Съдът върна окончателно в ареста сина на прокурора от Перник

Има доказателства, че Васил Михайлов е нарушил домашния си арест

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна окончателно в ареста сина на прокурора от Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.. 2 адвоката се грижат за него. Как да не го намразиш такъв.

От тъп по тъп, сам каквто си направиш никой не може да ти го направи.

т.е. според адвоката, ако той изобщо не се беше прибрал у тях си то мярката нямаше да започне никога :)

С тази съдебна система станахме за смях на Европа сигурно пак Гешев ще е виновен че съдиите са много вътре в далаверите

Прокурорския син ясно, а районния съд какво ще го правим с тези неправилни преценки?

Добре че праворерен полицейски е свидетелствува, че то иначе обикновените християни според Шариата или там каквото са сложили да го замества в Брюксел, щеше да бъде като една трета свидетел.

ТАМ МУ Е МЯСТОТО НА НАГЛОТО "КЮРПЕНЦЕ " !

Аз само да попитам, какво правим със съдийте от районият съд, които очеизвадно имат нужда очила с огромен диоптър и е явно, че са си сбъркали професията? Нещо ВСС дали няма да кажат по въпроса за кадровиците им.?????

нямат право да се намесват

Далече съм от мисълта, някой да се намесва в решението на един съд. Говоря за дълбоката некомпетентност на новоназначените съдии в последните години. И тези нескопосници решават съдбите на хората.

Да му пръснат усмивката в затвора на тоя келеш

за съжаление не е като по американските филми. по вероятното е тоя да тормози някой счетоводител дето е 'сбъркал' 1,2 нули

Значи в райония съд в Перник работят на поръчки.закривайте тези районни съдилища-тамв всеки на всекиго е кум сват братчед.Или ротация на съдиите всеки 2 години

За това имаше специализирана прокуратуеа, ама защото всички искаха Слави, та Слави го наби на съдебната система.

Я пак, какво е това, за което имаше специализирана прокуратура? Аз се сещам за ареста на Иванчева и акцията срещу Божков, на който онзи ден съда му върна някаква огромна сума пари като неправилно запорирана.

и без това е падал на глава като малък - очевадно е, дали не може да падне още няколко пъти и да се свърши. Само хаби кислорода това момче.

Тоя е престъпник, но безумните напъни на полицията да докаже, че е нарушил условията за домашен арест също са престъпление.. Отишъл в кафенето , за една минута ( отчетено) си взел ключове. Не , малоумните следователи и др . смятат, че имало и друг начин да ги получи . Е, кажете какъв ,бе . Кога как ви натиснат, така четете закона, май

ходил първо да се пофука , " кай е той " , "кви са тия".....

Свършиха ли винкелите в тоя град да го успокоят

да си измие дупарата, идвам

Можело значи, да ги е.а

Има нещо в тоя, което ме дразни на първично ниво. Не мога да преценя точно какво. Не е само наглостта и други са нагли. Не е безнаказаността, това си е публично,нещо лично в характера или как изглежда е.

Не сте само вие.мене ме дразни тоя завършен боклук по същия начин.

Взима хормони. Това дразни.

ММА бойците са една лопата живот. Лопатата чупи ръце крака, пука глави. Трябва само да изшиеш героя правилно. Два-три пъти като лежи гипсиран, човек става различен и много по-спокоен.

Ето това е , когато се изказва кретен и дори не знае как да говори. Явно си яко повреден. " Лопата живот " - какво е това , бе , безмозъшно нещо?

Става и само със сап/ това е дръжката на лопатата/. Трябва да го изшиеш в слепоочието или в челюстта. Ако срещне ръката му по пътя към челюстта, троши и нея. В колената също е ефективно. Започва да хленчи и да се моли. Героя пада като зрял плод при всички случаи. Ако държавата е безсилна, най-добре е със сап или лопата. Връща ММА боеца в правия път. Няма нужда от затвори, от следствия, от нищо. Няколко счупвания и унизителния спомен как е хленчил са достатъчни за години напред.

Преди години в квартала имаше един такъв.Биеше и тормозеше наред,никой нищо не му казваше защото баща му работел в СОТ.Един ден синът ми води едно момче с разбити зъби,устни сцепени,кръв тече,детето 5ти клас плаче.Като взех една сопа дебела като отидох в парка като го запуках не може да вземе решение.И най-лошото беше ,че съм жена ,а мъжете гледаха безучастно.Спорта ни учи да не сме насилници,обаче някога се налага това което си научил в залата да го приложиш.

Туй му е официалния Анцунг.

Когато си т.ъ.п е за цял живот и спасение НЯМА.

Голям сладур, Фрустрацията може да е на основата на потиснатите му сексуални нагони и желания. В комбинация с слабия характер на баща му избуява страхотния му характер

Изглежда, че няма да му се размине да лапа патладжана на бай Ставри тоя сладурко.

барабар с двата домата:)))))

Темида, леко е надникнала преди седмица и е видала кого съди... Може би?

Добре де, разбрахме че си е нарушавал гаранцията - тъпака сам си го призна. Сега да видим ,така наречената правораздавтелна система , от колко кладенеца вода ще ни донесе, за да не го вкара в затвора. Ама той е млад, ще се поправи , ама бил ядосан на домашният си любимец, но не можел да удари животинчето (декоративна рибка) ,и затова посегнал на човек. Пращайте го в затвора, там Наско Къртицата от Димитровград ще го научи на мурафети!

Млад е, ще излезе запазен...

А коя е жената до сина на прокурора от Перник?

Главата на Василевса как коя !