Коментари - Само ДПС откликна за среща с ГЕРБ-СДС и откриха сходства, за вторник остава ИТН | Днес.dir.bg

Само ДПС откликна за среща с ГЕРБ-СДС и откриха сходства, за вторник остава ИТН

"Възраждане" и ПП-ДБ не се отзоваха на поканата. От БСП пък взели решение още на 15 юни против преговори за кабинет с ГЕРБ-СДС, а "Величие" настояват да говорят лично с Борисов

Обратно в новината

Коментари - Само ДПС откликна за среща с ГЕРБ-СДС и откриха сходства, за вторник остава ИТН | Днес.dir.bg

Коментари

Чета коментарите и се оказва,че 9 от 10 са против съставянето на правителство . Ами къде бяхте по време на изборите бе ахмаци? Какво мислите,че ще се получи при следващи избори ? Кокорчо, про100 Киро ,Лена парапета ??? Все тая.Това Ви предлагат , за тях гласувате.

Чалгарите от ИТН, днес ще имат честа, или спасят българският народ или да го продадат на мафията в Булгаристан !!! С мафията или с НАРОДА, както беше казал Хамлет : „Да бъдеш, или да не бъдеш“…

Боци плати, не само неговата партия да е първа, но и ИТН да влезнат в парламента, защото освен ДПС, ИТН могат единсствено да ги подкрепят. НЕЩАСТНИК КОПЕЛЕТА!

Целокупния български народ чака с нетърпение и трепет да види, кой ще е проститутката?

Събраха се !!!

Ха хаа, остава ИТН, демек чалгата, изчегъртвача, насъскан срещу ББ от Мунчо с юмрука, ха хаа. Мунчо ХероМустафов Мъдуровски, когото чалгата искаше за президентска република, ха хаа!

Какви хора избират Тиквата, гущера Сачева, Кърджалийска кофа, Дуловска свирка ?

Това е последния шанс Слави да си вземе милиарда, продавайки ИТН на мафията.

Планът на Шиши и Бойко да превземат държавата с половин милион гласа от 6 милиона избиратели почти успя, но оказа се, е не добре обмислен. Не достигат няколко бройки, а всички са отвратени от тях и никой не иска да рискува, като им предложи задните си части. Защото ( това вече се превърна в максима), който се докосне до ДПС, край с него - вече е белязан и политическата му смърт предначертана. Дойде време за другия трик - купуване на (алчни и безскрупулни) депутати. А това вече е лесно като детска игра. Както се казва в една верига магазини "Тук сте на правилното място!". Парламентът основно е съставен точно от такъв тип хора - там са за да приберат колкото може повече пари и са готови да осребрят всичко, каквото си пожелаете. Като проститутки са! Предложи му достатъчно пари и той ще бъде този, който си пожелаеш. Както се казва, на никой не му пука за тъпия народ - той вече не си заслужава усилията, да го спасяваш. "Абе изобщо не ми пука, какво съм приказвал. Къде са парите? Струват ми се недостатъчни? Не може ли още малко? А, е това вече е нещо друго! Това ми беше идеята, когато тръгнах да ставам депутат. Мечтата ми се осъществи - целувам ръка, казвайте, какво трябва да направя за вас"

Точно в десятката!Така стоят нещата в Букукландия.Защото на никого не им отърваше изменение на закона,при което един депутат може да бъде независим само,ако се е кандидатирал и влязъл като такъв.Напускаш парламентарната си група на партията,в чиито листа си избран,напускаш и парламента и на твое място влиза следващия в листата.Точка!

Биволицата,кравата и козътъ са навън,но никой не може да изкара прасето.

Прости и алчни бандити ще ни управляват отново! Ликувай народе! Ти си ги избра с действие и бездействие!

Тази група от снимката и всички мазни приказки на изключително неприятната Сачева,будят само дълбоко отвращение! Крепката дружба между ГРОБ,ИТН и ДПС - силни пориви за повръщане! Мисълта,че ПКП ще стане пак председател на НС и ,че изобщо е в парламента - буди гняв и силна неприязън към тези,които избраха тази шайка престъпници и крадци,бивши и настоящи мутри, наркотрафиканти и контрабандисти - да вземат малкото,което ни е останало - достойнството и държавата! Ограбената и разпродадена ,разпарчетосана от същите тази гнъс, клета България ,не заслужава тази съдба! Колко хора са си дали живота за нея, за да могат сега освирепелите от алчност ,с мътни погледи, озлобени и освирепели от спрените им кранчета, хиени ,да я продадат на враговете ни без жал и с единствената мисъл,как да я доограбят!

