Сълзотворен газ и насилие: Над 600 арестувани на анти-COVID протест в Берлин (снимки/видео)

Някои демонстранти издигнаха плакати с надписи "Свобода" и "Не на диктатурата на Короната", а малцина носеха маски

Обратно в новината

Коментари - Сълзотворен газ и насилие: Над 600 арестувани на анти-COVID протест в Берлин (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бъркайте нацизъм с ционизъм.. Второто е много по гадно-справка Ковидкост.

Меркел,Хилари,Фон дер Лайен,Тунберг,Байден, Това е малка част от Елита който работи против собствените си граждани!!Зелени партий,под които се крие социализъм и диктатура на еко моралистите!! Не мислещи хора им трябват а Роби и да изпълняват всичко без много обяснение!! Германия вкараха емигрантите за да раЗдвоят обществото!Короната ги довърши!

Полицията може да си върши работата ако всичко е нормално.Но когато политици арестуват невинни хора и нарушават закони тогава полицията не би трябвало да си върши равотата защото става съучастник

Малко по-сложно е... Полицаите се хранят от бюджета. Бюджета се определя от политиците, но се пълни от нашите данъци. Т.е. реално протестиращите плащат на полицаите за да бъдат бити, а политиците само определят колко да им се плати.

И във Франция бият, и в Германия бият, но това е ОК.Само когато в София набият няколко души това е много голям проблем,с който се занимава парламентът и се заклеймяват полицаите, които си вършат работата.

Движението се състои от "крайнолеви и крайнодесни" - това като го прочете човек и му става ясно какъв буламач е в главите на журналистите ... кой крайно десен (ако е такъв) ще тръгне ръка за ръка с ляв? Все едно негри да тръгнат с Ку Клукс клан

Движението се състои от представители на всички политически течения, освен ковид-зомбита

Хитлер например!

Колко време има още, докато хората започнат да се отнасят с полицията аналогично, и как ще протече от там нататък живота на полицаите, на които ще им се наложи да умират масово!

Те във Франция почнаха да ги бият.Крайно време е да осъзнаят че не е тоя начина да се отнасяш с хората които ти плащат заплата.Защото утре може да се озове на улицата без работа а няма нищо по мразено от тая институция

ако беше в Миосква или Минск още същия ден санкции на онне и оода

Що за безсрамие??? Как може само сълзотворен газ? А водните оръдия къде са? Съсипаха я тая Германия!

АМЕРИКА НЕЩО САНКЦИИИ? БОНБИ?

Какво ли щеше да стане , ако имаше 60 , а не 600 арестувани в Русия ...

Абе комунистите са виновни за всичко, няма такъв смях. тази ако я питаш и за КОВИД 19 са виновни: https://www.youtube.com/watch?v=OAZ2xuynKAg

Сомо да попитам при комунизма май така не биеха и милицията нямаше палки , съззотворен газ и водни оръдия.

Но всички се раждахме бити, със сълзотворен газ в очите, защото протести имаше само в прогнилия капиталистически свят но не и в социалистическия лагер

Милицията тогава биеше основно команчите за да слушат.

предците на днешния угоен западноевропеец са отивали на 90% сигурна смърт ,за да извоюват свобода за наследниците си, а те я замениха срещу страх от 1% смъртност

По-лошо е! Замениха я срещу правото да влизат в магазин и кръчма!!!!

Който си е мислил, че в Европа сме свободни, сега вече може да види, че няма такова нещо. Правителствата могат да си правят каквото си поискат, а за който не е съгласен има полицейска палка. Робството е за всички по цял свят, само се различава в детайлите...

докато не бъдат пометени.......

Крайно време е ЕС то да въведе санкции срещу Германия и Франция за побоищата на мирни демонстранти, повечето възрастни жени и мъже!

За нещастие няма как да стане това защото Германия, Франция и Великобритания са подписали "твърда политика", която автоматично ги оневинява от всякакви прояви на насилие спрямо протестиращи. По времето на голямата мигрантска политика правителството на Германия почерни всички протестиращи против мигрантите, като ксенофоби и расисти заради което почти нямаше репортажи за тях. А хората просто искаха законите които важат за тях да важат също и за мигрантите.

в Германия няма една опозиционна медия!

Не разбрах кои са лошите? Тези с черните маски или момичето, което дърпат?

