Само 2 от 27 марки на българския пазар наистина са шоколад

Масово шоколадите съдържат твърде голямо количество добавена захар, сочи проучване на "Активни потребители"

Обратно в новината

Коментари - Само 2 от 27 марки на българския пазар наистина са шоколад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че има целогодишно банани!

И нови самолети ф16 за 3 милярда, а па вие събирайте капачки....

Поздрави на нашите евроатлантически партньори, че в шоколада няма какао.

защо никога не споменавате имената на некоректните производители или търговци. Нали целта на тези проучвания е да се предпазят потребителите. Иначе е само празни приказки, а ние продължаваме да си консумираме боклуците

Кои са двата шоколада

За мен бонусите, за Вас от кафявия ми шоколад

Мъжете са същите. ЗАЛИЗАНИ с раце в газъ !

Свинското-от 40г резерви на Европа-традиционно вече Пилешкото-със солмонела Млечните продукти без мляко ,но с палмово масло То само шоколада да беше...

Ми като отидеш в магазина четеш съдържанието - то си пише - примерно захар 46 грама - при 100 гр шоколад значи 46% захар. Но това, че има повече захар не значи, че е боклук шоколада - аз обичам черен шоколад, но повечето хора няма да харесат шоколад с ниско съдържание на захар дори да е евтин няма да купуват повече.

Ами напишете ги марките. Какво ги криете. Да знаят хората какво да купуват.

Ако имате забрана или друга основателна причина да поднасяте с точност такава информация тоест да не цитирате марките шоколад, по-добре въобще не пишете . Написана така, информацията изглежда като " хвърляне на фитили". "Някои, други, повечето...", да не сме на седянка и да " нищим интриги".

Сега уж има всичко,но всъщност няма нищо.навремето имаше БДС,и продуктите,колкото и да бяха малко,поне бяха истински

Друго си е да чакаш 10 години за Москвич.

само милка е шоколад,а порошенковия марципан за наштъе сороси е шоколад

Глупавите хора ядат захар!

Истинският черен шоколад се състои от 47г. захар, 4 г. какаово масло и 48 г. какао на прах. Млечният шоколад се състои от 48 г. захар, 18 г. какаово масло, 12 г. какао на прах. и 28г. мляко на прах. Всичко останало няма правото да се нарича шоколад!

значи дори линдт дето струва майка си и баща си е боклук щом не направен по класическата технология. Заради това спрях да ям всякакви шоколади и торти щото един сладкар ми разказа от какво ги правят

И каква е тая полуинформация? Все едно казвате че всички шоколади са менте, след като не посочвате кои са тия 2 качествени марки. Иначе гледам масово шоколадите са на промоция в различни вериги. Да се пробутват на децата, пък уж сте информирали хората.

Фатката е, че и палмовото масло, и какаовото масло се топят на езика при една и съща температура - 27 градуса по Целзиий. По тази причина хората не могат да различат на вкус ментето от истинския шоколад.

а за F-16 колко ще чакаме?

То държавата е мъртва и не функционира, не е ли нормално всичко да е -МЕНТЕТА...ама и да ви питам ,след като България вече я няма и е повече от Катастрофирала, до шоколада ли опряхме бе хора....виждате ли как ви отвличат медиите вниманието !

От заглавието едва ли не излиза че в България има 27 различни шоколада, а реално на пазара се прелагат стотици различни видове шоколади, например млечни, натурални, с ядки, с различни пълнежи, бял шоколад и т.н. Само в една от големите търговски вериги се предлагат десетки собствени марки шоколади. В крайна сметка им ЕТИКЕТ и там си пише какво съдържат, четеш и избираш. Кеф ти натурален, кеф ти млечен и т.н.

И каква е ползата от подобно изследване и статия, когато списъкът с резултатите остава таен?

Благодаря за "информацията", която не дава никаква информация. Имало само две марки от 27, но не пише кои са. Браво. Мерси за затъмнението!

Тъпи копелета са тия "Активни мошенници".Интересно защо ги публикуват.

Намери си изследването на сайта на "Активни потребители", но и там има неща, които не мисля, че са верни - "Мерси" за мен не е шоколад - много тричаво. Не се знае от кой магазин каква стока са взели. На "Ритер" има 5 вида шоколад, а на "Линд" - само един... Аз лично ям предимно някои видове "Линд" и, да, някои видове "Ритер". Осъаналото не е шоколад.

2019-12-14 19:37:51 хаха (нерегистриран) Друго си е да чакаш 10 години за МосквичЕЙ психопад ,карахме Москвич ама нов,защото и до днес не можем да си направим нито наша кола ,нито ножче за бръснене.Днес и циглите и пилешкото са от вън. Нови коли карахме когато чакахме на ред защото народът имаше пари.Сега задръстихте улиците със раждясалете коли на Европа.Бъдете щастливи. хаха (нерегистриран) Друго си е да чакаш 10 години за Москвич

Хайде сега една АНКЕТА: а) кои според вас са 27-те марки шоколад; б) кои според вас са 2-те марки шоколад, които са шоколад; в) кои според вас са нито едната марки шоколад; г) и т.н.

