Цацаров: Обвинението срещу Пенгезов няма връзка с поста му

Главният прокурор отрече очакваното обвинение срещу съдия Веселин Пенгезов да е свързано с процедурата за избор на нов председател на Софийския апелативен съд.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Обвинението срещу Пенгезов няма връзка с поста му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров като ги е почнал, да изчисти докрай приятелския кръг Генерало, а именно: 1. СТЕФАН ГРОЗДЕВ 2. СВЕТЛИН МИХАЙЛОВ 3. ИВАН СТОЙЧЕВ 4. КАЛИНКА ГЕОРГИЕВА 5. ИВАЙЛО МЛАДЕНОВ 6. ЛЮДМИЛА ЦОЛОВА

грух грух, волен на свобода, дпс-бсп-евророма в кошарата, грух грух.

Самият факт, че главният прокурор публично казва, че нещо се прави/или не се прави заради мониторинга от ЕС е доказателство, че в България всичко е изкривено /корумпирано. В нормалните страни престърпниците се осъждат в интерес на хората, а не заради мониторинг...

Константин Пенчев в интервю по Бг-Тв: "Бг-СЪДЕБНА СИСТЕМА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОСНОВНО,...ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ"..... Да Цацаров ,...ЗАПОЧВАЙТЕ ЧИСТЕНЕТО ! Не управлявайте под НАТИСК и СИЛА... ИМАЙТЕ И СОБСТВЕНО МНЕНИЕ...

всички са много отворени по форумите, вещи,всезнайковци! не виждате ли, че в тая държава неможе да се издигне свестен и родолюбив човек! НЯМА ШАНС! а вие много знаете , ама само по форумите евентуално ако някой ви плати, може и на протести да излезете! самоче така няма да се оправим никога- с шушукане по форумите...

Срещу неудобните бързо се спретват два три наказателни процеса, а нашите хора- Цацара гордо ги пази. Така се работи в българската съдебна система, sms от Пеевски и правото се прилага според случая - нашите:невини, а неудобните: виновни...

Бюрека, Майа и Цацата подготвят нов екшън по костинбродски точно след един месец, преди изборите.

Разбира се , че няма връзка , Пенгеза да е на този висок пост. В БГ един магистрат колкото повече краде - толкова повече се издига нагоре. Има достатъчно пари и може да купи всички и всичко.

Нашите магистрати може да бъдат осъдени, само като ги погледнеш на снимка. Такова престъпно излъчване имат. Сигурно много се кефят, като четат коментарите. Защото добре знаят, че само с това ще им се размине. Вместо да се бори със стоглавата хидра, наречена българско правосъдие, моят син завърши право в Америка и остана там. За винаги. Най печалното за един националист е, внуците му да станат чужденци. Принудителен избор. Заради такива, като тоя на снимката.

Цаца, слаб си братле (като прокурор). Много миришеш на партенки. А дори и да казваш истината, си вече компромитиран от случая Костинброд, о ти продажно лъжливо овчарче!

Пенгезов трябва да е доволен, че живее в "тези географски ширини". Защото ако беше в нормална държава, с нормално правосъдие, отдавна щеше да гние в затвора.

А ако живееше по китайските географски ширини, вече щяхме да го коментираме със "за мъртвите или добро или нищо"!

И с обвинение, и без, щом е съдия, значи е корумпиран боклук.

Pesh0

Какво стана с делото Костинброд ?

Стига с този въпрос, гербери соросоидни! Повече информация ще получите съвсем скоро - в деня за размисъл на предстоящите избори!

Pesh0

То тогава , някое друго чудо чакаме да се случи , Въпреки че мая и цацата не блестят с особена изобретателност.

А какво стана с делото Бисеров?;о)

АГНЕТА ЛИ ИЛИ ДРУГИ ЖИВОТНИ, не знам, но едно ми става ясно всеки път, когато отворя статия относно Цацата- става все по- дебел и затъва във все по- дълбоки лайна...това не е прокурор, а просто мафиотска свиня.

Spirit

"Не мога да повярвам, че ми се случва това. Но в тези географски ширини всичко е възможно". Сори братко. По тези географски ширини глас турски-глас божи! Ти поне си го знаеш..

Кво ти агне братко...туй си е цело прасе :)

Кой? Веселин Пенгезов определи разследването като поръчка и направи пряка връзка между призоваването му и откритата от ВСС процедура за избор на председател на Софийския апелативен съд. Попитан откъде идва поръчката, Пенгезов коментира, че миналата седмица е получил изпълнителен лист по делото, по което осъди свързания с Делян Пеевски в. "Уикенд" за 50 хил. лв. Публична тайна е, че депутатът от ДПС има контрол над мнозинството във ВСС (бащата на жената, от която Пеевски има дете Васил Петров ръководи комисията по дисциплинарни производства) и близки до него назначения на висши ръководни постове в системата минават безпроблемно. ВСС на няколко пъти дори имаше възможност лично да защити Пеевски първо като по спорен начин запази мястото му в столичното следствие, след като стана депутат, а после и като отказа да разкрие информация за статута му като магистрат. "Отстрелването" на Веселин Пенгезов в деня на откриване на процедурата за председател на Софийски апелативен съд със сигурност ще улесни мисията на ВСС за налагането на друг, близък до сърцето на мнозинството в съвета, кандидат. За поста се спряга името на зам.-председателя на Софийски градски съд (СГС) и председател на Българската съдийска асоциация Богдана Желявска.

