Съдии скочиха срещу Лозан Панов заради проверката "Иванчева"

Искат ВСС да вземе становище за това дали чрез проверката по делото се прави опит за оказване на влияние върху вътрешното убеждение на съдиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е корумпираният, когато се иска освобождаване на доказани корумпета? Според мен този, който иска да ги освободи...

Българският съд е най корумпирания, защото така са го направили "народните ни избраници". По закон съдията решава дадено дело не според фактите, а според собственото си вътрешно убеждение. То в повечето случаи се формира на база това, което ще получи. Това го знаят всички юристи. А и факта, че съдия не може да бъде наказан за решение по дадено дело още веднъж говори за корупция. Казват има и по горна инстанция. Това също е въпрос на договаряне. А за дела под 10000лв няма и такова право за разглеждане. Гледа се от друг състав. Все пак, "гарван на гарвана око не вади" е казал народът ни. Пази Боже да не попадаш в Български " независим" съд.

".... вътрешното убеждение на съдиите" e най-малкото спекулативна величина. Но това което е сигурно, е Убеждението на гражданите че съдииската прослойка е от най-корумпираните ! Вероятно дори НАЙ!

Как няма да скочат като си знаят омазаните задници?? Никой не скача срещу каквато и да е проверка ако знае че е яист, ама сред тях са малцина такива и на 100% не са сред скачащите..За едни може с месеци напред да насрочвате дела ама за други преди да са напуснали съдебната зала предишния състав вие веднага излизате със ''становище'' да отречете това което още и мотивите не сте видели...

Както всички знаем ВЕРСИЯ ПЕЛИКАН описва превантивните убииства на съдии при които евентуално би било разпределено дело за замърсяване. Действията на Манолова и Панов подозрително много напомнят въпросният бестселър на Гришъм. Въпросът е кой плаща? Банев или Минев?

Вчера беше извършена нова гавра с нас.Завръщайки се от едночасовата разходка на открито,установихме че някой се е изсрал върху леглата ни! Настояваме да бъдат разследвани както надзирателите,така и прокурорите начело с Гешев.

Закона над всичко, но,в тази мъгла как да го повярвам

И тяхната не е лесна.Ся трябва да правят ресто.Тая иванчева ги ошашави!

Пише се джебчия,а не джепчия.Не разсъждавай първосигнално и запомни че не всичко се пише така както се чува.

Тези Съдии не могат ли да ни облекчат ? Тяхната работа е да решат дали Иванчева е Виновна или Невинна .

Имай предвид Въпрос че нещата не са толкова прости,колкото си мислиш. Засега имаме указание от ГЕРБ да протакане делото,а нататък ще видим...

Тия искат да бесят иколят без никой да ги проверява въпреки че по закон подлежат на проверка е това не е прокуратура а шайка престъпници неспазващи закона

Такъв е закона и те трябва да го спазват иначе и ние можем да скочим

Организирана шайка гестаповци сте вие от спеца

Ей заради тая спецпрокуратура която умишлено създадоха управляващите трябва веднага да подават оставка

Каква е тая мафиотска спецпрокуратура то бива наглост ама те вият на умряло че някой ще им разкрие нагласистика и машинациите-вие сте срам бе вие сте гестапо вие сте архипелага ГУЛАГ -първо вас трябва да ви разследват и вкарат в ареста заради инквизицията над невинни

Ма - фи - я!!!

Сам сред вълци,така кратко може да се обясни средата в която работи Панов.

Мафиотската групировка ГРОБ показа как се постъпва с непослушните непартиини кметове, избрани от гражданите! В тази клоака накрая ще останат само роми, измамници и болно старо население!

В спец съда може да се разчита на спец справедливост. Този съд конструиран със закон приет с мнозинството на една партия е доста спорен. Никой не може да обясни ,какво му е специалното на този наказателен спец съд и защо тези съдии са специални. каква им е специализацията и в какво се изразява,с какво са п о специализирани от останалите ,наказателни съдии , като закона е един и същ и всеки съдия следва д а го прилага такъв какъвто е. специализирано наказателно правораздаване няма и не може и да има,колкото и да се прикриват зад общите фрази за качествено правосъдие.нима другите съдии не дават качествено правосъдие. и с какво е по качествено. Тези съдии явно прилагат специално закона, по специален начин въпреки,че закона и процеса са еднакви и за всички наказателни съдилища в българия. Специализираните наказателни съдилища не вещаят нищо добро защото наказателния закон е един за всички съдии, и специализирани и не специализирани. Специализации в прилагането на наказателното право - в закона не следва да има ,защото всеки съдия по наказателни дела следва да е специализиран в своята област и д а прилага точно закона. съвсем друго е специализиран съд по трудови дела, военен съд или за младежта , и т.н. В наказателното право обаче, едни да се специализирани а други не, е неоправдано и е доста смущаващо особено в условията на евроатлантическите ценности,равенствжто пред закона и правата на човека.. Този съд ,рано или късно следва да се забрани със закон .За сега е изключително належащо да бъдат контролирани и проверявани дисциплинарно.това е гаранция за добро правораздаване.. няма как иначе стават много безконтролните, а човек макар и съдия не е безгрешен.

това е общо ставащото с Иванчева: срастване на организирана престъпност и власт, съчетано с тотална репресия срещу всеки изправил се срещу тях. Няма съд, няма присъда, седем месеца в тъмница. ГЕРБ удариха дъното, съперничат си с най-мракобесните диктатури, които ги е имало по земята. Мутрофашизмът за съжаление е последния стадий в развитието на това, което ни се пробута като обществен строй след 1989-та. Тъжно и страшно. Но това е положението.

Много точна диагноза! Супер си!

и какво от това, че ще има проверка, нещо ги е страх или...

Не разбирам какво лошо има в тази проверка щом е законосъобразна ?

Неграмотникът винаги се страхува от проверка....

Защо се страхуват от проверка?! Да вземат да свържат порочната съдебна практика с канторите и да дадат на ДАНС МАЛКО ИСТИНСКА РАБОТА! В момента се подслушва само да се подсигурят рушветите и след това се слушат необвързаните полицаи да не би да разследват даващите пари. Апропо, защо Лозан Панов толерира неграмотните "друговерци", които водят лекции на адвокатите???

Мафията не обича проверки.

Лозан Панов - сам срещу вълци. Желая му късмет. Даже Европа ги сочи с пръст, те го играят велики, справедливи, неподкупни - цялата им система - от МВР, през съда до прокуратурата.

ЕС иска да имаме такава съдебна система! А, Лозан Панов продължавайки да действа меко, всъщност играе лоша шега на принципните съдии. Дори по негово време съдии стават стават само връзкари. Театърът е лош! Искат се твърди и непреклонни хора - хора принципни !

А да бе, сам :))) Цяла медийна групировка е зад гърба му, плюс гвардия верни фейсбук протестъри и разбира се вездесъщата фондация Америка за България. Въобще недей да героизираш Лозанчо, играе си и той играта, само че по по-умен и рафиниран начин ;)

браво няма лошо ,нека да се провери, това е демокрацията,преэ комуниэма не можеше да се проверява,така може да каже и иванчева эа вътрешното убеждение

МАХНЕТЕ ГО ТОЗИ НЕГРАМОТНИК-ТОЙ Е СРАМ ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

така е

жалки нещастници..