Съдия, ударил Галеви, хванат с 24 000 лв. подкуп

Съдия от Окръжния съд в Кюстендил е заловен с подкуп в особено големи размери, съобщи БТА, като се позова на източници от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Съдия, ударил Галеви, хванат с 24 000 лв. подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига, бе хора... и те деца имат...

почтените,съдруж МИЛЕН И ЯСЕН МИЛЕНОВИ,известни в миньорския град като отявлени демократи,са всъщност племениците на бившия секретар на БКП-МАРИЯ МИЛЕНОВА,с чиято протекция и пари просперират в новите си амплоата,между впрочем имената им са нарицателни за непочтенност!!!!

Я се позамислете малко.Парите са намерени във апартамента на съдията.И най вероятно при претърсването.Човек от ДАНС посредник.Знаете предполагам колко лесно се влиза в апартамент. Преди време един адвокат на когото не му изнасяше решение на съда каза: Тоя съдия да внимава,че много лесно се отварят коли като неговата.Апропо делото беше за наркотици. Толкова е просто да сготвиш съдия.След това да го хвърлиш на журналята.

Бойко ако му стиска да уволни всички съдии, прокурори, нотариуси на всички нива и да се провеждат нови конкурси с нови правила--- за съжаление в тая система честните и почтени хора са крайно дефицитни. И да махнем сегашните по-добри едва ли ще намерим.

за това че не е преценил с кого върти далаверата затвор, да беше попитал ВСС там са по вещи.

какво ми се правите всички на ученички. всички взимат, и ти взимаш, и всички дават, така е било от край време и така ще бъде. корупцията е най-мощния държавен инструмент за тотална намеса и контролиране на стадото, още скапания Фридман го е казал. неговите режисирани кризи изсмукват кръвта на масите и насочват капитала в ръцете на единици. наследниците му се превърнаха в чудовища и създадоха чудовищната криза. погледнете какво става в милата ни родина и пак кажете как никога не сте давали и няма да давате

Аз видях грозното и страшно лице на корупцията и на какво са способни дребни и злобни човечета. Дори поведох честна битка с тях и сега ... се срещам с служителката от бюрото за безработни :-) Не съжалявам, научих си урока. Моя съвет към други мераклии да с еборя с корупцията - бъдете гадни, това е трудна битка. Нанасяйте ударите анонимно, нека да виждат че ги удрят, но да не знаят от къде им идва. Говорете и пишете анонимно за всичко, което сте видели или чули. То за корупцията доказателства никога няма, така че ...само партизанска война срещу нея. :-)

nikumo Gospod.Tova e BG

naglasena rabota' za6to ne go hvanaha pri predavae na parite a sled tova.a i koi raboti za 2.2% ot sumata sme6no e kukite edva sabrali parite. minimum 10% vzemat da ne kajem pove4e.puk znaeli 4ovek moje i da se e polakomial no ne viarvam.za tolkova malko pari ne moje da zaluje6 sadia i miti4ar. miri6e na Galevizacia.

УДАРИЛ ГАЛЕВИТЕ И ТЕ МУ ОТВЪРНАЛИ. МНОГО МИРИШЕ!!!

Днес пък по АХ 352/09 г. съдията четеше готов протокол и даде опредение, предварително написано.Ответникът е Юридическият Факултет на Русенския Университет. Ву ущърб на студента...Кой имаше нуждата и ползата от това предварително скроено определение???

Мислете бе хора - евтини журналистически заглавия - същият съдия сигурно е давал присъди и на други, освен на галеви, плюс това тези запори се правят по искане на ДАНС, а не по лично усмотрение на провинциален съдия. Но вероятно сега ще се скрие и ще каже, че е постановка, че парите са на баба му, че е продал кола или имот - дрън, дрън и да е постановка - защо ги е взел ? Или още има наивници, които смятат, че съдиите не са корумпирани ? А стига бе, не измряха ли балъците ? Съд и за съдиите, адвокатите и прокурорите - защо те да са над закона ? Отнемат му правата, излежава си присъдата и после нека пак да взима !

По принцип логиката ти е желязна. Но все пак за мен има едно НО !!??!! Защо ми се струва , че точно в този случай Галевите са по-потърпевши от въпросния съдия ? Тяхното дело след месец някъде трябваше да се гледа в същия този Кюстендилски съд. Представяш ли си отношението на съдебния състав , ако и той реши че това е тяхна постановка ? Плюс това съдията само е ЗАПОРИРАЛ имотите , а не ги е отнел. Дали ще се стигне до отнемане някой ден е Божа работа , а и да се стигне ще е от компетенцията на ВКС в София. Не знам. Според мен съдията си е взел кеша , но е попаднал на неподходящи хора.

И този ще го оправдаят по кратката процедура,както направиха с нашата окръжна прокурорка.20години крила дела и не ги внасяла в съда а бандитите днес-бизнесмени.Софи съд онзи ден се произнесе след три години разтъкаване-Невинна!

