Отмениха наказанията на трима съдии по имотния скандал ”Приморско”

Три състава на Върховния административен съд (ВАС) отмениха дисциплинарните наказания, наложени на колегите им Николай Урумов, Андрей Икономов и Панайот Генков заради имотния скандал "Приморско".

Обратно в новината

Коментари - Отмениха наказанията на трима съдии по имотния скандал ”Приморско” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво.Дайте да ги наградим по пет хотела.Възмездието може да се забави/забавя ,но не забравя/,но не се прощава!

Уродливото лице на родната темида. За съжаление гоце така е оплел кошницата чрез положени на възлови места несменяеми хора и съответните закони, че единствено държавен преврат или стотина години еволюция има шанс тази прогнила из основи система да се промени и да работи за обществото. В момента ще продължава да работи за дечицата на комунягите и сивите кардинали от държавна сигурност.

Това е поредното доказателство , че "магистратите " в България са НЕДОСЕГАЕМИ (засега ) .

Напишете, от коя квота и кой е назначавал тези безкрайно нагли типове! Напишете и публикувайте снимките и имената им и е крайно време за такива да има крайна обществена нетърпимост - сервитьори да 'изпускат' напитките върху тях, готвачи да им плюят в храната, касиери да затварят пред тях и ги връщат, бензинаджии да отказват да ги обслужат, местните в Приморско да ползват за сметище терените им за по 2000, студенти да ги замерят с пасти и домати. Само така съдебната власт ще има респект от народа и ще мисли преди да прояви поредната наглост.

Такава е справедливостта и строгостта на родната съдебна система - вместо наказани и виновни, "бедните" семейства на съдиите излизат от скандала с имот на морето за 2000 лева, а онази наглата съдийка и с прилична сума, защото осъдила общината. За тях няма нищо нередно, за партията или институцията, която ги е избрала също. Първанов и Станишев се борят за партиен пост - какво мислят и как живеят тези, за които няма имот за 2000 лева на морето не ги касае.Посланието е, ако сте от нашите за безобразията никой не може да ви посегне. А и от ГЕРБ не опитват. НДСВ умря! Да живее България, защото за българите извън властта живот няма.

СЪДИЯ = КОРПУЦИЯ. Нямам думи...всеки да се спасява както може. Мамичката Ви ...

И това ако не е съдебна мафия, здраве му кажете! И заради тези мазни съдии, следващият доклад от Брюксел ще е с препоръки за борба с корупцията!

А Цветанов напада българския съд. Няма по-справедлив съд от българския и неговия почин е - може един невинен да е в затвора, но всички виновни, които си плащат трябва да са на свобода.

Много коментари за нищо,ще си пишем по лаптопчетата и толкоз.Що за наглост бе братя българи ?! Нямали за какво да се хванат и ги оправдали.Ами то както и да си го погледнем си е престъпление-ПОПЪЛВАНЕ ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ КАТО ПРИ ПОПЪЛВАНЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ Е НАПИСАНО "СОЦИАЛНО СЛАБА" и после "СОЦИАЛНО СЛАБАТА " съдийка хоп едно големичко ХОТЕЛЧЕ.Е ми че тя не е виновна .Тя и откъдето и да я погледнеш си е ВЪЛЧИЦА създадена от татко ВЪЛК.Изащо са вълци АМИ МНОГО ПРОСТО ЗАЩОТО НИЕ СМЕЕЕЕЕБЕЕЕ ОВЦЕ.ТОВА Е НАРОДЕ МОЙ И АЗ СЪЩО СЪМ АЙДЕ ЧЕ ВЪЛЦИТЕ ИДВАТ ДА БЕЕЕЕЕГАМ БЕЕЕЕ.

Няма какво да се чака повече,вземаме от Русия един солиден кредит в патрони за АК-47,правим стадионите стрелбища за един месец,и работата ще се нареди!!!!!Какво се прави в природата с ПАРАЗИТИТЕ!!???

