ВАС: Съдия, опитал да се спаси с партия, е правилно уволнен

Мариян Марков е опитал да стане член на партия, за да се спаси от дисциплинарно производство. В същото време той е продължил да бъде съдия и да взема заплата.

Обратно в новината

Коментари - ВАС: Съдия, опитал да се спаси с партия, е правилно уволнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно не става съдия от човека. Трябвало да го освободят по отдавна. Кандидати за съдии ,колкото искаш,но какви влизат по последните изисквания . Който имал пари да плати или "наш човек". Повечето съдии са такива. В тях ножа, в тях хляба.

Само тоя ли са занимава с политика? А това, което върши наглият бай Лисан-Болта -какво е?

Всеки който не може да си изкара хлябът като нормален човек става партиен член! Много от решеният по делата нямат такова в едномесечният срок, след като делото е минало.. Протакането е да безкрай.

Щом го уволняват може би само тоя е читав в тази система защото всички са разбойници и мафиоти, а може би не им влиза в схемите и за това...

"Неведнъж е бил наказван - с "порицание", понижаване на заплатата с 25% за 6 месеца и понижаване в длъжност в СРС, заради десетки забавени дела" Това що за съдя е???С тези нарушения е все едно е постоянно задържан и пускан циганин.Друг е въпроса как това нещо е продължило толкова време да изпълнява задълженията на съдя.

"Става дума за партия "Напред България", основана от внука на бившия комунистически лидер Тодор Живков - Тодор Славков" - Парти я "Напред , България" НЕ Е ОСНОВАНА ОТ ТОДОР сЛАВКОВ, а от баща му - Иван Славков. Преди много години, по подобие на партията на Силвио Берлускони. Forca, Italia.

И без да е член на партия, пак ги назначават от ГЕРБ. Този вероятно е търсил помощ от АБВ, но не знае, че те там само крадат не помагат.

Само не стана ясно на кой е бил неудобен съдията.

ТАЯ СВИНЯ В ЗАТВОРА ТРЯБВАШЕ ДА ЛЕЖИ,АКО ИМАШЕ ПРАВОСЪДИЕ!

можело! не били недосегаеми! Мале ква метла се задаваааа, магистрат да не си! Ще ви изринат от Брюксел кат фъшкии!

РИБАТА Е ВМИРИСАНА ОТКЪМ ГЛАВАТА ОТДАВНА!ЗА КАКВА РЕФОРМА СТАВА ДУМА- ТИЯ ВСИЧКИТЕ БОКЛУЦИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗКАРАТ ЗАВИНАГИ И ДА СЕ СЛОЖАТ НОВИ ХОРА-ДА ТРЕПЕРЯТ ЗА МЕСТАТА СИ !!! ЗА НАРУШЕНИЕ-ЗАТВОР ДА ГИ ЧАКА!

Ми както виждаш, този си е треперел за мястото.

Браво!