Съдийка поиска извинение от Цветан Цветанов

Бившият и.д. председател на Софийския градски съд (СГС) Величка Цанова, която не бе избрана за титуляр, поиска извинение от вътрешния министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Съдийка поиска извинение от Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се коси за обидата ,мила....той физ.въз. така обича...да каже нещо и после да се говори ... важното е общото впечатление ...той дори и не разбира че е гьон от всякъде ... еле шефа му...

Ха, той Цветанов вече на колко народ трябва да се извинява, нооо... няма време за това. Времето му е за много по-важни, висши, висоотговорни, еспертни и други задачи за благото на народа. Още по-голямото благо... Това беше майтап. На сериозно - какво да се очаква от един ограничен и крайно амбициозен човек. Изберете ГЕРБ пак и ще видите още от големите възможности на Цецо, Боко и сиетата им. Защото кьорави бяхте и не видяхте, че нищо добро не направиха за София, сложихте ги начело на държавата и народа вече е на ръба на оцеляването. Явно това ви е малко... :(

До всички корумпиране тъпънъри български "съдии" - кавичките не са случайни!!!!!! Като почнем от БСП/ДПС подчинения най-висш български съд КС, та надолу е нужна тотална чистка!!!!!! Как не разбирате бе съдебни тъпанари, след като в прав текст дори ви го казват чуждите посланици, че сте най-корумпираното и най-слабо звено в държавата?!?!?! Ма я да вземете да се махате, докато докато е време... Пък и на сърдити ще ни се правят... НАГЛЕЦИ!!!!!!

Е, сега като назначат свои хора Цецо и БОйко, всичко ще цъфне и върже. Както в МРВ и целия министерски съвет, пък и цялата ни държава. Мислите ли, изобщо?

Досега, като бяха назначени от БСП, очевидно корупцията е на най-високо ниво. Дано като ги назначава Бойко нещо да се оправи!

ЦЕЦО Е ПРОТИВНО,БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО!НЕЗНАМ КОГА ЩЕ ПРОГЛЕДНЕМ И ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ КУКУМИЦИНИ НАЧЕЛО С БОКО И ЦОКО!!!!!!!!

Преди повече от 20 години викахме "И преди и сага БКП е мафия". И то точно така излезе. Всички бивши комунисти и ченгета се пребоядисаха на социалисти и седесари, а по-късно и на гербери. Но мафията си остана една - комунистическа.

Разберете азбучната истина: изпълнителната власт няма право да се меси в ЗАКОНОДАТЕЛНАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ!!!Ха сега кажете: бойко меси ли се в законодателната и изпълнителната власт? И ако отговорът ви е,че се меси - това значи, че НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ , А ИМА ДИКТАТУРА!!! Но нали ние го избрахме.... Тогава кой е виновен????

Ма аз съм доволен бее. Аз съм го избрал и съм доволен, не допускаш ли, че освен промити мозъци има и такива, които виждат че благодарение на съдебната система сме на тоя хал, че няма осъден нито един олигарх бее или мафиот или лекар или съдия-прокурор вече 21 години... И за тва ли са виновни ГЕРБ???

Ми то бива промити мозъци ама като тебе рядко.

От какво точно си доволен, Пламене? От "доброто" управление на ГЕРБ? Толкова доволен, че искаш да държат всички власти? Направо да си връщаме старата власт? Но дори и при Т.Ж. нямаше толкова прости и нагли хора начело на страната.

толкова пошлост и лъжи не е имало даже и при комунистите. Те поне те поставяха пред свършен факт- ще играеш по нашата свирка,а тези замазват очите на глупаците и те сляпо им вярват.Жалко

Толкова е прозрачно ,че съдийката от Варна не е станала член на висшият съдебен съвет и затова си е подала ставката.Защо не си я подаде по-рано ,като не е съгласна с политиката на ГЕРБ

Търсите под вола теле - права ли е всъщност Душана Здравкова, да или не!

Надай се ....?! Цвъки да се извини? Да ама не, това е най-големия гьонсурат в държавата. Наздраве куме, на кумичката ....

Писна ми! Чудя се, откъде ли се появиха тези помияри от Герб. Осмърдяха всичко наоколо, съсипаха цялата държава и продължават да се точат като свински черва. за да превземат ключови постове. Лъжат, мажат и сеят само омраза. Полуграмотен пожарникар и физкултурник на чело на хилядолетната държава. Срам и позор!

