Съдят мъж за закана на убийство на жена в условията на домашно насилие

Ще ви потроша колите и главите!, заканил се насилникът към приятелката си и сестра й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с коврите така се процедира.Те от блага дума не разбират.!

Точно с тези заплахи ще го осъдят ама друг път.

Демокрация е ! Докато не я свитне, няма как да му направят нещо !

ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е КАКВИ ЗЛАУПОТРЕБИ СТАВАТ С ДОМ.НАСИЛИЕ ОТ СТРАНА НА ЖЕНИТЕ.аКО ТИ СЕ СЛУЧИ,ЕДВА ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ,КАКВО ПРИВЕТСТВАШ....ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО!!!!

Привет Поздравления за повдигнатото дело и на жената за смелостта! Трябва да има повече такива дела. Поздрави

Малко трябва да се внимава с тези дела, защото говори за психическо, а не за физическо насилие и закана за убийство, която е много далеч от убийството. Не казвам, че на насилниците трябва да им се разминава, ама ако е само един скандал при раздяла, не мисля, че трябва да се класира при онези със системен тормоз, където мъж алкохолик смила жена си и децата си всеки път като се напие. Така уронват авторитета на истинските жертви на домашно насилие.

А Вие били ли сте подлагани на системен психически тормоз.Ако не сте не коментирайте,защото той много трудно се доказва а рано или късно прераства и във физически. Пожелавам никога да не разберете какво е!

Съгласен съм, но ти сигурен/на ли си, че изобщо е имало тормоз? Нали се сещаш, че някои хора злоупотребяват с обвиненията? Една беше завела дело за изнасилване, защото клиента не си бил платил след акта. Беше се разчуло по нашия край. Представяш ли си как изглежда тази "жертва" на фона на истинските жертви на изнасилване? Исках само да кажа, да не бързаме да съдим, докато не е доказано нищо.

той на какъв тормоз е бил подложен, за да изтрещи и да ги заплаши. Пък и тя предвидливо си е довела и свидетелка! Той е бил сготвен без да усети!

Горе долу разбрахме, колко точно тъпа може да е една новина...