Коментари - Само ден след поредно австрийско "не" за Шенген Николай Денков ще опита пробив във Виена | Днес.dir.bg

Само ден след поредно австрийско "не" за Шенген Николай Денков ще опита пробив във Виена

Българската позиция, изразена от премиера, е, че Австрия и Нидерландия ще спечелят, ако България и Румъния бъдат приети в пространството без граничен контрол

Обратно в новината

Коментари - Само ден след поредно австрийско "не" за Шенген Николай Денков ще опита пробив във Виена | Днес.dir.bg

Коментари

Учудващо е, че академика не знае чужди езици и говореше пред австрийците на български

Само слепите и глухите си мислят, че причината да не ни искат в Шенген са бежанците, минаващи през нас. Истинската причина са руските шпиони у нас, които са навсякъде, даже държавната глава е такъв.

Идиотските тези на тоя, т. н. "академик", могат да минават само пред овчедушните нашенци, които въпреки, че не им вярват, са принудени да ги приемат. Но пред австрийци, холандци и останалите двулични копелета от ЕС, дебилизмите му не струват и пукната пара, освен че не му вярват. Да не говорим, че си знаят интересите и те им диктуват България и Румъния да са извън Шенген. И вместо тоя плъх да ходи да се моли и унижава и себе си ( което е по-малката беда), и България, да заяви на австрийските бизнесмени с интереси у нас, че ще се отнасяме към собствеността и интересите им в България, както към тези на Лукоил, докато не ни приемат в Шенген. И ще блокираме всички иинициативи с австрийски интереси в ЕС, докато не променят решението си.

Какво стана с полицаите, които прекарваха мигрантите от турската на сръбската граница? Прави са холандците като казват, че ние нямаме място в Шенген докато не си оправим съдебната система.

Чакайте това подобие на човек да ви въведе в ШенгенА. Този помияр, никой не го смята за човек, па камо ли за МП.

Освен него да пробият орзад

Малко е късно.

И австрийски капитали в БГ да се задържат до удостоверяване че Австрия не работи с Русия

Сега от първото гласуване в което Австрия ще получава облаги до последното - блокаж

Сглобката са провал.Оставка!

да не мине през някоя стена с тоя неговия пробив...Да не им срине парламента, какъвто е "енергичен"

Lyubomir

С този пародиен кЪбинт - дотук ...

1. Основният европейски транспортен коридор, който е важен за нашите бизнес и туризъм е N 10 - Калотина - Капитан Андреево. Влизането ни в Шенген не му влияе по никакъв начин, защото нито Сърбия, нито Турция са в Шенген. 2. Всички читави европейски държави възстановиха границите си през последния месец, заради мигрантския натиск - Германия, Австрия, Швейцария, Чехия, Полша. Само ние /наопаки/ искаме да си вдигнем граничния контрол. 3. Всички читави европейски държави възстановиха границите си по време на Ковид 19 пандемията. Говори се, че не сме застраховани от подобна епидемия в близко време. Защо ни е Шенген? 4. В Гърция в момента има около 35 000 мигранти. Хайде да се хванем на бас, че 24 часа след като влезем в Шенген тези мигранти ще са в България.

о лигофрен

ЖАЛЪК ЧОВЕЧЕЦ, ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ НАВСЯКЪДЕ И ЗА ВСИЧКО. НАРОДОУБИЕЦ!

За добро или лошо, в региона по-мощни контрабандисти от нас са само черногорците:))) И това го знаят всички.

Аре стига бе да го еба с тоя Шенген! На мутрите им е ясно за какво им трябва....цялата контрабанда да минава по лесно!!! На вас за кво ви е? На България за какво и е, та и да се натиска!? Да сме големи производители и експортно ориентирана икономика..да го разбереш. А ние всичко внасяме и икономика, еле па експортна, реално нямаме!!! Остава само контрабандата зад която стоят държавни лица което е и обяснението за това диво натискане за тоя иначе безмислен Шенген. Турция не е в Шенген и има по силна и голяма експортна икономика от нас. Румъния, Кипър и други не са...и икономически са по добре от нас!

Когато чакаш 24 часа на една шенгенска граница да доставиш стока в срок - тогава се разбира смисъла!

Същото се отнася и за въвеждането на еврото, освен че е и загуба на малкото останал ни суверенитет, но там се опитват пак да заобиколят мнението на българите, както при влизането ни в ЕС и НАТО.

