Коментари - Съдът в Хага издаде международна заповед за арест на Путин (видео) | Днес.dir.bg

Съдът в Хага издаде международна заповед за арест на Путин (видео)

Предполага се, че руският президент е отговорен за военно престъпление, незаконна депортация на деца и за незаконното им прехвърляне от окупираните райони на Украйна в Руската федерация, казват от МНС

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Хага издаде международна заповед за арест на Путин (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Хагски политик. Как да не вземеш да му го наХакаш.

Тоя е поляк....Ха, ха, ха. Какво очакваш от поляк. Та, те дори и да нямат основание, пак биха поискали арес за руски политик. Омразата е генетично вкоренена в кръвта на поляците към Русия.

Малко им бяха 6 милиона жертви на Поляците от Адолф

глупавия Горбачов е виновен

Тези педали подписали и издали тази заповед няма да доживеят до дълбоки старини, това мога да им го гарантирам От сега нататък ще се оглеждат на всеки ъгъл, знаейки че руснаците ебат лошо.

Бързо да идвановият затворник. Запазил съм му килия с южно изложение и допълнителна стаичка за Кабаева.

С обвинен за военни престъпления, какъвто е Путин, не се преговаря, той се арестува. Където бъде видян.

Само пълен глупак ще издаде такава заповед и то за спасени от бомбандировки деца.

Хаах, спасени от руснаци, бомбардиране, което извършват самите руснаци? Ти нормален ли, си?

Сега Путин да обяви награда от 20 милиона долара за главата на всеки съдия от съдът в Хага и нещата ще си дойдат на място.

Никой не е луд, да пътува в Русия, камо ли, съдиите от Хага. Китай, Бразилия имат бизнес договори със запада.

А съд за бандеровци и зеления кога???

Няма за тях, те са от добрите сили, дето казват педалите от ПП.

Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън нарече базираната в Хага правозащитна организация „безотчетна“ и „откровено опасна“ за Съединените щати, Израел и други съюзници и каза, че всяко разследване на американски военнослужещи би било „напълно необосновано, неоправдано разследване“. " „Ако съдът тръгне след нас, Израел или други съюзници на САЩ, ние няма да седим тихо“, каза Болтън. Той каза, че САЩ са готови да наложат финансови санкции и наказателни обвинения на служители на съда, ако те започнат да се занимават с американци. „Ще забраним на нейните съдии и прокурори да влизат в Съединените щати. Ще санкционираме средствата им във финансовата система на САЩ и ние ще ги преследваме в наказателната система на САЩ“, каза той. „Ние ще направим същото за всяка компания или държава, която подпомага разследване на Международния наказателен съд срещу американци“, каза той. „Няма да си сътрудничим с МНС. Няма да окажем помощ на МНС. Ние със сигурност няма да се присъединим към МНС. Ще оставим МНС да умре сам.“ Болтън каза, че основното възражение на администрацията на президента Доналд Тръмп е срещу идеята, че МНС може да има по-висок авторитет от конституцията на САЩ и суверенитета на САЩ. „Ние не признаваме никаква по-висша власт от конституцията на САЩ“, каза той. „Този президент няма да позволи американски граждани да бъдат преследвани от чуждестранни бюрократи и няма да позволи на други нации да диктуват нашите средства за самоотбрана.

Смешници!

,.. да Пращат ..РАМБО и Чък Норис....или пък ....Боку-Толупа (с "Черен Колан и 7 ДАН"...xaxaxaxa ) ..заедно с Каскета и Цецу -Гуменката да,....."Вържат" ...Путин,.. с Ония... ...Синджири,... с които вързаха... една Жена.. (кметицата Иванчева )....Нямам претенции, за Невинността и!!!! Цецу-Гуменката да Отнеме Обратно "ПОДАРЪКА -Кученце" поднесен ...от Него.... и Боку-Тиквата.... и да свършва Панаира ....Руснаците ще ги "ПОСРЕШНАТ" ...ПОДОБАВАЩО!!!;)

може и да ги посрещнат, ще им дадат да си видят инвестицията- тяхния дял от южен поток.

Путин знае, че с глупаци не се спори, защото другите може да не забележат разликата, но ще бъде голям кеф да издаде заповед за арестуването на членовете на т.н. "международен съд". Тия ще се превърнат на къртици.

Путин го очаква живот на плъх, в бункер, колкото и луксозен да е той. Също страх за самия него и близките му, от отмъщение за зверствата, които е извършил.

Има ли държава със самостоятелна политика, която да признава този съд?

Има. Сърбия го признава. Тя твърди, че е неутрална и независима.

Абсолютни смешници. Да отидат в Москва и да арестуват Путин, но нещо не им стиска. При соца казваха, че запада е загниващ и май ще са били прави. Един кукловод с много подлоги, егати "демокрацията". Десети подред санкции и то взе ,че не Русия а САЩ и ЕС почнаха да фалират, но не спират да наливат средства в Украйна. Русия не е Югославия или Ирак, янките ще гризнат сибирското дръвче с тракащи от студ зъбки.

