Съдийка загина, след като колата й падна от мост

Катастрофата е станала край свиленградското село Младиново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има кой да почерпи :)

- Съдия Паталов, кога се усъмнихте в професионалните действия на шефа на районния съд в Свиленград Елена Тодорова? - Това стана след случая, при който един ТИР, превозващ над 100 нелегални мигранти, взет като веществено доказателство по досъдебно производство, беше върнат на частна фирма.

Коментарите под такива статии трябва да седят, за да напомнят на хората, че на този свят сме само за едната обич от близките и уважението. Колкото и пари да си откраднал, колкото и измами да си навъртял, колкото и хора да си прецакал, можеш да си идеш ей, така, отведнъж. И накрая, това което остава е само милите думи и тъгата на някого. Вие, мили съди, които прибирате подкупи, помислете за това. Млада жена загива, а няма кой една добра дума да каже за нея. Росица Янакиева, бившата кметица на Перник и депутатка, за нула време си отиде, нямаше един благ коментар, пък нека си къта парите. Та, така... мили хора, всичко опира до едната добра дума накрая

Господ може да позабави, но никога няма да забрави...

Била е неудобна?

Почти 90% от съдиите са замесени в престъпления и Организирани Престъпни Групи (например ЧЕЗ, Топлофикация, Веолия и други). В софийския районен съд - това са над 150 съдебни състава! В СГС бройката е също умопомрачаваща. Миналата седмица запитах в коридорите на СРС - Кое е по-ценно? Животът на 1 милиона граждани или живота на един съдия-престъпник?

,,Само ...паднала ...,,???

Ето една хубава новина...

То Господ забавя... Ама не забравя. Сега нея ще я съди, само дето Той винаги отсъжда правилното.

Осъдила е невинен... и Господ ѝ е помогнал...

идва времето на един друг съд където няма корупция. Амин.

А,дали не е дошъл Видов ден и за нея...което, ако е така, дава надежда за пълчищата крадливи и корумпирани управници в мизерната ни държавица. "Няма ненаказано добро", ама е крайно време ,да няма и ненаказано зло

тиквата с вертолето е минавал под моста и жената от уплаха си е глътнала езика а тиквата като е видял какво е причинил е избегал ни лук ял ни мирисал

Само се замислете за момент над тези думи: "Съдийката е известна с многобройните си нарушения!?!?!?!" Още веднъж - СЪДИЙКА, ИЗВЕСТНА С ... МНОГОБРОЙНИТЕ СИ НАРУШЕНИЯ!?!?! И тази и такива решават човешки съдби! А онези от ВСС излизат с декларации, че НЯКОЙ РУШАЛ УМИШЛЕНО АВТОРИТЕТА ИМ!!! Това е точно "КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ"!

Аз се замислих за друго. Ако е истина, че с работата си е разрушила съдбите на n брой хора, съдбата просто не прощава. Във всеки случай е много полезно това да се има предвид.

Сега чакам личнио Цацаров да отиде на местопроизшествието и да преброи и ни осведоми колко са гумите, с които колежката му е скочила от моста!

И тая жена ли скочи от моста с автомобила бре ? Абе как ги правят тия работи, една се обръща нагоре с колелата, друга право у дърво, трета челно, четвърта през канавката та нагоре с краката ,друга обръща цел автобус с хора, трета гази на пешеходна пътека и с е хили като курва , а тая направо от моста. Абе тия подивели вещици се трепат сами, ама може и много народ да погубят. Време е да им се забрани да се качват на автомобил,опасни са за обществото. На магаре може.

Явно има Господ, който и да ги наказва!

ама важи само за българия, в другите страни нямат такъв късмет

На куче - кучешка смърт!!!

Не обиждай интелигентните и симпатични животни , бе !!!! Как ще ги сравняваш с тия отрепки съдиите ?!!!! Извини се незабавно !!!!

В борбата срещу родното "правосъдие" и Господ се намеси

Не бях Аз! Някой на който е длъжна ме е изпреварил...

Жалко, трябваше да я блъснат на пешеходна пътека и нейн колега да осъди шофьора условно.