Още 90-та година трябваше да прекратят съществуването на всички олгани на власт съществували в соц.държавата, дори и 96-97 г. да беше станало, днес 2012 г. вече можеше да има 2-3 випуска нови необременени хора... сега вече е късно... няколко години като протекторат на ЕС или ООН, нещо като Косово, щяхме да преживеем по безболезнено от сегашната агония, която се и очертава много дълга ...

Е ние не сме се и надявали, че тия ГУИНА ще получат нещо друго! И да знаете в тая държава правосъдие за обикновените хора е МНОГО строго, но за помазаните то е различно и най-вече никакво!

Абе такова правосъдие няма!

Гарван гарвана око не вади-да закрият съдебната система защото е неработеща и да ги видим тогава далавераджиите съдии-око за око зъб за зъб.

Долни,безскруполни ПОМИАРИ

Абсолютно съм съгласен с теб. Колкото по-рано, толкова по-добре за България. Белким оцелеем. Плаша се, че скоро ще е късно.

Ясно е едно: само изпечен МОШЕНИК какъвто БЕЗСПОРНО е всяко лице (без изключение) с юридическо образование може да си "опече" работата (мошеническата далавера) така, че да остане не само чист пред закона, но и да влезе в ролята на несправедливо набеден и да си потърси правата (най-вече икономическите), които да му заплатим НИЕ!! Писал съм нееднократно: ВНОС на магистрати от Китай, администрация от Германия и полиция от Обединеното кралство!! Нашите такива на сапун или по полята откъдето надойдоха!! Само тогава ев. ще можем да се оправим!!

Утре майка ти, сестра ти или детето ти убие човек, следва ли да те уволнят от държавната работа или изтърпиш наказание за техните действия?

А ти, можеш ли да предположиш, че бащата няма нищо, ама нищо общо с това, че дъщеря му се обявява за нуждаеща се и се възползва от това. Или той се е обадил и е казал - "Щего пишем на щерката."

Невероятно! Толкова закъсняха, че не мога да повярвам! Как не ги оправда пионерския съд веднага, ами чак сега! Европейският доклад за България лятото ще бъде определено ПОЛОЖИТЕЛЕН!

ХЕЕЕЕЕЕ ако ги имаше белене скравена и дугите лагери.И тез съдийски БОКЛУЦИ да ги оставеха в ръцете на ГАЗДОВ И РЪЖГЕВА,МАЛЕЕЕЕЕЛЙЙ щяха да върнат и НЕКРАДЕНОТО.

хахахаах пълна пародия, това е също като делото в пазарджик, на една прокурорка е намерили блъсната в стълб с 4 промила алкол и е изкараха невидна щото и взели пробата без нейно знание тъй като е била в безсъзнание, но за мен това е прави много пияна(което не е за първи път) а нея е изкараха чиста от това дело , БРОВО ВСС аз имам голямо доверие и спа спокойно ЩОТО зная , че нема престъпност

това е ЦИНИЗЪМ в най-висша степен. Сега се мислят за недосегаеми, но идва Видов ден. Да видим как ще се скрият от Господа. Проклети да сте и вие и децата ви! Амин.

Ужас.....нямам думи.....съдиите не са от България, а от Лас Вегас....

Дано, ама надали!

Приказката за рибата и главата ... Аз не искам да ме съдят крадливи съдии. Какъв пример ни дават тези, които ни съдят? Затова имат много работа

Да пуснем всички молби до Приморско за имоти от по 2000лв. пишете българи!!!

Наказанията са отменени с един и същ основен мотив ВСС не е посочил конкретно с кои свои действия съдиите са уронили престижа на съдебната власт. Цяла Б-я разбра с какво са уронили престижа на съдебната власт само глупаците от ВАС не разбраха това.

Не мога да повярвам. Ами те много закъсняха. Трябваше отдавна да отменят тази "ГРЕШКА". Детска игра - български съд (пионерски, комсомолски).