:) Кво да коментираме "заповед" на някакъв съд, който е "напълно компрометирана и корумпирана институция". Цитатът е от бившия държавен секретар на САЩ и бивш шеф на ЦРУ Майк Помпео. Ето ви нещо от 3 април 2021 г.: "Администрацията на президента Джо Байдън вдигна санкциите, наложени от неговия предшественик срещу длъжностни лица от Международния наказателен съд в Хага, предаде Асошиейтед прес, като цитира официално изявление на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън. Според него направената оценка е показала, че наказателните мерки, приети от администрацията на бившия президент Доналд Тръмп, са "неуместни и неефективни". Съответно президентът Байдън е отменил президентския указ на Тръмп от юни милналата година, съобщи Блинкън. Същевременно държавният секретар потвърди, че Вашингтон продължава да възразява срещу "опитите на съда да наложи совята юридсдикция над персонала на страни, които не са негови членове, като САЩ и Израел", но смята, че американските опасения относно тези случаи ще бъдат уредени по-добре "чрез диалог с всички участници в процеса, вместо чрез налагането на санкции". Наказателните мерки, които включваха блокиране на финансови активи в САЩ и визови ограничения, бяха наложени срещу главната прокурорка на Международния наказателен съд Фату Бенсуда, шефа на отдела за юрисдикция Факисо Мочочоко и техни сътрудници, след като съдът в Хага през март 2020 г. даде зелена светлина за разследване на потенциални военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени в Афганистан между 2003 и 2014 г. включително от американски военни и агенти на ЦРУ. Тогавашният държавен секретар на САЩ Майк Помпейо, обявявайки санкциите, нарече съда "напълно компрометирана и корумпирана институция"."

Сус бре! Всички вие европейски проститутки сте не за затвор, а за разстрел!

Те и иранците имат заповед за арест на американския прези ...

Те Азовци избиха хиляди от своите в гърбовете щото не искали да се сражават срещу руснаците в Мариупол, ама съда в Хага седи и си чопли носа.

Абе то и съда в Тутракан може да иска ареста на фашиста Зеленски за геноцид но евроатлантическите фашисти няма да позволят.

Путин се е съгласил да отиде до Хага с 100 000 елитни командоси, 200 СУ изстребителя и 18 ядрени подводници, да провери условията в килията. Ако не му хареса, щял да се върне в Москва.

но няма да е скоро, защото не може да намери толкова елитни, все се оказват от другия пол.

Те прасето от Бамкя още не могат да арестуват за какъв путим ми говорят

Какво ще прави сега Нинова и Гуцанов? Няма да могат да са посредник за мир. Как ще поканят военнопрестъпник за мирни преговори? Гуцанката с тънкото гласче, може да поеме най- миролюбиво един здрав англосаксонски чеп.

Аз съм за мир. Искам да забия в задника на Костя Копейкин, руския флаг. Понеже той също е за мир, ще трябва да запази неутралитет и да си ходи с руско знаме забито отзад.

Искам да доживея мига в, който вкарват др. В. В. Путин в съда , в Хага, както си му е реда - с раирани дреИ и оковви ...... Смятам, че ще живея вечно...............

Путкин е дал заповедта да нападнат Украйна. Капутин е виновен за инвазията. Лилипутин трябва да бъде задържан. Путин ще го отнесе на червения площтат. Най вероятно ще бъде обесен от крепостните си селяни нагоре с краката,като дучето.

Съдът издава осъдителна присъда, защото "ПРЕДПОЛАГАЛ", че Путин МОЖЕ ДА Е отговорен?!? Тия в Хага явно са яко надрусани и са заприличали на български съд. Многократно Русия е обявявала, че сираци от присъединените райони са преместени във вътрешността на страната, с цел по-доброто им отглеждане и за по-добра сигурност. След бомардировките на училища и болници в Донбас от украинските фашисти. Трябва ли България да е анатемосана защото след втората световна война хиляди гръцки дечица бяха докарани и отглеждани в България, повечето настанени във военни поделения? И Гърция като държава и самите пораснали деце винаги са изразявали публично благодарност към българите и България.

http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=94793&fbcommentid=1590182094347270_1590497904315689 Четете и се гордейте с БЪЛГАРИЯ! И престанете с лъжата за "братушките"!!! Когато по нашите земи е съществувала развита цивилизация, московия е била само блата!!!

а в Северна Америка е имало коренно население, избито и претопено с най-висша степен на хуманност

Кой плаща издръжката на този съд в Хага???? Що му плаща???

Клавус и Сороз

Защото го финансират частни лица, фондации, фирми и пр. The Court is funded by contributions from the States Parties and by voluntary contributions from governments, international organisations, individuals, corporations and other entities. https://www.icc-cpi.int/sites/default/files/Publications/understanding-the-icc.pdf

Тоя съдия ли е какъв е, е по-уплашен от човек виждаш лъв пред себе си.............:))))))))) Пен дери.......

Хага чака...

Хага е под морското равнище. Много любопитна слупка може да и се случи скоро.

