17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Симеонов е точен и не е далеч от истината за циганите.Освен всичко са крадливи,лъжливи,мързеливи...за нищо не стават

Съдиите изкуствено вдигат рейтинга на Симеонов, който вече е спаднал до порядъка на статистическа грешака

Всички сме хора. Хуманизмът е оръжие срещу злото. Не на расистки прояви

Каквото и да кажеш за циганите, все ще е малко !

Валери, пребори ли се с националната лотария? Там нещо се спихна като балон? Кво стана с мутрите на Слънчака? Великата българска стена държи ли се? Оправи Банско и Пирин. Оправи децата с увреждания. Сега мина на циганския въпрос, НЯма съмнения в резултата.

Трети ден хиляди патриоти стоят и чакат под бургаския мост един войвода да си изпълни обещанието и мъжката дума. Дори релси носят.

Брей- не вярвах, че някога ще го напиша- БРАВО, ВАС! Най- накрая започнахте да произвеждате НОРМАЛНИ решения! Дори за мен е без значение, че става въпрос за лице, което е политик....

Валери, защо излъга, че ще се метнеш с релсата от мостта ако съда каже, че целия ви план за Пирин е незаконен? Лъжеш като циганин, Валери.

Като те е видял как страдаш явно е решил да ти преотстъпи релсата та белким ти мине .

лъжеца си е лъжец. престъпника си е престъпник. вие му се радвайте де.

Добре бе, като сте толко време на власт ти и оня "синята каска" що не направихте нещо по въпроса. Толко години мълчахте и накрая, като се отдаде възможност юруш на евтиния пиар...

Времето потвърди оценката на Симеонов.

Сега е време въпросният ищец да плати едни 10 000 лв разходи по делото, че занимава съда с глупости.

Най-накрая, това си е спечелена точка за ВАС. А КЗД може спокойно да се съди за расизъм и т.н., защото всеки, който каже истината на точно тази група нагли мангали (те нямат нищо общо с интегрираните роми, които макар и малко ги има, плащат си данъците, домът им е законен (плащат наем или са си го купили), работят усърдно, много често и повече от останали етноси и т.н) . Та тази група мангали, си е точно такава, каквато я описва Валери Сименонов - нищо повече от паразити за обществото, което генерира по-голям разход и не допринася с нищо за общото благо. Най-много от тази сган страдат интегрираните роми, които доста често ги е срам да се нарекат така, а в крайна сметка даже би трябвало да са горди от това, което са постигнали.

Ами Сорос ли гласува помощите и толерира незаконното строителство на ромите? Или точно управляващите и депутатите? Кметовете не жумят ли? Кой е отговорен?

Хайде стига вече сте употребявали цигански думи. Напиши на чист български циганин, а не ром.

Приемам забележката, но пак се концентрираме върху думи, а не върху същината на въпроса и проблемите.

Ми те правят това, за което Сорос (и не само) им е платил, бе. Ти къде растеш?

Ами що псувате циганите, а не политиците? Не е луд тоя дето яде баницата....

Ако заместим в изречението "ромите" с "политиците", верността му няма да се промени.

Как ли ще го изтълкуват тези съдии като им кажеш, че са продажни, корумпирани и сервилни на тези, които управляват !!! Вероятно ще решат, че се отнася за някои на Луната..

Асан Асанов да си признае колко пари за ромско включване лично е усвоил и с какъв резултат?

Засегнал се човекОт, че конкретно не са го споменали към групата на "озверелите човекоподобни....". Ми дискриминация си е. Доживях адекватно съдебно решение. Добро начало.

Всички сме наясно с този етнос, който живее с нас от векове. Противопоставянето и обидните квалификации нищо няма да променят, промяна може да настъпи само със строги закони, на които всички да се подчиняваме като български граждани. Сутринта гледах по телевизията репортажа за четиринадесетгодишното момиче, родило второ дете. Първото го дали в приемно семейство, което всъщност е...бабата, т.е. майката на младата майка. Следователно парите влизат в същото семейство, позволило това да се случи. Защо държавата разреши майчинството да се превърне в бизнес? Защо не се ограничат детските надбавки за неграмотни, които вместо в училище, отиват в родилния дом и дотам с образованието им? Нужна е задълбочено разработена програма, която да принуди тези хора да заживеят като полезни граждани на държавата ни. Друг път няма.

"нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да полагат труд, искащи помощи по болест без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки“. Кое от горните твърдения не е вярно, господа цигани?

И да е вярно, какво от това? Както гласи поговорката "Не е луд който яде баницата, а онзи, който му я дава". Щом държавата щедро предоставя баница на някои хора, тяхна ли е вината, че се възползват?