Как се намира работа в американската колониална БГ-кочина? Ами как, никак... В капиталистическата продънена от корупция, беззакония и бандитизъм кочина България, както и във всички останали капиталистически кочини по света, работа се намира само по 2(два) начина: с връзки и с пари. Да, с пари - за да си платиш като поп на безбройните паразити-посредници по веригата и на ЕйчАр "специалистите" да те уредят някъде на работа. Правото на труд, за което право трябва да си платиш. Ако нямаш пари и връзки посмъртно не можеш да си намериш работа дори като учичен метач. Но всичко само с това ли приключва? Не, съвсем не - като стигнеш възрастта 40 максимум 45 години и твоят капиталист-робовладелец ти бие шута и те гони от работа - щото вече си бил много стар, грохнал и съответно в предпенсионна възраст. По уродливите капиталистически "стандарти" за предпенсионна възраст се счита възрастта от 40 години нагоре. И сладка работа - капиталистът-робовладелец няма да плаща ни осигуровки, ни пенсия на своя роб, който преди това е изгонил от работа. И иди се оплаквай на арменския поп - няма кой да те види, чуе или да ти помогне! Пази Боже пък да останеш без работа, ако си на 48-50 или пък над 50 - единственото запазено място за теб са само най-близките гробища! Спасение няма! Трябва или да си мяташ въжето или да ставаш член на някоя престъпна банда или организирана престъпна група - друга възможност да оцелееш няма! Това е робският живот на робите в робските капиталистически кочини. Т.нар. американски "модел" понеже това явление идва от САЩ и е станало вече модел за подражание. В Щатите на това му викат лобиране или нетуъркинг.

А тази малката палава Рая дали го взема от гъза фостата? А дали смуче на Тиквата дъртата спаружена паца? Качествено ли смуче и духа?

Как сте маймунки ? Изгласувахте ли се ? Ми да ни е честито сглобка № 2. Така ще се управлява държавата, докато не бъде унищожена напълно. Но да не драматизираме. Хубава територия и опразнена не остава празна. Не се споменава по т.н. "медии", но в тази територия започват да се появяват еврейски селища, купили дори земята. От затворен тип. С роби вътре българи, разбира се. Така е било и в Палестина преди век. Не вярвате ? Ами погледнете пътя Бистрица - Железница. Например. И това е един пример само. Но продължавайте да гласувате. Това е важно !

Бойко Скоро Ще лазиш На колене Почвай Още От сега.. Пичелиш ли изборти Нещастник!!!

На България й беше отредена ролята на загиваща нация в сценарий, подпомаган от появилата се след 10 ноември "нулева политическа класа". Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде. На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и бандити. Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация… България стигна до задънена улица на своето историческо развитие по всички параметри. Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа. Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа, а може би и в Света. Приватизацията беше разграбване на създаденото от поколения българи национално богатство. След 1990 г. се извършва систематично разграбване и унищожение на страната, отслабване на българската държавност, обедняване на огромна част от българите и стремително задълбочаваща се социална диференциация. Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност и патриотизъм, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. България е първа в света по-най-бързо намаляващо население. Досега, след 1990 г. е загубила 20% от населението си, до 2050 г. ще загуби още 22%, до около 5 милиона.

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската. Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години. От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор -корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост -първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Томороу будет встреча в Пхеньян С уважением товарищ Мао Дзе Дун

Борисов посочи Плевнелиев и Паси като хора с "безспорна репутация", които той ще покани като модератори на контактната група по "първата най-важна тема", както се изрази Борисов - "антиутиновата тема".

От изявлението на Плевнелиев изглежда сигурно, че контактна група ще има, макар засега нито една от останалите 6 партии в несвиканото Народно ... https://www.mediapool.bg/plevneliev-i-pasi-potvardiha-uchastieto-si-v-kontaktnata-grupa-na-gerb-za-badesht-kabinet-news340470.html

Чегъртачите ИТН днес или ще спасят българският народ или ще го пр(о)дадат.

