Делото ”Октопод” започва отначало

Мегаделото "Октопод", което се проточи години, ще трябва да започне отначало, това решиха окончателно от Софийски градски съд.

Обратно в новината

Коментари - Делото ”Октопод” започва отначало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БИ СВЪРШИЛ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НО НИЕ СМЕ ДАЛЕЧ ИЗГУБЕНИ В КОСМОСА

Нали, старейшинка ?! Еий, каква уста имаа, ако си извади забите, мильонер в зелено ще стане

Интересно за тази система за случаен избор, колко са платили? На повечето езици ще е нещо подобно: rand(1,1000); За примерно списък от 1000 съдии по номера.

Писна ми и от Бойко и от Бойковица и от зелия този абсурд. Съсъпаха такива живата на една нация за поколения на ред. И този парад на лудостта, не води до нищо добро за никого, дори за тези, които ни използват, заради слабото и податливо държавно ръководство.

МАЙ НЕ СА "...живата на една нация за поколения на ред." Виж за комунистите това важи с плна сила. Много животи са УНИЩОЖИЛИ /буквално и преносно/ , хиляди съдби са променили, стотици хиляди хора са съсипали. правеха го и след 1989-та, правят го и сега.Добре , че е в по-малки мащаби и с по-малка сила. Ама пак са си същите със същите античовешки методи. Комунист е зараза.

"Октопод"-и,"Червеи","Таласъми".... Чудя се в нормална държава ли живеем или в межерия,зоологическа градина или резерват за животни!

Всичко е за заблуда на врага,т,е.народа!Дай му зрелища и си тегли спокойно огромни заеми!

декларирам BG :( п и д ) първата извънземна държава, на близко разстояние от всички земни, но изключително опасна за живота !!!

.......менажерия......

В една държава ,в която прост и неграмотен чалгаджия с мутренско-милиционерско минало е премиер - кое може да е нормално ? Все пак бойко борисов е бил съдружник с алексейчо петров - имали са обща фирма, същият този бойко е кум на маджо, а големият маргин е кръстниц на дъщерята на бойко борисов ! Е колко трябва да си наивен, за да си въобразиш дори за момент, че този криминален индивид може да донесе някакви положителни демократични ценности ? Та ти се чудиш дали е нормална държавата - ама сериозно ли ?

Не съм чувала за по-смотана мафия от нашата си, българската. 20 години не им стигнаха да си разчистят сметките, въпреки властта и икономическата сила, която притежават. И това смятам аз е защото някои са слаби в акъла, а и много ги е страх. Но да му мислиме ние от народа, дето разчитаме на тях, да се сетят, че са се назначили и за политици и имат отговорност за развитието на страната. Иначе този абсурден кошмар, все някога трябва да има край. Не може до безкрайност да се въртим в един омагьосан, порочен кръг.

Не виждам причини за притеснение у Трактора - неговият яне янев бе назначен да се бори с корупцията, а цветанов е мноооого послушен, защото чака решението на третата инстанция ! Така че до няколко месеца и цветанов и трактора ще бъдат оправдани ! Така де - нали ползват един и същ адвокат Менко Менков, някак си е демократично този адвокат да обслужва и бившият вътрешен министър, и алексейчо, и маргините, и галевите ... Демокрация ...

С тази ситуация в съдебната систена и заради Брюксел, трябва да има малко жертви. Така че 2-3 бушона ще изгърмят...

Значи на румянчето =случайно= и е се паднало делото на трактора, дето го играе на доцент...

PS. Само сега да не изтече срока по давност или да го пуснат под домашен арест...

Спокойно. Стрелочниците от БГ-Сточна Гара (Сараите/ДпС) знаят много добре по кои релси да пуснат БГ-влаковете, как те да се разминават и кога да има Светлина в Тунела (фаровете на насрещния влак). Нищо ново под 25 годишното демократично слънце-греене върху нашите земи.

Е, и какво от това като започва отначало. Нещо ще се случи ли по-различно от досегашното.

На всеки 10 години може да започва отново. Не е единственото.

И после се чудят, защо държавата губи делата за бавно правосъдие в Страсбург.....

Докато не му изцицат още няколко милиона няма да го оставят на мира.Това вече с тия връщания на делото си е направо супер печаливш бизнес.

Сега "трактора" трябва да плаща на новите участиници в процеса .

Да го закрият вече този Софийски корумпиран съд. Та те един бандит не са осъдили още. Те не са съдии, те са еднолични търговци, като за всичко си има цена.

На бас, че сега почти всички свидетели ще забравят показанията си, експертизите ще пропаднат и накрая делото така ще се забатачи, че ще бъде прекратено поради изтекла давност. Съдебната практика е пълна с такива случаи.

От кога я пиша, тая книга , ама кога ли ще я довърша..? баба Тодорка

Да вкарат тази съдия Ченалова вече в Затвора в гр.Сливен.

обър вечер уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на нашите ръководители. До вчерашни мухльовци, а днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена. Октоподи, скариди и друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистите, Такива жирналистки само да искате. Още не са я качили в джипа, а тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е живота. Поздравлявам всички вестници и главните редактори и техните заместници. Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира. Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция.

Добре казано. Особено за журналистиката. Това не е журналистика. Това е Клуб по финансови интереси с Червени фенери на входа.

Дайте, И , още "Морски" дела, примерно: - Дело "Шараните", абаут 6 , години - Дело "Потоп", кмета е, от... "Гроб"..? - Дело "Боргъски гларуси", до животни, И, - Дело "Цаците", ако някой ги, пожелае ? леля Баша Бесхуянова

Къде вид държава? Това е бардак, колония, територия, но не държава. Явно скоро не си живял в държава и затова с забравил какво е.

Всички бивши съдружници на Борисов в пандиза! После и самия Буда-заема.

