Свалиха скандалния съдия Светлин Михайлов

Скандалният съдия Светлин Михайлов, който беше проверяван за корупция, не бе преизбран на поста председател на Софийски градски съд (СГС).

Обратно в новината

Коментари - Свалиха скандалния съдия Светлин Михайлов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей ей не става въпрос само за хубост.Мисля,че и те са определено хора,които си вършат работата.

ЕВАЛАТА!АКО,НЕ ГИ ПОЗНАВАШ ЩО НЕ СЕ ЗАПОЗНАЕШ.АМИ ТЕ СА СИ ЖЕНИ -И ТО ХУБАВИ!ТЕБ НЕ ТЕ ЗНАМ,НО В ЕДНО НЕЩО СИ ПРАВА--------------Ж ЗАВИСТ СИ Е!

Не цензурирам информацията.Кой от написаните до тук коментари е дал -информация-?Такава не прочетох!Всичко написано до тук е само нападки .....иии злоба и завист.Неудобните коментари на мен винаги са ми харесвали,нооо от всичко това-тук- блика само злонамереност.,и в случая женска завист!

Защо цензурирате информацията??? Неудобните коментари не ви ли харесват?

За какво става дума тук?

Нямам нищо общо със съдебната система. но четейки всичко написано до тук виждам единствено само бликаща завист и злоба.Всичко е борба за кокъл.Може би всички писали тези коментари сте наясно с Правосъдието и сте от кухнята на системата.Но аз като невежа задавам въпрос-Имаме ли правосъдие,имаме ли закони?Още по времето на Монтен се казваше,че ако един закон има едно изключение-той вече не е закон!Тогава ви питам-ВАС,какви закони имаме ние?Такава е цялата ни държава!Вече имаме ли такава?Всеки гледа единствено и само себе си и завижда на другия.Много грозни думи прочетох за секретарката на Председателя-Светлин Михайлов и за някаква си Влаева,за която не се споменава каква е в системата.Предполага не сте се изправили очи в очи с тях,за да им кажете всичко това,което сте написали.Защо?---Отг е,че живота ни е пълен с лицемерие и лъжа!Може,би до сега пред тях сте се мазнили и подмазвали,а моят извод е,че ще продължите да го правите и от тук нататъх пред тях ,или следващите....Защо?.

Те не стават и за метреси бе хора те са долнопробни помиярки

НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА ВЛАЕВА И ГЪРНЕВА,ЧЕ СА ТЪПИ И ИМАТ ВИД НАМЕТРЕСИ(ООООООООО, ПО-ЛОШО,НА ЕВТИНИ,ЗАСТАРЯВАЩИ ЖЕНИ.ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ХОРА,ТЕ СА СРАМ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЖЕНИ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ПУБЛИЧЕН ДОМ,БЕ МОМИЧЕТА!!!!!!!!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗЧИСИ СГС ОТ КАМАНДВАЩЕТЕ ПРОСТАКЕСИ,КОИТО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО,ЕДНА ЛЮБОВНИЦА НА КРЪЧМАР,ДРУГАТА НА ЕДИ-КОЙ СИ,А И СА ТЪПИ КОЛКОТО СИ ИСКАТ,ОСОБЕНО И ДВЕТЕ

Да, щеше да е много нагло, да е разследван за корупция и да го преназначат. Но нищо те назначават на неговия пост, досегашния му заместник.

Всички разбраха цената на половината ВСС 200 000евро, а Пенчев тръгнал да се прави на мъж. Нямал да гласува. Бил сърдит.. изяли му десерта. Това е нормално за ДЕТСКАТА ГРАДИНА Пенчев!! Не си ти човека, който да определя дали един мандат е провал или не. Ти и 200 000 не струваш госпожичке! Дано ченгето да се справи по-добре от Михайлов,макар че всички знаем колко са умни полицайте!! Лошото е, че опетниха името на свестен човек и ръководител! със сигурност тези полицайчета до никъде няма да стигнат.. Пак ще хвърлят пагоните скоро време!