Междуврменно Амнести интернешънъл публикува доклад, че украинските войски използват мирни граждани за щит. Така е. Защо Русия депортира (евакуира) деца от бойните действия в Украйна?! САЩ просто ги изтребват и това е. Има деца - има проблем; няма деца - няма проблем - е това, което САЩ демонстрира. В Иран цели градове бяха изтрепани заедно с децата и кучетата. Това е фашизъм. С всеки изминал ден се купуват слуги и те започват да мачкат, да лъжат, да тероризират, да преследват! Да, нормално мислещите хора са идиоти за преследване. Байдън още преди две одини коментира зададен етичен въпрос от журналист така: този идиот ли е? В нормална държава щеше да има реакция. В САЩ нямаше. САЩ е вмирисан труп, който в момента пада и издава учасни стонове и миризма. Не е само мое мнение. България трябва да се пази сега от САЩ и от ЕС, който е на абсолютно прко упраление от САЩ посредством подкупени лидери. Урсула е номер едно. Надявам се да влезе в съда и не само.

Изтребват само рускоговорящите. Другите използват като щит!

Колко дават за главата на тъпото жуже, ако е над 10млн.€, може да се включа.

Зеленият клоун може са е жуженце, обаче бело потребява в гигантски количества.

Да умреш за другаря Путин е чест и гордост за всеки русофил и комунист!

Тези от Хага стават смешни.Това не ви е Югославия,където хем я бомбандирват американците,хем осъдиха сръбския президент.

Краварски и сатанински подлоги! Що не издадат заповед за взривилите газопроводите, а?

От 247 години до сега, САЩ са имали само 16 години без война. Жертвите с милиони. Съдът в Хага да се ориентира.

Текат едни долари по джобове, човеко! Това дезориентира! 2021 САЩ са емитирали 40% от всички емитирани долари някога в историята на долара... САЩ са вмирисани вече потчи изцяло. Малкото борци за оцеляване на САЩ са в изнание. Ти гледай патолоичния лъжец какви и приказва всеки ден! Това е воняща проказа.

Путин издаде заповед за арест на съда в Хага. Много му пука на Путин.

а Вучич признава че Крим е Украински. Къде ще ходи?

то и Скопие е "македонско".. Макар че скоро ще е албанско :)

и отклоняване на вниманието от огромните проблеми на сриващата се финансова система.

Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

Товае шедьовърът на кенефната поезия. Голем напън, големо ако.

Русия не е нападала Европа. Европа е нападала много пъти Русия. Боричканията със съседите са редовна практика в историята на света. Русия е в регион, опустошен от комунизма, който апропо по документарни източници е финансиран от САЩ - гледай да не паднеш. Да, болшеивките са се въоръжавали и са се изхранвали по време на октомврийската революция със злато от САЩ и много по-малко средства от ермански евреи индустриалци. Интриите в историята имат дълга история :-) Русия се оправя от голям удар от САЩ още от миналия век. А САЩ за над 200 одини имат само 16 години без война!

В България има супер много утрепки, подлоги на Путин

Все още за щастие има и мислещи, и прекалено много развъдили се писуари зяпащи към американското посолство

Радвам се, че накрая разбра, че са малко заблудените от западната пропаганда и продалите се на запада предатели и подлоги.

Ха хаа, международна заповед за арест на Путин! Съдът в Хага, ха хаа! Идиоти, сър! Дупедавци! Шорошки! Безмозъчни! Ха хаа...!

"Можете само да прихватите да ми попушите курац и да поjадете сва говна коjа сте изасрали. Jeбем вам маjку свима." https://www.youtube.com/watch?v=MWx8Qstkue8

Ха ха сьда от Хага че кой го брьсне на тоя сьд и кой е той че да сьди наши именно и заради това света трябва е многополярен да живее Русия и Пунин

Аз само леко да попитам,не да по попипам:) Хага къде се намира?Дали не е в тази страна която забрани наскоро да я назовават Холандия?Това защо дали защото в ЮАР ако не е Холандия няма да зная за зврестват на нидерланците???

Холандия е една от провинциите на Нидерландия. Както Англия е само една част от Великобритания. Асо почетеш малко, ще по-информиран. Не че МНС не е спонсорират от фалиралите САЩ...

На съда в Хага му е лесно-Путин всички го знаят от 20 години,нито адреса си е сменял нито убежденията.Виж да търси американски президент за престъпление пред човечеството му е трудно-първо те не признават този съд и второ как да съдят хора,които от техните заповеди са загинали само 1 милион души само за 21 век,то да не са някакви главорези тези хора:((((

Лъжеш мидо!

Истината боли, нали гнидо? Я потърси какво казва Рейгън относно военната операция в Никарагуа и на иска от международния съд да им предаде военните започнали операцията! А само в Ирак ,държава с която янките НЯМАТ пряка граница, убиват на 50 000 деца! На журналистически въпрос, Мадлин Олбрайт заяви - понякога се изискват косвени жертви.. А планът за нападението е измислен от съпруга на Виктория Нюланд. Същата създала батака в Украйна! Пък ако си напънеш пилешкия мозък, дори в западните сайтове може да прочетеш за 250г история като държава , в колко световни конфликта и войни е замесена САЩ!

От създаването си САЩ са учавствали в над 500 военни конфликта. Само 11 пъти са обявявали война. Всичко останало е било бандитизъм и разбойничество

И то само в Ирак са над милион! Но пък МНС се извини че са били заблудени и са сгрешили като убиха Саддам.