Три главата змия, Копате дъното Трактора Ви Чека у Часните гробища

Сигурно ли е онлайн банкирането ? Сигурно е! Защо нямаме онлайн гласуване тогава? Щото няма да се далаверчи лесно, резултата ще може да бъде проследен в реално време! Избори до дупка! Възможност за онлайн гласуване, пък на когото му е драго да гласува с хартия или на "машина".

Щото двете неща са противоположни.

Демократи за силна България напускат консултациите с НДСВ за съставяне на правителство. ДСБ няма да подкрепи кабинет с участието на БСП. НДСВ обявиха, че е невъзможно да има стабилно правителство без БСП. Нещо повече, г-н Симеон Сакскобургготски преотстъпва на г-н Сергей Станишев правото да посочи кандидат за министър-председател. Така му осигурява поправителен мандат, след като провали своя. С това г-н Симеон Сакскобургготски нарушава предизборното си обещание да не подкрепя “правителство, ръководено от Коалиция за България”. ДСБ посочи двата изхода, които има за България – програмно правителство от експерти или правителство вдясно от БСП. Ако НДСВ провалят своя мандат, следващият води до правителство на ДПС и БСП. Ние ще подновим консултациите с НДСВ след като от тях излезе БСП.

Бяхме наивни, НАТО не си беше показало рогата, ЕС изглеждаше райско място в нашите очи по онова време, високообразованите юпита ни бяха надеждата за това, че ще направят всичко, за да заприличаме на лъскавия Запад. При всичките минуси на управлението на НДСВ, по-добър министър председател от НВ не сме имали.

Всичките сте сработени още от КТБ и другите далаверки и сте обвързани с обща отговорност, ама пък и няма кой да ви я поиска, щото и съдебната система е споделена с кой

трябва да се направят изборите да са всяка седмица така за 20-30 гласувания парите на мутрите боко и шиши ще вземат да свършат и ще стигнем активност 10% обаче герб ще са с 2-3% от десетте и няма да могат да влезнат в парламента тия ако нямаха корпоративния вот - който боко мутрата си го отгледа с държавни средства, като подарява на разни местни феодали и им пълни гушите с обществени поръчки на десеторна цена и после им вика "ще помагаш като дойде време" на въжето всички тия начело с капо ди тути и капи

като гледаме коментарите, май на герб гласоподавателите са 49% купен вот 49% корпоративен и 2% реални идиоти при ДПС поне 50% са реални идиоти и 50% купен и корпоративен - имат някаква електорална тежест а герб си е тотална фантасмагория на една мутра от банкя

Дано, не съм прав..НО мирише ми на Завера ..Боку , Шиши и Подполковника ! Тая, партия Величие Боку и Пеевски я извадиха от ръкава си в последният момент ..тоест,.. Те я създадоха,.. както Кока Кола си направи Пепси за да няма конкуренция! Тримата Дебелака,.. ще правят кабинет и правителство и ще си делят порциите !;)

Да се чете: Само ДПС откликна за среща с ДПС и откриха сходства, за вторник остава ДПС :)

Ние редовите членове на ГЕРБ сме отвратени от лъжата на нашия лидер Бойко Барисов, който обеща да няма коалиция в деня на гласуването, а 2 дни по-късно излиза, че тя тая коалиция е предварително замислена! Повече за ГЕРБ няма да гласуваме, давайте нови избори. Нашия Бойко ни излъга като онзи шмекер Радев, както излъга тия от ПП да гласуват за него, а после Крим стана руски, и се бори за мир (в смисъл иска Рашка да прегази Украина). Долу Бойко! Ти си срам за ГЕРБ! Не те искаме махай се преди да влезнеш в ролята на Курнелия за БСП и да досъсипеш нашата партия ние и без теб можем, ти без нас не можеш, ходи си при оная мис цица с копеленцето от Барцелона.

Всеки, който подкрепи мутрите Борисов и/или Пеевски се делегитимира и компроментира, защото всички знаят, че те са мутри, измамници, крадци и рекетьори - престъпници и рецидивисти! Това особено важи за мутрата-псевдопатриот Слави Трифонов, защото не друг, а точно той влезе в политиката и подлъга подръжниците си, че го правел за да изчегъртал ГЕРБ.

Няма да се криете зад споделената отговорност и да искате всички да ви легитимират. Нали сте победители, нали за това сте се борили, сега си поемете отговорността да управлявате, няма да се криете само зад гърбовете си един друг

sawo

Влиза им малко по малко и на г3рб...