Тази баба Светла Данова е доста нагла! Признава си,че е била близка е със секретарката на Михайлов Катя Гърнева, защото е по-проста и от нея- спомнете си за решенията й, пълни с правописни грешки ,еталон за юридическа некомпетентност! А защо не се подмаже на новия шеф на СГС- нали Светлин Михайлов уреди синчето й на добра работа в секретното деловодство! Какво пък толкова , ако Колев го уволни, тя -майката, добре заработва, обикаляйки съдийските кабинети, ходатайствайки за дела! Даже деловодителите се възмущават! Ето това е ВСС! Къде са тези европейски наблюдатели! Не виждат ли безобразията в съдебната система! Става все по-зле и по-зле! Докога?!

За Георги Колев, че е добър юрист могат да кажат само хора, които или са по-неграмотни от него, както в граматически, така и в юридически смисъл, или са тези, които са от така наречените съмнителни групировки около него, които яко платиха на ВСС, за да го изберат! От трън , та на глог! Михайлов, че беше е едно голямо зло за СГС, спор няма! Ама ще видите хала на СГС във вариант по-лош и от Михайлов в лицето на глупавото момче Георги Колев!

Позорът не е за СГС! ВСС трябва да се срамува! Като махат един простак защо поставят друг на негово място? Може би , защото и те са такива като двамата кандидати, отишли на балотож. А Пенчев, не разбрах, защо се направи на ощипана госпожица! Не видя ли в лицето на Жаклин Комитова достойна кандидатура-добър и опитен юрист, с добро име сред колегите си! Достойна дъщеря на майка си- уважавания в юридическите среди професор Цанка Цанкова! Ами Лазар Груев- стига е слугувал на политически интереси, не разбра ли този човек, че и с двата избора-този на САС и СГС, се определи като един лукав и непочтен човек! Позор! Голям позор!

Михайлов сана жертва на некоректността и алчността си, това му причини загубата на реалната преценка за хората - започна да вижда врагове навсякъде, довери се на тъпа и злонамерена селянка - неговата секретарка Катето, която го злепоставяше и петнеше името му, докара му неприязън и го загради с врагове, за да е само тя довереното лице- ето докъде го докара вярата в жена без образование, без култура, без финес и БЕЗ УМ, разбира се! Жалко, свестен човек беше преди 4-5 години! Трябваше да си отиде - за да оцелее човек, туморът се изрязва. Дано оздравее!!! За Колев - дано е по-хитър от колкото досега е показал (защото достатъчно умен не е). Дано съумее да се обгради с достатъчно умни хора, които да вземат важните решения вместо него, защото той няма да може! Страхливичък, нерешителен, бавно мислещ, зависим...може пък той да е най-подходящия...Кой знае?! На новия началник и на малко прасе човек не трябва да се радва, че не знае каква свиня ще стане! Бедни ми бедни, СГС, нямаш си късмет на председател от покойния Васил Дончев, светла му памет!...

КАТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР СЕ ЧУДИТЕ ПРЕД, КОЙ ДА СИ СМЪКНЕТЕ ГАЩИТЕ В СГС, НА ВИ ЧЕНГЕ БЕЗ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ.

vranesku sama se predloji za evropeiskite izbori sega pak sama li se predloji niamala priateli e tova ne e verno chastni sudii izpulniteli sa i lichni priateli .Tia raboti s tiah za 100 lvste prodade maika si

А сега новия СЪДИЯ да разгони не само простачката секретарка, а и останалата камарила.Айдееее.А на тоя Солаков, да му забрани да се появява в кабинета на председателя. Времето дойде да се сложи малко ред в тоя съд. Треперете тъпанари и долни корумпирани безгръбначни селяни. Време е за професионалистите,бе и почтените.Никакви ходатайства ! Край!

