Наказват съдия, дал съдийска тога на осъдения Кузов

И.д. председател на Софийския районен съд започна дисциплинарна проверка срещу съдия, който дал служебната си тога на стажант юриста Владимир Кузов за снимка.

Обратно в новината

Коментари - Наказват съдия, дал съдийска тога на осъдения Кузов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кузов си пада по млади,яки и много издръжливи момченца.

Това,че един осъден педофил се е снимал с черно расо пред Герба и с папка в ръка не създава никакви проблеми.Това е израз на демокрация.Проблемът е другаде -в корупцията,в която е затънал българския съд,като по този начин заразява цялата държава. Най-опасни за държавата и обществото не са педофилите-съдии,а корумпираните,а броят им непрекъснато расте, в сравнение с педофилите в тази гилдия.А това е най-сташното,че няма изчистване на системата от тази зараза.

Съдия Маджаров очевидно е проявил немислима толерантност. Тогата на съдия се заслужава и тогава може да се облече. Явно Маджаров не цени тази тога, защото е от времето, когато съдиите не носеха тоги. От друга страна се вижда, че е използван от лице, което няма право да бъде съдия. Подлостта сега ще навлече едно много заслужено наказание.

Чудя му се на акъла-дрът урунгел,тръгнал с младите да учи за адвокот.Тя цялата му физиономия е на педераст.И като нищо ще стане съдия утре.

kakvo praviat tia izvrateniatzi v suda

' бат'слит депутат , кузов съдия АБСУРДИСТАААН

Божееее божеее,божее!!!

хахаха е добре са го разпределили при подходящ наставник. хахахаха , голям смях, Маджаров май ще се раздели с добрата заплатка. И ако се случи, за къде в неделя ? А и съдията Милев може да вземе стажанта за обучение, все пак кандидат за съдия е човека,трябва да му се окаже помощ,иска да се научи да съди и добра заплата да получава,и власт, и уважение, и имунитет. Стажанта ще бъде верен страж на властта, такива трябват ,съвестни и почтени .

Педофилска мрежа в съда.

Голям праз, разменяли си една рокля. Явно двамата са стари гаджета, така че нека да бъдем по-толерантни и да не им нарушаваме правата да си демонстрират сексуалната ориентация по телевизора.

Е какво очаквате от съдии чалгари ?! Чалгарска държава с чалгарски съд :)

като има измислени университети само да лапат хонорари, същите ще бълват и такива юристи. От такива свестните юристи не могат да се реализират.

Кавала карал стаж и са прай на юрист.Ами на държавните изпити ако го скъсат де ши крий снимката

Амчи тоя щом кара стаж значи че ни си е вземал още Държавнити изпити.Ква того кви снимки ве.Да ви пикам на информацията.Се едно бай Иван де пасе овците да турне тога и да се снема.

То там и едно магаре да завържеш пред вратата, и то ще завърши, стига да си плаща. Познавам уникални идиоти и тъпанари, които са завършили какво ли не в Нов български. А за т.н. "съдебна система", то е ясно - шайка нагли разбойници, които си разиграват коня както си искат. Конституцията ги пази и никой, и никоя власт копче не може да им каже. 90% от персонала са червени задници, още от едното време, или техните наследници. И си работят поръчково за БКП-то, или срещу заплащане, и си живеят живота с огромните заплати и още по-огромните рушвети. И са доживотно на постовете. Нямат избори, нямат притеснения.

Добре бе, м.мк. му, как е възможно осъдено лице да намери място в съда, пък ако ще и да е само стажант? Как е възможно изобщо да се дава шанс на такива да търсят място в съдебната система? Аз съм инженер, контролирана професия. За да работя по специалността си (освен да имам диплома и стаж) трябва да членувам в браншова камара. Тази камара, за да ме приеме иска разни документи, включително и свидетелство за съдимост. Значи ако аз съм осъден задето са ме хванали да карам пиян или пък задето съм ударил шамар на някого, ли пък защото съм се изпикал в някой фонтан, нямам право да работя по специалноста си. Независимо че тези неща нямат връзка с това колко добър инженер съм. Обаче г-н Кузов - осъден за блудство и педофилия, може да стане магистрат! Абе то всяка фирма при постъпване иска свидетелство за съдимост и никой не би ви наел за някаква смислена работа, ако сте съдени. Ама в съда може!

ПОЗОР!

Шило

Ами за наказание е! Ос.аха се. Само забравиха се. Вчерашни хлапета,днес се имат за голяма работа

.....което накърнява престижа на съдебната власт...-вицът на годината. Че е власт- власт е/въпросът е чия- не е на Блългарите ,като народ, а на някаква прослойка от управляващите/. Че няма никакъв престиж- НЯМА. Е, тогава няма никакво нарушение на никаква етика, по тази причина. Как да нарушиш нещо, което го няма никакво. Пак, като виц- защо към тъпите парламентарни избори не прикачат и един референдум-допитване- има ли правосъдие в Българиия?

