България отбеляза 127 години от Съединението

Днес честваме 127-ата годишнина от Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Възстановка на Съединението беше пресъздадена в центъра на Пловдив от родолюбиви българи.

Обратно в новината

Коментари - България отбеляза 127 години от Съединението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stingdim@

2005 г. След изборите в Тройната коалиция започват преговори кой ще управлява. Сергей:-Ние имаме 45 г. опит от нашите предшевственици и техния устрем да управляваме. Царя:-Ще управлявате когато му дойде времето,но не и сега. Моите деди са били на власт повече години от вас комунистите, зная как да управлявам. Доган:-Сакън,не се карайте!Щом ще говорим за дедите си,то е ясно , че аз ще раздавам порциите във власта!Щото моята рода е управлявала България 500 години...

dsco@

5. Платените мекерета на Запада - Костов, Тренчев ... Западният свят винаги е заставал на страната на Турция, за да може да притиска Русия. Сега е същото. Турция е ухажвана пак по същата причина и САЩ не дават и пукната пара ( Doesnt give a shit) за България. Пък ние се скъсахме да лижем задните им части.

1chovek

Ох, де да имаше патриоти днес....

ХХ

Наистина е така, тези от ДПС досега не са уважили еди български празник.

английската дипломация нарича Южна България- Източна Румелия?

Тан

"Bulgaria - a land as a single human palm" на https://link/39602996/ В днешния ден, един подарък за духа на България - аудио-видео разказ за това какви са видните му качества и с какво е допринесъл за еволюцията на съзнанието и житейския опит. На английски. Вижте го и споделете!