Кой съд в Хага ? Същият, който 10 години пренебрегваше сигналите за смъртоносни безчинства на УКРОПИТЕЦИТЕ над руското население в Украйна ли, а, ааааааааааааааа

Същият който не си мръдна пръста за убийства на над 100 християнски деца и студенти от Боко Харам. Същите които не казаха нищо за станалото в Руанда, и вече 10 годишната война в Етиопия субсидирана от Фащ... Но това не цасяга пряко никой. Уницеф ще искат пари с смс-и и всичко е ток

Днес официално обявявате война на Русия? Честита РЕАЛНА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА! (Да, има за какво да ти трепери гласчето...)

мерси, подобно! И със здраве!

Си Дзин Пин при срещата му с Путин : “Другарю, съдът в Хага ме опълномощи с особената отговорност да ти връча заповедта за арест. Честито. P.S. Всъщност това е единствената причина поради която дойдох. Че иначе нали ме разбираш, не е добре човек да се среща с международни престъпници. Особено когато са официално издирвани “

Sm3hurk0

:))))) Винаги трябва да се гледа от към веселата страна на нещата.. :))))

Sm3hurk0

Войната в украйна не може да бъде спряна поради факта, че всичко е разпродадено предварително и сега западняците само се донабалбукват със средства - пълнят каца без дъно !? Хем виждат, че няма дъно, хем продължават си ядосват, че нещата не стават и обвиняват Русия и в частност Путин и управляващите... То не беха санкции.. 1пакет.., 2-ри пакет.. и така до 10-ти пакет .. и НИЩО осезаемо до момента... Почнаха да дават оръжие... и продължават .. и продължават.. и ефект никакъв.. ! Всичките сили на украйна - там на рубежа.. и руснаците ги елеминират и приключват с лекота.... Не останаха украинци да местят мишените на огневия рубеж.... почнаха да облиат разни наемници в украински униформи... и тях ги приключиха... Оня ден, на 09 март,когато руснаците изстреляха 6 свръхзвукови ракети, е ударен укрепен бункер с НАТО-вски съветници и генерали, които е бил "сигурно място" за бункерните плъхове... Толкова сигурно, че след попадение е затрупано всичко и не могат да ги извадят ! След това Урсула "спешно" отиде до САЩ да се срещне на 11,03,2023 с насрания гъз, може би за да изкаже нейните съболезнования... След това случая от оня ден с дрона... Свален без да се плзва оръжие...в Зона забранена за полети ( предварително са уведомени всички, че във връзка с провеждането на СВО полетите се прекратяват) Това се оповестява с цел, да не навлизат граждански и други самолети за да се предотврати евентуален конфликт, свързан с провежданата СВО. Американски дрон навлиза в тази зона и е свален..., било то професионално или не професионално... Професионално се сваля дрон с използването на оръжие... и по НАТО-вски и по руски стандарт. В случая дреона не е бил въоражен и е свален -НЕ ПРОФЕСИОНАЛНО (защото такова сваляне не е описано нито в учебниците на НАТО, нито при Руснаците..) Докато се случват тези неща на полигона украйна, Русия подкопа основите на ПЕТРОДОЛАРА - вече не е основна валута за покупка на петрол на борсите. Също така почнаха да фалират Американски банки... Наливат се едни пари, но не е ясно дали ще помогнат и в момента тези 2 американски банки повлякоха крак и почва са се усеща несигурността на европеиската банкова система... Шевицарските банки в момента също се люлеят... Вчера във Франция бунтове и размирици... Стачки в Германия... Скъпи енергоносители, които стопиха спестяванията на европейците Понеже ЕС вижда, че е безсилен вече - издава заповед за АРЕСТ на Путин.. :)))) Явно им трябва враг, а Путин е удобен в момента, за да може да се прикрие некъдърността на управляващите ЕС !

Имам видеото където руснаците използвайки Циркон унищожиха украинско противоатомно скривалище тъпкано с боеприпаси.Мисля, че пишеше, че е на 120-130м под земята.А Цирконът се заби и минават 5-10-15сек и нищо и изведнъж... Яко! А тука е руснак в САЩ се опитва да изтегли пари от сметкати си в Chase bank https://t.me/sheyhtamir1974/39444

Sm3hurk0

Имаш ли го качено видеото някъде - как взривяват щаба.. ?

Това за което казвам по горе го свалих от телеграм преди 2 месеца но не мога да се сетя от кой канал щ. А не съм видял все още видео за щаба от онзи ден

Толкова весели глупости не бях чел отдавна . Оправихте ми съботното настроение :) Браво на Митрофанова -взе да назначава и веселяци по тия форуми :)))

Червивите гниди от наглосаксонския елит с помощта на техните послушници в Хага направиха поредният невзрачен опит да попречат на срещата на Путин със Си Дзи Пин. Но от наглосакси какво да очакваме-те толкова си могат, защото безмерната им алчност ги заслепява! :-))

Притесняваш се,че китайският лидер няма да иде в Москва ли???И ако иде ще е дълбоко притеснен в решението си да удари долара:))))

Въобще не се притеснявам и мисля, че ще отиде!Но дажеи да не отиде, Русия ще свърши това което е започнала! А всъщност тъпите наглосакси след като наредиха на послушниците са да изкарат това решение, не схващат все още как Путин ще ги изработи в близко бъдеще на базата на същото това решение.