И кой контролира тази избирателна компютърна система?! Явно може да си вадиш и слагаш съдии според делото и оп, пада се този който ти трябва.

Ако бяхме държава на място сега двете съдийки за тези си своеволия и други подобни дела по които са прибрали не малки суми би трябвалод а пътуваъкъм затовра, но нали сме си в България те само са : отстранени, защо са изпълнявали поръчки на някои по върховете и за да не с езапъти и той към затовора, е най-добре д аняма разследване.... иначе и Цецко и Борисов трябваше отдавна да търкат наровете в някоя килия, ако ли не и до живот за този геноцид, който провеждат спрямо българския народ

Тоя беше осмърдял всички телевизии с малоумщини и клевети. Явен и предубеден престъпник но пък доказан и верен слуга на дс свинете.

А не може ли друг съдия да продължи делото ??? Да не са решили да го пускат от затвора тоя Доносник ??? С тия дела, които започват отначало пуснаха от затвора всякакви УБИЙЦИ- Маргините, Кела. Тоя да не би да е дал подкуп на някой съдия, за да потули делото ??? Напълно възможно е, тоя Алексей Петров да е от хората които ПОДСЛУШВАТ къщата на Бойко Борисов и други депутати, с бръмбари и други подслушвателни устройства.

Защо коментираш като не си наясно ,първо той никога не бил в затвора още от самото начало на делото,второ говориш за един боклук който със сигурност заслужава да е в затвора а защитаваш други боклуци които не по малко заслужават да му правят компания там.

Затова съдебната ни система за нищо не става. Решенията се взимат в зависимо коя мутро каста е на власт.

Докато трактора не бъде заврян в панделата, не може да съществува никакво правосъдие в България. Той и грухтеевски са лицата на българската реалност. Всички видяха какви неща му се случват на Цветанов и кой поръчва тези неща!

На тоя неук помак на снимката, натрупал по престъпен начин много милиони с помощта на корумпирани политици трябва да му дадат доживотна присъда само заради физиономията. Същото се отнася и за Мин-председателя ви.

Делото Октопод започва отначало За края му няма да говорим.Това ще стане в необозримо бъдеще.

около 2150 може би 2160 година ще бъде приключено.

ни гласят нещо, затова е тази димна завеса

ЧЕНАЛОВА НАПЪЛНИ ГУШАТА ОТ АЛЕКСЕЙЧО, МОТА СЕ ГОДИНИ, СЕГА НА ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА. ДРУГ СЪДИЯ СЕГА ПОТРИВА РЪЦЕ, ДА ГУШНЕ ХУБАВИ ПАРИЧКИ, ЗАЩОТО АЛЕКСЕЙЧО БАЯ Е ПОНАТРУПАЛ. МОЖЕ И ДА ГО ОСЪДЯТ..........АМА ДРУГ ПЪТ!!!

трактора и сарайският работят заедно, само те оцеляха. избиха другите мутри и ограбват цял народ.

Нищоне и никой не са избили! Та нали мутра ни управлява, тъпчо!

не е мутра, а фес и те управлява как си му е кеф

ние си искаме "Глисти " и "Кучешки тении" стига с тези океански мекотели те в парламента и министерския съвет са достатъчно. За президентството да не говорим там е най-големия Октопод Офшорков

Тракторе, нема да се косиш само! Съдебната ни система хич "не" е гнила и изобщо "не" е зависима, но за сметка на това е изключително много "не" корумпирана! Плащаш си доволно (колкото ти поискат) и ХОП - невинен! Я гледай Лупи, от 3 дни всичко му е ОК!

а и серж пак ще му занесе необходимите документи при нужда, страшно няма...

А така, трябва си подновяване.Мафията стига е стояла на спокойствие.

Алексей Петров 110 години ще го завършат това дело.

Че, блЕнувания генерал , Борисов две е Мека китка*? Длъжен бЕх, да го спомЕна ! проф. Газибар Тодоров

С години съсипват човешки съдби и животи! Кой ще върне здравето и бизнеса на тия хора!

Иска ли някой о уважаемите форумци, да се хванем на бас, че това дело и сега ще се отложи, до като най-накрая се изгуби в превода. Защо ли не го виждам доц. Петров в затвора?

Ако доц.Петров с прякор Трактора и прикачният му инвентар са в затвора ,какво ще правим с доктор Борисов по прякор Буда и учителят по физическо Цветанов по прякор Ухото?Те бистра вода ненапита ли са сеньор дон Амичи?

Само ще допълня три от псевдонимите на Цветанов. консултант, шесте апартамента и невинният.

Защото д-р доц. Петров е невинен, баджо!

jingiby

Съдебната власт е наистина независима. От климатичните промени, например, но не и от политическите размествания, които винаги пряко влияят на хода на делата. А от ЕС ще има доста да почакат за същински реформи в съдебната система. Никой управляващ у нас не е луд да реже клона, на който седи...

Предлагам присъдите да се разиграват на публичен аукцион. Който даде повече, неговата да е. Така хем ще има по-голяма прозрачност, хем икономиката ще се задвижи.

Точно така, мафията да трепери!

Мафията ни управлява в момента, защо да трепери?!

Да продаде три, или да умори, тая тъшта, И, да плаща ! Аха! Да не ми са прави на, Задочно право* Острилка "Тодорка"

Има един стар виц - а адвоката и сина му, който като станал адвокат набързо приключил дело на баща си, точещо се от години. Когато синът му се похвали, старият го наругал с думите - глупак, с това дело те отгледах и изучих! Та нещо такова се получава и у нас - само че в ролята на адвоката е съдията Х! По т.нар. мега и ключови дела досега осъден престъпник в затвора не е лежал. Но пък някои съдии милионери станаха...