Съдът в Страсбург пита България за предадения на Турция Бююк

Властите в София трябва да отговорят имал ли е турският бизнесмен право за защита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле колко време мина, сега се сетиха да скастрят нашите тъпаци-управляващи. Ние нямаме управляващи, а имаме едни боклуци, които мислят само какво да откраднат и не им пука какво ще стане с народа им- жалко, грозно и гадно политическо съсловие.

да питат Бойко, не Б-я. Бойко се разпореждаше и бяха екстрадирани светкавично да не се разсмърди. Също като съдят да съдят Бойко а не Б-я.

Експулсирането на Бююк предизвика скандал, когато се разбра, че българските служби са го предали, без да му бъде дадена каквато и да е възможност да оспори тази мярка Българските служби действаха ,като мутри, за разлика от гърците,които приютиха 8-те военни избягали от Турция.

Екстрадираните турци мисля, че бяха трима. Явно ще се жалват по единично. Губернатора на колонията не зачете решенията на съда, а ние ще плащаме. Молят се да не искат от метрополията екстрадирането на нашите граждани. Ако господарите настояват ще падат глави и в двата случая.

А бе, тия нашичките, са готови български граждани да екстрадират, където им кажат, стига Господаря да им свирне, та какво остава за горкия турски гражданин, погнат от диктатора Ердоган!!... Е, с к'во после да се гордеем, че сме българи?!... С Държавата-мащеха ли?!

...Човекът Бююк, просто стана жертва на политическите ни игрички и угодническото раболепие и реверанси от страна на нашите политици, към Ердоган... Да, ама сега идва часът за възмездие и ще трябва да се обясняваме пред другите си господари, на кого и защо се кланяме и с цената на какво жертвахме с лека ръка живота на един човек! Тъпо наистина, а и ще си платим за това своеволие и безхаберие... Но, така е - наведеш ли се веднъж, ти става навик и после няма отърване!

не знаех, че тя е постановила отказа...Не съм очаквала това от нея...или по-скоро й е било наредено от шефа й ?

В нормалните държави и за по-малки скандали премиери и министри подават оставка... Въпрос на чест и морал...

Майтап бе Уили! Чест и морал при гербер?

Естествено, типично и нормално за нашето тъпо и жалко политическо ниво...

съдът в Страсбург, българските граждани също итат

Да пита директно вицепрезидентката

Защита на правата на човека и даване на убежище са в такива случаи а не вкарване на пълчища гладни примати от Азия и Африка. Ако Боко Портиера на Плиска имаше поне 1 неврон, щеше да даде убежище на различни политически дейци в България. България щеше да стане политически офшор и щеше да бъде със специален статут между враждуващите държави.

Примирих се някак си, че бг данъкоплатците сме орисани да плащаме за нарушените човешки права на български граждани от страна на български институции. Но ако трябва и за "подаръците" на премиера ни за "приятеля му Тайпи" да плащаме, ми идва в повече! Баце, айде стига с чужда пита майчин помен, а?!

Всичко е ясно...срам голям. след 3 години ще питат за кмета на Младост

Ами сега, какво става с евроатлантическите ценности.

предлагам на бб следното -да каже,че в Бг дори и бг бизснесмени ги отстрелват по всяко време . по 1-2 месечно !за някои съобщават,а за други не .

бб не се е консултирал с нетаняхуто ,но сега е момента да му се обади много бързо и да направят добрата сделка ...

и европейските ценности само политическо говорене ли са ?

EEEE

Както по заповед на тиквата бе убит с гранатомет Чакъра,така бе предаден и този,без изобщо да се помисли,че става въпрос за човешки животи.

petrovito

бирата...млякото... не е само животи, а бизнес, пари

Ако съдът в Страсбург можеше да издава ефективни присъди, на Боко и Цецо нямаше да им стигнат и по дяа жувота за да ги излежат.

Наведена Глава сабя , не е сече , така се оцелява , Нищо че СРАМНО !

Така се прави робия. А то не е живот, а скотщина.

Ма наистина докога ще ги търпим? Боко да си продава сега вилата в Банкя или да иска на заем от Цветелинка той да плати.

Ето,че пак започва реването... А никой не помисля,че ако не бяха предадени тези хора на Турция щяхме да си влошим отношенията и да се напълним с бежанска напаст,която никой не желае... Кое беше по добре,няколко турци да оставим тук и да се напълним с бежанци,или няколко турци по малко и много по малко бежанци на нашата граница?

влошим отношенията с Ердоган, който е меко казано диктатор много повече от Путин, с когото се опитвате да плашите малките деца? Принципен ли е въпроса за човешките права или стигаме до поредното полягване пред някого? Тебе не те ли срам като гражданин на уж свободна страна, член на ЕС? И що да се напълним с бежанска напаст, ние нямаме ли кой да ни защити границите? Съюзници нямаме ли да ни помогнат? Та в крайна сметка бежанцити минават от тук транзит, не искат да остават, стига вече глупости оправдащи ибрикчийството пред всеки един, който само ни погледне накриво.

крайно време е народа да осъди виновните за тези присъди за нарушени човешки права да плащат от джоба си за това ако трябва някой да си продаде 8-те апартамента и да си изпразнят набъбналите сметки в банките а не ние да им плащаме простотията

Ех тъпите му Европейски величия, хак да са ви изнасилванията и атентатите от тази измет дошла от мизерните си свърталища и далеч от начина на мислене, религия, поглед към живота. Защо не видят какви зулуми праввят в лагерите дето са настанени и им дават безплатно храна и убежище, че и пари за да живеят. Защо не видят че те имат и претенция към храната, мръщят се на риба и пилешко, при положение че ние българите рядко си позволяваме да купуваме тези скъпи за малките ни доходи продукти. Като прочета подобна глупост направо не се побирам от нерви заради глупостта на тези застарели вече европейски лидери. Щом е трябвало този е предаден където му е мястото, а какви ги е дробил и вършил там да си сърба попарата. Защо този съд, който вече аз дълбоко не уважавам и си мисля че работи в интерес на бандити и терористи, защо този съд не се огрлави от млади, можещи и знаещи хора, адекватни със съвремието и умеещи да преценяват подаващите жалбите. Какви права на човека за тези, които не са човеци и са вършили и вършат страхотии.

има Бююк с"тази измет"??

Май ти си тая измет.

Ех, толкова абна държава няма никъде по света!

Страсбург не знае ли, че българските политици са ибрикчии на султан ердоган и ако им каже и майките си ще продадат! Тия тикви само ни излагат пред Европа и света! Всеки ден управление е като пирон в гроба на държавата!

И сега всички ние, гражданите, ще платим заради мишката Борисов, който се кланя на Ердоган!

Тия в Страсбург не знаят ли че българския съд не е независим , а е инструмент на власт имащите !? Не знаят ли тук няма държава ?

Нищо не си разбрал. Съдът е отказал да го предаде, а полицаите въпреки това са го завели на границата. Така са плюли и на съдебните решения.

Фройд

Така де , Каквото каже Господаря ще стане !