ВСС проверява съдия, сниман на маса с Марио Николов

Етичната комисия на ВСС започва проверка на съдията от Върховния административен съд Петър Стоянов, който беше заснет в ресторант с бизнесмена Марио Николов.

Обратно в новината

Коментари - ВСС проверява съдия, сниман на маса с Марио Николов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво става с парите от уговореното дело. Малкия шарден връща ли мангизите? Съдията плаща ли лихва? Или само мъмрене за съдията и пито платено.

съдията ще бъде уволнен. действията му са чисто доказателство за последващи отношения след разрешаване на уговорено дело

Би могъл да бъде уволнен, ако България беше цивилизована държава без корупция...

Само бринекето ми ще ги оправи тези тези хайдуци!!! Ако има и една рота от луди като мен ще е още по-добре!!!

Абе този Лидерпак ЕООД какви далавери на митницата въртеше и върти под шапката на Батко си бедна ви е фантазията.Но не мога да разбера що дразнят народа и ни взимат и последното от паничката с такива дела.Егати мерзавците,за тези трябва един Бай Петко, ама ней се.

Нещата ще се оправят когато ние,народа,безработните и бедните направим етична комисия и търсим отговорност от всякакъв вид магистрати. Иначе няма как да се оправим.

Брюксел и цял наш народ знае, че съдебната ни система е пълна с корумпета. Вашингтон също деликатно напомняше много пъти за този факт. На никой у нас обаче не му пука от това!

на Марио и Гоце...

Моля ,първо проверете ''ЕТИЧНАТА''КОМИСИЯ.... АМА НЕМА КОЙ ,ВСИЧКИ СА ОТ БЛАТОТО!

Вредата от подобни хора не се измерва само в пари. трябват съвсем нови съдии и нов по-обективен и гъвкав начин на избор - варианти много. може да се наемат и от чужбина, важното е да функционират в полза на обществото защото другото е само лъжа и простотия.

ААААААААА, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ. ТОЗИ ДЕТО ГИ Е СНИМАЛ НЕЩО СЕ Е "ЗАБЛУДИЛ". В БГ. НЯМА ТАКИВА СЪДИИ, ТЕ СА ТОЛКОВА НЕВИННИ И ГЛАДНИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ХАПНАТ НЕЩО!! НОВА КОНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ВЕДНАГА ДА НАКАЗВА ТАКИВА ПОДКУПНЯЦИ!!

просто приеми, че аз съм екзактната експертка

Просто Стоянов изчакваше Николов да се нахрани за да отсервира масата.

Да се чете Марио и Стойков,а не Стойчев!

ВижСамо от снимката се вижда, че това е мазен ояден, лукав плъх. Описанието какви ги е върши и приказвал , го доказва. Дано си иде на мястото. Иначе правораздаването в БГ е на ниво ... ама на е се казва, че нивото е под нулата и колко :) От тия боклуци теглим!

Най ми е интересно,кога Ц,Ц Ще влиза във затвора?

Никога.И ние имаме свои хора където си требе.

Епа когато тоя влезе 1 ден след него и Ц.Ц. и той ше влезе! Това одовлетворява ли те като отговор или не?

Нали помним,как Станишев се перЧеше при откриването на колбасарницата на приятелчето си Марио!Ами това ТВ предаване учуди всички в ЕС,защото немските му съучстници бяха осъдени и излежаха наказанието си в Германия,докато тарторите Марио и Стойчев още са на свобода!

Няма да му се размине на тоя от жестокостта на бг съда. Като му теглят едно мъмрене сега....

Марио Николов и Людмил Стойков бяха подсъдими по САПАРД, но Людмил Стойков ,като част от кръга ' Котараците ' и близък до Гоце , беше напълно оневинен от магистратите по това дело ... Гоце е покровител и на Пешо сумиста, и на Трактора ...

"Гумата" е много прав! Е, да де..но ние вече не сме държава, а плевясала територия. Съдии, прокурори, адвокати на мутрите....всички са БОКЛУЦИ!!!! Но като чуя, че държавата трябвало да плати на някого...считайте че плаща не държавата, а аз, ти и всички почтени българи!!!!!!!! До кога ще мълчим бе хора?

Кво ги снимате бе хора, направо разстрел на место и това е

Ами нямало места на други маси в ресторанта. Хайде сега, да гладуват ли съдиите.

Защо да не може съдия в административен съд да седне на една маса с подсъдим по наказателно дело в столичен ресторант? Обама закусва с подсъдим по 3 дела, но никой не го обвини в уронване престижа на САЩ?

Не ми пишете минуси, а ми обяснете разликата?

А дали Обама преди това е присъдил народа на САЩ да плати една крупна сума на брата на подсъдимия по 3 дела?;о))

До пипи чорапчето...Ти верно ли не знаеш кои са Боковите медии ??хе-хе... Нова...БТВ... БНТ... (Бойко Василев чий зет е??) ами медиапул, дир.бг..... капиталци и сие.... ееееее ама верно ли не знаеш кои са....ейййййй прост народ...пак ще ни докарат тиквата....

Говорим за собственост, а не за слухове;о) Но ти продължавай да си вярваш - няма лошо!

Нали ВСС в момента е на Гроб в момента, що не го изритаха тоя при цялото му скандално минало ???? Някои обичат да ги плющят от ЛЯВО а други да ги плющят от ДЯСНО Народ който просто обича да го ПЛЮЩЯТ ТОВА Е !!!