Цялата борба на престъпниците и крадците от 35 години в България е всъщност да се легитимират - себе си и откраднатото (над 300 милиарда долара пари и активи) - накратко!

дпс и герб намерили сходство :) :) :) та те са сиамски близнаци !!! заедно въртят обръчите от фирми на ахмет, който се оказаха Българските министерства от който се точат милиарди Български данъци

Пичето от ляво на снимката как се казва?

Рая Назарян от ГРОП!

Следващата Пунта Мара.

Хрантутници , не сте НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ защото 75% не са ви гласували доверие , ако трябва ще си внесем депутати , не е незаконно да се търсят специалисти отвън щом тук липсват кадри , ние ви плащаме не баща ви , НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ !!!!!

Да са гласували!Имаха възможност.Какво им пречеше!?Сега ще се наложи да се примирят с резултата,определен от тези,които гласуваха.

Искам в рая с Рая. Страшна мацка. Каква фигура вади с прилепналите сако и пола малееее...

само секс , за друго не става ,след 10 г. ще е като Теменужка

Па няма да седим и да чакаме да стане като теменужка - да се използва по предназначение, додето не и е изтекъл срока на годност

с дете... Верно не е в Барселона, но като гледам така, най-вероятно бацева гнида да е...

баце и Мария Габриел - не ми я хвали изобщо! За креватни изпълнения може и да става, но за политик и адвокат - не...

Има такъв народ Търговците на ток в шок https://www.24chasa.bg/biznes/article/18173246

само дпс и слави са отговорни партии в това отношение

Който се коалира с етническата партия си прави харакири, това е истината. ББ явно вече не издържа и ще си признае за десетилетната греховна любов с турците... Тия еничари ще ме накарат да гласувам за Възраждане накрая...

За съжаление те са най=големите еничари....

Гледайки приложената по-горе снимка е много трудно да се каже коя от трите безмозъчни кифли на МутроТиквата е по-проста и безмозъчна. На първо четене се вижда, че най-жестоко проста и слабоумна е тази най-вдясно с очилата. Какъв тъп профил има като я погледне човек отстрани - личи си, че е кретенка. След това по тъпотия се нарежда Сачката, а на трето място по тъпотия е онази кифла най-вляво на снимката. Тези трите малоумки са гордостта на Боко Тиквата Бай Хуй - пробутва ги на БГ-раята на сядане и на ставане! Отврат!

жените са по-добри в преговорите

Кви жени бе, тъп, това са ГЕРБави примати!

Теменужка е доверената счетоводителка на мафията и мутрите от десетилетия, а там случайни и тъпи не издържат дълго. Стегни се малко. Сачева е нагла и безскрупулна, тя може да те гледа в очите и да те лъже нагло, не я подценявай. Блондинката не я познавам, но щом Тулупа я праща там, значи, че е нещо от породата на Деса Свирката ( Конституционен Съдия).

Кълвете ли на гола Эвроатлантическа КУКА Във връзка с констатирана неплътност (пропуск) в тръбния сноп на трети парогенератор на блок 6 в АЕЦ „Козлодуй“ е взето превантивно решение за планово разтоварване и спиране на блока за отстраняване на неплътността. Количеството на пропуска е значително по-ниско от предвидените в технологичния регламент за безопасна експлоатация ограничения. Не е регистрирана промяна в радиационната обстановка в помещенията на оборудването и на площадката на АЕЦ „Козлодуй“. ИТН и т. н.( имало такъв народ) "и така нататък"

Има такава крадлива нация.

Бойко Борисов се крие зад жените също като талибанин. И те така действат пускат отпред жените и се крият зад тях нападайки зад тях.

на жените да им сложим бурки и да ги скрием

"Непорочната дева" на ГЕРБ.....!?!? Отврат....у-а-а-а-ъ.......

Мафия.......Кой ги избира, какви хора ?

Интереса клати феса.

С Борисов + Пеевски ще видите еврозона и Шенген…като през Жан Виденово време. Поздрави, Европейска Комисия

Е нали Урсула пак се кани да е шеф на ЕК - тя е пръв приятел на тиквата

Герб и ДПС открили сходства. Разбира се, това е дълбокият и праведен евроатлантизъм на онзи, пострадал по санкциите Магтитски.

