Съдът в Белград отложи решението си за екстрадиране на Цветан Василев

Адвокатът на бившия банкер отложил заседанието заради ангажираност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За момента само подкупните съдии в Сърбия забавят неизбежното вкарване на доказан престъпник като Цветан Василев в затвора, но това няма да продължи вечно!

Тия дето ти "доказаха" ,че той е виновен за КТБ, са същите, дето точат язовири, вкарват ни боклук от Италия, купуват избори и т.н. А прокуратурата и съда ги използват за повишаване на тон. И вечерта слушаш Ани Салич и изпълняваш.

Никой няма интерес Василев да се върне.Ако дойде у нас,ще трябва да се разбере кой взе големите пари от КТБ.Ако си стои в Сърбия,народа ще мисли,че всички пари ги е взел Василев и истинските крадци ще останат неизвестни.

Той Василев ако се прибере ще да го ''самоубият'' в килията, ама поне им каза че при различни международни нотариуси е депозирал документи и факти за реалните мошеници така че им е по изгодно да го държат там и за това си пращат всякакви глупости наречаени според тях ''доказателства''по обвинението което никой нормален съд няма как да приеме ...

Сърбия трябва да получи ясен ултиматум! Или да връща крадеца Цветан Василев или ще гледа ЕС през крив макарон!

Е сега им звъннах, казал съм им.

Е до кога бе? Тоя престъпник трябва да бъде изправен пред съд

Предполагам е кихнал доста пари на Сърбите. Май завод за стъкло имаше там. Също много вероятно е ГЕРБ и Борисов тайно да го пазят там, за да не се размирише делото в БГ. Същата работа с Божков. Очевидно КТБ е силно свързана с правителството. Затова и фалира, защото при смяната от ГЕРБ към БСП, се смениха някои играчи и нещата не се получаваха. Та така, скоро няма да има оправия. До колкото четох, май основно пари на общини, оръжейния завод и други такива вложители изгоряха.

Все пак странно изглежда. Цв Василев е български гражданин. Нашата съдебна система е от най "прощаващите". Мониторинг от ЕС. И Сърбия отказва да го екстрадира.защото ще го заколи на летището или какво?

Ще протака до последно Василев, хич не иска да му вземат милиардите от КТБ, които отмъкна.

Големи номера ще въртят Цветан Василев и адвоката му на съда само и само да не го екстрадират, със сигурност и доста пари ще даде, но те за него не са проблем, той доста открадна преди 6 години.

Смях в залата. Питам се как може да се толерира свободата на един беглец, откраднал солидна сума пари и при1инил толкова последствия? Какво трябва да се направи, че да го върнат обратно в България и право в затвора?

И кой точно ДОКАЗА с факти и документи че той ги е откраднал???Щом шиши го изкараха че лев ''не е взел'' от там, щом веждито си направи далаверата и си взе милионите от ктб за които бая време ревеше по медиите и всичко това докато Василев не е в България дали реалния крадец и той не е в България ама търси другаде?? Защо не позволиха изслушване дистанционно както поиска банкера????? Докато продължавате да вярвате на приказките на шайката без да се вглеждате в делата им те ще богатеят а ако вие не сте в кръга им ще обеднявате

Каква изненада? Май това екстрадиране ще се отлага до безкрайност, така като гледам.

В нормалните държави за екстрадация искат реални доказателства и факти, ама от нашите обвинители такива няма как да се намерят при 90% от исканията им, защото чакат да им ги върнат и да почнат да ги рекетират и съчиняват нещо си...

Ами 200 милиона в чувалчета в самолета му какво е? Да не би да не е достатъчно?

за да дооткраднат откраднатото от крадеца

с туй руснаци,комунисти,десни.. просто крадци и престъпници са

целта да го върнат е за да откраднат от него,което не успяха,а той открадна преди тях..

Какво друго сте очаквали? Това е гавра от самото начало. Сърбия изпълнява руските нареждания и за съжаление цв. Василев се превръща в горещ картоф. 6 години се влачи нещо което се решава за дни. Ще трябва да му организират "бягство" с някакви фалшиви документи. Лошото е че после край за него. А той се надява още.

Руснаците пазят своите... Не случайно Василев избяха в Сърбия.

Тате обеща да ми купи колело, ама някой друг път. Няма да го предадат. На Ц.В. му е достатъчно да се позово на постановките на Европейския съд по правата на човека, като каже, че в България ще му дадат по-високо (отколкото в Сърбия) наказание за престъпленията в които е обвинен и че се мувства заплашен за личната си безопасност и дори - за живота си. И толкова. Сърбия води преговори за членство в ЕС, краят на които не се вижда. Просто ще спазят постановките на ЕСПЧ - в такива случаи не се екстрадира.

До Хе В Сърбия не може да бъде съден за нещо извършено в България. Няма екстра териториалност.

Когато вземем Ф-16-ките сами ще отидем да си го приберем. Но тогава ще им вземем и Цеца!!! Няма сраведливост в Сърбия, не са като нас - европейци.

Цецо никога няма да застане на съдебната скамейка! Никой няма интерес това да се случи. Никой! Същото важи и за Божков.

Много си прав, че никой не ги иска на подсъдимата скамейка, защото ще се вдигне страшна смрад. Ако искаха да ги съдят, нямаше да им дадат възможност да избягат!

Единственият начин българската държава да разбере какво е да си имаш работа със скапана държава... Нагледен пример. Е, как е БГ съд, готиноли ви е?

Тя и Испания май е ''скапана'' че нещо не им парафира вече месец новата заповед за арест от Април тази година за задържани преди година Арабаджиеви???? Някой да вие казал какво са посочили и с какво да подплатили обвинението си изпратено в Сърбия за да го екстрадират????

Излагат се сърбетата... Язък, че е толкова хубаво на Калемегдан да ядеш кебапчета и пиеш ракия, а правосъдие нямат...

Така е, но си имат интереси. Цветанов има бизнеси там и затова си го пазят, и то законно.

следващия път ще го отложат с медицинско от личния лекар, че е имал настинка за кокошка няма прошка, за милион няма закон

Там има мръвки, мезелъци, салати-все пинизчийски. За чий му е да се връща? Макар че, някои хора загубиха много. Чудно, как не са му пратили някой...

Абе, Вие не разбрахте ли, че на човека си му харесва Белград /и на мен много ми харесва този град/, остава си там и няма да се върне в България!