Не бързайте. До края на годината в Германия ще започнат да изискват и документ за благонадежност, за да те настанят в хотел. А догодина такъв документ ще трябва, за да пътуваш в метрото, а след това и за да ходиш по улицата. Е на тези, които нямат такъв документ, нали се сещате, ще им пришиват жълти или с друг цвят звезда.

не позна, второ такова петно немеца няма да си сложи.

Абсолютише капутише! Както пише на кофата на протестиращата.

Не е никак за чудене като се има в предвид как се разправиха с жълтите жилетки във Франция, удариха на двама-трима по един корав бой, пребиха и убиха няколко и другите се кротнаха. Паднаха утопичните мантри на пропагандата, че само родната милиция по соца пердашела.

И накрая ги чака примерно гилотината след революция. Правилният въпрос по света е, колко милиона убиха с тази фобия от ковида? В България за година (не календарана, а от среда до среда) над 36 хиляди човека повече, спрямо предният такъв период. Трябва съд и доживотни присъди без право на замяна за този "геноцид".

Браво, човеко! На същото мнение съм, че с тази масова психоза изтрепаха хиляди.

само заради навални го правят това, че да напраат мръсно на путин. демокрация а, свободно движение а? яка ииебан .. ббаахаха

В България с тази фобия от ковида, лудост, обсесивно-компулсивно разстройство, докараха за година (не календарна, а от среда до среда), повече от 36 хиляди починали спрямо предната такава година. Или 1/3 смъртност на година отгоре. Или по средно около 100 човека повече умиращи на ден.

ами както "свободния" свят чудесно демонстрира, имало май и по-лоши неща от завишената смъртност, така или иначе никой няма да избяга от умирането

Демокрация, а? :)))

Ами така е. Овцете си помислиха, че тези заплати от хиляди евра, непрекъснати скиторения по света, круизи-мруизи, ядене пиене и прочее екстри за обикновения средностатистически "бургер" плутокрацията им ги предлага ей така, защото са много симпатични. Няма такова нещо. Маските паднаха в Давос, хер Шваб и компания казаха открито, че готвят на овцете Голямо зануляване.

"Полицейски произвол" аууу същото трябва да прилагат и у нас полицаите при протести. Аман от права, права..

биха бийтълс феновете за коси и панталони, та сега ли

Ето го лицето на ДЕМОКРАЦИЯТА по Европейски. На следващия етап жандармерията в Германия ще покаже на света как се трепят хора. Най-напред УСА се превърна в концлагер от нацистки тип, а сега и Фатерланда, любимият ни Фатерланд го направиха на затвор с тежък режим. Доктор Менгеле семки да чопли. Никога не е имал на разположение 80 милиона затворници за биологични експерименти с ваксини и психо агресия.

"Безброй хора ще намразят Новия световен ред и ще умрат, протестирайки срещу него." Х. Г. Уелс, Новият световен ред (1939) Е това е. Човекът си го е казал в прав текст. Жална им майка на тези, които идват след нас. Новият световен ред = новият вид комунизъм, без граждански права и свободи, без частна собственост, тотално следене и контрол, премахване на парите в брой и жигосване с "Белега на Звяра" трите шестици.

Да де, донякъде добре, само дето комунизъм никога не е имало на Земята. И за твое сведение през 90-те години в България беше проведено социологическо изследване колко истински КОМУНИСТИ е имало за 35 години народна власт. Ама такива истински комунисти, които ще кажат на воплите на жена си:"-Когато и за последния циганин има собствено жилище, тогава и аз ще задомя моето семейство, когато и за последния циганин има предостатъчно храна и облекло, тогава и ние ще заживеем добре, но скромно, без излишества. Но до тогава - ВСИЧКО за ДРУГИТЕ!" И знаеш ли колко такива е имало 121 (сто двадесет и един) на девет милиона, демек 0,0013444444444444%?!!. Ето ти комунизъм, точно толкова е бил - 0,0013444444444444%. Ааа, да, изследването беше поръчано нали се сещаш от кого и кой тогава (и кое управление) разполагаше, а то и сега де, с огромни капитали дето се чудеше за какво да ги пилее. Беше си съвсем достоверно изследване.

в "свободния" свят е така, който иска 15 000 марки заплата, трябва да преглътне някои неудобства като например маски, сякви там печати и удостоверение, и да внимава като разказвавицове занегри, най-добре да не разказва изобщо.

Като гледам шествието май са били повечко от 600.

На кадри от протестиращи в Куба, бяха пъти по-малко, но там по медиите се изкарват хиляди.

600 АРЕСТУВАНИ, не на шествие! Чукча писател, а?