Съдебен иск срещу Русия и лично срещу Путин за свалянето на малайзийския „Боинг“

Сумата по иска може да надхвърли 3.3 милиарда долара, съобщи адвокатът на загиналите в катастрофата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите сме на българска страна, а ние сме европейска и натовска държава.

Тоя адвокат е много смел, бе! Ще ми липсва!

Се хвалеха руските терористи Сега шефа им ще плаща

Почти хиляда милиарда докара от мужиците. Бълха гл ухапала са едни три милиарда. Толкова джобни носи кръстника му в калъфа на виолончелото си.

то зе че се оказа че тоя Джери е голем Скинър бе, та он президенто де, дека му викат Путин, че ги плати не само теа три милярда а па двойно че ги плати ... за него се едно блъха го уапала...

Да се изкажа и аз по темата. Няма да задавам неудобни въпроси насам, натам само да ви светна. Умрехме от смех с шефа - като гледаме пише - холандски експерти! Абе вие с всичкия ли сте. Няма такова животно холандски експерт. Они разбират само от дрога и то не от всяка. Па да си мисли адвокато как ше се позовава на теа експерти.

Така пращам аз самолет с шпионска апаратура и за прикритие съм го натъпкал и с невинни пасажери. Ликткам си аз спокойно снимам си каквото са ми казали и опа изненада свалят ме. Та да питам кои носи отговорност в случая ?

Не си Пешо, Гошо си, тъпото :)

Ами срещу порошенко и хунтата в Киев няма ли да има съдебен иск, сега ако някой наш Миг свали някой пътн.самолет транзит тогава пак путин ли ще е виновен. Впрочем има брейкинг нюз- Германия се отказва да купува Ф-35...заедно с Франция залага на Еврофайтера имат и вариант и за Грипен, за Месершмидти е още рано. Ха сега да види какще го извърти нашият Вожд.

А бе редакторе, като си редактор що не знаеш, че е грамотно да се пише "досега", а не "до сега"?!

Путин плювна и той падна...смях,смях...

Путин беше, стреля от храста.

Не знам какво ще е това дело. Всичко от страните лъжат. И украинците и руснаците, а холандските експерти изобщо няма да ги споменавам :). А зад големия океан някой доволно потрива ръчички и слага поредна отметка в списъка :)

Самолетът е изменил курс и височина, вследствие на указания от украинско РВД. Путин беше, видях го - преоблечен като украинка - диспечер. А американците имат неопровержими доказателства, но не могат да ги обнародват, че са много секретни.

Откровенно казано мисля, че Путин не е знаел за малайзийския боинг освен ако не докажат че е било предварително планирано което не виждам как ще стане. Смятам че в патакламата да свалят украински военен самолет са свалили пътническия. Но Русия носи отговорност за боинга и трябва да понесе последствията.

украина, която свалила през 90-те години еврейски пасажирски самолет какви последствия е понесла? Кучма измърмори нещо от сорта - "не сме ние" и с това се приключи

От аргумента ти за Украина свалила еврейски самолет излиза, според твоя логика че и Русия направила същото,което е погрешно като сравнение, тъй като никакви доказателства не са представени. Напротив, много важни факти се крият, тъй като те са против Украина Едното от тях загадъчно изчезнала диспетчер, което е фрапиращо, тъй като диспетчер отговоря за цялата "картинка" на случилото се но това трябва да бъде потулено, тъй като изобличава Украина.

А те защо бият негрите, а, другарко? Това всъщност искаш да избълваш, нали? Еххх, скапани комуняги. НИкакво въображение. Една и съща песен вече сто години. Писна ми на дедовия от вас.

Ааааа! Сега, вече разбрах - лъжата не само трябва да се повтаря, ами и да се развива, надгражда! Колко прост съм бил! На младите, обаче, евала!

Отвратителни, долни комунисти.

Холандците, нали! Лъжат, бетер от комунисти.

за свалянето на граждански самолет със 78 пътници (граждани на Израел и Русия) от ПВО на Украйна по време на учения. Понеже няма статия на български в уикипедия - ето заглавието на руски, а който знае други езици - може да прочете за случая там. Интересно е от правна гледна точка.

що пишман-специалисти по наказателно право!!! Абе, шапшали, има международен съд, в който заседават уважавани в света съдии. Нека съдът най-напред се произнесе, а после квичете, че обвиняваните са невинни....Може и наистина да са невинни, но може и обратното. Поживем, увидим....

?

Много, ама много го уважавам тоя съд. Искам да уважа и теб рришш?