Само да ви кажа, че в шоколадите няма ии грам сухо мляко. Сухото мляко е продукт от обикновеното мляко. Както знаете прясно мляко на пазара няма. Тия тебеширени води Верея и Бор Вор, Мегле и Елена са разтвор на палмово масло и мононатриея глутамат, даващ аромат на масло плюс лимонтузу за киселост. Шоколадът е смес от палмово масло, какао, мононатриев глутамат и аспартам. Не си въобразявайте, че дори и от 20 лева килото, ядете сирене или кашкавал. Суровината за тях идва на прах от Германия и Италия, тук само се оформя и пакетора. В кашкавала има толкова мляко, колкото живот на Луната. Бон апети!

В Русия има независимо телевизионно предаване с анализ на продукти на търговски марки със снимки на етикетите, производителите и адресите, както и подробен сравнителен анализ. А някой се опита да ги съди, а отиде в Магадан. Както е писал Улянов: "Контролът е висша форма на доверие!" Изгубиш ли доверието - "Жална ти майчица!" А иначе безсмислена информация по етикетите - колкото щеш! Задорнов (Лека му пръст!) обясняваше: В магазин се продава пакетирана каменна сол. На опаковката има рекламен надпис: "Каменната сол е образувана през мезозойската ера." По-долу се чете друг надпис: "Срок на годност - две години от датата на производство."

Milka използва палмово масло във ВСИЧКИ свои шоколади! Lindt, произведен в Германия също е с палма. Швейцарския Линдт няма палма. Ритер Шпорт също слага палма в повечето си шоколади.

Яж българино боклуците и си питай у------я.Да ви еббб......а демокрацията уроди смрадливи.Изморихте хората еврогейове.

Стига сте питали кои са двата “истински” шоколада, а се научете да четете етикетите! И, не, двата шоколада с най-голямо съдържание на какао НЕ са от най-разпространените марки.

Сега остава да ни информирате зкой шоколад какво съдържа.

Черният шоколад е с 85% какао! Оригинален! И нагорчава! И е скъп, но си заслужава,,,,,,,Като прочета на обвивката 45%....ясно-поредното менте. А и млечен, дето му казват.....и той си е един отврат!!!!

След сумати пленуми на ЕС ние отново крием истината и демагогстваме!

В Русия няма храна- менте, просто, защото изпбщо няма храна! За тия мизерни гладни клошари ли намери да приказваш,бе?

На нас българите благодарение на "великите" ни политици другите страни гледат като на хора второ качество. От цял свят ни пробутват дрехи втора употреба, автомобили втора употреба, бяла и черна техника втора употреба, хранителни продукти ниско качество, че дори Премиера с гордост обещава да купи подводници втора употреба. Изхвърлят си боклуците в България, а нашите им подаряват златото ни и обричат народа на гибел. Лошото е, че и алчните българските производители в стремежа за бързо забогатяване също тровят сънародниците си. Ей, стремежа да се погубят българите е огромен - стремеж от наши и чужди.

Фалшива новина за да купуваме вносните. Не!!! Българското е най-доброто ,вносното е менте. Продължавам да ям български шоколад ,домати , зеленчуци и да пълня джоба на нашите мошеници

Не се наврещя ей.

Това не е новина. Новина ще е когато напишете марките;)

За да придадете обективност на статията, посочете и марките. Иначе са само празни приказки.

Напишете марките бе журналисти подлоги. Всички сте к- ви

Абсолютно долна лъжа, ти ли ще ми казваш бе??? Кога си ходил там та ще ми обясняваш, соросоидно бездарие такова?

Краве масло - пакетирано на улица "Резбарска" (или "Каменоделска") в квартал "Орландовци": Получава се като вторичен продукт от когенерацията на близкия крематориум. (По безотпадъчна технология.)

Повечето шоколади - млечните, тия черните горчилки не ги ям - на пазара тук са абсолютно непродаваеми на пазара в Германия, ако човек купи такова нещо в магазин там ще се облещи от учудване какво са му пробутали. Не знам соя ли лешници ли какво им слагат, но не са като истинските. Още преи 25 години се сблъсках с това, купих някакъв тоблерон - нормално изглеждащ - който беше абсолютен боклук. Пишеше, че идва от някаква фабрика в Турция. Сегашните млечни милки горе-долу го докарват но не съм пазарувал достагтъчно скоро в Германия та да мога да направя свястно сравнение.

Продуктово позициониране преди голямото коледно и новогодишно пазаруване ;-)

Казаха ви го. Продължавайте да четете съставките на продуктите и да вярвате, че това което пише е истина.

Не, милката не е шоколад

абсолютни курви ,с всяко нещо е така.казват нещо а дефакто не казват нищо