17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щот това са качества на съвременния дупетат

те фатите не са дискриминация

Доста добре са се обосновали хората! Браво!

обикновен човек публично,и някой който го е чул вземе да го съди..... Дали съдът ще отсъди по същия начин?

Ами не е, казал е истината, колкото и да не го харесвам. Такива са, човекоподобните маймуни

T.e. изказвания от типа "българите са боклуци" или "българите са скотове" не са обидни и може свободно да се употребяват ? Щото не са персонализирани според съда, следователно не уронват престижа на никого конкретно. Някакви си там българи ?!

Мога да кажа "Браво" на съда, че е защитил истината, не говоря точно за Симеонов, който има повече кусури, отколкото качества и въобще мястото му не е в управлението на страната, но изказването, което макар и да е грубо, е вярно. И е добре, че съдът е взел това решение, явно в синхрон с последните събития, които пробуждат обществото за поставяне на край на поведението на една голяма част от циганите.

... вместо да работят, по цял ден берат желязо и се ослушват някой да не ги обиди ...

...циганите с български паспорти се броят за българи ....да!

Не знам как изобщо се е стигнало до дело, понеже в Конституцията пише това: Чл. 69. Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

Ами НПО-тата с това си изкарват хляба и цоцат пари от държавата и други донори, уж за интеграция, ама за собствени облаги. Всички знаят, че е така и никой нищо не прави, ами това ни е държавата.

Ами тук не става дума за наказателно преследване, това е отговора на въпроса ти...

Само лаят псевдопатриотите преди избори.. нито помощите са им спрели, нито авантите, нито са ги накарали да работят..

Монгол....По ТАТАРСКА ЗУРЛА ОТ ТАЯ...здраве му кажи....В една друга дьржава зад океана една световно известна певица чистеше коридорите на старчески дом в продьлжение на 2 месеца....задето е употребила израза....МРЬСНА МЕКСИКАНКА.....Но нали сме в БУЛГАРИСТАН....

Абсолютно си прав... Сега искам да видя каква програма ще внесе в МС Каракачанов и още по-важно - какво ще се случи с нея, ако отново нищо, ОП са политически труп.

Ти сега не си прав като казваш, че Симеонов няма място в управлението на страната. Симеонов е избран законно според действащите закони от бългрски избиратели и ти не може да оспорваш мястото му в управлението.

Изказал се е меко , направо деликатно ;))) Интересно кое точно нпо е провокирало неграмотния асан да съди Симеонов ?!! Или е поредната турска фондация с един член , както беше случая с каракочанов . Крайно време е подобни групировки да се натирят от страната . По примера на много Държави с върховенство на закона . Цацков .....!!!!!

Много неуместен паралел! "Мръсна мексиканка" е насочено към конкретно лице, което се е почувствало засегнато, докато изразът "част от ромската общност"... не засяга всички роми, нито засяга конкретно лице... То затова работите само като "трол", а не като съдия... Хайде, със здраве...

Мхм, и един мармот увиваше шоколада в станиол.

браво,е ся да те видя на изборите,по долен си и от мангустерите,айде чакаме те с релсата и в морето та да настанат национални празници.

Е най-тъжното е, че е прав. И още по-тъжно е, че това се потвърждава все-повече и сега и нищо не се прави или променя. И част от причината , че не се променя е Симеонов и колегите му, които явно не успяват или не искат да променят нещата, защото именно те са призвани да ги променят и това им е работата.

От кога истината и свободата на словото са дискриминация?

Сапун Петел ,пере най-добре !

докато има съдилища и организации занимаващи се с правата на циганите нищо добро не ни чака. Този етнос трябва да се образова и да работи друго спасение няма

Защо тези същите като отидат в Германия пращат децата си на училище,взимат ги,когато почина момиченцето не скочиха да бият лекарите?Значи може.До кога тук ще им се позволява всичко,ще ги защитават разни престъпници, дето са им присвоили парите за интеграция?Даже това е меко казано за тях.Защото ,освен думи за тях трябва и нещо друго ,иначе сме загубили битката с тях доста отдавна.Те не живеят ,те вилнеят тук.

На днешно време, ако искаш да говориш истината, трябва да си плащаш. Скъпо.

ТОЙ ПЬК ЕДИН СЪД...СЛЕД СЛУЧАЯ.....СТАВИЙСКИ....КАКВАТО ВИ Е ДЬРЖАВАТА ТАКЬВ ВИ Е СЬДЬТ.....ОНИЯ ОТ НАП КАКВО ВИКАШЕ.....МАВИ ПАРА.....АМИ ВАСИЛЧО ЛЕВСКАРЧЕТО....ПАК ЗА ПАРИЧКИ НЕ ГО ЛИ ПРЕДАДОХТЕ.....

Защо се обижда този Асен Асенов, по-точно Хасан Хасанов, той джендър ли е?

Не съм юрист и не мога да кажа, кое е противозаконно, но осъзнайте се, докъде стигнахме!

