Коментари - Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган | Днес.dir.bg

Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган

„Съюзът на съдиите ни предостави професионално становище по нашия антикорупционен законопроект. Имаме съвпадение по някой теми, а по други отправиха препоръки"

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган | Днес.dir.bg

Коментари

Г-жа Нинова!! След като сте толкова заинтересовани за реформа в съдебната система ,защо така с лека ръка подкрепихте ЗСВ и НПК??? Това е голям шамар за съдебната система. Защо във Вашите кандидати от парламента за членове на ВСС са хора, които до сега не се изразили и едно мнение по проблемите. Търсите мижитурки ли?? Или послушници. такъв ли искате да бъде и председателя на антикорупционната агенция??

Това, че съдиите ви подкрепиха е доказателство за корупцията и мафиотизирането на БСП! Какво по-голямо доказателство от това! Че има ли нещо по-корумпирано от съдиите в България! Знаете ли, че едва 2% от българите върват на съда в България! Както е казано нека госпожа "Лъжа" да не се представя за госпожа "Морал", а да отговори на 7-те въпроса които и постави Антоний Тодоров!

Всъщност скоро научих, че тая, която е кръстена на две баби, едната от които е Нели, била и видна капиталистка. Ми нали БКП (чийто приемник е БСП) се бореше срещу недните капиталисти-експлоататори?

След като Нинова твърди, че нямат нищо общо с комунистическото минало на БКП ,много моля да ми отговори новото БКП беше ли коалиционен партньдш на БСП на последните избори . Или другояче казано-запя ли реформираното БСП старата песен и връща ли се към комунистическите си корени.Ако не-добре, но да обясни.

Към пишещите по-долу.Г-жа Нинова е права, ето и защо: П А Р А Л Е Л Н А Т А Д Ъ Р Ж А В А ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 78 ГОДИНИ, В ОБЛАСТТА НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ПРОЦЕС, ЧРЕЗ ЗОП СЕ ИЗТОЧВАТ ПО НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ТОВА ДА СПРЕ! Закона за обществените поръчки приет с мнозинството на УПРАВЛЯВАЩИТЕ на 16.02.2016г (променян до тази дата десетки пъти!!!) е лобистки, корупционен, вреден...по отношение на инвестиционния процес, в т.ч. инвестиционно проектиране във фази според ЗУТ, Глава осма- инвестиционно проектиране и разрешаване на строителството, Наредба 4 от 21.05.2001 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти Закон в който са въведени понятия като: Инженеринг , Инженеринг проектиране и строителство, Проектиране и строителствои най-лошото - Прогнозна цена (измислена, няколко пъти завишена цена) при обявяването на обществената поръчка. Всеки може да провери в ЗУТ (Закон за устройство на територията), че такива понятия няма! Още: Техническо предложение, и......Начин на плащане Възнаграждението за изготвяне на проекта ще се изплаща след подписване на договор за отпускане на безвъзмездна финансова помощ между Община Х и финансиращия органи след постъпване на финансови средства по сметката на общината...във връзка с Част Б от ЗОП ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО НАЙ-МАЛКО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ОБЯВЛЕНИЕТО ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА, също така, Строителство на идеен проект....и много други. Закон за обществените поръчки от 2016г е закон, който погазва основния Закон - Закона за устройство на територията, основен закон, закон доказал се работещ още от първата му редакция (средата на миналия век) известен катоПланово изграждане на населените места, и предшестващия Закон за териториално селищното устройство.

Съдиите кога ще научат какво са казали, защото сега те казват друго и различно от това с което Нинова се опитва да пълни главите на тези които случайно й повярват. Съдиите дори намекват за моменти на неконституционност в проекта на БСП.

Г-н Президент!! Проучете, поинтересувайте се, попитайте. Има такъв човек за тази длъжност.Отдавна е тестван. И е НЕЗАВИСИМ. Заслужава си, ако искате да има правова държава.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия получихме поредното признание за успешната Ни политика в съдебната система. След още няколко стъпки ще сме готови да спрем набиращите все по-голяма сила врагове на Партията и на българия.