Обърнете внимание на това, което казва 896. Прав си, брато, тя тая работа току така не става. Интересно, дали има негови отпечатъци по парите (не че е невъзможно да се намерят негови банкноти), кой е инициаторът на подкупа и т.н. Но иначе работим върху риформата на системата. Некой да не ме е забележил?...

Личи си, че си грамотен човек, ама как може да пишеш такива простотии? Да ти се чуди човек!

ако имаше тайни служби като в белите държави, корупцията щеше да е сведена до поносимо ниво... а то от тях тръгва октопода...

да жиевее АДФИ!!! Те установиха тази кражба замилиони!!!

НА ДРЪВНИКА, МА....ИМ!

Видяхте ли какво правят финансовите инспектори на АДФИ!!! Нека най-сетне някой да каже, че именно те установиха тази кражба на милиони в община Бобов дол!! Тези хора са достойни за уважение, но за жалост те работят з ажълти стотинки...

Видяхте ли какво правят инспекторите на Агенцията за държавна финансова инспекция /АДФИ/!! Крайно време е някой най-сетне да каже, че тази кражба за милиони левове в община Бобов дол е разкрита в действителност не от някой друг, а от финансвите инспектори на АДФИ!! Явно в тъпата ни държава само АДФИ работи наистина и от нейната работа има резултати, независмо от това, че инспекторите работят за жълти стотинки!!!

KOI VI KAZA, CE SUDIATA I DOBUR, I V DVATA SLUCAIA IAVNO STAVA VUPROS ZA PORUCKA! DAITE DA NE GO PRAVIM IZVESTEN, TOI NE MOJE DA CERPI PRAVA OT PRESTUPNOTO SI PROTIVIPRAVNO POVEDENIE! INTERESNO E KAK SHTE MINE DELOTO, A PRAKTIKATA V TAKIVA SLUCAI E POZNATO RAZOCAROVASHTA...TOV E POREDNATA SEMKA, KOIATO COPLIM, DOKATO PROPUSKAME ISTINSKIA MAC...

Съмнително е, щом е в обсега на Галеви!Може да си е стандартен подкуп,но може и да е нагласена история.Но магистрат е недопустимо да се изкушава по какъвто и да е начин.А решаването на бизнес отношения с подкупване на съда,значи че конкуренцията е нелоялна и печели по-некадърния-т.е.-п слабия в бизнеса,но по-добър в далаверите.А това е по-бавно развитие на икономиката,по-малко работни места и т.н.А тези които са способни да развиват добре бизнеса си и биха могли да създават все по-голями предприятия,са елиминирани, от което губим ВСИЧКИ.

Не е много ясна работата.Не е хванат на място ,ами в дома,а посредника хванат на друго място.Каква е гаранцията че не са подхвърлени?Значи на Галеви запор ,а пък от другата фирма мурафета.Той запора им няма да се отмени ,дори и да сменят съдията.Ако са Галеви,много плоско действат.

Прост народ, слаба държава, лесно се управлява......Цар Симеон I-ви сле битката при Ахелой............

допустимо е да не са му стигали средствата,за да живее по-сносно,защото нашите съдии имат относително скромни доходи в сравнение с доходите в другите страни!

А някой знае ли нещо за фирмата предложила подкупа ? Може тя да подскаже идеята, защото то е ясно че подкупи всеки ден се дават ?

добрите съдии взема 24000 а лошите колко вземат ????

Само да си отидат???:):):)

Империята отвръща на удара. Гледали сме го тоя филм!!!!!!!!!!!!!!!!

Shtom vdiga ruka na galevite............

Не се разбра ,съдията ли си е поискал парите или те са му ги предложили или са му го натикали в ръцете ,за да го магнат от делото Галеви.Пък и не е ясно от чия страна е посредника и на кого е посредник.Тези да не би да нямат друга работа ,та да ни хвърлят прах в очите ,уж че работят върху съдебната система.То след като има запор,съдията не може сам да го отмени ей-така!

Бойко ако му стиска да уволни всички съдии, прокурори, нотариуси на всички нива и да се провеждат нови конкурси с нови правила, абсолютно анонимни. Нищо че делата ще се забавят, струва си, ако тази паплач недосегаема се измете от системата. Те са толкова нагли, живеят в палати, карат Мерцедеси, почиват в чужбина, недосегаеми са и някой от тях функционално неграмотни, с купени диплами. Само така ще заработи системата. Може да е крайно и драстично, но няма друг начин, ножа е опрял до кокала. Хората не желаят да влизат в съд защото знаят какво ги чака - години разкарване и пилеене на пари и никаква справедливост.

