Желязната черква ще бъде тържествено отворена на 7 януари

„Когато две съседни държави са искрени една към друга, винаги можем да намираме решения на всеки въпрос. Турция може да разчита на искрената ни подкрепа".

Обратно в новината

Коментари - Желязната черква ще бъде тържествено отворена на 7 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това ако не е религиозна толерантност, здраве му кажи. Какво доживях да им пазим и православието и пак са недоволни

... и минаретата около Св. София, кога ще ги демонтират?

Църквата беше доста овехтяла.

За туризма е добре, едно истинско бижу в златният рог. Единствен повод, поне, за мен да посетя Цариград. Като се замисля , това е най-близкият мегаполис до Варна.

Ако извадиш времето изгубено на КПП-то отива се по-бързо отколкото до София. След Люлебургас има две магистрали. Ползвай северната за по-бързо и южната за по-красиво.

осемдесет мİлİонна турсİя ,İ да İскате İ да не İскате султан ердоган каквото каже е верно.браво на мİнİстирката.

джамия посред столицата ни тази набедена министърка.

Изключително съм щастлифт,че преди сън успях да зърна нова снимка на Катето.

Турция няма мяссто в ЕС ... ТОЧКА!

Самите турци не искат. Други са ги включили в този проект. А нас просто ни е страх от нещо общо с турците.

Искрени държави, искрена подкрепа в 2 изречения... Бравос на семейната приятелка на Роско Пл... Заработва си париците. Румяна Желева 2. ... ББ каза, че Турция никога нямало да стане член на ЕС, Каката искрено го опровергава с отношението си към "освободителката" Турция...

За каква толерантност говори тая министърка ??? Арабите ( турци и сирийци) изклаха и избиха ВСИЧКИ Гърци в полуостров Мала Азия ( Византия, Турция , между 1100 и 1900 година), а също и 1,5 милиона арменци през 1915 г. Голямата Гръцко- Византийска Църква Света София в Истанбул, туцрците я ползваха 500 години като Джамия и Арабските ходжи, с ятаган в ръка, проповядваха Ислям .. Ако тая мисли да е толерантна към някакви Вируси, Бацили , Башибозуци и Плевели, по- добре да се самоубие или да я убият... Църквите не са интересни на Европа от 100- 200 години, щото е стара вяра. Все пак е по- добре да срещнеш хора в църква, отколкото в Кръчмата., щото не замъглява акъла както кръчмата.. Но, ако БЪлгария, завземе част от Турция, може и да построим някоя църква.

Забравяш насилственото приемане на исляма в Родопите, които днес се превръщат в крепост на саудитци и иранци. Така или иначе в Цариград султаните са ползвали образовани българи за висши държавни длъжности, което говори за поносимост и кооперативност. Българската общност в Цариград се е ползвала с известно внимание и облаги. Никак не е просто да се говори лошо и крайно за турците, които след голяма борба ни дават Екзархията въпреки руските протести.

Правителството определено работи срещу българските национални интереси и обслужва терористични държави.

Госпожо Министър, Можете ли да бъдете по-конкретна и да кажете КОГА ТОЧНО Турция е била "искрена" спрямо БЪЛГАРИЯ или единствено и във всички случаи е следвала САМО интереса си???? Отговори???? Няма и да има...

деер

Скоро Анкара ще ни е столица! С 240-ти проститутки е така!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Благодариме ви ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС!!! Ако бяха комунистите на власт щяха да ни ушушкат и да продадат черквата за скраб, а ГОСПОДИН БОРИСОВ намери начин даже и без пари и е единственната черква с позлатен покрив изцяло за сметка на турската държава и президентът ЕРДОГАН което поради причини на уважение и личното му приятелство с нашият премиер!!!

Много си "обикновен", че не разбра че един ремонт и една черква не са и няма никога да могат да се сравнат с БЪЛГАРИЯ !!! Анадъму, челяк?

Сори ама ти не ме представляваш, защото аз не подкрепям Турция!!!! Та който подкрепя Турция да си каже тука да знаем тая ГЕРБ мас.ия кого представлява. Ходи ги подкрепяй с кльощавия си продажен за.ник, ама не говори от мое име работи които аз и останалите българи не сме те оторизирали! Национални предатели жалки лицемерни и подмолни!