Абе как може такъв, човек, наш човек, да подозирате бре!? Ааа мискини с мискини! Ама това е само работа на оная тиква! Ама тоя човек, наш човек, не е точил пари бре! Сега да не земете да споменете, че в германско тия по същотото обвинение вече ги осъдиха и лежат, щото там в германско ако знаете колко е курумпиран съдът! Ама и това със 101% сигурност пак е работа на оная тиква! Ама ей при нашето управление съдът е най-хуманния съд в целия свят бре! Апък и като видиш как клеветят и плюят срещу тоя човек, наш човек, как да не го защитиш! Ей сички сте маскари ей! Ама и затова е виновна оная тиква! Спомнете си само как преди дни гръмнаха спец поличая и за това беше виновна оная тиква! Ама тая тиква за всичко е виновна ей!

И, к.ва стана тя ? ОтидЕ коня у ряката ?!?

А, вие пък! Най-много да проверят съдията отчитал ли е по веригата и ако се докаже, че не е - уволнение. Но според мен няма как да не е отчитал, тъй че максимум порицание за глупавата постъпка! Толкова частни клубове има - те в публичен ресторант седнали!

А съдята е от квоптата на БСПЕту. ЕСТЕСТВЕНО ТОВА Е ФАКТ

Няма значение от коя квота е. То затова се нарича Съдебна система - за да може да се елиминират всякакви пречещи на корупцията и промяната механизми! България няма нужда от нови партии, закони, Конституция, нищичко! Имаме само нужда от действащ СЪД - за 3 месеца нещата ще се променят коренно!

Е и, ако беше от Гроб-арската квота преди година две каква щеше да е разликата... Ама така е на някои им харесва да ги ПЛЮЩЯТ от ляво а на някои от дясно.... Нали ВСС в момента е на Гроб, що не го изритаха тоя при цялото му скандално минало ???? Народ който обича да го плющят и това си е !!!

Докога червени магистрати-мафиоти ще позорят съдийската професия ?! Оставка, бесепарски инфилтрати !

Естествено всичките бивши агенти на ДС..Ако не беше така корумпирано в СЪДА, как щяха да приватизират държавни предприятия??? ДС и КГБ вечна дружба в краденето и унищожаването на нации..

Ако Марио Николов до момента не е осъден по нито едно обвинение, той е невинен до доказване на противното и затова питам ВСС,като сте толкова морални защо допускате ВКС наказателна колегия да налага толкова условни присъди на измамници и извършители на престъпления по служба, защо няма осъдени политици в тази държава, защо допуснахте такъв ГПК и проект за Наказателен кодекс? От луната ли падате?Защо Агенти на ДС все още са съдии? И защо делата гледани от агенти на ДС не са ревизирани от инспектората, за да се оповести кой как е съдил?

Защо да не може съдия в административен съд да седне на една маса с подсъдим по наказателно дело в столичен ресторант? Обама закусва с подсъдим по 3 дела, но никой не го обвини в уронване престижа на САЩ и корупция?

Между другото има го и това... Но все пак обама не е съдя по делата им (е поне формално :) )

Тия от ВСС и ВАС сигурно му се смеят на тоя и се пръскат хихотене... БААААСИ АМАТЙОРА си викат всичките, или си викат БАААСИ КАРЪКА!!

Къде са сега комунистите тролове за коментар? Кой го направи това ЕС, САЩ, ГЕРБ, Костов или някой друг от дясното пространство?

на Боровец,на Боровец!:)))

Гербав ненормалник, в какъв всят на елфи и тролове живееш, вземай си хапчетата, че вашия ВСС що не го изратаха този от ВАС ?????

Всико и всички ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ,...са ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ ,ОСОБЕНО В Бг-ЧЕРВЕНА СЪД.СИСТЕМА

на масата съдията-а под масата:пиян прокурор!:)))

А отвън топ-ченге бди за спокойния им разговор;о( Мила родна картинка...

Ей простосмъртнико,престани да не вярваш в съдебната система.Я се опитай да сгазиш малко лука и ще видиш как бързо се задейства.Българина е комплексар по рождение,той може само на умряло куче нож да вади!

Знаеш ли поговорката "за кокошка няма прошка,за милиони няма закони". Аз съм сигурен че и теб съда ще те смачка пиленце

Това ЕС и САЩ ли ни го правят? Или евреите? А може би Радио Ереван. Крадлива държава!

Само лустрация, може да оправи нещата.

Революция ли каза. Прав си. Може да си въздух под налягане но този път си напълно прав.

"Крадлива държава". . . . Позволи ми да допълня : С проруско правителство .

Помнете ми думата - това е герберска провокация, целяща да: - задълбочи разединението на обществото - да омаскари Съда и направи внушения, че е необективен и склонен към корупция - да отклони общественото внимание от огромните успехи в социалната политика на Партията - да нарани Глиган Пеевски, като се явява доказателство, че хората купуват не само Уикенд! Всяко разследване на този ситуация е предизборен ход на Кръволокът Борисов!

Абе защо медиите мълчат за авера на Гоце????? Нещо Боковите медии много почнаха да ни го натрапват всеки ден да ми говори глупости! Що тъй....... е ми то и на децата е ясно що.....

Боко ша викаш на деда си

Кои са "боковите медии" да ни светнеш, че според данните над 90 % в БГ медиите са на Глиган Пеевси и Мамка МУ!

комунистически мърши

деер

Доооооброоооо Уууууутрооооо, България!

Ама и тоя съдия как се е увъртел...

Докога ще плаща държавата на мафиотите и съдиите с тях. Защо не се сезира комисия по проверка на всички такива плащания. И на мафиотите със съдиите присъдили това да им ги отнемат с лихвите и осъдят за измама на държавата.

Неееее, това не е възможно!

нека позная - заведението е прехвалената НИАГАРА...

поправка - YAMAS!

Добро утро!!....Разкрихте схемата от 1991 година до 2014та!!! Съдя на маса с подсъдим....Чак сега ли разбрахте какво се прави в СЪДА от 1990 година????