А,бе госпожо, нали след, като ги установите,анализирате,документирате и разследвате, някой трябва да ги обвини официално за да отидат на съд.Как ще стане тая работа?

Корнелия иска ОРГАН, та ако ще и антикоруционен. Може би управляващите трябва да я "задоволят", защото незадоволените жени могат да причинят големи поразии в политиката.

Антикуров орган - не! Женицата има вид на много искаща куроционен.

В този закон запишете изрично,че за червените капиталисти и съдиите нормите му не важат,и че даровете,които съдиите получават за да погазват закона не са подкуп(корупция),а кошноци с плодове.Вече има такава практика и трябва да се облече в закон.

В Казахстан такъв закон няма. Всичко става с решението на президента Назърбаев. Всеки чужденец правещ бизнес знае, че ако не направиш подобаващ подарък на президента, нямаш шанс за бизнес в К. Това не е корупция по тяхното законодателство. Лобизмът какво е? За много хора по света това е озаконена корупция и корумпиране. Какво са офшорките всички знаем, особенно тези които пишат антикоруционни закони. Стига с това лицемерие, господа политици! В

Приказките за прословутия антикорупционен закон са като твърдението за чашата която е наполвина пълна или наполвина празна. Каквото и да кажеш ще бъдеш прав. Всички знаят че в съюза на съдиите на квотен принцип управляват орел, рак и щука. Не е ясно за кой от тях говори Нинова. Общото между тях е това, че обитават един и същ зоопарк.

Случайно минаващия ,няма ли да закъснееш по пътя ,по който си тръгнал .Пътувай и стига си минавал.

БСП има 27% от гласувалите, заедно с купения ромски вот. Гласувалите за други политически субекти и негласувалите са в пъти повече. От къде накъде тогава, БСП иска на всяка цена да решава сама републикански въпроси и да владее орган присъщ на изпълнителната власт чрез президента, след като народът не е решил това да върши БСП и не е дал кредит на БСП за това? Напротив, тъкмо обратното. На избори българският народ ограничи за пореден път БСП и днес БСП прави опити да заобиколи това ограничение.

Нинова - наща Сафие султан :) :) :)

Тая гарга не си затваря човката! Но ще дойде ден, когато сама ще се провали...

Упорито се насажда мнение, че всички ръкопляскат на стремежа на БСП чрез прездидента да овладее нов антикорупционен орган. Истината е различна и силното желание на Нинова не е достатъчно това да е така и да се случи. Натрапчивата пропаганда на БСП може и да излъже някой бузлуджанец и той да повярва от партийна солидарност, но останалото население едва ли ще се подведе.

тая дори и да сложи калтак на президента ...да го яха кат' пред изборния кон...трябва да разбере че от тях зависи толкова ...колкото нищо не зависи.

Четохте ли официалният документ, публикуван на сайта на Съюз на съдиите? Няма нищо общо с това, което твърди другарката курнелия.

тая патка не може ли да се усети как съдийте кротичко я качват на БОБА...

Нинова сега щяла да се консултира с Цацаров, ВАС, ВСС и други такива. Абе Нинова, та това е точно мафията, която ни изяде! какъв съвет ще ти дадат те??? само обществото да реши кой е човекът. Дори не и магистратите. Те си избраха ВСС.

Стига вече с тази куца кобила. Какво била казала Нинова??? Накура мидреме кво казва тя. Нямате ли някой свестен там, ами до тази пърдела опряхте. Да ви е*а партията извратена!

Съюзът н асъдиите ви отсвири с неприсъствие. Никой не иска да си губи времето с глупостите на Нинова.

Тя може да има предвид Съдииската бригада към БФС.

... голяма реклама няма що 'съдиите ни подкрепиха', най- корумпираните и най-заинтересованите, да няма такъв закон.....

Избори, по добре да се забави процесът малко, но да се изберат точните хора. След пълна проверка на същите.

Кой е най- заинтересования да няма корупция? НАРОДА. Значи той трябва да избере състава на този орган.

Прав си, никакви Президенти, никакво Народно събрание, никакави организации и т.н. РЕФЕРЕНДУМ!