Коментари - Само ДПС откликна за среща с ГЕРБ-СДС и откриха сходства, за вторник остава ИТН | Днес.dir.bg

Само ДПС откликна за среща с ГЕРБ-СДС и откриха сходства, за вторник остава ИТН

"Възраждане" и ПП-ДБ не се отзоваха на поканата. От БСП пък взели решение още на 15 юни против преговори за кабинет с ГЕРБ-СДС, а "Величие" настояват да говорят лично с Борисов

Обратно в новината

Коментари - Само ДПС откликна за среща с ГЕРБ-СДС и откриха сходства, за вторник остава ИТН | Днес.dir.bg

Коментари

Чета коментарите и се оказва,че 9 от 10 са против съставянето на правителство . Ами къде бяхте по време на изборите бе ахмаци? Какво мислите,че ще се получи при следващи избори ? Кокорчо, про100 Киро ,Лена парапета ??? Все тая.Това Ви предлагат , за тях гласувате.

Чалгарите от ИТН, днес ще имат честа, или спасят българският народ или да го продадат на мафията в Булгаристан !!! С мафията или с НАРОДА, както беше казал Хамлет : „Да бъдеш, или да не бъдеш“…

Боци плати, не само неговата партия да е първа, но и ИТН да влезнат в парламента, защото освен ДПС, ИТН могат единсствено да ги подкрепят. НЕЩАСТНИК КОПЕЛЕТА!

Целокупния български народ чака с нетърпение и трепет да види, кой ще е проститутката?

Събраха се !!!

Ха хаа, остава ИТН, демек чалгата, изчегъртвача, насъскан срещу ББ от Мунчо с юмрука, ха хаа. Мунчо ХероМустафов Мъдуровски, когото чалгата искаше за президентска република, ха хаа!

Какви хора избират Тиквата, гущера Сачева, Кърджалийска кофа, Дуловска свирка ?

Това е последния шанс Слави да си вземе милиарда, продавайки ИТН на мафията.

Планът на Шиши и Бойко да превземат държавата с половин милион гласа от 6 милиона избиратели почти успя, но оказа се, е не добре обмислен. Не достигат няколко бройки, а всички са отвратени от тях и никой не иска да рискува, като им предложи задните си части. Защото ( това вече се превърна в максима), който се докосне до ДПС, край с него - вече е белязан и политическата му смърт предначертана. Дойде време за другия трик - купуване на (алчни и безскрупулни) депутати. А това вече е лесно като детска игра. Както се казва в една верига магазини "Тук сте на правилното място!". Парламентът основно е съставен точно от такъв тип хора - там са за да приберат колкото може повече пари и са готови да осребрят всичко, каквото си пожелаете. Като проститутки са! Предложи му достатъчно пари и той ще бъде този, който си пожелаеш. Както се казва, на никой не му пука за тъпия народ - той вече не си заслужава усилията, да го спасяваш. "Абе изобщо не ми пука, какво съм приказвал. Къде са парите? Струват ми се недостатъчни? Не може ли още малко? А, е това вече е нещо друго! Това ми беше идеята, когато тръгнах да ставам депутат. Мечтата ми се осъществи - целувам ръка, казвайте, какво трябва да направя за вас"

Точно в десятката!Така стоят нещата в Букукландия.Защото на никого не им отърваше изменение на закона,при което един депутат може да бъде независим само,ако се е кандидатирал и влязъл като такъв.Напускаш парламентарната си група на партията,в чиито листа си избран,напускаш и парламента и на твое място влиза следващия в листата.Точка!

Биволицата,кравата и козътъ са навън,но никой не може да изкара прасето.

Прости и алчни бандити ще ни управляват отново! Ликувай народе! Ти си ги избра с действие и бездействие!

Тази група от снимката и всички мазни приказки на изключително неприятната Сачева,будят само дълбоко отвращение! Крепката дружба между ГРОБ,ИТН и ДПС - силни пориви за повръщане! Мисълта,че ПКП ще стане пак председател на НС и ,че изобщо е в парламента - буди гняв и силна неприязън към тези,които избраха тази шайка престъпници и крадци,бивши и настоящи мутри, наркотрафиканти и контрабандисти - да вземат малкото,което ни е останало - достойнството и държавата! Ограбената и разпродадена ,разпарчетосана от същите тази гнъс, клета България ,не заслужава тази съдба! Колко хора са си дали живота за нея, за да могат сега освирепелите от алчност ,с мътни погледи, озлобени и освирепели от спрените им кранчета, хиени ,да я продадат на враговете ни без жал и с единствената мисъл,как да я доограбят!