Честна и неподкупна съдийка - има провидение.

Разберете ,че Прокурора трябва да обвини престъпника .той прави грешка и го оправдават. ЦАЦАРОВ е Виновен.

Там мястото е такова, че няма логика да се хвърлиш сам от моста. Просто някой "услужливо" я е притиснал, и тъй като мостът е на остър завой, е безпроблемно да те избутат извън трасето - и хооп, падаш от моста, бандитът изчезва, няма свидетел и решението е - неправомерна скорост, пропуснат завой и падане от моста... Мдааа, ясна картинка...

А съдиите от софийски градски съд???

...та Да оставим "чисто" "имотно"-"финансовите" "импликации" ... И ! - да Отчетем Парекселанс нейнитоЛично тамадеействане в "бежанските" дела ! (ТочноТози "съд" - "третира" Тези дела. ...та Дори В-аванс, т.е. Преди Физическо преминаванеГраницата на "бежанци")

Ghosts

Знам че ще прозвучи грубо и гадно, но: Едно добро начало!

!

Освен човешко има и божие правосъдие. То за разлика от човешкото е винаги обективно, ако има кой да го разбере разбира се

И кой ти каза, че "правосъдието", за което иде реч в статията, не е "човешко", а някакво свише? Поне съпоставяй статиите в дир-ам Пише го черно на бяло -мутробухалковото "правосъдие" отново се завръща (ако изобщо си е тръгвало от 89 -та насам).

А кабинетът кога ли ще последва примера на Качински?

Съдът оправда всички подсъдими за взрива в завод "Миджур" Няма виновен за смъртта на 15 души, прокуратурата ще обжалва

Физичните закони са в сила дори и там, където писаните от човека се нарушават системно.

Ех,витанова ти с твоята грамотност си олицетворение на Бг.образованието. Да вземе боко да те назначи на някоя длъжност ,на него точно такива му трябват. Не се чуди на хората ,коментарите им са от безисходицата, в която ни вкараха такива неграмотници като тебе.

Да те е.а в грамотния и тебе - "безиЗходица" такава...

"паднала от мост", а е скочила от моста

Тъпо заглавие - колата сама ли е паднала от моста? Редакторе, нещо? "Съдийка загина, след като падна с колата си от мост" някак по-вярно звучи Жалко за жената. Бог да я прости.

Хора какво ви става. каква е таз ваша жестокост/ Одвратена съм от гнусните ви коментари. От чесност по честни са съдииките. Знаете ли колко много се учи право испити бесънни нощи кафета оспокоителни нямаш време да ядеш нямаш време да идеш на разходки нямаш време за любове и сексовете т.е. за нормалните телестни нужди! и после караш 5 годинио сташ, вършиш тешка работа обработваш докоменти и след туй на 35 години ставаш нещпо, излизаш на пазаря а там е жестоко, брутално не човешко. и ако имаш касметя да те земат някъде като адвокат или съдия те затрупват от жалби и дела.... ти трябва да си с с чест и бистар ум за да оптсъждаш.... Тук са се сабрали некви получовеци, излезнали са от дупките си и плюят по работещите в садебната система. Не са ви виновни съдииките а вие самите, вие крадети мамети убивати се с ножове колити се с брадви сатъри а понякога и си удряте тухли камани и кофи по тиквите.... таз престъпнос я правите вие а не съдииките.... аз бях отлична ученичка и наще ме натискаха да уча право, молиха ми се на колене, плачеха и се ваикаха дори ми убещаха да ми дадът пари за селикон в устата ама аз каза не не не. Викам на маика си, с тоз прост народ, с таз паплач не ми се расправя това са злобни сащества кадето се хранят от хорското нещастиое. Викам, мамо, я виш дащерята на лелята на братоветката на Въчка, завърши право зимаше испитете с телета овце и пилита, после като я сложиха съдиика по митниците сичките турци и титажий по границата и се изредиха до един, иначе щяха да и свестят маслото..... затуй завърших с отличие българска фелология и литература, на дъщеря си Рейчъл-Сандра и викам , само да зи записала право, изгонвам та с яки текмета от къщи.... Реичал-Сандра , викам, запиши медицина да ти е мирна главата., има доксан докус болести се ще се оправиш с диагнозите па и по приблизителната система да я караш.... дори викам и хируршка да станеш е добре, трябва викам да се научиш да въртиш добре ножа, да не мислиш че е трудно, касапите да не учат 7 години медецина> добре че ме послуша, завръщи си момичето и сеха е пластична хируршка и уперира випове чалга гърли и мастити политици.... Затуй наще фолк звезди и политици са наи красивите жени, щото са уперирани от световни величия като щерка ми....