Да им занесе малко пържени скакалци и хлебарки, да ги почерпи! Нали в тази област е доктор?

Денков ще се опита да ударисголослужебнодупе австрияпоташаците. Във Виена.

България е държава, която никога не ще може да изпълнява функциите на граница на европейския съюз .

Явно докато не заведем дело за пропуснати ползи срещу Австрия и Холандия онези тикви ще си правят каквото поискат. Въпроса е дали нашите имат някаква националноотговорна позиция и топки.

БРАВО НА АВСТРИЯ. България е държава на мизерията. Вместо да си оправим живота на хората ние се раздаваме , раздаваме..... Когато достигнем живота на средния европеец, тогава тръгвайте да правите други неща.

Този Рептил първо трябва да направи пробив в главата си. Жалко е че 15 и повече години ни управляват закоравели дебили и са в управлението за някакви пари на гърба на народа, който оцелява а не живее нормален живот.

Шенген вече няма. Навсякъде гранични контроли.

Да, граничен контрол на магистралите а наоколо разградени полета и гори, които никой не пази

Няма нищо лошо да се види един молец във Виена. Хубав град и прекрасна кухня. Но защо ние да му плащаме екскурзията? И защо си въобразява, че като се срещне с някой това се брои за командировка? Шенген си връща граничните контроли, а този си мечтае за Европа без граници. И това само за да оправдае разходката си за наша сметка!

Защо? Защо продължава гаврата на Нидерландия и Австрия спрямо България, че и Румъния поставена в този кюп. Никой не прави нещо безпричинно, а България или не разбира или не иска да проумее източниците на бедите си. Ние не сме глупави и наивни, но колкото и да ни правят на такива причините за откровените подигравки с нас остават скрити. Ясно е едно - България няма дипломацията, силата и уважението, за да постига цели, за които причини поне по документи няма. Другото е, че Австрия и Нидерландия не искат да приемат лъжите "по документи" и имат преки доказателства за корупция, канали за бежанци, организирана престъпност и симбиоза на българското МВР и служби с такива организации. Най-малкото в Австрия са базирани няколко от "знаковите" фигури в родните "камори", а имотите и действията на подобни и децата им оставяни с години недосегаеми е повече от дразнещ за тях фактор. И да - това няма да му го кажат и на 4 очи на Денков.

Поне да се държи като мъж, но няма надежда!

Надежда всяка забравете!

Само се излагаме с този очилат мухльо

То за сефте ни излагат нашите пишман управници, нали?

Интересно ми е как ще го направи "пробива" молеца, академично или не?

Този плазмодии е Академик на мишките.Кой нормален европейски политик ще си отвори информационните масиви на Шенген за българските мафиоти

ше праят на 4 очи, няма данни оня да е манафин.

Какъв шенген сънува тая мижитурка,хората неса слепи. Това нее бг племето просто с което си правите ташак.

Не стъпвам в илата и не зареждам гориво на трите зелени букви! Малко, но от сърце!

БАН

Не виждал чивека Виена, па решил да се разходи до там, а и Пеевски му разрешил официално, командировчно му бил подписал. ТРАГЕДИЯ! ОСТАВКА!

Шило

Мишокът църка из Европа, в същото време, Простия тръгнал да плаши Виена, да си помислели, щот догодина им приключвал договора с Газпром и нямало да видят трасе през България, Сърбия и Унгария. Та, те такива ми ти работи.

Когато българските градове,села ,улици,площади,тротоари заприличат като тези на Австрия,Германия,Холандия,Дания,Щвейцария, и то не само във столицата или на печеливши природни места а във всички провинции на България ,едва тогава ще ни приемат във Европа!

Това в територията няма да се случи и след 100 години!

Това означава да плащаш 50% данък, няма да се спаравиш, не се напъвай. Първо Шенген, после плочки и паважи.

Викаш във всяко село и град да има тълпи от тъмнокожи, които искат да ти сменят културата?

Добре,че беше Царя,да ни приемат в ЕС....

Какъв цар сънуваш, най-обикновен мошеник, комарджия и картоиграч! Излъга простолюдието с едни 800 дни, а после най-нагло се отметна от думите си. Завърна се само и единствено да си присвои отново " бащините имоти"! Обаче иначе чипът му е виновен.