Като знам какви са присъдите напоследък?!? По скоро по поръчови а, не по правни мотиви. Справка дай да обсъдим газпром, че Украйна е зле икономически!!!

И украинците имат тази система . Как са разпознали че е руска ракета точно а не украинска?

Сделано в.....

където армията е била съветска. стара съветска ракета.

и според документацията (централизирана навремето, архивирана) е била в част на Украинска ССР.

Ще хване на Путин долуподписания

...

Явно, че Путин е на прпавилен път щом се опитват с всякакви лъжи да го компрометират, но да не забравят, че колелото на историята се върт и ще дойде скоро техния ред.

от къде знаеш, че са лъжи, бре? С какви документи разполагаш? Този адвокат струва милиони хонорар. Мислиш ли, че би се хванал ей така, да оборва твоите серсемски доводи?

Тоя разполага само с вярата в партията майка и любовта към матушката си, друго няма.

Сорос може ли да му плати тея "милиони", да клепа Русия и Путин, а?

Ще повторя ... ВСЕКИ има право да съди всеки! Но човешката трагедия не може да бъде заличена с пари. В случая смърди на политическо дело, че се не трае! Самият факт, че се наема адвокат, който се е занимавал с атентата над Локърби иска да постави паралел между Русия и тогавашна Либия. Доста плитък план за дискредитация. Не мисля, че ще мине, но знае ли човек? Преди около 25 години САЩ свалиха пътнически самолет на Иран, който мислели, че се приближавал и снижавал към тях, а то на практика се оказа, че набирал височина и се отдалечавал. Вината им е била, че не са използвали военните честоти на САЩ, щото САЩ така били казали на всички. Та ... при такъв иск САЩ ги оправдаха, ... мисля, че беше нещо от сорта на "Колективно вземане на решение под силно напрежение, което с оглед на ситуацията 17 членове на екипажа са смятали за правилно". Та ... пак казвам, едно е да съдиш, друго е да спечелиш ... а ТРЕТОТО ... хайде да ви отрезвя малко и да ви отдалеча от темата САЩ-Русия. Нека ви напомня, че и България е съдят по подобно дело - за атентата в Сарафово, и евреите искат общо към 230 милиона лева. Ще хванат на попа цървулите, но, пак казвам, да се генерира профит на база на загинали е неправилно!

и коя е тази руска войскова част?

търси в интернет стари публикации.

имаше преди време снимки на въпросния проектил с номера и всички данни по него и документите, проследяващи "пътя му" от датата на производство до съответната войнска част и склад (в случая локацията беше в Украйна), като за този тип въоръжение отчетността не е като за базука или шмайзер. освен това този тип проектили са снети от въоръжение в РФ в края на миналия век). това са доказателства, с които адвокатът предстои да се пребори. в разследващата комисия е била включена Украйна - но не и РФ. Инцидентът е станал в нейното въздушно пространство, което са били длъжни да затворят или поне да пренасочат самолета. както и да е.

имаше - публикувани материали. допълвам.

Нагли, чуждопоклонни предатели сте всички русофилистици тук.

Махни русофилство и русофобство! Защо ще съдят Русия и Путин? Има ли каквото и да е доказателство за това? Всичко изнесено от "раследващите" да се приеме за вярно, пак не е доказателство! Да не говорим как бе оборено от руснаците. Направо им видяха сметката. Надолу бях пуснал линк към видео. Навсякъде важи правилото за невиновност до доказване на противното и съдебно решение. Така по нашата Конституция, закони и такива на ЕС. Само че сега се изпикават върху правото. Няма значение, че тук става дума за Русия, а не за САЩ или страна от ЕС.

Тези явно са прекалили с тревата ???

Вината на Путин е, че не е бил в самолета - сега го съдят защо са свалили друг самолет, като целта на украинските наемници на САЩ бил самият Путин... Беше изнесена достатъчно категорична информация за серийния номер на ракетата Бук (миналия месец май холандците обвиниха Русия с този сериен номер), и веднага получиха предавателен документ от Русия кога ракетата с този сериен номер е напуснала Русия и постъпила в съответното военно поделение на Украйна, както беше известено и движението на ракетата заедно с украинската част. Смехории на търкалета, този т.нар. "адвокат" май си е сменил дилъра....

не видях постинга - та малко повторих написаното по-горе.

Всучко е ясно вече Нямам повече коментари Агресията на Русия в Донбас е доказана

Бегей, пак си в грешка

Адвокатче надушило парички, що не беше тоя цирей и цялата му фирма на борда на въпросния самолет, вместо невинните хорица...