Хората са отвратени от тоталната липса на справедлиеост вече десетилетия наред. Много ясно, че ще избие нанякъде..!!

същите тия хора когаще има справедливост,да не би да са много честни и почтени

Тъпоистизъм.

С този правопис си била отличничка в нЕкое килийно училище в Столипиново. А и тези, които учат право, прекрасно знаят на какви яйца ще се насадят, така че не ги оплаквай, никой не ги е вкарал насила да учат!

ЕГА ТИ НЕГРАМОТНОСТТА

Що бе за инженер, програмист , архитект, педагог ...НЕ СЕ ЛИ УЧИ??????

Ало, отличничката филоложка, след 50тата правописна грешка се уморих да ти ги броя.

Mnogo si typ, be, Goshe...

ми що броиш, бе Гоше… толкова пък да не вденеш... забавлявай се, бабин сладък, Витанова ни разсмива откогаааа...да е жива и здрава

Само аз ли схванах, че това е някаква шега на много умен човек? Или вече тея дето четат дори не осмислят каква е идеята на човекът написал това? Добър опит за заблуда. Но умният се познава, колкото и да се прикрива. :D

Luna0102

В България правосъдие идва само от този горе. Съдийката я е достигнало правосъдието и най-вероятно вече е там долу.

Едни самокатстофират, други самопадат.....живот, кво да правиш .

Кошмар!Хората се радват,че един непознат за тях човек е хвърлил топа.Защото бил съдия!Представям си какво чудо ще е,ако си замине политик. Когато Гунди и Котака ни напуснаха ,народа беше опечален и смазан, макетата направиха балада......Няма такава държава!!! Направо лудница № 5.

Luna0102

"Елена Тодорова бе председател на Районния съд в Свиленград до 2016 г. Тя бе наказана от Висшия съдебен съвет заради забавени дела. Беше замесена и в журналистическо разследване и скандали, свързани с дисциплинарни нарушения и дори съмнения в прикриване на престъпления." Хората нямаше да се радват, ако такива като госпожата я ловеше българското правосъдие, но то освен че ги защитава им дава възможност сами да го прилагат както им е удобно.

Впрочем, преди няколко дни отбелязахме "Видовден". Просто празник от календара.

Грешна е била. Явно много грехове е натрупала. Жалко.... Бог да прости!

Като гледам - не и е простил....

Съдийка...Свиленград....митници....забавени дела........многократни нарушения на пътя.......

...ѝ съдийстването, такова и шофирането (ако някой не ѝ е помогнал)

Помогнал Й

Сигурна ли сте?

вие, всички, които стоите начело на държавата, замислете се за неистовата радост, която изпитват хората от смъртта на един, който е решавал съдби.

Любовна драма. Кучето къде е било намерено?

най-накрая някой крумпиран да се затрие.... досега все свестни се трепаха. Няма ли и Винету Борисов някой ден да се изсули от някой виадукт, ама по-високичък... че да го канонизират... то сега само тази титла му остава да си открадне, иначе всичко друго от държавата и народа си е окрал!

... по този повод ще почерпя, една гад по-малко!

Малко са я самоубили.

Съдия за пример.... йо всички съдии да вземете пример как се кара!!!

След като е нарушавала постоянно човешките закони е решила че може да не спазва и законите на физиката. При тях обаче няма чадъри, няма закрила - нарушиш ли ги, веднага плащаш.

Ей разгеле... време беше да пуснете хубава новина