Съдът в Страсбург отхвърли жалбата на масовия убиец Брайвик

През 2011 г. Брайвик уби общо 77 души и рани 42-ма, като взриви коли бомби в центъра на Осло, а после откри безразборна стрелба по младежко събиране на остров Ютьоя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

норвегия е ужасна държава и напълно заслужава такива като брайвик да я стряскят от време на време

Ставащото в Норвегия е типичен пример за това.Случаят Брейвик, отнемането на деца от родителире,хомосексуални бракове ......за какво говори това.И не само в Норвегия, ами и в английското кралско семейство скоро щяло да има хомосексуален брак.Ха,ха,ха да им е честито и по нашенски на булката "Хайде таз година булка а догодина .....люлка ".

След като човечеството приема за нормално словосъчетанието "Жалбата на масовия убиец ...", значи нещата са смного зле ...

разбрах, че Брайвик е от "онези деца", отнети от родителите от социалните служби и дадени за отглеждане на приемно семейство...Още от малък той е замислил това отмъщение...Естествено, че е превъртял, за да извърши такова ужасяващо нещо...Но-какво ли е преживял като малък при новите си "родители"???

Шведски журналисти бяха направили разследване в колко приемни семейства е бил. Бил изнасилван като дете, но по време на процеса в Норвегия тази част от миналото му умишлено не бе разгледана, за да не се хвърля петно върху социалните служби и принципа им, че детето е на държавата, а не на родителите му. По данни от 2016 г. през годината имало родени около 57000 деца, а "преразпределени" от социалните им служби около 54000 деца. Проблемът е ужасяващ, а този олигофрен е живо олицетворение !

този е за доживотна. защо не обжалва присъдата си, че е с толкова смешен срок? не ги разбирам норвежците - то бива хуманност, ама тяхното ми идва в повече.

В Норвегия няма доживотен затвор. 21 години е максималната присъда. След излежаване обаче може да го задържат ако преценят ,че е обществено опасен или ако има запалаха за живота му

тук норвежците са много справедлидви - подобен изверг заслужава да остане жив, но никой жив да не иска да му говори и единствения с когото да може да води разговор е болния си мозък. този мъж няма лекуване нито поправяне.