Как се намира работа в американската колониална БГ-кочина? Ами как, никак... В капиталистическата продънена от корупция, беззакония и бандитизъм кочина България, както и във всички останали капиталистически кочини по света, работа се намира само по 2(два) начина: с връзки и с пари. Да, с пари - за да си платиш като поп на безбройните паразити-посредници по веригата и на ЕйчАр "специалистите" да те уредят някъде на работа. Правото на труд, за което право трябва да си платиш. Ако нямаш пари и връзки посмъртно не можеш да си намериш работа дори като учичен метач. Но всичко само с това ли приключва? Не, съвсем не - като стигнеш възрастта 40 максимум 45 години и твоят капиталист-робовладелец ти бие шута и те гони от работа - щото вече си бил много стар, грохнал и съответно в предпенсионна възраст. По уродливите капиталистически "стандарти" за предпенсионна възраст се счита възрастта от 40 години нагоре. И сладка работа - капиталистът-робовладелец няма да плаща ни осигуровки, ни пенсия на своя роб, който преди това е изгонил от работа. И иди се оплаквай на арменския поп - няма кой да те види, чуе или да ти помогне! Пази Боже пък да останеш без работа, ако си на 48-50 или пък над 50 - единственото запазено място за теб са само най-близките гробища! Спасение няма! Трябва или да си мяташ въжето или да ставаш член на някоя престъпна банда или организирана престъпна група - друга възможност да оцелееш няма! Това е робският живот на робите в робските капиталистически кочини. Т.нар. американски "модел" понеже това явление идва от САЩ и е станало вече модел за подражание. В Щатите на това му викат лобиране или нетуъркинг.

А тази малката палава Рая дали го взема от гъза фостата? А дали смуче на Тиквата дъртата спаружена паца? Качествено ли смуче и духа?

Как сте маймунки ? Изгласувахте ли се ? Ми да ни е честито сглобка № 2. Така ще се управлява държавата, докато не бъде унищожена напълно. Но да не драматизираме. Хубава територия и опразнена не остава празна. Не се споменава по т.н. "медии", но в тази територия започват да се появяват еврейски селища, купили дори земята. От затворен тип. С роби вътре българи, разбира се. Така е било и в Палестина преди век. Не вярвате ? Ами погледнете пътя Бистрица - Железница. Например. И това е един пример само. Но продължавайте да гласувате. Това е важно !

Бойко Скоро Ще лазиш На колене Почвай Още От сега.. Пичелиш ли изборти Нещастник!!!

На България й беше отредена ролята на загиваща нация в сценарий, подпомаган от появилата се след 10 ноември "нулева политическа класа". Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде. На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и бандити. Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация… България стигна до задънена улица на своето историческо развитие по всички параметри. Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа. Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа, а може би и в Света. Приватизацията беше разграбване на създаденото от поколения българи национално богатство. След 1990 г. се извършва систематично разграбване и унищожение на страната, отслабване на българската държавност, обедняване на огромна част от българите и стремително задълбочаваща се социална диференциация. Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност и патриотизъм, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. България е първа в света по-най-бързо намаляващо население. Досега, след 1990 г. е загубила 20% от населението си, до 2050 г. ще загуби още 22%, до около 5 милиона.

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската. Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години. От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор -корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост -първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Томороу будет встреча в Пхеньян С уважением товарищ Мао Дзе Дун

Борисов посочи Плевнелиев и Паси като хора с "безспорна репутация", които той ще покани като модератори на контактната група по "първата най-важна тема", както се изрази Борисов - "антиутиновата тема".

От изявлението на Плевнелиев изглежда сигурно, че контактна група ще има, макар засега нито една от останалите 6 партии в несвиканото Народно ... https://www.mediapool.bg/plevneliev-i-pasi-potvardiha-uchastieto-si-v-kontaktnata-grupa-na-gerb-za-badesht-kabinet-news340470.html

Чегъртачите ИТН днес или ще спасят българският народ или ще го пр(о)дадат.

