Орязват с 20% заплатата на съдийка заради забавени дела

Съдийката от Софийския районен съд Йорданка Ваклева бе наказана с намаляване на заплатата с 20% за 1 година "заради системно и неоправдано бездействие".

Обратно в новината

Коментари - Орязват с 20% заплатата на съдийка заради забавени дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей така се плаши куче с кремвирш.

Мале, мале. Сега горката женица как ще изкарва месеца. Може да остане без ток и вода заради неплатени сметки. Не може така. Какво пък толкоз - забавени дела. Когато - тогава. Ако не е таз година, то догодина. Ми така де. Още народа го е казал - Бързата кучка слепи ги ражда. Ама дано госпожата си насмогне от рушвети и подкупи от забавените дела, че иначе лошо.

БЕЗ КАЧЕСТВЕНО РЕФОРМИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА,ДЪРЖАВАТА ЩЕ Е В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА!!!

А Таня Плахойчева на 39 състав, кога??? Има дела от 2014г.!!!

Който не работи, получава 80 % заплата. Или само 2000 лева. Но само за една година. Нещо като неграмотна циганка с осем циганета.

Вместо 4000 лв ще взема 3200 тъй като не правела нищо- ХА-ХА

Сериозна превантивна мярка ще има от решението на срс! Всички съдии в България ще се стреснат от страшната мярка - намаляване на заплатата. Сега като се завихрят едни бързи дела не ми се мисли.

Има си жената обяснение, защо забавя делата ! Тя е взела стотици хиляди от подкупи, а те я "плашат" с някакви си 20% !

Баща ми е съдия и заплатата му е между 3 и 4 хиляди лв месечно, така че и с тези 20% по-малко, жената ще си е много добре.

Оразвят20% заплатата на работник,че не работи- как ви звучи? 1001нощ в български вариант.

пука й на нея...тези ,заради които забавя делата й дават в пъти повече...

Няма друга институция в тази държава, кочто така нагло да се самоназовава ВЛАСТ. Това са най-неграмотните хрантутници, вземащи заплати, бонуси, привилеги и не правещи НИЩО ! Гдини наред зари беззаконие и бандитизъм благодарение на техните закони, законни вратички и безхаберие. Докато не отрежем главата на Хидрата , няма да има ред ! С намаляне на заплати никой не можеш уплаши, те вземат отлкова по масата, че заплатите им са само за алиби.

Така е , революцията трябва да започне от съда.

Чакай, че получих смс

НашТА фирма ще я компенсира , тези 20% са ДЖОБНИТЕ И ЗА 1 ДЕН .

И съЗ това завършиха риформИтИ , фъф Бг-СЪД. СИСТЕМА.

А защо не е уволнена? ОТ 8 000 лв. месечна заплата 20% нищо не са

В една частна фирма тази съдийка ще бъде веднага уволнена, дори сама ще си напише молбата за напускане!!! Да съм учил за съдия, не за инженер, будала :):):)

Someone

Предложението за образуване на дисциплинарно производство е от преди 2 години?! Значи ВСС не бърза да наказва нарушителите?

Тази статия всеки да я прочете на шефа си ;)) За "системно бездействие" наказанието е -20% от заплатата. Без да се посяга на рушветите, разбира се! Не сме зверове.