Ей на това му се вика гьонсуратлък!Взел земя без пари на брега на морето и ще ми пита кое било неморално!!!Да не се сърдим на Холандия ,че не ни искат в Шенген за корупция и нереформирана съдебна власт.По безочливо поведение и решение на ВСС от това може ли?Всички да се уволнят и да се назначат нови съдии.Ебати наглеците!Тия от БСП пак ли ще кажат ,че ББ и ЦЦ са виновни ,че им изкарват кирливите ризи на българските съдии!?Вижте що за независима съдебна власт!Нямам думи...Умерзен съм.Долна сган ояла се безмерно.

Не вървим към Европа, а към Африка и дано да стигнем бързо, а като стигнем, суверена ще реши преблемите с "независимите" по африкански и всичко ще си дойде на мястото. И тогава и Холандия ще ни даде зелена улица за ШЕНГЕН

Уча децата на по 2 езика и им обяснявам от малки, че в нашата държава за тях живот няма - монополи, беззаконие поради подкупна съдебна система, мръсотия, цигани, простотия навсякъде, позор и безсрамие в политиката и още около 100 точки. Те и сами виждат. Вече си избират в коя държава искат да живеят като поотраснат. Не ги възпитавам в родолюбие за да не ги мъчат спомените. Ако бях необвързан вече отдавна да не съм тук. Не народ, а мърша сме ние!

Просто трябва да ги уволнят, а не да печелят дела- това е супер наглост

ТИЯ НАГЛИ МУРТИ , ДА ПУКНАТ ДАНО!

ДАНО , няма друг вариянт

И Деничка Урумовата се завърна на бял кон ,що му ядоха краката на миличкото .Ми то милото на тати нищичко си нямало,регистрирано БЕЗДОМНО дигнало си къщенце /на 5 етажа/мъж и дечица да приюти клетите ,да не са на пътя.Че послъгала малко кво толноз ,че и наште си гарджета кат не кътаме кого бе,ония тъпите дет работят честно и си плащат данъците,ми да не са будали бе .Кат немогат да крадът да теглят.

Е, какво ни остава на нас, простосмъртните, освен да поздравим с многоетажна словесна конструкция и "заслужилите" върховни магистрати, и майките им, и пълнолетните им роднини до 9-то коляно! От сърце да ви ...

Време е народе.. да почнем да трепем на поразия! Де що е политик, съдия и адвокат ПОД НОЖА!!!!

Приемам мисленето ти и те подкрепям като циганите се държат ,а защо ли?..........Идиоти с главно И

Тури и "висшите държавни чиновници", моля. И те са с големи заслуги и не бива да ги пренебрегваме.

Всичко българско -любим тачим и милеем/ДАЖЕ ДОКТОРИТЕ И СЪДИИТЕ/

d4

Проверявания проверява проверяващия. Или ревизирания ревизира ревизиращия....Май се обърках. Може и обратното. Вместо да "закриват вратите", да закрият съда. И малко напалм да хвърлят отгоре...

Защо малко ( напалм ) ? Колкото има ....

Трябва да се срине из основи тая система и да се издради отново. Не може това продажно съсловие да седи над закона.

Нали си знаете, че гарван, гарвану око не вади! Естествено, че ще са невинни нали тези дето са ги съдили може и те да са се облажили с такива имоти. Добре, съдиите-невинни, а прегрешилата рода? Няма ли да се развалят сделките, някой няма ли да влезе в затвора за неверни данни?

Такова решение дори в Кърджалийския съд координиращата всички далавери Тонка Балтова не може така красиво да го напише ................ Ако и Ела Пенчева да е адвокат...Аферим на съда... Честито !

а, брей...аз пък мислех, че "Гарван, гарвану око ще извади"...

Смятайте що за стока са юристите от ВСС след като им отхвърят решението. И всичко става за сметка на данъкоплатеца.

едни измамници оправдали други измамници... срамота !!! срам ме е от тези решения. Май Цветан Цветанов ще вземе да излезне прав като хули съдебната система.