Фенката им е казал че ако не го приемат в Шенген ще се съблече гол

Минавам и искам да пожелая на Шило да фане рак на панкреаса

Добре че е глиста да каже кое добре за Холандия и Австрия че те са прости

Денков ли си? Заяви официално, че не искаш Шенген! Както и че въвеждаме визи за САЩ!

Ако някой може да разубеди Австрия, то това е Денков.

Шило

Сериозно? Може, ако каже от там, че си подава оставката и, че ще дойдат наистина кадърни!

Шило

Да си го кажем направо- виждат, що за боклук управлява България. Как да ни допуснат?

Във Българя живеят много русофили и руски шпиони,калпазани и бандити!За това не ни искат!

Шило

Дали е затова? Ами, не е! Щот в Австрия, Испания, Германия, има много повече руснаци от броя на космарлака по главата ти!

Само че тези руснаци там по три пъти на ден препикават снимката на Путлер и го кълнат до девето коляно. И руснаците в България са така. Само вие, вмирисани на нафталин оръфани колхозници, още милеете за СССР.

Шило

Групово или поединично?

То може и там да живеят повече руснаци избягали от руската кочина,но там за разлика от България има правлила закони със които трябва да се съобразяват избягалите от Русия във Гейропа!

този защо не чува Бьлгарското НЕ ???

докато нашите продажни корумпирани политици се държат като п@тки с Австрия и Нидерландия, а не като мъже като Орбан , така ще дае

Обаче като си държим като мъже срещу Орбан (за преноса на газа) не ви отърва.

Шило

Като какви се държим? Като мъже или глупаци?

Мъжът Орбан лиза ануса на Путлер една седмица в Китай.

Австрия трепери! Молецът ще атакува Виена! Тази пица въшка е впедна и трябва да бъде напръскана с ДДТ

Да не би да трябва да си сменим името на държавата България,защото булгар означава варварин,дивак,чоевек със ниска култура,бандит,провилциален селски тарикат!Индия също си смени имато! Така,че защо и ние да не си сменим името България!

Смени си мозъка. Дава бъг.

Клошара го не пущат у селото, той пита де е поповата къща... ББААХАХАХА

За клошара от твоята снимка ли говориш??

Коментари - Само ден след поредно австрийско "не" за Шенген Николай Денков ще опита пробив във Виена | Днес.dir.bg

Само ден след поредно австрийско "не" за Шенген Николай Денков ще опита пробив във Виена

Българската позиция, изразена от премиера, е, че Австрия и Нидерландия ще спечелят, ако България и Румъния бъдат приети в пространството без граничен контрол

Обратно в новината

Коментари - Само ден след поредно австрийско "не" за Шенген Николай Денков ще опита пробив във Виена | Днес.dir.bg

Коментари

Учудващо е, че академика не знае чужди езици и говореше пред австрийците на български

Само слепите и глухите си мислят, че причината да не ни искат в Шенген са бежанците, минаващи през нас. Истинската причина са руските шпиони у нас, които са навсякъде, даже държавната глава е такъв.

Идиотските тези на тоя, т. н. "академик", могат да минават само пред овчедушните нашенци, които въпреки, че не им вярват, са принудени да ги приемат. Но пред австрийци, холандци и останалите двулични копелета от ЕС, дебилизмите му не струват и пукната пара, освен че не му вярват. Да не говорим, че си знаят интересите и те им диктуват България и Румъния да са извън Шенген. И вместо тоя плъх да ходи да се моли и унижава и себе си ( което е по-малката беда), и България, да заяви на австрийските бизнесмени с интереси у нас, че ще се отнасяме към собствеността и интересите им в България, както към тези на Лукоил, докато не ни приемат в Шенген. И ще блокираме всички иинициативи с австрийски интереси в ЕС, докато не променят решението си.

Какво стана с полицаите, които прекарваха мигрантите от турската на сръбската граница? Прави са холандците като казват, че ние нямаме място в Шенген докато не си оправим съдебната система.

Чакайте това подобие на човек да ви въведе в ШенгенА. Този помияр, никой не го смята за човек, па камо ли за МП.

Освен него да пробият орзад

Малко е късно.

И австрийски капитали в БГ да се задържат до удостоверяване че Австрия не работи с Русия

Сега от първото гласуване в което Австрия ще получава облаги до последното - блокаж

Сглобката са провал.Оставка!