БРАВО ,НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН СВЕСТЕН И ПОЧТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ . ОТ СЪРЦЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ. ТОЗИ ЧОВЕК СИ ОБИЧА ПРОФЕСИЯТА,РАЗБИРА РАБОТАТА И Е АБСОЛЮТНО НЕОБВЪРЗАН С НИКАКВИ ГОВЕДА.ТОВА Е СЪДИЯ С ОПИТ. УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ И ЗАМЕСТНИЦИТЕ МУ ЩЕ БЪДАТ СВЕСТНИ.ТАКИВА ИМА В СГС.ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА НОВОТО РЪКОВОДСТВО НА СЪДА.НАИСТИНА СГС ЛИКУВА ! Е, НАЙ ПОСЛЕ ЕДНА СВЕСТНА РАБОТА ДА СВЪРШИ ТОЯ ВСС.

Мони, не те знам какво работиш в съда, но явно си изключително неграмотна, така че най-вероятно си чистачка. Като такава не се опитвай да даваш оценки на по-образованите от теб, защото е неприлично.

Колко услужливо му направиха поверките точно преди новия избор! И колко убедително тези проверки доказаха, че съдията Михайлов е действал съобразно закона. Преди да го махнат, му дадоха индулгенция.

DUMATA KORUPCIYAMAGISTRAT

Kum kolegite juristi-preoblqkul se Iliq,pak v tiq!

на вси4ки е ясно , 4е комитова трябва да е председател на СГС , ако 4овек е имал дела при нея въоб6те няма да се колебае да я посо4и. Но кому от ВСС са нужни 4естни съдии ???

Хей jar, кои са опозоряващите решения които издаде преди месец? Това, че нищожества като шефа на Спетема и синът на сталинският генерал Радонов не можаха да изпълнят заръките на господарите си?

не съм от тази система и не знам кой прав и кой крив, но някак не ми се връзва този толуп, който е съдия да кара крадена кола.А и доколкото си спомням в този съд преди месец имаше няколко отвода за гледане на дело.На практика значи, че тези съдии отказват да изпълняват задълженията си т.е. не искат да вършат работата за която им плащат.Хубаво е, че са го изхвърлили този мафиот.Дано новият е по-нормален.

А СЪД ?????? НЯМА НАЛИ........по натам !

Има един израз: нашата булка е малко грозничка ама пък е зла, зла, зла. Да не става въпрос за тебе?

Невероятен абсурд е че точно съдия от СГС кара краден джип, но излиза, че той е бил собственост на СГС а не негов и освен това е даден от Министерството на финансите на СГС. След това обаче е бил избран за председател, значи не е бил виновен. Пише, че бил скандален, но защо след като не се посочва нито един случай, в който той да е направил нещо нередно. Излиза, че доста е попречил на някого, засегнал е нечий интерес или не е взел рушвет. А така без факти всеки от вас може да бъде замесен и очернен. Стига някой да го пожелае журналисти много.

Един съдия допусне ли да се говори така за него и да го защитават секретарки вече си е подготвил оставката.Няма защо да се съпротивлява.Просто си тръгва и се сърди сам на себе си.Няма да седнем сега да търсим доказателства за прегрешенията му.Факта,че поведението му допуска коментари от типа мафиот си е за негова сметка.Само това,че не знае как да се държи е достатъчно.Един съдия,ако е умен даже и да е мафиот,ако знае как да се държи може да изкара до пенсия.Този явно е и глупав.Какво се натиска там????????

Като незнаеш за какво става въпрос, защо не престанеш да философстваш, защото и това не ти се отдава добре!

голям боклук беше този

Корумпираните съдии са особено опасни с това,че доре да се отнесе въпроса до съда,там всичко спира!Единствената ти надежда умира и оставаш незащитен !Защо все пак и в съда ,където хората трябва да са особенно чисти,има корупция?Навярно защото общественият морал е на невъзможно ниско ниво,породено от близкото комунистическо минало!