Май ще се започне с разрушаване на дигите-профилактично.

Само така, бой по кратуните на ватниците и пищенето на русофилите да започне сега.

Вата има в главата ти

А във вашата - одеколон!

Плющенето на Майка ти ли ?

Между другото, на днешният ден преди 76 г капитулира германската армия при Сталинград (сега Волгоград)! Така че говедата и техните еврогейове по добре да се позамислят за съдбата на тези, които са се опитвали да завладеят и ограбят Русия, и да не дразнят руската мечка, че това никак не е добре за здравето и живота им!

Значи прехвалените ти пияни блядове са по - зле и от гейове, щом дадоха два пъти повече жертви при Сталинград. Глупак.

за казарма, армия, война, оръжие и други само си слушал от батковци,нали!

Не пръдльо, ходил съм в казарма и имам усещането, че май съм по - голям от теб.

усещането е едно, а реалността съвсем друга! Ако беше помирисал казарма щеше да знаеш защо руснаците дават повече жертви .

За тези 76 г.много неща са се променили,и светът не е същия.Другото е само история.

Българите са на руска страна

Българите сме на българска страна, а ние сме европейска и натовска държава. Такива като теб за съжаление има, но като си на руска страна, не значи нищо. Ние ще продължим да бъдем еропейска държава, а не руска колония.

Сега си американска колония бе помияр и ще си винаги трета ръка. То бива бива ама наистина много тъпи хора,не дебили,не туземци,а наѝ тъпите в света!

Я говори само за себе си, бе руски гъз.

Щом е това положението със сваления от укринците ,,Боинг"по заповед на Порошеко , а търсят отговорност от Русия и Путин ,следователно измислената Украйна е неделима част от Русия,както Северна Македония е част от България.

Ние, българите, сме на страната на Русия и нейния Президент

Алоо, я не говори от мое име, бе смотан руски трол.

супермена Путин е литнал след този самолет , хванал го е за опашката и го е ударил в украинската земя нарочно.

Западняците докато не хапнат малко ядрени ракети няма мирясат явно...

Е лично отговорен за свалянето на самолета Отсега нататък не миже да стъпи в ЕС защото ще бъде пратен директно в Хага!

Такава неистова омраза има в коментарите, че вече съм сигурен - макар нищо да не го подксазва в момента, в БГ ще има гражданска война, и тези които се мразят така не заради родината си, а заради други страни, ще са основните участници в масовото самоизбиване. Неизбежно е, такава неистова омраза води то анихилиране. Баси нещастните времена.

Дай ,Боже, БАТЕЕ, ниъ отстрани шъ ръкопляскаме, бе!

И това е вярно, вероятно така ще е, уви.

Адвокатите са като хиените. Като надушат мърша нищо не може да ги спре.

Ша остайте дребниа без пукнат долър бе! Кви са тиа милиарди и тонове злато?

LZ1FW

"Никога не предприемайте нищо срещу Русия, защото на всяка ваша хитрост тя ще отвърне с някоя непредсказуема глупост."

адвоката сигурно иска да загине при съмнителни обстоятелства или при нещастен случай .

МОже от "Старичок" :)

Хитростта ,,умно,, нещо ли е?

И какво пречи на руснаците да конфискуват европейски или холандски активи за милиарди, който са в Русия?

Пешо, нали се сещаш че европейците нямат толкова много активи в Русия, а напротив обратното, руските олигарси имат в пъти повече имоти и активи в Европа. Това е все едно да кажеш защо Русия не спира газта на Европа заради санкциите които е наложила - ами много е просто, не могат да оцелеят без твърдата валута (милиарди евро) която Европа плаща на Русия.

И защо 123 смяташ, че РФ ще признае решението на ЕСПЧ? И какво общо имат руските олигарси с РФ. Плюс това, РФ не бе допусната до разследването.

Пеше, пречи това, че си много кух, бе братче и не можеш да асимилираш причината.

Всеки има право да съди всеки. Но едно е да съдиш, друго е да спечелиш. А тук реално няма никакви доказателства. Единственото сигурно е, че украинците са отклонили самолета от курса му и са накарали пилотите да сменят височината. И са ги прекарали през територия с активни бойни действия. Що ли? На този въпрос отговор няма да получим. Мир на праха на загиналите, но роднините няма да профитират на техния гръб! Руснаците ще платят толкова на роднините на жертвите, колкото Израел ще плати на руските военни, които загинаха в самолета над териториалните води над Сирия. Случая е едно към едно. Но да използваш смъртта на невинни за собствена угода е, меко казано, неправилно!