Референдум за шефа на този орган!!там е истината.

Интересно - ако не беше техния послушник президент, дали пак така неистово щеше да настоява той да назначава

Само по високите етажи ли ? " А кво шъ праим ся " кой ще го опандизи ? Троен аршин от нашите за нашите , ясно е откъде идва основното финансиране на змийската партия

Това, че ще го назначи Президента, няма толкова значение. Но този човек трябва да бъде предложен от ХОРАТА.Да участва цялото общество.

И аз вярвам на Президент Радев , той трябва да контролира !

Вроятно вярваш и във Феята на зъбчетата и Великденския заек, щом вярваш в измислени герои, нали?

Със сигурност зная само едно, не трябва да е човек от Цацаровото обкръжение. В никакъв случай.

КОЙ,КОЙ,КОЙ ще оглави този орган.За какъв морал се пъчи и дуе Курни след като неистово се мъчи чрез президента да внедрят техен човек и да "бори"корупцията с двоен аршин.Прозрачна си Курни,прозрачна си.

Важно, много важно е кой ще оглави този антикорупционен орган. Ако се сложи човек на място, горко им на корумпираните. Дай Боже, има и такива магистрати. Смели, достойни, честни и професионалисти. Ще видим.

И точно тая ли ще бори курупцията? След "приватизацията" на БТ, ТИ и след като отказва да каже от къде има пари да плаща по 300 000 долара на семестър за образованието на сина и в Щатите?

Ясно-нищо от статията не е вярно.

другарката нинова иска да направи мръсно на герберите,но да не си вкара само таралеж в гащите с тоя орган,щото ако се одобри тоя орган ще започне да разследва от 89 насам,и кой знае в годините на синьото управление какво може да открие за някои външнотърговски дружества,а и после някой съвместни изпълнения на другарката нинова със очилатия офчар из руините на аеца ни

Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган За "Органа" може и да са ви подкрепили, ама ми кажете кой ще бори корупцията, като тези "Органи" са все "импутентни".

Коментари - Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган | Днес.dir.bg

Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган

„Съюзът на съдиите ни предостави професионално становище по нашия антикорупционен законопроект. Имаме съвпадение по някой теми, а по други отправиха препоръки"

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган | Днес.dir.bg

Коментари

Г-жа Нинова!! След като сте толкова заинтересовани за реформа в съдебната система ,защо така с лека ръка подкрепихте ЗСВ и НПК??? Това е голям шамар за съдебната система. Защо във Вашите кандидати от парламента за членове на ВСС са хора, които до сега не се изразили и едно мнение по проблемите. Търсите мижитурки ли?? Или послушници. такъв ли искате да бъде и председателя на антикорупционната агенция??

Това, че съдиите ви подкрепиха е доказателство за корупцията и мафиотизирането на БСП! Какво по-голямо доказателство от това! Че има ли нещо по-корумпирано от съдиите в България! Знаете ли, че едва 2% от българите върват на съда в България! Както е казано нека госпожа "Лъжа" да не се представя за госпожа "Морал", а да отговори на 7-те въпроса които и постави Антоний Тодоров!

Всъщност скоро научих, че тая, която е кръстена на две баби, едната от които е Нели, била и видна капиталистка. Ми нали БКП (чийто приемник е БСП) се бореше срещу недните капиталисти-експлоататори?

След като Нинова твърди, че нямат нищо общо с комунистическото минало на БКП ,много моля да ми отговори новото БКП беше ли коалиционен партньдш на БСП на последните избори . Или другояче казано-запя ли реформираното БСП старата песен и връща ли се към комунистическите си корени.Ако не-добре, но да обясни.

