Съдът реши: Обвиненият в нарушаване на домашния си арест прокурорски син остава вкъщи

Според Темида нямало категорични и безспорни доказателства да е напуснал адреса си. От прокуратурата съобщиха, че докато е бил в ареста няколко пъти Васил Михайлов е участвал в сбивания

Обратно в новината

Коментари - Съдът реши: Обвиненият в нарушаване на домашния си арест прокурорски син остава вкъщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, с какви ключове е влязъл и излязъл, като ги е бил оставил в кафенето?

Нашите управляващи са повечето импотентни нещастници. Явно всеки трябва да почне сам да се въоръжава и майната му на гражданския мир.

Така му се пада! Сега сам ще си чисти и готви, не като в затвора.

На тоя съдбата му е ясна. Или ще бъде умъртвен с прободни рани от хладно оръжие като прасе на Кадиров или ще бъде разстрелян като укропитек. Се ла ви.

Такива боклуци нали знаете кога се кротват. После ама той не бил такъв, въобщи характеристиката от профсъюзтото и комсомолско ръководства изрядна апък човека защо така бе Миме?Жалко за родителите.

Кажете ни името на съдията и ще ви кажа колко е взел за да отсъди "морално" така!

Няма ли кой да го пребие това изчадие? Какви съдилища? Як кютек на тоя и на баща му, дето е отгледал и възпитал туй л. Бийте го, перничани, иначе той пак ще ви бие.

Каквито хората, такава и държавата. Нещата продължават и никога не е имало промяна. Тя е само фикс и на думи за България. Кретайте си така, докато не си замине и последният българин от България.

Не се замисли че СЪДЪТ ГО ПУСКА, а не прокуратурата. Мислете малко с тия глави, ако е останало нещо в тях.

ПАРОДИЯ

Интересно всички ли, които участват в сбивания в ареста получават домашен арест или само прокурорските синове?

Как може един смешен пишлегар да прави на маймуни цяла държава ?

Докога това животно ще е на свобода? В затвора заедно с татенцето си.Нагли невъзпитани бандюги!!

Има сделка м/ у съд и прокуратура! Друго логично обяснение няма И тоя мякащ пркурор да го разкарат, че ми се драйфа от него Зализан педерунгел

Тези, които проверяват актовете и въобще съдиите, са едни и същи боклуци ведно с ордата на Гешев! Всичко е измама, да ни замажат очите, бе хора!

Давате ли си сметка, заради такъв елементарен казус колко пари неефективно са изхарчени. Купени са гривни - и какво от това, екип назначен да следи - ама нямали връзка и не докладвали на другите, сигнал в реално време, но съдиите вярват, че може да е погрешен, разходки и съдебна охрана из Перник, а сега вероятно и до София. Резултат.... един агресивен изрод е оставен да тормози стотици. И не само и единствено Главния прокурор е виновен - защо не оправят разбирачите всичко друго, а след това онзи няма да има и шанс да стои.

Смешна държава си е Бълхария и няма да се промени скоро...

Ще се промени като изчезне... Недоразумение създадено от руски цар много отдавна.

то бива неграмотност ама вече не разбирам - ТЪП ЛИ СИ или ДА? И защо държиш всички да знаят ?! "България създадена от руски цар" ...... не знам

Кои да съдиите . Искаме имена . Такива боклуци , като това мекере не са полезни за обществото.

А съдиите носят ли някаква отговорност за неправелни решения, Някой има ли право да разследва зали даден съдия случайно не е материално повлиян за да вземе дадено решение?

Защо не кажат името на съдията, взел това дълбоко морално решение.

И какво се оказа - че съдът е по-зле от прокуратурата!!!!

Добро утро. Всичко живо плюе по прокуратурата, но в същност съдът отсъжда и налага присъди. Кучето винаги е било с съда.

Евроатлантическа. демокрация!!! Абсолютно беззаконие в дьржааата на Гешев

Директно да заминава в панделата заедно със "независимия" съдия !!!

Може ли някой да ми о0ясни , за какво се дават пари за тези гривни, като няма полза от тях очеизвадно е. Айде сега всички на борсата на труда свързани с това да следят тези гривнички, защото полза няма от тях. В страшна държава живеем и скоро ще стане страшно. Народа определуно ще вземе закона в собствени ръце.

Дано това се случи (народа да вземе нещата в свои ръце) - аз на това се надявам, но уви имам сериозни съмнения, че това може да се случи с настоящия материал

Всички които сте гласували за евроатлантици заради, които се случва това сте долни мръсни олигофрени. Още колко години трябва да ви лъжат герб, пп, дб и другите атлантици, че нещо ще променят? Някакво копеленце по-долу писало, че руснаците му били виновни дееба измет долна.

ПП и ДБ не са ме излъгали за нищо. Герб са най-руските отрепки!

Не си прав. Законността е в основата на евроатлантическите ценности. А това, че все още ни управляват бивши комуняги или децата им възпитани, че хората от ЦК са над останалите е въпрос, с който демократично ще се справим малко по-малко или изведнъж.