Този бил добър! Ами лошите? Мълииииииииииииии

Браво бе нищожество жалко!Вярно е -Всички сме грешни души!Това дали да паднеме толкова ниско и да се поддадеме на изкушението на дявола вече зависи от нас!Много сме жалки и като Дупничани,които оставят Галеви да ги управлява!Това наистина доказва,че сме жалки нещастни същества!Това е и резултат от корумпираното управление и защитата на престъпниците!Ако си наистина Съдия защо защитаваш този твой колега!Ти си по-голям боклук от него-За теб е нормално да рекетираш престъпниците!Следва може да си ти!Ще си намериш майстора!

Az sam Goce merakliata, vechnia ergen Na Balkanskii poluostrov niama drug ebach kat men. Az sam Goce, glavnia ideolog I tarikata, na krimi- perestroikata arhitekta I bashtata. Nosiya skrishom az na diavola rogata, president sam az na malcinstvata I rayata. Nosuya kupishta lazi I menti v torbata, I agent sam I podlec sam, daze I v chervata, I lazec sam I kradec sam, demagog sam I razboinik, I na mutrite poklonnik. Preeba vi s troinata kradliva koalicia, Zabludih vi sas lazliva opozicia, Isparzali vi s falshivata policia, I prekarah vi s nishtopraveshta, iusticiya. Prost, strahliv narod se lesno zabluzdava, Ne e trudno ovchedushieto mu da se upravliyava. Az na Putin verna sam podloga I sluga, I na BG mutrite zashtitnik I bashta. Az saibia sam na cigani I turci, I avdzia sam na zabranenite kozli, zeni I valci. Mraziya taino USA, Evropa, NATO, No gi zabluzdavam v protivnoto bogato. Az sam Goce komunista, az sam Goce hubaveca, Na Balgaria palacha, na Balgaria podleca.

ВСИЧКИ СЪДИИ НА ВСЯКАКВО НИВО ТРЯБВА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ И МЕСТАТА ИМ ДА СЕ ЗАЕМАТ СЛЕД КОНКУРС ОТ НОВИ, МЛАДИ, НЕОБРЕМЕНЕНИ ХОРА, КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ РАЗВИВАТ В КАРИЕРАТА СИ.

Ako dupepatkite i dupeputkite iskaha da se boriyat radikalno s korupciata shtiyaha otdavna da glasuvat edin ZAKON ZA IZTREBLENIE NA RAZBOINICITE I ZASHTITA NA DARZAVATA. No koi rezesam klona na koito sedi?

Намирисва ми на активно мероприятие. Щом е работил по Галевите, намерили са му цаката!

Ima li niakoi otchayan debil v Bg, koito oshte da ne e razbral, che tezi koito imat zadalzenieto da se boriat s prestapnostta i mafiata sa parvi prestapnici i mafioti? SADIATA DO STENAT5A I RAZSTRELL. NIKIAKVI 72 CHASA !!!

Всичките гранични полицаи и митничарчета са корумпирани, а Кюстендил е всеизвестно, че е най мафиотския град в България-

хехе. Крайно време е от системата да си отидат хората, които хвърлят и сянка съмнение върху работата на магистратите, които ежедневно работят почтено И един свестен не могат да покажат. 200 000 на оня от плевен трябва да се избиват отнякъде. не може всичко да е в мизверия и съда да ни е наред. И той е в същата мизерия

Що за държава е това дето Батков ИДИОТА е орденоносец,а Гоце президент?Не се учудвайте на нищо драги балканци!

случва се бе.

То за кодекса ясно , да си ходи от с-мата , но и да посети с-мата от другата страна за 10 - тина год.Навремето за 240 лева имам познат лежа набеден 2 години.

Ха-ха открихте топлата течаща вода!! От 20 години в БГ няма правосъдие! Делото печели този който даде повече кинти, а адвокатите са брокери на тази съдебна борса. Това го знаят и малките дечица!

Спокойно. Няма да го осъдят. Както не осъдиха и съдийката с многото хилядарки.

още колко трябва да се заловят за да се стигне до истински наказания затвор и България да тръгне в правилната посока или докато не се промени законовата точка до доказване на противното нищо няма да е постигне за пътя към европа

Един полицай го уволняват за 20лв.На този боклук най-вероятно ще му изкажат благодарност!!!На всичко отгоре получава и антикорупционни!Стра на неограничената простотия!

Не мога да разбера защо не отнемат правата на съдиите и адвокатите да работят. Да ги изхвърлят от съдебната система за определено време. Да ги видим тогава се изкарват пари по нормален път - с много труд. Не стига че имат огромни привилегии, не работят ефективно, ами и са корумпирани. Трябва само при съмнение за корупция да се освобождават от работа. Без имунитет. Освен това трябва да се проверат и имуществото им. Не може да имат апартаменти за 1млн, а заплата 2000. Дори и с такава заплата не може да си купиш собственост за тези пари. Но най-много ще ги заболи ако им се забрани да практикува юридическа професия за определено време - 5г, 10г. Тогава няма да имат власта и положението което да им позволява да се облагодетелстват. Освен това такъв съдия на никой не му трябва, и хората които дават парите под-масата няма да им са необходими. Тогава ще умрат от глад.