Коментари - Съдът в Хага издаде международна заповед за арест на Путин (видео) | Днес.dir.bg

Съдът в Хага издаде международна заповед за арест на Путин (видео)

Предполага се, че руският президент е отговорен за военно престъпление, незаконна депортация на деца и за незаконното им прехвърляне от окупираните райони на Украйна в Руската федерация, казват от МНС

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Хага издаде международна заповед за арест на Путин (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Хагски политик. Как да не вземеш да му го наХакаш.

Тоя е поляк....Ха, ха, ха. Какво очакваш от поляк. Та, те дори и да нямат основание, пак биха поискали арес за руски политик. Омразата е генетично вкоренена в кръвта на поляците към Русия.

Малко им бяха 6 милиона жертви на Поляците от Адолф

глупавия Горбачов е виновен

Тези педали подписали и издали тази заповед няма да доживеят до дълбоки старини, това мога да им го гарантирам От сега нататък ще се оглеждат на всеки ъгъл, знаейки че руснаците ебат лошо.

Бързо да идвановият затворник. Запазил съм му килия с южно изложение и допълнителна стаичка за Кабаева.

С обвинен за военни престъпления, какъвто е Путин, не се преговаря, той се арестува. Където бъде видян.

Само пълен глупак ще издаде такава заповед и то за спасени от бомбандировки деца.

Хаах, спасени от руснаци, бомбардиране, което извършват самите руснаци? Ти нормален ли, си?

Сега Путин да обяви награда от 20 милиона долара за главата на всеки съдия от съдът в Хага и нещата ще си дойдат на място.

Никой не е луд, да пътува в Русия, камо ли, съдиите от Хага. Китай, Бразилия имат бизнес договори със запада.

А съд за бандеровци и зеления кога???

Няма за тях, те са от добрите сили, дето казват педалите от ПП.

Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън нарече базираната в Хага правозащитна организация „безотчетна“ и „откровено опасна“ за Съединените щати, Израел и други съюзници и каза, че всяко разследване на американски военнослужещи би било „напълно необосновано, неоправдано разследване“. " „Ако съдът тръгне след нас, Израел или други съюзници на САЩ, ние няма да седим тихо“, каза Болтън. Той каза, че САЩ са готови да наложат финансови санкции и наказателни обвинения на служители на съда, ако те започнат да се занимават с американци. „Ще забраним на нейните съдии и прокурори да влизат в Съединените щати. Ще санкционираме средствата им във финансовата система на САЩ и ние ще ги преследваме в наказателната система на САЩ“, каза той. „Ние ще направим същото за всяка компания или държава, която подпомага разследване на Международния наказателен съд срещу американци“, каза той. „Няма да си сътрудничим с МНС. Няма да окажем помощ на МНС. Ние със сигурност няма да се присъединим към МНС. Ще оставим МНС да умре сам.“ Болтън каза, че основното възражение на администрацията на президента Доналд Тръмп е срещу идеята, че МНС може да има по-висок авторитет от конституцията на САЩ и суверенитета на САЩ. „Ние не признаваме никаква по-висша власт от конституцията на САЩ“, каза той. „Този президент няма да позволи американски граждани да бъдат преследвани от чуждестранни бюрократи и няма да позволи на други нации да диктуват нашите средства за самоотбрана.

Смешници!

,.. да Пращат ..РАМБО и Чък Норис....или пък ....Боку-Толупа (с "Черен Колан и 7 ДАН"...xaxaxaxa ) ..заедно с Каскета и Цецу -Гуменката да,....."Вържат" ...Путин,.. с Ония... ...Синджири,... с които вързаха... една Жена.. (кметицата Иванчева )....Нямам претенции, за Невинността и!!!! Цецу-Гуменката да Отнеме Обратно "ПОДАРЪКА -Кученце" поднесен ...от Него.... и Боку-Тиквата.... и да свършва Панаира ....Руснаците ще ги "ПОСРЕШНАТ" ...ПОДОБАВАЩО!!!;)

може и да ги посрещнат, ще им дадат да си видят инвестицията- тяхния дял от южен поток.

Путин знае, че с глупаци не се спори, защото другите може да не забележат разликата, но ще бъде голям кеф да издаде заповед за арестуването на членовете на т.н. "международен съд". Тия ще се превърнат на къртици.

Путин го очаква живот на плъх, в бункер, колкото и луксозен да е той. Също страх за самия него и близките му, от отмъщение за зверствата, които е извършил.

Има ли държава със самостоятелна политика, която да признава този съд?

Има. Сърбия го признава. Тя твърди, че е неутрална и независима.

Абсолютни смешници. Да отидат в Москва и да арестуват Путин, но нещо не им стиска. При соца казваха, че запада е загниващ и май ще са били прави. Един кукловод с много подлоги, егати "демокрацията". Десети подред санкции и то взе ,че не Русия а САЩ и ЕС почнаха да фалират, но не спират да наливат средства в Украйна. Русия не е Югославия или Ирак, янките ще гризнат сибирското дръвче с тракащи от студ зъбки.

