Коментари - Само 147 са новите случаи на COVID-19 за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ТОЯ-МЕДИЕН ТЕРОР,ИМА ЗАДАЧАТА…ОТШУМЯВАЩО ПРИМИРЕНИЕ ЗА:ИЗВРАЩЕНИЯ,ГЕНОЦИД,ГРАБЕЖ,ЕКСПЕРИМЕНТИ И-СЕРТИФИЦИРАНЕ(МАРКИРАНЕ,КАТО-ДОБИТЪК), НА-ХОРА!!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ГАВРИ,КАТО: ЗАБРАНА ЗА ТРУД,ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ,СПРТ,ИЗЛЕТ НА:МОРЕ,ПЛАНИНА,ДИСКРИМИНАЦИЯТА,КПП(ЗАБРАНА ДА ПОСЕТИТЕ:БАБИ,ДЯДОВЦИ,РОДИТЕЛИ),ЛИШАВАНЕ ОТ-ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ(УБИЙСТВА В СТИЛ-ВРАЦА)…!!! ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

От няколко месеца няма нуджа от тази дневна сводка... Това вече има силата на обикновен грип, който убива 2-3 човека на ден. Вече според мене и от карантина няма нужда. Всъщност, не се ли усещате, че в момента сме на нивото, на което нормалните държави от Европа бяха преди около една година?

Не ни пука.

трагедия.

"Общо 37 916 души у нас са загубили битката с новия коронавирус" Докога ще е новия, вече 3 години почти станаха е нов и непознат, с "невиждана ярост в човешката история", която доведе до смъртност от около 0,08% в световен мащаб, което в сравнение с познатата бубонната чума достигнала 60% от населението на Европа, наистина толкава малка ярост на пандемия е невиждана в човешката история ама да бяха казали, че е малка яростта на ковид от началото...

Относно снимката.Много магнетично излъчване има това момиче,едновременно мило,загрижено,съсредоточено .Някаква ненатрачива интелегентност се наблюдава, и всичко това на фона ,че е хубаво.

Таблица 11 от последната жълта карта на MHRA https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting доклад, публикуван на 3 ноември, разкрива, че през последните четири седмици са регистрирани 58 нови смъртни случая, свързани с ваксини, и че осем от тях са деца. С това общият брой на смъртните случаи при деца, свързани с ваксини, достига 15. В рамките на общия брой от 2330 смъртни случая до момента 368 са регистрирани като "неизвестна възраст".

Не ти ли писна вече да пишеш едно и също с години?

Бая пари са гушнали за това.

умря още един човек, които желаеше смърт на неваксинираните по мистериозни причини. https://www.youtube.com/watch?v=JtlemeaGj6E За съжаление още един млад човек на 34 си отиде неясно от какво. "A representative from his management team confirms to The Hollywood Reporter that he was found dead in his home in Lancaster, California. No cause of death was given. " https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/aaron-carter-dead-singer-brother-nick-1235256302/ А в Испания и Германия вече половин година страдат от необичайна обща смъртност според еуромомо. https://euromomo.eu/graphs-and-maps/

Нещо като дира.

За имиджа на докторския генералитет. Сега кой ще плаща празните чували и нафтата на камионетките за извозване, а?

Прав си пич, но кой да го направи, тези гои наречен народ ли?. Искат се топки, а не ЛГБТ ПРИЯТЕЛЮ, НИЕ СТАРЦИТЕ ЛИ???. Вижте раята как гласува за тия които я убиват, типичен Стокхолмски синдром. От тая паплач, какво очакваш, освен ракия , салата, кучета и телефони. Те и жените си не могат да оправят, камо ли държавата.

Резултатите от последното мащабно пръскане от преди 2 седмици са налице. За радост българите се оказаха устойчиво племе и резултатите са слаби, не си струва масрафа който правят.

Ковид пилците се броят във вторник, когато в тях влиза информацията от уикенда, която е обработена в първия ден на седмицата.

Идва от джобовете на антиваксърите както и да го погледнеш.

ли е, или си пишеш репликата всеки път, за удоволствие?

не може да се запознае току така

Тая статистика до пълното изчезване на К-19 ще се води?