Три главата змия, Копате дъното Трактора Ви Чека у Часните гробища

Сигурно ли е онлайн банкирането ? Сигурно е! Защо нямаме онлайн гласуване тогава? Щото няма да се далаверчи лесно, резултата ще може да бъде проследен в реално време! Избори до дупка! Възможност за онлайн гласуване, пък на когото му е драго да гласува с хартия или на "машина".

Щото двете неща са противоположни.

Демократи за силна България напускат консултациите с НДСВ за съставяне на правителство. ДСБ няма да подкрепи кабинет с участието на БСП. НДСВ обявиха, че е невъзможно да има стабилно правителство без БСП. Нещо повече, г-н Симеон Сакскобургготски преотстъпва на г-н Сергей Станишев правото да посочи кандидат за министър-председател. Така му осигурява поправителен мандат, след като провали своя. С това г-н Симеон Сакскобургготски нарушава предизборното си обещание да не подкрепя “правителство, ръководено от Коалиция за България”. ДСБ посочи двата изхода, които има за България – програмно правителство от експерти или правителство вдясно от БСП. Ако НДСВ провалят своя мандат, следващият води до правителство на ДПС и БСП. Ние ще подновим консултациите с НДСВ след като от тях излезе БСП.

Бяхме наивни, НАТО не си беше показало рогата, ЕС изглеждаше райско място в нашите очи по онова време, високообразованите юпита ни бяха надеждата за това, че ще направят всичко, за да заприличаме на лъскавия Запад. При всичките минуси на управлението на НДСВ, по-добър министър председател от НВ не сме имали.

Всичките сте сработени още от КТБ и другите далаверки и сте обвързани с обща отговорност, ама пък и няма кой да ви я поиска, щото и съдебната система е споделена с кой

трябва да се направят изборите да са всяка седмица така за 20-30 гласувания парите на мутрите боко и шиши ще вземат да свършат и ще стигнем активност 10% обаче герб ще са с 2-3% от десетте и няма да могат да влезнат в парламента тия ако нямаха корпоративния вот - който боко мутрата си го отгледа с държавни средства, като подарява на разни местни феодали и им пълни гушите с обществени поръчки на десеторна цена и после им вика "ще помагаш като дойде време" на въжето всички тия начело с капо ди тути и капи

като гледаме коментарите, май на герб гласоподавателите са 49% купен вот 49% корпоративен и 2% реални идиоти при ДПС поне 50% са реални идиоти и 50% купен и корпоративен - имат някаква електорална тежест а герб си е тотална фантасмагория на една мутра от банкя

Дано, не съм прав..НО мирише ми на Завера ..Боку , Шиши и Подполковника ! Тая, партия Величие Боку и Пеевски я извадиха от ръкава си в последният момент ..тоест,.. Те я създадоха,.. както Кока Кола си направи Пепси за да няма конкуренция! Тримата Дебелака,.. ще правят кабинет и правителство и ще си делят порциите !;)

Да се чете: Само ДПС откликна за среща с ДПС и откриха сходства, за вторник остава ДПС :)

Ние редовите членове на ГЕРБ сме отвратени от лъжата на нашия лидер Бойко Барисов, който обеща да няма коалиция в деня на гласуването, а 2 дни по-късно излиза, че тя тая коалиция е предварително замислена! Повече за ГЕРБ няма да гласуваме, давайте нови избори. Нашия Бойко ни излъга като онзи шмекер Радев, както излъга тия от ПП да гласуват за него, а после Крим стана руски, и се бори за мир (в смисъл иска Рашка да прегази Украина). Долу Бойко! Ти си срам за ГЕРБ! Не те искаме махай се преди да влезнеш в ролята на Курнелия за БСП и да досъсипеш нашата партия ние и без теб можем, ти без нас не можеш, ходи си при оная мис цица с копеленцето от Барцелона.

Всеки, който подкрепи мутрите Борисов и/или Пеевски се делегитимира и компроментира, защото всички знаят, че те са мутри, измамници, крадци и рекетьори - престъпници и рецидивисти! Това особено важи за мутрата-псевдопатриот Слави Трифонов, защото не друг, а точно той влезе в политиката и подлъга подръжниците си, че го правел за да изчегъртал ГЕРБ.

Няма да се криете зад споделената отговорност и да искате всички да ви легитимират. Нали сте победители, нали за това сте се борили, сега си поемете отговорността да управлявате, няма да се криете само зад гърбовете си един друг

sawo

Влиза им малко по малко и на г3рб...