да не мине през някоя стена с тоя неговия пробив...Да не им срине парламента, какъвто е "енергичен"

Lyubomir

С този пародиен кЪбинт - дотук ...

1. Основният европейски транспортен коридор, който е важен за нашите бизнес и туризъм е N 10 - Калотина - Капитан Андреево. Влизането ни в Шенген не му влияе по никакъв начин, защото нито Сърбия, нито Турция са в Шенген. 2. Всички читави европейски държави възстановиха границите си през последния месец, заради мигрантския натиск - Германия, Австрия, Швейцария, Чехия, Полша. Само ние /наопаки/ искаме да си вдигнем граничния контрол. 3. Всички читави европейски държави възстановиха границите си по време на Ковид 19 пандемията. Говори се, че не сме застраховани от подобна епидемия в близко време. Защо ни е Шенген? 4. В Гърция в момента има около 35 000 мигранти. Хайде да се хванем на бас, че 24 часа след като влезем в Шенген тези мигранти ще са в България.

о лигофрен

ЖАЛЪК ЧОВЕЧЕЦ, ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ НАВСЯКЪДЕ И ЗА ВСИЧКО. НАРОДОУБИЕЦ!

За добро или лошо, в региона по-мощни контрабандисти от нас са само черногорците:))) И това го знаят всички.

Аре стига бе да го еба с тоя Шенген! На мутрите им е ясно за какво им трябва....цялата контрабанда да минава по лесно!!! На вас за кво ви е? На България за какво и е, та и да се натиска!? Да сме големи производители и експортно ориентирана икономика..да го разбереш. А ние всичко внасяме и икономика, еле па експортна, реално нямаме!!! Остава само контрабандата зад която стоят държавни лица което е и обяснението за това диво натискане за тоя иначе безмислен Шенген. Турция не е в Шенген и има по силна и голяма експортна икономика от нас. Румъния, Кипър и други не са...и икономически са по добре от нас!

Когато чакаш 24 часа на една шенгенска граница да доставиш стока в срок - тогава се разбира смисъла!

Същото се отнася и за въвеждането на еврото, освен че е и загуба на малкото останал ни суверенитет, но там се опитват пак да заобиколят мнението на българите, както при влизането ни в ЕС и НАТО.

Да им занесе малко пържени скакалци и хлебарки, да ги почерпи! Нали в тази област е доктор?

Денков ще се опита да ударисголослужебнодупе австрияпоташаците. Във Виена.

България е държава, която никога не ще може да изпълнява функциите на граница на европейския съюз .

Явно докато не заведем дело за пропуснати ползи срещу Австрия и Холандия онези тикви ще си правят каквото поискат. Въпроса е дали нашите имат някаква националноотговорна позиция и топки.

БРАВО НА АВСТРИЯ. България е държава на мизерията. Вместо да си оправим живота на хората ние се раздаваме , раздаваме..... Когато достигнем живота на средния европеец, тогава тръгвайте да правите други неща.

Този Рептил първо трябва да направи пробив в главата си. Жалко е че 15 и повече години ни управляват закоравели дебили и са в управлението за някакви пари на гърба на народа, който оцелява а не живее нормален живот.

Шенген вече няма. Навсякъде гранични контроли.

Да, граничен контрол на магистралите а наоколо разградени полета и гори, които никой не пази

Няма нищо лошо да се види един молец във Виена. Хубав град и прекрасна кухня. Но защо ние да му плащаме екскурзията? И защо си въобразява, че като се срещне с някой това се брои за командировка? Шенген си връща граничните контроли, а този си мечтае за Европа без граници. И това само за да оправдае разходката си за наша сметка!

Защо? Защо продължава гаврата на Нидерландия и Австрия спрямо България, че и Румъния поставена в този кюп. Никой не прави нещо безпричинно, а България или не разбира или не иска да проумее източниците на бедите си. Ние не сме глупави и наивни, но колкото и да ни правят на такива причините за откровените подигравки с нас остават скрити. Ясно е едно - България няма дипломацията, силата и уважението, за да постига цели, за които причини поне по документи няма. Другото е, че Австрия и Нидерландия не искат да приемат лъжите "по документи" и имат преки доказателства за корупция, канали за бежанци, организирана престъпност и симбиоза на българското МВР и служби с такива организации. Най-малкото в Австрия са базирани няколко от "знаковите" фигури в родните "камори", а имотите и действията на подобни и децата им оставяни с години недосегаеми е повече от дразнещ за тях фактор. И да - това няма да му го кажат и на 4 очи на Денков.