Държавата, това сме ние, следователно вината си е наша, че го позволяваме и го търпим!

ТОВА ЗА ПРАСЕТАТА Е КЛЕВЕТА! ЦИГАНЧЕТАТА НЕ ИГРАЯТ ПРАСЕТА, ТИ ЦИГАНИН С ПРАСЕ ВИЖДАЛ ЛИ СИ?

Въпросът е не "кое не е вярно", а за кого е вярно. А отговорът идва от самосебе си. Вярно е за Асен Асенов. Самият той, декларира, че тези характеристиго засягат. И го биждат. Ми, като го обиждат, нека не е това, което припознава у себе си в горните думи. Симеонов, може и да е ръбат михлюзин, но в случая е изразил становището си за хора, които са това, което е изброил. Щом Асенов счита, че отговаря на тези характеристики, да не се обижда, а да ходи да се предаде в прокуратурата, щото тези неща не са хубави.

Щото ако бяхте, на вас щяхме да плащаме данъци, а не на едни други хора, по други сметки. Спрете с тая фейк мантра. Тук съжителстваме: ние, от едната страна на барикадата, с голи надежди в ръка и държавата -от другата страна, въоръжена с армия, полиция, данъчни, монополни икономически дерибеи и всичката ни "собственост" и живота ни, дори. Ако не сме във война, е само защото знаем, че сме безсилни, а от другата страна се грижат това да си остане така.

Абе всички сме равни, ама някои са по-равни! ;)

За първи път съм съгласен със съд и политик. Казването на истината и всеизвестни факти не трябва да е наказуемо, а поощрявано в настоящото лъжливо демократично общество. Мангалите са измет, която няма място в България. Тези амеби не подлежат на интеграция, да бъдат изселени там от където са дошли преди векове...

Дискриминация - Дискриминацията (от лат. discriminatio – „правене на разлика“) към или спрямо даден индивид ИЛИ ГРУПА е третирането или възприемането му на базата на класа, категория, раса, етнос, религиозна принадлежност, сексуална ориентация, биологичен вид или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества.

Ако съдиите четяха "Уикипедия", вместо закони - всички знаещи буквите можеха да са съдии... :)

ВАС са абсолютно прави и ако някой неграмотен ЦИГАНИН (или псевдобългарин) твърди друго, значи не заслужава да живее в тази държава. Има Индия, Пакистан и други подобни клоаки по света, където всеки защитник на човекоподобният вид (наречен цигани) може да емигрира и да ги защитава колкото си иска. Срам за тази държава, която толерира съществуването и паразитирането на същества със сини венци (циганя, роми, мангали и др.). РОМ СЕ ПИЕ, А ЦИГАНИН СЕ БИЕ

КЗД се саморазобличи като пристрастна и настроена срещу българския етнос. КЗД се занимава с измислен казус за разделение на обществото на етническа основа и самата Комисия за защита от дискриминация дискриминира българина Валери Симеонов, като му вменява вина, каквато той няма. (Не че Симеонов ми е симпатичен, но все пак е представител на дискриминиран от Комисията за защита от дискриминацията етнос, към който принадлежа - българският етнос.)

Далаверко е измет, но за две неща е прав: циганската престъпност и шумотевицата на Слънчака.

Не че не е прав, но е тъпо да раздава обиди и да сее още омраза. Той не е някакъв каруцар да псува на кучки и други подобни. Циганите са това, което точно хората във властта искат да са. Подобни изказвания са продташки и няма да подобрят нещата, искат се действия. За мен Валери не е наред с главата, за да псува всяко тримесечие някоя част от населението на страната.

Не съм юрист и не мога да кажа, кое е противозаконно, но осъзнайте се, докъде стигнахме!

Защо се обижда този Асен Асенов, по-точно Хасан Хасанов, той джендър ли е?

На днешно време, ако искаш да говориш истината, трябва да си плащаш. Скъпо.

Защо тези същите като отидат в Германия пращат децата си на училище,взимат ги,когато почина момиченцето не скочиха да бият лекарите?Значи може.До кога тук ще им се позволява всичко,ще ги защитават разни престъпници, дето са им присвоили парите за интеграция?Даже това е меко казано за тях.Защото ,освен думи за тях трябва и нещо друго ,иначе сме загубили битката с тях доста отдавна.Те не живеят ,те вилнеят тук.

имаме на власт патриоти и мутри, ето за това. Наглост е сега тези от властта да размахват пръст.

Защото служат на интересите на тия, които им плащат за това. Няма да тръгнат срещу тях, я!