В Стара Загора, мутра от имотната мафия, след излежана присъда /в луксозния комплекс "Загорка"/ изведнаж се появи като нотариус. Докато е лежал в хотела е взел виШо и практика и Хоп- нотариууус!

АМЧИ ТВА АКО Е ВЕРНО -ЗНАЧИ НЕМА ДЪРЖАВА

" Тогава обаче дисциплинарният състав не откри достатъчно доказателства за уволнението му и само го освободи от ръководната длъжност - тогава той беше зам.-председател на СРС и шеф на Брачната колегия. " Та казваше баба: "Гарван, гарвану око не вади!"

Чакайте правосъдие от подобна система!ПОЗОР!!!!

Да ви имам проблемите.

Много се кефя от лавиноразтящата народна "любов"към кочината,наречена бъларски "съд".Знами не съм сам. След шест години "правораздаване",успешно приключи делото, по което бях частен обнинител -поради изтекла давност.

Цялата държава е Мале-мале.

и аз съм бил на стаж в този съд но не помня съдия да ми е давал тогата си, падението в съдебната система удря дъното на морала....вероятно са гей другарчета тия двамата....

Този новият и.ф. Председател на СРС с всичко ли се запозна с новата си работа, та се занимава с такива проблеми? Или това си може, нали е парашутист.

Тези статии наливат вода в мелницата на Нова Репулика и Да България.

С КОГО ДА СЕ СНИМА?

Съдебната ни система рухва пред очите ни под напора на подобни компрометиращи факти.Що за система, която не може да се предпазва сама от неподходящи личности? Как ще предпазва обществото от престъпници, когато нейни членове участват в очевадни схеми за кражби на имоти и просто хлопват вратата под носа на търсещите истината?Кошмар!Мъртва система, която трови тялото на цялото общество!

Чалгар и педофил си разменят "любезности" Абсолютен резил за цялата съдебна система.

СЪДИЯТА ДА СЕ ПРОВЕРИ ЗА СПИН

Публична тайна е че тези тоги струват 50 000 :)

Това го няма никаде ПЕДОФИЛ да стане съдия,тоя нали го осъдиха как изобщо ще заема такава длъжност.

Ама той ще съди само педофили.

"Наказват съдия, дал съдийска тога на осъдения Кузов"...................ама коооога ще има и наказан ПРОКУРОР....

Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА........Предлагам Сергей Чикатило да го назначат в някоя детска градина с повече депутатски и магистратски дечица...

Престанете вече с глупости защото да знаете че само тази ''тога'' вие основното за оправяне според вас.. НЕ тогата а човека съдия изпълняващ изискванията за честност и безпристрастност трябва да търсите защото както се вижда от дейността ви с лупа трябва да търсите такива сред вас

Втора серия - Кака Филка е кандидат за Патриарх на БПЦ .

Накърняване престижа на съдебната власт е подобна личност изобщо да може да си помисли за юридическа практика. Кой ще вярва на съд, в който Владо Кузов е съдия? Какво изобщо търси той там като стажант?

Представил ли е свидетелство за съдимост ??? Ако не - ЗАЩО , ако да - то е фалшифицирано - от КОЙ ?? Трябва да има съдебен процес, има налице престъпление !!

за стаж в съдебната система - изискван от кой ли не измислен университет със специалност Право, не се изисква свидетелство за съдимост. Нито се изисква такова свидетелство, за да си студент по право. Такова свидетелство се изисква за РАБОТА или кандидатстване за работа в съдебната система, като да се явиш на конкурс за младши съдия - примерно, но не и за стажуване.

А на стажанта полага ли му се съдийска тога ?? Или заглавието е подвеждащо ??

''...съдия Маджаров се забърка в шумен скандал. Тогава стана ясно, че е направил чалга-клуб "Мале, мале" в помещение на бул. "Цар Борис III", където тогава съдът ползваше само едно от крилата на сградата... в клуба има телевизор, а на антената му виси дамско бельо. Забавленията се организирали всеки четвъртък след 17.30 ч., а на тях присъствали не само магистрати и служители на съда, но и членове на ВСС, както и представители на изпълнителната власт.'' Жули млади магистратки изотзад и си пий пиенето, бедните да го духат..

Аз питам - след като боко беше два пъти министър председател на България, защо Кузов, да не е съдия?

Напълно основателен въпрос ! Защото ТЕЗИ, които го подкрепят, налагат и осигуряват избирането му, това не ги интересува !

На България липсва премиер-министър като Александър Цанков-да сложи ред не само в съдебната система ,но и в самата държава.

Я виж колко било лесно човек да стане съдия: изкарва (купува) си книжка от някой от многобройните "университети" за юридическо образование. Отива в някой съд, представя я там и го назначават стажант. След 6 месеца вече е младши съдия. След 2 години сигурно е съдия и вече никой с пръст не може да го барне.