:) Кво да коментираме "заповед" на някакъв съд, който е "напълно компрометирана и корумпирана институция". Цитатът е от бившия държавен секретар на САЩ и бивш шеф на ЦРУ Майк Помпео. Ето ви нещо от 3 април 2021 г.: "Администрацията на президента Джо Байдън вдигна санкциите, наложени от неговия предшественик срещу длъжностни лица от Международния наказателен съд в Хага, предаде Асошиейтед прес, като цитира официално изявление на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън. Според него направената оценка е показала, че наказателните мерки, приети от администрацията на бившия президент Доналд Тръмп, са "неуместни и неефективни". Съответно президентът Байдън е отменил президентския указ на Тръмп от юни милналата година, съобщи Блинкън. Същевременно държавният секретар потвърди, че Вашингтон продължава да възразява срещу "опитите на съда да наложи совята юридсдикция над персонала на страни, които не са негови членове, като САЩ и Израел", но смята, че американските опасения относно тези случаи ще бъдат уредени по-добре "чрез диалог с всички участници в процеса, вместо чрез налагането на санкции". Наказателните мерки, които включваха блокиране на финансови активи в САЩ и визови ограничения, бяха наложени срещу главната прокурорка на Международния наказателен съд Фату Бенсуда, шефа на отдела за юрисдикция Факисо Мочочоко и техни сътрудници, след като съдът в Хага през март 2020 г. даде зелена светлина за разследване на потенциални военни престъпления и престъпления срещу човечеството, извършени в Афганистан между 2003 и 2014 г. включително от американски военни и агенти на ЦРУ. Тогавашният държавен секретар на САЩ Майк Помпейо, обявявайки санкциите, нарече съда "напълно компрометирана и корумпирана институция"."

Сус бре! Всички вие европейски проститутки сте не за затвор, а за разстрел!

Те и иранците имат заповед за арест на американския прези ...

Те Азовци избиха хиляди от своите в гърбовете щото не искали да се сражават срещу руснаците в Мариупол, ама съда в Хага седи и си чопли носа.

Абе то и съда в Тутракан може да иска ареста на фашиста Зеленски за геноцид но евроатлантическите фашисти няма да позволят.

Путин се е съгласил да отиде до Хага с 100 000 елитни командоси, 200 СУ изстребителя и 18 ядрени подводници, да провери условията в килията. Ако не му хареса, щял да се върне в Москва.

но няма да е скоро, защото не може да намери толкова елитни, все се оказват от другия пол.

Те прасето от Бамкя още не могат да арестуват за какъв путим ми говорят

Какво ще прави сега Нинова и Гуцанов? Няма да могат да са посредник за мир. Как ще поканят военнопрестъпник за мирни преговори? Гуцанката с тънкото гласче, може да поеме най- миролюбиво един здрав англосаксонски чеп.

Аз съм за мир. Искам да забия в задника на Костя Копейкин, руския флаг. Понеже той също е за мир, ще трябва да запази неутралитет и да си ходи с руско знаме забито отзад.

Искам да доживея мига в, който вкарват др. В. В. Путин в съда , в Хага, както си му е реда - с раирани дреИ и оковви ...... Смятам, че ще живея вечно...............

Путкин е дал заповедта да нападнат Украйна. Капутин е виновен за инвазията. Лилипутин трябва да бъде задържан. Путин ще го отнесе на червения площтат. Най вероятно ще бъде обесен от крепостните си селяни нагоре с краката,като дучето.

Съдът издава осъдителна присъда, защото "ПРЕДПОЛАГАЛ", че Путин МОЖЕ ДА Е отговорен?!? Тия в Хага явно са яко надрусани и са заприличали на български съд. Многократно Русия е обявявала, че сираци от присъединените райони са преместени във вътрешността на страната, с цел по-доброто им отглеждане и за по-добра сигурност. След бомардировките на училища и болници в Донбас от украинските фашисти. Трябва ли България да е анатемосана защото след втората световна война хиляди гръцки дечица бяха докарани и отглеждани в България, повечето настанени във военни поделения? И Гърция като държава и самите пораснали деце винаги са изразявали публично благодарност към българите и България.

http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=94793&fbcommentid=1590182094347270_1590497904315689 Четете и се гордейте с БЪЛГАРИЯ! И престанете с лъжата за "братушките"!!! Когато по нашите земи е съществувала развита цивилизация, московия е била само блата!!!

а в Северна Америка е имало коренно население, избито и претопено с най-висша степен на хуманност

Кой плаща издръжката на този съд в Хага???? Що му плаща???

Клавус и Сороз

Защото го финансират частни лица, фондации, фирми и пр. The Court is funded by contributions from the States Parties and by voluntary contributions from governments, international organisations, individuals, corporations and other entities. https://www.icc-cpi.int/sites/default/files/Publications/understanding-the-icc.pdf

Тоя съдия ли е какъв е, е по-уплашен от човек виждаш лъв пред себе си.............:))))))))) Пен дери.......

Хага чака...

Хага е под морското равнище. Много любопитна слупка може да и се случи скоро.