Шш ало от кво ти е писнало толко бе? Под чия шапка и по чия подредба са всичките съдии на всички съдилища бе?? А когато ВКС отмени решението на ВСС за сваляне от длъжност на Пенгезов шефа на САС и го възстанови на работа, тогава що не ти беше писнало бе?? Има ли смисъл да ти казвам кой е Пенгезов и кой извади Трактора от ареста, а? А на кой е имота наречен белия дом в едни от тузарските квартали на София? А от тия не ти е писнало дето нямат никога достатъчно доказателства? От тия дето оставиха Ставийски на свобода и даоха сигнал към всички - поркай си, карай си, мачкай си има' ли парички не можеш да влезеш в затвора!!? А да не ти писва толко, а!!!

Ами като ти писна, да беше подсказал кои са тези чистичките, честничките, и свръх грамотните? Хилядолетната ни история е пълна със такива от които сме проплакали. Или може би въздишате за оня предишния мишок, който нямаше 2 работни дни трудов стаж?

Чакай сега дедо Коце, само ми позволи, да покажа с 3-4 изречения колко по-титолувано звучи бате Серго, любимеца на читателите на "Трета възраст". Той е един чистовкръвен, истинкси българин: Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Сергеевна Мухина, по произход украинска еврейка [1][2][3], от Факултета по славянски филологии на СУ. Има един по-голям брат, роден 1952 г. - архитект Георги Станишев. Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г.[7], когато придобива българско гражданство и се отказва от руското. Еее не е ли мноо по-добре да се върне този пример за ИСТИНКСИ БЪЛГАРИН!

Стига вече сте повтаряли тази простотия за стажа на Станишев! По-добре ли е премиера да има стаж като милиционер и мутра, а? Образованието на Станишев е точно за политик и е работил писал статии на свободна практика. Колкото до родителите... това пък защо? На Бойко Б. баща му е бил офицер от МВР, а той самия член на БКП, за разлика от Станишев. Друго???

Абе, хора няма ли мъже съдии? И все са едни закръглени? какво става? Такива хора, даже и да са амбициозни са глуповати и без перспективни (например цеца цачева), което неминуемо ги прави циници и злобари! Може би това е целта?

Цветанов небива да се извинява защото ако се извини за това това ще означава че трябва да се извини за всяка реплика и дума която изтърсва без да мисли а това означава че след всяко изречение трябва да следва и извинение а това би удължило безкрайно неговите плямпания.

Бойко удряй олигархията здраво, иначе тя теб ще удря. Смажи я веднъж и завинаги. Тя се е окопала навсякъде... Трудно ти е но ние те подкрепяме.Съдийки , прокурорки АУТ. Давай смело.

Няма време! На изборите, не "олигархията" ще Го подмине, а ЕЛЕКТОРАТА! НюБЪЛГАРИНА МОЖЕ ДА НЕ Е МЪДЪР, но е опасен,в чувството си, особенно, когато е измамен!

Подкрепям!

Какво да удря? Своите? Ха-ха!

ЦЦ и Янова не са само приятелски семейства, той им е КУМ!!!!!!!!!!!! И на фона на този факт да твърдиш, че другата кандитаура била партийна си е най- висока проба наглост и дебелоочие. А дойдоха с призива за нов морал и работа в ползу роду. Не може с милиционерски похвати, компромати и изнудване да управляваш цяла държава. И това вече е ясно на всички, които имат повече от 2 гр. мозък в главите си.

Викаш друго си е кумисията Кушлев назначена от Тройната коалиция.. Там всиките 10 -12 членове бяха роднини, просто цялото семейство! А това викаш ти е минавало пред очите, а ма не ти е правило впечатление, защото си праволинеен/а. Само БКП!!!

Комисията Кушлев беше създадена през 2005 г. за сведение. Големи сте папагали... С лозунга ти накрая поздравявам другарите Бойко, Цецо и Цецка.

Във всяка нормална държава Цветанов отдавна да си е подал оставката след поредицата гафове които върши. Но ние явно не сме такава държава

Във всяка нормална държава няма такива съдии, които влачат и не решават по закон и съвест съдебните дела на хората и оправдават престъпници. И преди Цветанов да си подаде оставка, това трябва да направят стотици магистрати на различни нива.

И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СИ ХОДЯТ!

Във всяка друга държава няма и такова население като нашето. Тълкувай го както искаш.

Все пак жените в ГЕРБ се оказват "мъже" като поведение, а мъжките самовлюбне персони са уникално и вече много дразнещо самовлюбени. Така си изкопават един широк и дълбок гроб. Продължавайте да се нарцизирате, г-да!