Към пишещите по-долу.Г-жа Нинова е права, ето и защо: П А Р А Л Е Л Н А Т А Д Ъ Р Ж А В А ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 78 ГОДИНИ, В ОБЛАСТТА НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ПРОЦЕС, ЧРЕЗ ЗОП СЕ ИЗТОЧВАТ ПО НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ТОВА ДА СПРЕ! Закона за обществените поръчки приет с мнозинството на УПРАВЛЯВАЩИТЕ на 16.02.2016г (променян до тази дата десетки пъти!!!) е лобистки, корупционен, вреден...по отношение на инвестиционния процес, в т.ч. инвестиционно проектиране във фази според ЗУТ, Глава осма- инвестиционно проектиране и разрешаване на строителството, Наредба 4 от 21.05.2001 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти Закон в който са въведени понятия като: Инженеринг , Инженеринг проектиране и строителство, Проектиране и строителствои най-лошото - Прогнозна цена (измислена, няколко пъти завишена цена) при обявяването на обществената поръчка. Всеки може да провери в ЗУТ (Закон за устройство на територията), че такива понятия няма! Още: Техническо предложение, и......Начин на плащане Възнаграждението за изготвяне на проекта ще се изплаща след подписване на договор за отпускане на безвъзмездна финансова помощ между Община Х и финансиращия органи след постъпване на финансови средства по сметката на общината...във връзка с Част Б от ЗОП ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО НАЙ-МАЛКО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ОБЯВЛЕНИЕТО ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА, също така, Строителство на идеен проект....и много други. Закон за обществените поръчки от 2016г е закон, който погазва основния Закон - Закона за устройство на територията, основен закон, закон доказал се работещ още от първата му редакция (средата на миналия век) известен катоПланово изграждане на населените места, и предшестващия Закон за териториално селищното устройство.

Съдиите кога ще научат какво са казали, защото сега те казват друго и различно от това с което Нинова се опитва да пълни главите на тези които случайно й повярват. Съдиите дори намекват за моменти на неконституционност в проекта на БСП.

Г-н Президент!! Проучете, поинтересувайте се, попитайте. Има такъв човек за тази длъжност.Отдавна е тестван. И е НЕЗАВИСИМ. Заслужава си, ако искате да има правова държава.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия получихме поредното признание за успешната Ни политика в съдебната система. След още няколко стъпки ще сме готови да спрем набиращите все по-голяма сила врагове на Партията и на българия.

А,бе госпожо, нали след, като ги установите,анализирате,документирате и разследвате, някой трябва да ги обвини официално за да отидат на съд.Как ще стане тая работа?

Корнелия иска ОРГАН, та ако ще и антикоруционен. Може би управляващите трябва да я "задоволят", защото незадоволените жени могат да причинят големи поразии в политиката.

Антикуров орган - не! Женицата има вид на много искаща куроционен.

В този закон запишете изрично,че за червените капиталисти и съдиите нормите му не важат,и че даровете,които съдиите получават за да погазват закона не са подкуп(корупция),а кошноци с плодове.Вече има такава практика и трябва да се облече в закон.

В Казахстан такъв закон няма. Всичко става с решението на президента Назърбаев. Всеки чужденец правещ бизнес знае, че ако не направиш подобаващ подарък на президента, нямаш шанс за бизнес в К. Това не е корупция по тяхното законодателство. Лобизмът какво е? За много хора по света това е озаконена корупция и корумпиране. Какво са офшорките всички знаем, особенно тези които пишат антикоруционни закони. Стига с това лицемерие, господа политици! В

Приказките за прословутия антикорупционен закон са като твърдението за чашата която е наполвина пълна или наполвина празна. Каквото и да кажеш ще бъдеш прав. Всички знаят че в съюза на съдиите на квотен принцип управляват орел, рак и щука. Не е ясно за кой от тях говори Нинова. Общото между тях е това, че обитават един и същ зоопарк.

Случайно минаващия ,няма ли да закъснееш по пътя ,по който си тръгнал .Пътувай и стига си минавал.

БСП има 27% от гласувалите, заедно с купения ромски вот. Гласувалите за други политически субекти и негласувалите са в пъти повече. От къде накъде тогава, БСП иска на всяка цена да решава сама републикански въпроси и да владее орган присъщ на изпълнителната власт чрез президента, след като народът не е решил това да върши БСП и не е дал кредит на БСП за това? Напротив, тъкмо обратното. На избори българският народ ограничи за пореден път БСП и днес БСП прави опити да заобиколи това ограничение.