Заради силна грамотевична буря! Явно само ти не си разбрал!

що другите са летели през "бурята"?

Няма начин руснаците да не бъдат осъдени по този иск..... всичко е въпрос само на време! Също така е почти сигурно, че те ще си избият въпросните пари от ....... търговията -- с Беларус, Венецуела, Куба, БЪЛГАРИЯ!!!

един прогледнал 80% от българската "икономика" е в руски ръце.

4 процента са руските инвестиции

Ами, те- Турските СЪдии осъдиха и убиха Левски. Какво остава за някакви руснаци, от които ще искат после- 3 милиона евро... Ама Путин, най- добре да прати няколко самолета да бомбардират Малайзия, и като се скрият маймуняците- аборигени в миша дупка, ще се оправят нещата.

ама трябва да ги вземе на заем тези самолети. нещо неговите са на привършване.

При търговията с руснаците, вносът ни е ако е 100 лв примерно, то износът ни е от порядъка на 1стотинка.....Помислете сами кой има интерес от такава убийствена за нас "търговия".... Те ни казват, че няма какво да внасят от нас, защото всичко ни е било нискокачествено... В същото време от миналата година при търговията ни с Германия - ние изнасяме повече от колкото е вносът ни..... Значи Руснаците още ни правят ТЪРГОВСКИ ГЕНОЦИД....

Какъв търговец си ти бе? Акъл за 2 стотинки нямаш, вероятно не може да разбереш каква смешка си написал

от вси страни, но не пеят "Интернационала", а само танцуват лезгинка със и под кръшното напяване "Дай парите, парите дай...." Те нищо не пеят само, цвърчат и пишат във "Фейсбук" и най-вече "Туитър. Искат...ВСИЧКО! Ама там няма банка ДСК...., лошо?! Има хитри котки, обаче. Те чакат мишката да се наиграе и "ХОП-скок". Сега за тях започва играта! Кои са те, кои сте Вие? Отговорът се е Ваш и ако разберете, че все пак е възможно да съществуват без да се хапят, то ще бъдете щастливи, макар и защото "Вашите" са направили "компромис"

Страхотен дилър имаш! Как да се свържа с него?

Независимо кой е свалил самолета, отговорност за това носят украинските служби. Инцидента стана в украинското въздушно пространство и това да се даде коридор на граждански самолет да прелети над зона с активни военни действия е престъпление.

глупости

В момента на инцидента, над тази зона е летял украински Су-25, който е нанасял удари по наземни цели, нормално би било атакуваните да се опитат да се защитят. Ние на практика не знаем подробности, какво точно е станало. Но само идиот би насочил граждански самолет да прелети над такава зона.... или престъпник.

Отдавна се доказа, че това за СУ-то са ватирани фантазии и опорки.

нАКа-47, ма верно бе, даже и пилота на измисления Су-25-капитан Владислав Волошин, се самоуби(или го самоубиха). Интересно, какво ли му е тежало на съвестта, а? Ама и той беше измислица, нали така?

Турците свалиха тоя самолет. Стига са лъгали тия. Знаем че самолета е минал над Украйна и Ердоган запали самолета. Ердоган свали и още един самолет и уби руския посланик в Турция... В краен случай може да съдят Малайзия, що техните пилоти са тръгнали да минават през чужда държава.

Ами роднините на жертвите да свалят самолета на Путин като е пълен и да се уравни уравнението с мъртвите...Зъб за зъб,око за око!

Охо, в последните 10 минути се забелязва масовост от соросоидите в темата. Някой си ги е вдигнал по тревога да се размърдат. Сега ще следват коментари на килограм от по едно изречение. Нямат нито време, нито акъл за коментар от две изречения. Бройката е важна, не съдържанието. Да има там самальот, ватенки, Путя - това е предостатъчно. И давай следващия коментар.

С тебе кой те фига бляд продажна? Или ит спирта който пиеш вече нищо не можеш да дигнеш а? Куршум за тебе! Блазплатно ви мразя!

Малииии :)

Нали знаеш кой ги вдига? Един с особена форма на главата, заради чиято некадърност и инсценирани обвинения България плаща милиони долари обезщетения. Последното обезщетение е присъдено на Масларова. Ако тук има повече, които са гледали ,,На всеки километър" на този с особената глава, който ощетява държавата с милиони, щяха да му лепнат прякора ,,Каишков".

Рубли и рублофили си забравил. Плащат ни на бройка, не за смисъл, съдържание и качество. Както се казва юруш на маслините.