Съдът заседава пред стрелка №5 на жп линията в Хитрино

На 15 ноември ще бъдат представени две ключови експертизи за влаковата експлозия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати съда! Нали за тази цел, има вещи лица,следователи? Или съдът няма доверие в тези институции? Ама в циганска държава МЕШЕРЕТО решава,кой крив, кой прав.

Каква демонстрация маниполация -толкова ли за тъп го мислят народа ..явно ДА пък може би е така.

Хората се споминаха, мандалото лопна, късно е вече и никой няма да ги върне. В тази циганска държава поуки никой за нищо не прави. Иначе щяха да разкостят Лукойл как и колко е натоварил цистерните, щеше да е ясно как така машинистите са навлявзли с превишена скорост, как така някой пипа стрелките на линията, колко са виновните за състоянието на релсовия път. Защото жп линии минават през още много населени места и второ Хитрино не ни трябва. Сега съдът провежда популярен оглед, който по нормално дело никак няма да си мръдне пръста и да ходи на място. Остава и горчивия извод, че ако не отказваш на силните , докато е време , когато стане опасно само ти отнасяш пешкира, а за този машинистите ще отнесат поне по 15 години лишаване от свобода, защото случаят е изключително тежък и наказанието може да се завишава.

как ще им стане ПО-ЯСНО на съдиите след като ВИДЯТ стрелката...и как се задейства и т.н. други технически подробности? Просто трябва да се ДОВЕРЯТ на техническите експертизи...и експризьори, техническите лица, които си дават мнението.