Интеграцията на коняците в човешко общество е невъзможна - доказан факт ! За образование да не говорим , неприготни са по ред физиологични причини . Друго решение - изолация или репатриране , по избор .

Не че не е прав, но е тъпо да раздава обиди и да сее още омраза. Той не е някакъв каруцар да псува на кучки и други подобни. Циганите са това, което точно хората във властта искат да са. Подобни изказвания са продташки и няма да подобрят нещата, искат се действия. За мен Валери не е наред с главата, за да псува всяко тримесечие някоя част от населението на страната.

Далаверко е измет, но за две неща е прав: циганската престъпност и шумотевицата на Слънчака.

имаме на власт патриоти и мутри, ето за това. Наглост е сега тези от властта да размахват пръст.

Дискриминация - Дискриминацията (от лат. discriminatio – „правене на разлика“) към или спрямо даден индивид или група е третирането или възприемането му на базата на класа, категория, раса, етнос, религиозна принадлежност, сексуална ориентация, биологичен вид или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества.

КЗД се саморазобличи като пристрастна и настроена срещу българския етнос. КЗД се занимава с измислен казус за разделение на обществото на етническа основа и самата Комисия за защита от дискриминация дискриминира българина Валери Симеонов, като му вменява вина, каквато той няма. (Не че Симеонов ми е симпатичен, но все пак е представител на дискриминиран от Комисията за защита от дискриминацията етнос, към който принадлежа - българският етнос.)

Дискриминация - Дискриминацията (от лат. discriminatio – „правене на разлика“) към или спрямо даден индивид ИЛИ ГРУПА е третирането или възприемането му на базата на класа, категория, раса, етнос, религиозна принадлежност, сексуална ориентация, биологичен вид или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества.

Ако съдиите четяха "Уикипедия", вместо закони - всички знаещи буквите можеха да са съдии... :)

За първи път съм съгласен със съд и политик. Казването на истината и всеизвестни факти не трябва да е наказуемо, а поощрявано в настоящото лъжливо демократично общество. Мангалите са измет, която няма място в България. Тези амеби не подлежат на интеграция, да бъдат изселени там от където са дошли преди векове...

ВАС са абсолютно прави и ако някой неграмотен ЦИГАНИН (или псевдобългарин) твърди друго, значи не заслужава да живее в тази държава. Има Индия, Пакистан и други подобни клоаки по света, където всеки защитник на човекоподобният вид (наречен цигани) може да емигрира и да ги защитава колкото си иска. Срам за тази държава, която толерира съществуването и паразитирането на същества със сини венци (циганя, роми, мангали и др.). РОМ СЕ ПИЕ, А ЦИГАНИН СЕ БИЕ

Абе всички сме равни, ама някои са по-равни! ;)

"нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да полагат труд, искащи помощи по болест без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки“. Кое от горните твърдения не е вярно, господа цигани?

Всички сме наясно с този етнос, който живее с нас от векове. Противопоставянето и обидните квалификации нищо няма да променят, промяна може да настъпи само със строги закони, на които всички да се подчиняваме като български граждани. Сутринта гледах по телевизията репортажа за четиринадесетгодишното момиче, родило второ дете. Първото го дали в приемно семейство, което всъщност е...бабата, т.е. майката на младата майка. Следователно парите влизат в същото семейство, позволило това да се случи. Защо държавата разреши майчинството да се превърне в бизнес? Защо не се ограничат детските надбавки за неграмотни, които вместо в училище, отиват в родилния дом и дотам с образованието им? Нужна е задълбочено разработена програма, която да принуди тези хора да заживеят като полезни граждани на държавата ни. Друг път няма.

Асан Асанов да си признае колко пари за ромско включване лично е усвоил и с какъв резултат?

И да е вярно, какво от това? Както гласи поговорката "Не е луд който яде баницата, а онзи, който му я дава". Щом държавата щедро предоставя баница на някои хора, тяхна ли е вината, че се възползват?

ТОВА ЗА ПРАСЕТАТА Е КЛЕВЕТА! ЦИГАНЧЕТАТА НЕ ИГРАЯТ ПРАСЕТА, ТИ ЦИГАНИН С ПРАСЕ ВИЖДАЛ ЛИ СИ?

Държавата, това сме ние, следователно вината си е наша, че го позволяваме и го търпим!

Как ли ще го изтълкуват тези съдии като им кажеш, че са продажни, корумпирани и сервилни на тези, които управляват !!! Вероятно ще решат, че се отнася за някои на Луната..

ОТКАКТО СМЕ В ЕС И ЕВРОПАТА!!! СЛУГИНАЖА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ!!!

Ако заместим в изречението "ромите" с "политиците", верността му няма да се промени.

Ами Сорос ли гласува помощите и толерира незаконното строителство на ромите? Или точно управляващите и депутатите? Кметовете не жумят ли? Кой е отговорен?