17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя не е човек, а РЕПТИЛ!!!

Deus Vult

То дори не може да се нарече обществена тайна. Всички знаят, че католическите "свещеници" си позволяват разни "игрички" с деца

Да поканим тоя австралийски съд в някое циганско гето , да се развъртят и правораздават малко австралийско законодателство.

педофилията е по висшите етажи в католическата църква. там ще е страшно когато дойде денят.

Да им разрешат да се женят,дори да стане задължително друг начин за борба спедофилията няма. Те знаят,че Ватикана ще ги прикрива защото е скандал и за нея,и затова пълнят църквата.

Нема а се коркате , това по линията на ценностите. На най-високо ниво , храма на вярата.

А, верно ли са западни ценности? И ич не те притеснява собствената ти православно-ценностна Баба Гуси и фактът, че си имаш депутат-педофил в "патриотична формация", а?

църковни служители съвсем са се разгащили...толкова ли няма хубави моми в Рим, ама неведоми са пътищата божии!!

Много интересно в такъв случай, че си избрал да се подпишеш така!

....е как така в "задната стаичка" ???

В Русия, пропаганда на хомосексуализъм сред деца е забранена. В ЕС е държавна политика.

Може и да разрешат еднополовите "бракове", с деца. Като друго "решение".

Ветровете на ''демокрацията'' им ги довяха и тъдява да се развяват публично и ние толерантно до ги преглъщаме гадостите им , не че и преди ги нямаше , но рискът за тях беше голям.

Хаха, и преди ги имаше, ама иначе ветровете на демокрацията ги довяха, а! Те ева в дървения философ.

Гнусна история... Тези СВЕЩЕНици нямат ли страх от Бога?! Или въобще не вярват в него.

след като такъв изпечен ДЕМОКРАТ като Франциск овладя властта във Ватикана започна и съдебната разправа с католицизма

Осъден само на база показания, на свидетели, които са имали на разположение десетилетия да се стиковат?! Леле, добре че не съм финансов министър там, че току виж така и за убийства ме осъдят...

То ако това е излязло, прави сметка колко още е останало скрито. Досущ и като нашата, де. Религиозниците от всичките им варианти на религията са все една и съща паплач. Католици, православни, мормони, адвентисти, мюсюлмани, сунити, шиити, салафити, сектанти - хвани единия, па удари другия. И всичките се бият в гърдите как тяхната вяра била права, пък на другите - крива, и как те били устои на моралните ценности, ама ако не се съгласиш с тях, си лош човек и ще гориш в ада или направо ще ти отрежат главата. Ама иначе гладни не остават. Мръсна и лицемерна шайка.

ТОВА Е САМО ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА! ПОД НЕГО ИМА ОЩЕ СТОТИЦИ ТАКИВА,А ЗА ФИНАНСОВИТЕ ИМ МАШИНАЦИИ ПЪК, Е СЪВСЕМ ОТДЕЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ!

Православната църква е най -добре