Нинова - наща Сафие султан :) :) :)

Тая гарга не си затваря човката! Но ще дойде ден, когато сама ще се провали...

Упорито се насажда мнение, че всички ръкопляскат на стремежа на БСП чрез прездидента да овладее нов антикорупционен орган. Истината е различна и силното желание на Нинова не е достатъчно това да е така и да се случи. Натрапчивата пропаганда на БСП може и да излъже някой бузлуджанец и той да повярва от партийна солидарност, но останалото население едва ли ще се подведе.

тая дори и да сложи калтак на президента ...да го яха кат' пред изборния кон...трябва да разбере че от тях зависи толкова ...колкото нищо не зависи.

Четохте ли официалният документ, публикуван на сайта на Съюз на съдиите? Няма нищо общо с това, което твърди другарката курнелия.

тая патка не може ли да се усети как съдийте кротичко я качват на БОБА...

Нинова сега щяла да се консултира с Цацаров, ВАС, ВСС и други такива. Абе Нинова, та това е точно мафията, която ни изяде! какъв съвет ще ти дадат те??? само обществото да реши кой е човекът. Дори не и магистратите. Те си избраха ВСС.

Стига вече с тази куца кобила. Какво била казала Нинова??? Накура мидреме кво казва тя. Нямате ли някой свестен там, ами до тази пърдела опряхте. Да ви е*а партията извратена!

Съюзът н асъдиите ви отсвири с неприсъствие. Никой не иска да си губи времето с глупостите на Нинова.

Тя може да има предвид Съдииската бригада към БФС.

... голяма реклама няма що 'съдиите ни подкрепиха', най- корумпираните и най-заинтересованите, да няма такъв закон.....

Избори, по добре да се забави процесът малко, но да се изберат точните хора. След пълна проверка на същите.

Кой е най- заинтересования да няма корупция? НАРОДА. Значи той трябва да избере състава на този орган.

Прав си, никакви Президенти, никакво Народно събрание, никакави организации и т.н. РЕФЕРЕНДУМ!

Референдум за шефа на този орган!!там е истината.

Интересно - ако не беше техния послушник президент, дали пак така неистово щеше да настоява той да назначава

Само по високите етажи ли ? " А кво шъ праим ся " кой ще го опандизи ? Троен аршин от нашите за нашите , ясно е откъде идва основното финансиране на змийската партия

Това, че ще го назначи Президента, няма толкова значение. Но този човек трябва да бъде предложен от ХОРАТА.Да участва цялото общество.

И аз вярвам на Президент Радев , той трябва да контролира !

Вроятно вярваш и във Феята на зъбчетата и Великденския заек, щом вярваш в измислени герои, нали?

Със сигурност зная само едно, не трябва да е човек от Цацаровото обкръжение. В никакъв случай.

КОЙ,КОЙ,КОЙ ще оглави този орган.За какъв морал се пъчи и дуе Курни след като неистово се мъчи чрез президента да внедрят техен човек и да "бори"корупцията с двоен аршин.Прозрачна си Курни,прозрачна си.

Важно, много важно е кой ще оглави този антикорупционен орган. Ако се сложи човек на място, горко им на корумпираните. Дай Боже, има и такива магистрати. Смели, достойни, честни и професионалисти. Ще видим.

И точно тая ли ще бори курупцията? След "приватизацията" на БТ, ТИ и след като отказва да каже от къде има пари да плаща по 300 000 долара на семестър за образованието на сина и в Щатите?

Ясно-нищо от статията не е вярно.

другарката нинова иска да направи мръсно на герберите,но да не си вкара само таралеж в гащите с тоя орган,щото ако се одобри тоя орган ще започне да разследва от 89 насам,и кой знае в годините на синьото управление какво може да открие за някои външнотърговски дружества,а и после някой съвместни изпълнения на другарката нинова със очилатия офчар из руините на аеца ни

Нинова: Съдиите ни подкрепиха за антикорупционния орган За "Органа" може и да са ви подкрепили, ама ми кажете кой ще бори корупцията, като тези "Органи" са все "импутентни".