Поне да се държи като мъж, но няма надежда!

Надежда всяка забравете!

Само се излагаме с този очилат мухльо

То за сефте ни излагат нашите пишман управници, нали?

Интересно ми е как ще го направи "пробива" молеца, академично или не?

Този плазмодии е Академик на мишките.Кой нормален европейски политик ще си отвори информационните масиви на Шенген за българските мафиоти

ше праят на 4 очи, няма данни оня да е манафин.

Какъв шенген сънува тая мижитурка,хората неса слепи. Това нее бг племето просто с което си правите ташак.

Не стъпвам в илата и не зареждам гориво на трите зелени букви! Малко, но от сърце!

БАН

Не виждал чивека Виена, па решил да се разходи до там, а и Пеевски му разрешил официално, командировчно му бил подписал. ТРАГЕДИЯ! ОСТАВКА!

Шило

Мишокът църка из Европа, в същото време, Простия тръгнал да плаши Виена, да си помислели, щот догодина им приключвал договора с Газпром и нямало да видят трасе през България, Сърбия и Унгария. Та, те такива ми ти работи.

Когато българските градове,села ,улици,площади,тротоари заприличат като тези на Австрия,Германия,Холандия,Дания,Щвейцария, и то не само във столицата или на печеливши природни места а във всички провинции на България ,едва тогава ще ни приемат във Европа!

Това в територията няма да се случи и след 100 години!

Това означава да плащаш 50% данък, няма да се спаравиш, не се напъвай. Първо Шенген, после плочки и паважи.

Викаш във всяко село и град да има тълпи от тъмнокожи, които искат да ти сменят културата?

Добре,че беше Царя,да ни приемат в ЕС....

Какъв цар сънуваш, най-обикновен мошеник, комарджия и картоиграч! Излъга простолюдието с едни 800 дни, а после най-нагло се отметна от думите си. Завърна се само и единствено да си присвои отново " бащините имоти"! Обаче иначе чипът му е виновен.

Фенката им е казал че ако не го приемат в Шенген ще се съблече гол

Минавам и искам да пожелая на Шило да фане рак на панкреаса

Добре че е глиста да каже кое добре за Холандия и Австрия че те са прости

Денков ли си? Заяви официално, че не искаш Шенген! Както и че въвеждаме визи за САЩ!

Ако някой може да разубеди Австрия, то това е Денков.

Шило

Сериозно? Може, ако каже от там, че си подава оставката и, че ще дойдат наистина кадърни!

Шило

Да си го кажем направо- виждат, що за боклук управлява България. Как да ни допуснат?

Във Българя живеят много русофили и руски шпиони,калпазани и бандити!За това не ни искат!

Шило

Дали е затова? Ами, не е! Щот в Австрия, Испания, Германия, има много повече руснаци от броя на космарлака по главата ти!

Само че тези руснаци там по три пъти на ден препикават снимката на Путлер и го кълнат до девето коляно. И руснаците в България са така. Само вие, вмирисани на нафталин оръфани колхозници, още милеете за СССР.

Шило

Групово или поединично?

То може и там да живеят повече руснаци избягали от руската кочина,но там за разлика от България има правлила закони със които трябва да се съобразяват избягалите от Русия във Гейропа!

този защо не чува Бьлгарското НЕ ???

докато нашите продажни корумпирани политици се държат като п@тки с Австрия и Нидерландия, а не като мъже като Орбан , така ще дае

Обаче като си държим като мъже срещу Орбан (за преноса на газа) не ви отърва.

Шило

Като какви се държим? Като мъже или глупаци?

Мъжът Орбан лиза ануса на Путлер една седмица в Китай.

Австрия трепери! Молецът ще атакува Виена! Тази пица въшка е впедна и трябва да бъде напръскана с ДДТ

Да не би да трябва да си сменим името на държавата България,защото булгар означава варварин,дивак,чоевек със ниска култура,бандит,провилциален селски тарикат!Индия също си смени имато! Така,че защо и ние да не си сменим името България!

Смени си мозъка. Дава бъг.

Клошара го не пущат у селото, той пита де е поповата къща... ББААХАХАХА

За клошара от твоята снимка ли говориш??