Като чета новината явно става дума за безстопанственост в особено големи размери/над 12 хил.лева,а не както една водеща за проекта за нов наказателен кодекс се смееше по телевизията и питаше що е това особено големи размери,два на два ли трябва да е картината - за декларирането на имущество с културна стойност/,но ще се чуе от новините по-нататък,дали е за това.

ПЕНГЕЗОВ Е ИЗМЕЖДУ НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ В БЪЛГАРИЯ. ТОЙ Е СРАМ ДАЖЕ ЗА ПРОДАЖНА НАЦИЯ КАТО НАШАТА..

ДО КОГА, ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИИИИ????ЦАЦАРОВ,А ЗА БИСЕРЧЕТО ОТ ДПС, ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ???ВСИЧКИ СТЕ ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.НАМАТЕ СРАМАААА.

Който и да хванеш от висшите магистрати все е боклук като тебе Цаца. Абе как няма един чист.На Запад за някакъв мижав подарък министри си дават оставка, а твоята жена с манипулациите при покупка на градините.Че защо й са - нали сте магистрати, трябва да бъдете кристално чисти.А ти с безпрецедентната Костинбродска манипулация, която осигури на Гейчо повече от 200 000 гласа и пак за твое съжаление не му стигнаха.

ЦАЦАРОВ,ПРОДАЖНИК МРЪСЕН,КАКВО СТАНА С ХРИСТО БИСЕРОВ,ЗАЩО ГО ПОКРИ ПАК ЛИ ИЗПЪЛНЯВАШ ПРЕДИЗБОРНО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПОРЪЧКИ НА ПЕЕВСКИ

Е за някакви си дребни пари шум вдигат. Други крадат много повече и никой не ги закача.

steltian

Ами щом на Пенгезов часовника е за 105 хилки наистина за теб трябва да са дребни пари.

Абе Цацаров, виж какъв беше стандарта на Роман Василев.

"Ако смятате, че принасяме в жертва някого, за да отпадне механизмът, много надценявате нашите сили, за да преодолеем този механизъм" САМО ТАКА - ЗА ВАС САМО ТАКА!!! НАКРАЯ И ЕДНА ЕВРОПРОКУРАТУРА И ДА ВИ ЩРАКНАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ И ГОТОВО - КРАЙ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ

Аз мисля ,че Цацаров е прав Пенгезов прияде от влас и пари. Бутилка вино за обяд му струва 50,00 лв.Трябва да бъде осъден за всичко което е откраднал. Домът му в Бояна е копие на Белия дом. Откъде всичко това. С чест и достойнство . Не с грабеж и лъжи -

Pesh0

Дали е приял или препил , не знам , но когато повдигнеш обвинения 2 седмици , преди да му изтече мандата , си е политическа разпра . Още повече , като твърдиш че си го разследвал година и половина и чак сега изкачаш , а не можеш да кажеш какво си разследвал.

ама милке ти да не си яла и пила на неговата маса та си толкова "веща" и къщата му не е в бояна,а в панчарево, баси простите хора

Смешки са ми тия. Като ги хванат в изцепка и почват да реват че са жертва на политическа поръчка. Иначе преди това реват че прокоратура и съд са били независими. Е кое от твърдението е валидно господа

Sega ostana i da ni osudat v STRASBURG !

Pesh0

Цацаров , ръководи , предизборната кампания , като очерна , които не му харесва . Цаца , защо не поведеш , позитивна кампания , и направо да назоваваш , кои според теб е достоен , преди изборите . Вместо да мислиш , Костинбродски манипулации , излизаш с изявление . МАЯ Е ЧЕСТНА .

Eh Zazarov, Zazarov ! Krai nyamat vashte magistratski nomera.Samiyat ti si za zatvora. V tazi durjava nito pravosudie nito RAZVITIE ! Vurvete po-dyavolite !

Пенгезов трябва да заведе дело в собствения си Съд за обида! Да го забъркват с някакви смешни 700 хиляди?! Него?! Дето решава дела за милиарди?! Обидно!

Ама много те моля - грешиш за Пенгезов! Човекът е социално слаб и му вЕрвам - преди години купил на дъщеря си терен в Приморско като "крайно нуждаеща се". Сигурна съм, че 5- катния хотел, дето се беше пръкнал на терена, е дело на извънземни и щерка му няма нищо общо с това;о)

Аз гледах репортажа за къщата, в която живее... Всъщност нещо с площ 5 декара не е къща, а дворец. Говоря за площта на къщата, не за двора..

Знаем, бе, Цацаров! Който и да назовем от висшите ни магистрати, все ще е в крачка и в никакъв случай не може да бъде определен като "жертвено агне"! Нали затова ги прикривате и дори ги издигате на високи постове - та като ги държите на къса каишка, да ги карате да ви вървят по гайдата и да ви прикриват золумите! Нещо да кажеш за противоречащото на всякаква логика издигане в кариерата на Роман Василев, а?!