докато има съдилища и организации занимаващи се с правата на циганите нищо добро не ни чака. Този етнос трябва да се образова и да работи друго спасение няма

Интеграцията на коняците в човешко общество е невъзможна - доказан факт ! За образование да не говорим , неприготни са по ред физиологични причини . Друго решение - изолация или репатриране , по избор .

Сапун Петел ,пере най-добре !

От кога истината и свободата на словото са дискриминация?

ОТКАКТО СМЕ В ЕС И ЕВРОПАТА!!! СЛУГИНАЖА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ!!!

Е най-тъжното е, че е прав. И още по-тъжно е, че това се потвърждава все-повече и сега и нищо не се прави или променя. И част от причината , че не се променя е Симеонов и колегите му, които явно не успяват или не искат да променят нещата, защото именно те са призвани да ги променят и това им е работата.

браво,е ся да те видя на изборите,по долен си и от мангустерите,айде чакаме те с релсата и в морето та да настанат национални празници.

Изказал се е меко , направо деликатно ;))) Интересно кое точно нпо е провокирало неграмотния асан да съди Симеонов ?!! Или е поредната турска фондация с един член , както беше случая с каракочанов . Крайно време е подобни групировки да се натирят от страната . По примера на много Държави с върховенство на закона . Цацков .....!!!!!

Монгол....По ТАТАРСКА ЗУРЛА ОТ ТАЯ...здраве му кажи....В една друга дьржава зад океана една световно известна певица чистеше коридорите на старчески дом в продьлжение на 2 месеца....задето е употребила израза....МРЬСНА МЕКСИКАНКА.....Но нали сме в БУЛГАРИСТАН....

Много неуместен паралел! "Мръсна мексиканка" е насочено към конкретно лице, което се е почувствало засегнато, докато изразът "част от ромската общност"... не засяга всички роми, нито засяга конкретно лице... То затова работите само като "трол", а не като съдия... Хайде, със здраве...

ТОЙ ПЬК ЕДИН СЪД...СЛЕД СЛУЧАЯ.....СТАВИЙСКИ....КАКВАТО ВИ Е ДЬРЖАВАТА ТАКЬВ ВИ Е СЬДЬТ.....ОНИЯ ОТ НАП КАКВО ВИКАШЕ.....МАВИ ПАРА.....АМИ ВАСИЛЧО ЛЕВСКАРЧЕТО....ПАК ЗА ПАРИЧКИ НЕ ГО ЛИ ПРЕДАДОХТЕ.....

Дискриминация - Дискриминацията (от лат. discriminatio – „правене на разлика“) към или спрямо даден индивид или група е третирането или възприемането му на базата на класа, категория, раса, етнос, религиозна принадлежност, сексуална ориентация, биологичен вид или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества.

Мхм, и един мармот увиваше шоколада в станиол.

Само лаят псевдопатриотите преди избори.. нито помощите са им спрели, нито авантите, нито са ги накарали да работят..

Абсолютно си прав... Сега искам да видя каква програма ще внесе в МС Каракачанов и още по-важно - какво ще се случи с нея, ако отново нищо, ОП са политически труп.

Не знам как изобщо се е стигнало до дело, понеже в Конституцията пише това: Чл. 69. Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

Ами тук не става дума за наказателно преследване, това е отговора на въпроса ти...

... вместо да работят, по цял ден берат желязо и се ослушват някой да не ги обиди ...

Ами НПО-тата с това си изкарват хляба и цоцат пари от държавата и други донори, уж за интеграция, ама за собствени облаги. Всички знаят, че е така и никой нищо не прави, ами това ни е държавата.

Мога да кажа "Браво" на съда, че е защитил истината, не говоря точно за Симеонов, който има повече кусури, отколкото качества и въобще мястото му не е в управлението на страната, но изказването, което макар и да е грубо, е вярно. И е добре, че съдът е взел това решение, явно в синхрон с последните събития, които пробуждат обществото за поставяне на край на поведението на една голяма част от циганите.

Ти сега не си прав като казваш, че Симеонов няма място в управлението на страната. Симеонов е избран законно според действащите закони от бългрски избиратели и ти не може да оспорваш мястото му в управлението.

T.e. изказвания от типа "българите са боклуци" или "българите са скотове" не са обидни и може свободно да се употребяват ? Щото не са персонализирани според съда, следователно не уронват престижа на никого конкретно. Някакви си там българи ?!

...циганите с български паспорти се броят за българи ....да!

Ами не е, казал е истината, колкото и да не го харесвам. Такива са, човекоподобните маймуни

обикновен човек публично,и някой който го е чул вземе да го съди..... Дали съдът ще отсъди по същия начин?

Доста добре са се обосновали хората! Браво!

те фатите не са дискриминация

Щот това са качества на съвременния дупетат