Много нагъл тоя Цветанов. Апартаменти, гори, влогове, вили, а и в затвора не иска да лежи като падне от власт. Свой човек си слага да го съди тогава, брей!

Много са нагли това съдиите, ако се гласува закон ,който да им сваля имунитета при явни обратни отсъждания на 95% от състава им ще се наложи да лежат в затвора.

Депутатите си свалят имунитета !! Къде мислиш ще спят повечето депутати от ГЕРБ !!?? Ами Цветанов и Борисов ?? Софийският Централен затвор ги зове. И Браво на част от съдиите,събуждат се.Не говорим за тези избрали тази с 4 години стаж на която Цветанов е КУМ !! Тя напълно "редовно" бе избрана за шеф на СГС-да оправя Цецко и Боцко след Извънредните избори !

Абе тоя Цветанов ги хвърля наангро думите!!Сега Румен Петков остава да каже, че Цветан Цветанов е брат на Володя Цветанов, който от своя страна е истински брат на Румен Петков...леле то бива бива ама...

И Е БРАТ НА Ц.ЦВЕТКОВ.............!

ПРОСТОТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ ГО ПОСТАВИ НА ПЪРВО МЯСТО СРЕД ТЕЗИ, КОИТО ПИШАТ И ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ПО-ЕФТИНА ОТ 6-ТЕ МУ НЕЗАКОННИ АПАРТАМЕНТА.

Всички сме наясно,че съдът у нас само прибира подкупи и не си върши работата!Прави се съзнателно ,за да не се променя БГ ,а да си остане каквато беше при Гея!но...Бойко не е съгласен и естествено е ,че ще сменя съдии и съдиики,а те се смятат за венчани за длъжностите си!Такава песен при ГЕРБ няма-крадливите комунисти не могат да продължават приспивните си песни!Затова подкрепяйте реформите на ГЕРБ,за да живеете като останалите народи!Браво на Бойко!

Не ме слагайте в безмозъчните...Мога да чета мотивите на съда, мога да разсъждавам и да мисля...Бойко какво не е съгласен си е негова работа а не на независимия съд по конституция който не е длъжен да играе по гайдата му.Въаъ всяко стадо има мърши на в сегашното мършата е 80% во главе с ББ и ЦЦ. Какъв гьон сърат трябва да си след като си натиснал и си сложил своето протеже да ЛЪЖЕШ/ТО МУ Е В КРЪВТА/ за хора които непознаваш...

За някои наистина е неприятно. Досега главната задача на съда бе да оправдава и създава чисто минало на известни престъпници, мошеници и държавни измамници. Социалните проучвания сочат, че съдебната система е най-корумпирана и затлачена, но си получава 13 и 14 заплата от държавата. И това изглежда не им стига - вижте хотелите, имотите, живота на известните магистрати...Време е за промяна. За някои наистина е неприятно...

Независимия съд по конституция зависи само от парите на престъпниците. Адвокати като Марковски, Лулчева, Васил Василев, Менко и т.н. са само добри брокери на платеното парвосъдие. Една циганка е осъдена 4 г. ефективно за 8 х.лв. телефонна измама. Прпопционално колко трябва да лежи бизнесмена Ковачки за 16 мил лв. Според нашия съд - 2г. условно, защото един от рода на по-горните адвокати е уредил парите за хотел на морето. А циганката нито може да плати на такъв адвокат, нито да купи хотел на независимия съдия. У нас съда е независим и справедлив само на ниско ниво, по-нагоре е високо платен.

Големи съдебни реформи бе сложи си негова близка приятелка. А в неговия двор крадците шестват безнаказано, днес ми обраха колата и даже протокол не искат да правят за да не влезе в статистиката... Уверено вървим копаем надолу с вашия селски батман, рапон и т.н.

Нали произхода ви беше работническо -селски ,нали Бсп защитава най бедните и не оправдани, -забравихте ,сега сте милионери а другите селени и ръпони.

Е,господа ( другари ) от ГЕРБ (ГРОБ ),каква стана тя???Човекът,създал Вашата прословута,победоносна,непобедима и хилядолетна партия излезе и публично се отрече от Вас,обвинявайки Ви в политическа недъгавост,немощ и престъпна немарливост и некадърност.От туй какво повече искате?Докога ще си заравяте празните кратуни в пясъка и ще викате "Проблеми няма"?Има проблеми,и най-големият сте самите Вие с вашата некадърност и наглост.Засрамете се!!!

Прав си само БКП!!! БКП!!! Другари на оръжие (ние тва си го можеме) Ураааа