Съдът спря смяната в "Пирогов" по жалба на отстранения директор

Решението на СГС е изпратено на Агенцията по вписванията и на болницата

Обратно в новината

Коментари - Съдът спря смяната в "Пирогов" по жалба на отстранения директор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо не видяно! Съдът да реши веднага някаква жалба за уволнение!

А бе Минчев,диалог и разбирателство трябваше да има преди уволнението,не след това пред свършен факт.Вие колите и бесите,правите каквото си искате и ислед това обвинявате други ,че нямат морал и достойнство.За всички е ясно,че Тагарев си отмъщава,защотъо го направиха смешен с този негов сътрудник.И отмъщава защото хората от Пирогов бяха прави,казаха истината тогава и не се поддадоха на натиск от поредния корумпиран политик.

Защо Денков чегърта назначенията на Кирчо, а ГЕРБ го защитават - някой разбира ли?

Още един крадлив пепераст, назначен лично от Кирил Петков през юни 2022, не иска да пусне кокала.

Така е, докато курците, пардон турците, които дори в собствената им държава не ги искат, се мешат във вътрешните работи на България, както и имат собствена партия (нека някой даде пример и за да е по-лесно, къде в друга европейска държава етническо малцинство има собствена партия), ще играем хоро по тяхната свирка. Айде, всички дружно - машала

Пак ще сплащат ПП и ще клекнат. Някой съмнява ли се? ПП вече не са онези предишните...

Пак ще сплащат Бойко и ще клекне. Някой съмнява ли се? Вече не е онзи предишния,,,

Мустафа Емин не може са се примири с това,че директора на Пирогов защити медиците,а не него. И сега ще си отмъщаваме.

Искаш да кажеш неквалифицираният и без опит бивш кадър на МО, който отгоре на всичко изповядва радикален ислям от това, което видях в профила му. Дори в Турция не искат такива, а ние в МО сме го назначили

"Още един крадлив гербераст го изритаха от кацата с мед." Защо лъжеш? Отсраненият директор на "Пирогов" д-р Валентин Димитров е крадлив ПЕПЕРАСТ. Беше назначен от правителството на Кирил Петков през юни 2022 година.

ПП/ДБ нямат ли друга работа, че са взели да отмъщават заради ислямиста Емин. Как пък за толкова години като ми се е наложило да отида по спешност в Пирогов и съм попадала все на свестни доктори. Дори след години за съвет съм звъняла при необходимост на същите лекари и винаги са се отзовавали. Как пък един лекар в Пирогов не се държа лошо с мен. Срамота е да се гаврят с тези хора! Позорно е!!!

Още един крадлив гербераст го изритаха от кацата с мед.

Държи държавния кокъл,като Кошлуков

Герберасткият крадец не иска да си ходи.

Под 20 бона няма доход на директор в Пирогов Преди време на колежка и искаха 1200лв за 4 болта с планка да закупи от аптеката до Пирогов за счупена ръка ...няма планка,само гипс Директор на държавна болница не трябва да е доктор,а мениджър

Голяма борба за държавна работа Кошлуков -бнт Перуката-бфс Тоз-пирогов Шишо_иска да е министър

Като комшия там ви го споделям - докато не затворят кръстовището за няколко часа, значи старият директор си е на власт. Никога не е имало случай директор да бъде сменен без да е блокирано там кръстовището, поне не и последните двайсетина години.

Дръж ,дръж докторе,че държавния кокъл е лесен

Още не е излязла заповедта, гербавия съд е готов с решението!

Това са рокади за опит за дестабилизация на здравната ни система. Миналата седмица подобен опит имаше и за отстраняване на шефа на детската кардиология. Казусът там тепърва ще се разглежда. Всички лекари са наясно, че чиновниците в престилки, които играят срещу тях не са на постовете си от вчера. Странно, че скандалът с шефа на Майчин дом бързо беше забравен от послушните ни медии.

Каква дестибилация,като Правителството, отстранява лош мениджър,натрупал милиони дългове на държавна болница

Нагледно доказателство за зависимостта на всичко у нас от продажните партии. Вземи едните, та удари другите. Така е и в науката, културата, образованието, въобще навсякъде, където се полеят народни пари. Тия паразити и хрантутници в парламента трябва да бъдат изринати оттам и пратени да ринат оборите. Откъде накъде ще зависим от тях. Ние им даваме пари, а те ги ограбват чрез поставени от тях свои хора! Трябва ли вечно да ги търпим???

Ама българите не са франсета. Последните за една пенсионна реформа се качиха на главата на Макароня, а булгаристанеца е лепнал дирника си на дивана и от там само се възмущава. Еми затва ще гледаме сеир и управление от феноменална свиня.

Забавлявам се..... Ходене по мъките.

Отсраненият директор на "Пирогов" д-р Валентин Димитров беше назначен от правителството на Кирил Петков през юни 2022 година. С други думи, пеперастите започнаха да се изяждат едни други.

Интересно,каква е тази шизофренна реакция на ГЕРБ и ДПС тогава.

Кики е бил зависим от шуши и буци опе миналата година, само пепееерастите не го разбрали

Ще назначат Мустафа Емин за шеф на Пирогов.

Гербави писъци за всяка некадърна калинка, назначена за финансови далавери на ГЕРБ!

Отсраненият директор на "Пирогов" д-р Валентин Димитров беше назначен от правителството на Кирил Петков през юни 2022 година. Поредният крадлив пепераст!

Тия подметки от ППДБ, не стига, че са некомпетентни и крадливи, но посягат и на здравето ни!

На теб най-вече. На психическото, дето го немаш.

Съдът спря смяната в "Пирогов" по жалба на отстранения директор Голяма борба за Пирогов бе,да не би там да са заровени кюлчетата със злато на Винету.

Заровена ти е твоята глава неграмотен помияр.

дуайго