Междуврменно Амнести интернешънъл публикува доклад, че украинските войски използват мирни граждани за щит. Така е. Защо Русия депортира (евакуира) деца от бойните действия в Украйна?! САЩ просто ги изтребват и това е. Има деца - има проблем; няма деца - няма проблем - е това, което САЩ демонстрира. В Иран цели градове бяха изтрепани заедно с децата и кучетата. Това е фашизъм. С всеки изминал ден се купуват слуги и те започват да мачкат, да лъжат, да тероризират, да преследват! Да, нормално мислещите хора са идиоти за преследване. Байдън още преди две одини коментира зададен етичен въпрос от журналист така: този идиот ли е? В нормална държава щеше да има реакция. В САЩ нямаше. САЩ е вмирисан труп, който в момента пада и издава учасни стонове и миризма. Не е само мое мнение. България трябва да се пази сега от САЩ и от ЕС, който е на абсолютно прко упраление от САЩ посредством подкупени лидери. Урсула е номер едно. Надявам се да влезе в съда и не само.

Изтребват само рускоговорящите. Другите използват като щит!

Колко дават за главата на тъпото жуже, ако е над 10млн.€, може да се включа.

Зеленият клоун може са е жуженце, обаче бело потребява в гигантски количества.

Да умреш за другаря Путин е чест и гордост за всеки русофил и комунист!

Тези от Хага стават смешни.Това не ви е Югославия,където хем я бомбандирват американците,хем осъдиха сръбския президент.

Краварски и сатанински подлоги! Що не издадат заповед за взривилите газопроводите, а?

От 247 години до сега, САЩ са имали само 16 години без война. Жертвите с милиони. Съдът в Хага да се ориентира.

Текат едни долари по джобове, човеко! Това дезориентира! 2021 САЩ са емитирали 40% от всички емитирани долари някога в историята на долара... САЩ са вмирисани вече потчи изцяло. Малкото борци за оцеляване на САЩ са в изнание. Ти гледай патолоичния лъжец какви и приказва всеки ден! Това е воняща проказа.

Путин издаде заповед за арест на съда в Хага. Много му пука на Путин.

а Вучич признава че Крим е Украински. Къде ще ходи?

то и Скопие е "македонско".. Макар че скоро ще е албанско :)

и отклоняване на вниманието от огромните проблеми на сриващата се финансова система.

Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

Товае шедьовърът на кенефната поезия. Голем напън, големо ако.

Русия не е нападала Европа. Европа е нападала много пъти Русия. Боричканията със съседите са редовна практика в историята на света. Русия е в регион, опустошен от комунизма, който апропо по документарни източници е финансиран от САЩ - гледай да не паднеш. Да, болшеивките са се въоръжавали и са се изхранвали по време на октомврийската революция със злато от САЩ и много по-малко средства от ермански евреи индустриалци. Интриите в историята имат дълга история :-) Русия се оправя от голям удар от САЩ още от миналия век. А САЩ за над 200 одини имат само 16 години без война!

В България има супер много утрепки, подлоги на Путин

Все още за щастие има и мислещи, и прекалено много развъдили се писуари зяпащи към американското посолство

Радвам се, че накрая разбра, че са малко заблудените от западната пропаганда и продалите се на запада предатели и подлоги.

Ха хаа, международна заповед за арест на Путин! Съдът в Хага, ха хаа! Идиоти, сър! Дупедавци! Шорошки! Безмозъчни! Ха хаа...!

"Можете само да прихватите да ми попушите курац и да поjадете сва говна коjа сте изасрали. Jeбем вам маjку свима." https://www.youtube.com/watch?v=MWx8Qstkue8

Ха ха сьда от Хага че кой го брьсне на тоя сьд и кой е той че да сьди наши именно и заради това света трябва е многополярен да живее Русия и Пунин

Аз само леко да попитам,не да по попипам:) Хага къде се намира?Дали не е в тази страна която забрани наскоро да я назовават Холандия?Това защо дали защото в ЮАР ако не е Холандия няма да зная за зврестват на нидерланците???

Холандия е една от провинциите на Нидерландия. Както Англия е само една част от Великобритания. Асо почетеш малко, ще по-информиран. Не че МНС не е спонсорират от фалиралите САЩ...

На съда в Хага му е лесно-Путин всички го знаят от 20 години,нито адреса си е сменял нито убежденията.Виж да търси американски президент за престъпление пред човечеството му е трудно-първо те не признават този съд и второ как да съдят хора,които от техните заповеди са загинали само 1 милион души само за 21 век,то да не са някакви главорези тези хора:((((

Лъжеш мидо!

Истината боли, нали гнидо? Я потърси какво казва Рейгън относно военната операция в Никарагуа и на иска от международния съд да им предаде военните започнали операцията! А само в Ирак ,държава с която янките НЯМАТ пряка граница, убиват на 50 000 деца! На журналистически въпрос, Мадлин Олбрайт заяви - понякога се изискват косвени жертви.. А планът за нападението е измислен от съпруга на Виктория Нюланд. Същата създала батака в Украйна! Пък ако си напънеш пилешкия мозък, дори в западните сайтове може да прочетеш за 250г история като държава , в колко световни конфликта и войни е замесена САЩ!

От създаването си САЩ са учавствали в над 500 военни конфликта. Само 11 пъти са обявявали война. Всичко останало е било бандитизъм и разбойничество

И то само в Ирак са над милион! Но пък МНС се извини че са били заблудени и са сгрешили като убиха Саддам.