Цялата борба на престъпниците и крадците от 35 години в България е всъщност да се легитимират - себе си и откраднатото (над 300 милиарда долара пари и активи) - накратко!

дпс и герб намерили сходство :) :) :) та те са сиамски близнаци !!! заедно въртят обръчите от фирми на ахмет, който се оказаха Българските министерства от който се точат милиарди Български данъци

Пичето от ляво на снимката как се казва?

Рая Назарян от ГРОП!

Следващата Пунта Мара.

Хрантутници , не сте НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ защото 75% не са ви гласували доверие , ако трябва ще си внесем депутати , не е незаконно да се търсят специалисти отвън щом тук липсват кадри , ние ви плащаме не баща ви , НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ !!!!!

Да са гласували!Имаха възможност.Какво им пречеше!?Сега ще се наложи да се примирят с резултата,определен от тези,които гласуваха.

Искам в рая с Рая. Страшна мацка. Каква фигура вади с прилепналите сако и пола малееее...

само секс , за друго не става ,след 10 г. ще е като Теменужка

Па няма да седим и да чакаме да стане като теменужка - да се използва по предназначение, додето не и е изтекъл срока на годност

с дете... Верно не е в Барселона, но като гледам така, най-вероятно бацева гнида да е...

баце и Мария Габриел - не ми я хвали изобщо! За креватни изпълнения може и да става, но за политик и адвокат - не...

Има такъв народ Търговците на ток в шок https://www.24chasa.bg/biznes/article/18173246

само дпс и слави са отговорни партии в това отношение

Който се коалира с етническата партия си прави харакири, това е истината. ББ явно вече не издържа и ще си признае за десетилетната греховна любов с турците... Тия еничари ще ме накарат да гласувам за Възраждане накрая...

За съжаление те са най=големите еничари....

Гледайки приложената по-горе снимка е много трудно да се каже коя от трите безмозъчни кифли на МутроТиквата е по-проста и безмозъчна. На първо четене се вижда, че най-жестоко проста и слабоумна е тази най-вдясно с очилата. Какъв тъп профил има като я погледне човек отстрани - личи си, че е кретенка. След това по тъпотия се нарежда Сачката, а на трето място по тъпотия е онази кифла най-вляво на снимката. Тези трите малоумки са гордостта на Боко Тиквата Бай Хуй - пробутва ги на БГ-раята на сядане и на ставане! Отврат!

жените са по-добри в преговорите

Кви жени бе, тъп, това са ГЕРБави примати!

Теменужка е доверената счетоводителка на мафията и мутрите от десетилетия, а там случайни и тъпи не издържат дълго. Стегни се малко. Сачева е нагла и безскрупулна, тя може да те гледа в очите и да те лъже нагло, не я подценявай. Блондинката не я познавам, но щом Тулупа я праща там, значи, че е нещо от породата на Деса Свирката ( Конституционен Съдия).

Кълвете ли на гола Эвроатлантическа КУКА Във връзка с констатирана неплътност (пропуск) в тръбния сноп на трети парогенератор на блок 6 в АЕЦ „Козлодуй“ е взето превантивно решение за планово разтоварване и спиране на блока за отстраняване на неплътността. Количеството на пропуска е значително по-ниско от предвидените в технологичния регламент за безопасна експлоатация ограничения. Не е регистрирана промяна в радиационната обстановка в помещенията на оборудването и на площадката на АЕЦ „Козлодуй“. ИТН и т. н.( имало такъв народ) "и така нататък"

Има такава крадлива нация.

Бойко Борисов се крие зад жените също като талибанин. И те така действат пускат отпред жените и се крият зад тях нападайки зад тях.

на жените да им сложим бурки и да ги скрием

"Непорочната дева" на ГЕРБ.....!?!? Отврат....у-а-а-а-ъ.......

Мафия.......Кой ги избира, какви хора ?

Интереса клати феса.

С Борисов + Пеевски ще видите еврозона и Шенген…като през Жан Виденово време. Поздрави, Европейска Комисия

Е нали Урсула пак се кани да е шеф на ЕК - тя е пръв приятел на тиквата

Герб и ДПС открили сходства. Разбира се, това е дълбокият и праведен евроатлантизъм на онзи, пострадал по санкциите Магтитски.