Айде оправете си скапания сайт бре

Няма по-голяма заплаха за страната ни от корумпираната прокуратура- всеки ден виждаме доказателства за това. Невинни хора са жертва на корумпирани боклуци които излизат безнаказани и си правят каквото искат.

Защо прокуратурата, бе хубавец? Прокуратурата настоява този боклук да остане в ареста, съдът е този който го пуска.

прокуратурата РАБОТИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА! ясно е написано,че няма такива. И какво предлагаш да стане ? Като не можеш да мислиш,не мъчи останалите докато се опитваш

Масони са начело на тази държава, не са ви виновни евреите и неваксинираните. Смеят ви се боклуците в луксозните си къщи, ама горко ще съжаляват.

Пишете имената на съдиите

Чакаме да ОСЪДЯТ някоя - Мутра- Директор на ВИиваком, който РАЗБОЛЯВА с РАК и Левкемия- 50 000 българи.. Или да ЗАСТРЕЛЯТ някой диркетор на ВИиваком, и да ги ЗАКРИЯТ и българите да ОЗДРАВЕЯТ... А също и да съдят и тия от Агенцията за бежанци, които ПУСКАТ в България- араби и негри- Крадци, убийци и изнасилвачи да ЗАВЗЕМАТ България,,,

бугаристан сър

Решението не е окончателно и може да бъде протестирано пред Софийския градски съд. Баси формулировката, а не е ли по-добре да бъде инсталирано в СГС, никакво обжалване ... !

Сам синът на прокурора призна в ефир, че се разхождал къде ли не, а накрая съдът не намерил доказателства. Това е положението със съдебната система, дето все я реформират като всяка партия си назначава свои хора. Утре ще се окаже, че пострадалите от прокурорския син са се набили сами и може да осъдят тях. Може да се окаже, че денонощието не е 24 часа, че слънцето изгрява от запад, че съдебната система работи чудесно и други такива неща. Достатъчно е съдът да ни ги каже и значи е истина. Ще го гледаме и по новините.

На един приятел му откраднаха някакви неща от вкъщи, хванаха цветнокожия той си призна и съдът каза, нямало достатъчно доказателства. Значи като отиваш да крадеш, трябва да ходиш с поне още двама да са с тебе за свидетели, че ти си го откраднал. Има надежда ще се оправим.

Всички прасенце са си равни.... Само някой са по големи...

И гнусната гад е отново у дома, разбирай - навсякъде! Закони?!Правосъдие?!Каква наглост в този изрод, не смея да го нарека човек.

Като гледах репортажа-интервю, в който младежът си признава, че е излизал и е бил, си помислих, че не е ясно на каква субстанция е, но каквато и да е - ще помогне на правосъдието за изпълнение на наказанието.

след падане на антихуманния престъпен комунистически режим по подобие на Проссия и тук уродите дадоха уличната власт на подобни полуидиоти в 2022-ра наблюдаваме олекотена ver.2 с пишман гамстери които го играят мъжаги но отново както и през 90те са путьовци закриляни от системата всъщност комунизмът няма намерение да си отива а прехода да започне

Обвиняваме ,,разследването,прокуратурата,, че нямали доказателства и в съда пада ли ??? А какво се оказа че ,,така наречения съд в БГ,, е под дъното на света не само на Европа :))) Само изриване с голямата лопата, а не чегъртане :))))

Ръмбоу ин дъ прованс. Пернишкио винкеу срещу турския мангау. Бой без правила, с опция публиката да нарита и двамата. Промоутър Дон Цеци Табелката с рундовете ще се носи от Азис по прашки.

Абе има ли някой в това МВР да знае какво да прави, бе?

Най-сърдечно пожелавам на съдята взел това решение, този изрод да направи това, което е правил с всички тези хора с най-милия му човек...

Го с киселина

По-добре му променете мярката на участник в някое риалити - по-затворен ще стои,

Е, няма да си вадим очите я! Без гражданска война и съсипване на корумпираните институции няма да стане.

Браво "НА НЕЗАВИСИМИЯ СЪД" ДА НАБИЕ И ТЯХНИТЕ ДЕЦА. УЖАС

трета новина за деня за това педалче, ту ще го вкарват в ареста, ту ще си спинка вкъщи

Има далеч по-надежден и евтин начин за озаптяване на това циганско копеле у дома - единственият му тестис се слага в менгеме, и се стиска до взимането на горно "До" от арестанта...

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

С пачката дебела, няма знай пандела.

Баща му ли е прокурор по делото?

Боже, пази България! До кога такива Изчадия ще се ширят в нашата Родина и ще остават ненаказани!?

Късно е! Незнам дали и той може да помогне!!!

Гешеееев?!

Значи, той си признал, че е излизал, а съда не се съгласил!?!??!?!?! Бахти и държавата! Хахахахахаааааааааааааааааааааааааа.........Закривай! Тия съдии в Бургаския свободен ли са завършили или в Югозападния...? Да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Възраждане

Вероятно имахте предвид Израждане...

Тия съдии от един леген с лайна се хранят. ....дано не ним се налага роднините им да станат "клиенти" на това лайно дето са оставили дома