Кой съд в Хага ? Същият, който 10 години пренебрегваше сигналите за смъртоносни безчинства на УКРОПИТЕЦИТЕ над руското население в Украйна ли, а, ааааааааааааааа

Същият който не си мръдна пръста за убийства на над 100 християнски деца и студенти от Боко Харам. Същите които не казаха нищо за станалото в Руанда, и вече 10 годишната война в Етиопия субсидирана от Фащ... Но това не цасяга пряко никой. Уницеф ще искат пари с смс-и и всичко е ток

Днес официално обявявате война на Русия? Честита РЕАЛНА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА! (Да, има за какво да ти трепери гласчето...)

мерси, подобно! И със здраве!

Си Дзин Пин при срещата му с Путин : “Другарю, съдът в Хага ме опълномощи с особената отговорност да ти връча заповедта за арест. Честито. P.S. Всъщност това е единствената причина поради която дойдох. Че иначе нали ме разбираш, не е добре човек да се среща с международни престъпници. Особено когато са официално издирвани “

Sm3hurk0

:))))) Винаги трябва да се гледа от към веселата страна на нещата.. :))))

Sm3hurk0

Войната в украйна не може да бъде спряна поради факта, че всичко е разпродадено предварително и сега западняците само се донабалбукват със средства - пълнят каца без дъно !? Хем виждат, че няма дъно, хем продължават си ядосват, че нещата не стават и обвиняват Русия и в частност Путин и управляващите... То не беха санкции.. 1пакет.., 2-ри пакет.. и така до 10-ти пакет .. и НИЩО осезаемо до момента... Почнаха да дават оръжие... и продължават .. и продължават.. и ефект никакъв.. ! Всичките сили на украйна - там на рубежа.. и руснаците ги елеминират и приключват с лекота.... Не останаха украинци да местят мишените на огневия рубеж.... почнаха да облиат разни наемници в украински униформи... и тях ги приключиха... Оня ден, на 09 март,когато руснаците изстреляха 6 свръхзвукови ракети, е ударен укрепен бункер с НАТО-вски съветници и генерали, които е бил "сигурно място" за бункерните плъхове... Толкова сигурно, че след попадение е затрупано всичко и не могат да ги извадят ! След това Урсула "спешно" отиде до САЩ да се срещне на 11,03,2023 с насрания гъз, може би за да изкаже нейните съболезнования... След това случая от оня ден с дрона... Свален без да се плзва оръжие...в Зона забранена за полети ( предварително са уведомени всички, че във връзка с провеждането на СВО полетите се прекратяват) Това се оповестява с цел, да не навлизат граждански и други самолети за да се предотврати евентуален конфликт, свързан с провежданата СВО. Американски дрон навлиза в тази зона и е свален..., било то професионално или не професионално... Професионално се сваля дрон с използването на оръжие... и по НАТО-вски и по руски стандарт. В случая дреона не е бил въоражен и е свален -НЕ ПРОФЕСИОНАЛНО (защото такова сваляне не е описано нито в учебниците на НАТО, нито при Руснаците..) Докато се случват тези неща на полигона украйна, Русия подкопа основите на ПЕТРОДОЛАРА - вече не е основна валута за покупка на петрол на борсите. Също така почнаха да фалират Американски банки... Наливат се едни пари, но не е ясно дали ще помогнат и в момента тези 2 американски банки повлякоха крак и почва са се усеща несигурността на европеиската банкова система... Шевицарските банки в момента също се люлеят... Вчера във Франция бунтове и размирици... Стачки в Германия... Скъпи енергоносители, които стопиха спестяванията на европейците Понеже ЕС вижда, че е безсилен вече - издава заповед за АРЕСТ на Путин.. :)))) Явно им трябва враг, а Путин е удобен в момента, за да може да се прикрие некъдърността на управляващите ЕС !

Имам видеото където руснаците използвайки Циркон унищожиха украинско противоатомно скривалище тъпкано с боеприпаси.Мисля, че пишеше, че е на 120-130м под земята.А Цирконът се заби и минават 5-10-15сек и нищо и изведнъж... Яко! А тука е руснак в САЩ се опитва да изтегли пари от сметкати си в Chase bank https://t.me/sheyhtamir1974/39444

Sm3hurk0

Имаш ли го качено видеото някъде - как взривяват щаба.. ?

Това за което казвам по горе го свалих от телеграм преди 2 месеца но не мога да се сетя от кой канал щ. А не съм видял все още видео за щаба от онзи ден

Толкова весели глупости не бях чел отдавна . Оправихте ми съботното настроение :) Браво на Митрофанова -взе да назначава и веселяци по тия форуми :)))

Червивите гниди от наглосаксонския елит с помощта на техните послушници в Хага направиха поредният невзрачен опит да попречат на срещата на Путин със Си Дзи Пин. Но от наглосакси какво да очакваме-те толкова си могат, защото безмерната им алчност ги заслепява! :-))

Притесняваш се,че китайският лидер няма да иде в Москва ли???И ако иде ще е дълбоко притеснен в решението си да удари долара:))))

Въобще не се притеснявам и мисля, че ще отиде!Но дажеи да не отиде, Русия ще свърши това което е започнала! А всъщност тъпите наглосакси след като наредиха на послушниците са да изкарат това решение, не схващат все още как Путин ще ги изработи в близко бъдеще на базата на същото това решение.