си град има само тези ваксини или ваксините са малко", някои ще бъдат пропуснати защото системата се бъг-нала и т.н. Софтуер за разпределение на ваксините се пише за един месец - пропоционално, по градове, по типове в зависимост от хладилниците. Мина толкова време - да бяха обявили един проект с отворен код да го бяхме написали

Масата хора желаят да се ваксинират, но единиците нежелаещи вдигат много шум.

Факт!

Да обобщим - имаме система за записване, в която можем да се запишем! Обаче това не означава ниищо - може да ни дойде реда, може да не ни дойде. Освен това можем да се запишем и при личните лекари, въпреки че и там това нищо конкретно не значи! Но пък можем да избираме конкретна ваксина! Е да де, ама не съвсем - ние можем да си избираме колкото си искаме, но ще получим каквото ни дадат! Защото може "да не сме направли правилната преценка", въпреки че ни карат да се разпишем, че сме направили "информиран избор". Най-лошото е, че тия хора въобще не се майтапят. Те верно си мислят, че управляват някакви процеси, че се борят сс някаква пандемия и че пазят живота и здравето на народа си. С други думи са толкова глупави и некадърни, че дори не разбират колко глупави и некадърни са.

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с коронавируса и за икономически просперитет, ликвидиране на мизерията и бедността, духовно израстване на нацията по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

Ама си кух като 100 хралупи !

Има ли поръчани мутри вече? Интересът е голям.

Може да се стигне до ситуация, в която сме избрали ваксина, но да получим друга - тогава защо да се записваме ?!? Заради ПР на ББ ?!?

В много страни нямаш избор коя ваксина ще получиш....

Системата не работи. Поне, не при всички. Иначе записаните щяха да са 10 пъти повече.

Едва ли. Хората не са хукнали масово да се ваксинират въпреки пропагандата на Герберастите.

Леле колко много! Остават само още 99.9%.

всъщност ваксини има ли?

Споко ! Ще има за всички от сърце ! Ама така тарикатски по-малко ги пускаме,че мат'ряла вече почва да се бие по опашките !!

Антиваксърите, какво става бе!?

Какво искате да става?

Голем наплив за тези пусти ваксини.

от близо 7 млн. още ни водите по избирателните списъци, 7 000 се записали. Цели 0,1 %.

Провалът е пълен и се чудят как да го замазват....

на маслините!

Боце спечели изборите с този ход.

За мен изборите вече са протоклна процедура.....да пази Бог само няква изненада да не дойде от Сърбия и от Дубай....че там по-костеливи орехи излязоха от Мишо-бирата !