Не познавам никого от споменатите от тебе хора, и включително и теб. От това, което си написала и от това, как си го написала, излиза, че селянката и простачката явно си ти. Въпреки, че искаш да кажеш обратното, всеки непредубеден човек ще си помисли, че хората, които хулиш са честни и достойни, но много хора ги мразят, защото явно са си вършили работата. Ти казваш, че човекът е мафиот. Но как така? Миналата година хората са го избрали и не е бил мафиот. За тая една година малко е вероятно човекът е станал такъв, още повече, че е проверяван непрекъснато по всякакви обвинения. Има много хора, които мрязят и обвиняват всички и всичко и с удоволствие плюят и проклинат всичко и всички и пишат доноси против когото им падне. А от никъде не личи да проявяваш поне някакво уважение към някого. И така излиза, че и настоящето ръководство ще бъде охулено, както настоящето, след една година, само защото ще изисква от персонала да си върши работата, както трябва. Виждаш ли как се получава пишеш едно а това, което се разбира е доста по-различно.

като им четеш имената ти става ясно колко са професионалисти и чии интереси ще защитават

Третият брат Галев да отива да се кандидатира за депутат, докато още не късно.

Всеобщо мнение е ,че новият председател на СГС е добър и доказан професионалист .Пожелавам му успех .

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО И КАК СА ГЛАСУВАЛИ, ВАЖНОТО Е КОЙ, БРОИ ГЛАСОВЕТЕ. Йосиф Висарионович Сталин

Браво на Константин Пенчев-открито заявява позицията си .Дано с такива съдии се измъкнем от батака в съдебната система-станала за смях и позор в цяла Европа.

Целият СГС ликува че махат тоя мафиот но новият Председателтрябва веднага да уволни тая проста селянка секретарката му по просто и нагло същество не познавам Нямате престава за какво говориме със съдиите се държи като хулиганка крещи обижда а момичетата в деловодствата треперят от страх има още една Влаева май се казваше същата простачка да си отиват по селата и да грабват мотиките стига им толкова власт Днес СГС ЛИКУВА с малки изключения от придворните на Михайлов и неговата /секретарка/

знам само чеи Константин Пенчев е позор за българското право, бацил за съдебната система, човек който ще тъми в Ада. Всички ние си спомняме опозоряващите решения които издаде преди месец време. да бъде проклет!

Точно в този момент трябва силен обществен натиск над съдебната система да започнат искат не искат да правят реформи. Ама не сме народ като народ :(

нищо ново. в БГ институциите командват секретарките и шофьорите. селски кенеф.

Вранеску е блестящ професионалист!!! Чист и неподкупен съдия! Изборът й ще бъде знак, че съдът ще върне полагащата му се позиция в обществото!

Добре, че го махнаха Михайлов, атмосферата в съда между колеги бе много тягостна - живот в страх.

Близка съм със секретарката му - цитат. Какъвто Председателя, такава и секретарката. Арогантна, невъзпитана меко казано, крещяща и обвързана с най-некадърните и некомпетентни колеги. Той и беше дал право да се разпорежда и да командва. Дано новият Председател не я остави на същата длъжност, защото тогава жална майка на СГС!!!

Сега с ченгето на чело ще я овапцат съвсем

Kak moje takava kochina izobshto da stigna do sadya? V normalnite darjavi tova bi bilo nedopustimo. Palen mutrougodnik.

Много добре е говорил Константин Пенчев срещу Светлин Михайлов. Но какво ще каже за две залежаващи дела във ВАС срещу Александър Воденичаров и Иван Мирчев за незаконно деканство и незаконно ректорство в ЮЗУ-Благоевград, колко време вече минава, става повече от цяла една година, влезли са във ВАС мисля края на май 2008 г.

na tova moga da kaja samo HA HA HA a taino galsuvalite koga shte si hodiat????