Коментари - Съдът върна на прокуратурата делото срещу Боршош | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли, това ми прилича на делата срещу Вальо Топлото?

Отново провали за прокуратурата! С тези провали вече има обосновано предположение, че кметицата Иванчева наистина е набедена от същата тази прокуратура, която прокуратура, както се вижда на две магарета сламата не може да раздели. Тук за няколко милиона нищо не е направила, а с Иванчева вече два месеца разиграва циркове по пиеси съшити с бели конци... Няма ли вече тотално да я разпуснат тази прокуратура, всички хрантутници вън без право да упражняват професии на юристи и изцяло нови лица в тази институция. Сегашните са безкрайно уморени, с лош почерк от мутренските години, с червен уклон при решаването на проблемите и с едни безкрайно остарели методики на работа, вече абсолютно ненужни на обществото!

"Според съда нарушенията възпрепятстват обвиняемия да разбере в какво престъпление е привлечен. " Ако,бяха го наръгали в ареста,като фризьорката може би щеше да разбере. При 100% гешеви доказателства нея не я изправят пред съда.Ще я правят диарбекирски заточеник.Такова чудо сигурно няма и в Занзибар!

ямво е още жива.Нали тя беше адвокат на Тато - и той вода ненапита. Поздравлявам с рождения ден президента, леле днес з пръв път говори с човешки тон, а не като бесно злобно куче. Знам че ще ме изрият - когато се говори за великия президент - шапки долу, но за Боко може всичко и тиква и дебела свиня и мафиот.

Yann

Дир-ници, тази тъпа новина цял ден почти стои на първа страница, а това, че Президента има рожден ден - явно е маловажно. И после ми говорите за търсене на добрите новини. За позитивните - почти нищо. Да не би случайно тиквата да ви вземе за симпатизанти на Президента ли? Подлоги!

Минус не за друго, а просто щото си тъп.

Този само заради фамилията не трябва да заема държавни длъжности.......

Шило

Дали в Китай ги мотат толкова?

А за кадровика който е добуснал този пладнешки крадец да заеме такъв пост ще има ли наказание ?

Боршош платил 23 хил. лв. за корицата на сп. „Форбс”, кара „Лексус“, а НДК плаща наема "С 1,3 млн. лв. от бюджета на НДК Боршош си е осигурил медиен комфорт за година и девет месеца. Парите са раздадени на телевизии и радиа, списания, сайтове и пиар фирми. Давал е и спонсорско рамо на нови филми. По 1183 лв. месечно излиза луксозното возене на директора, който се вози в "Лексус" чийто лизинг плаща НДК." Хей, живот, здравей, здравей!

Много се радвам, че сега този Борш го гъзи прокуратурата...та малко ли каки изнасили със задна прашка този малохуйник. Нагъл и безочлив! Надявам се, както в САЩ, да се намери някоя по-смела и да започне да говори пред медиите за злоупотребата със сексуално насилие на този задник.

Че те му се редят на опашка на този селски сваляч. Една видна издателка, и внучка на комунистическо величие, даже се разведе заради тоя.

Той даже си има прякор, викат му 'дупето' защото това му е специалитет иначе не му става.

Човека няма как да го пипнат. Топил е чушката в правилните чушкопеци и сега каките ще го пазят, то това си е обществена тайна, даже много добре се знае коя и колко е подхвърлял на краче.... Сега ще си подмятат делото достатъчно, че хората да забравят какво е станало и тоя тюфлек как е завлякъл държавата с няколко милиончето, само защото някоя депутатинка я сърби. Интересното е, че вече има не малко мъже които си търсят богати лелки да ги издържат ... тъжно става положението, граничещо със жалко.

Единствениия който прокуратурата и по-специално "специалната" прокуратура ще обвини правилно е кметицата на Младост! Не, че е виновна, но просто тя не е от не е от ГЕРБ а и май иска да спре ГРБАДЖИИСИ строителни интереси!! Инак и тоя е "невинен" не за друго ми е наш човек! Абе ... и на тия да им майката

Недеити така началничката на полит.кабинет на Баи Хуи РумянаБьчварова-Шматката ще остане без младия си тьпкач жиголо Борша ,това ще разстрои и щесе отрази и на политиката на Баи Уи

Прокуратурата!?Много шум за нищо.

Коментирам - но докато има помияри като Кобилкина например, защо да няма помияри и като Боршош?...

Значи за 3 млн. този индивид е на свобода и били "неясни" доказателствата (демек още 2-3 години мотаене), а кметицата на Младост за 70 х. евро бе държана 4 часа с белезници и още е в ареста на супер-мега специализираният съд, без до момента да има доказателства срещу нея (дори не са неясни, никакви !) ? Е докога така бе герберасти ?

Кметицата на Младост е комунистка, което само по себе си е вина!

Хм, кметицата на Младост не е била член на БКП или БСП и няма роднини комунисти, които да са се възползвали от властта. Н опък бойко борисов, цецка цачева, цветанов и плевнелиев са били комунисти, работили са в системата, възползвали са се от комунизма по всякакъв начин - това прави ли ги виновни ? Или щом стават от герП изведнъж им се изтрива миналото ? Можеш ли да отговориш или ти е сложно ? Има ли кой да питаш от клуба на герП ?

И този... убостник е невинен, както всички останали преди него, които са подизпълнители на онези, които са по-горните етажи на тази кочина, нищо ново!!! Да живеят и да илядат, докато всички останали... рупаме триците:)))!!!

Тоя с баба си ли е ходил в съда!?

Не с любовницата си Шматката-Бьчварова екс щеф на МВР

НАЛИ ,АКО ТРЪГНЕДЕЛОТО КАКА РУМИ/МАМА БЪЧИ/ЩЕ РАЗСЪРДИ И ГЛЕЙ ТОГАЗ КО СТАВА

Тоя глупак го държаха за бушон, междувременно направи едно подаръче на любовницата си,... и те така.

Съдията не е виновен, че прокурора прикрива преразпределителя на данъците ни по партийните джобове Боршош. Корупционното кълбо е много стегтато оплетено и няма кой да го разплете. Тогава и великата адвокатка Доковска не може да го отърве тоя бандит на снимката с "бялата якичка".

Драги български съдии и прокурори ние от вас и друго не сме очаквали! Да са ви сладки комисионните възнаграждения!!!!!

Така е в страната на боко и цвъко! Мигар някой се е надявал, че това дело ще има развитие?!? ЕстественНо, всеки гербераст си и невинен и чист като детска Сълзица! Само не се чудете после защо сме на сто и незнам кое си място по степен на корупция, редом с най-западналите африкански бантустани!

Мамин сладък, невинния крадец

Защо цялото ГЕРБ е мафия, когато хептен изпуши някой и стане видим от километри, тогава го прибират. Комунизма такъв печат е ударил на политическата класа, че 10 поколения трябва да минат докато се изчиси мръсното съзнание.

Така е в Б-я. Сега 5 години ще си прехвърлят делото от инстанция на инстанция и ще го отлагат по много причини. После ако си плати ще го набутат в глуха линия и ще го какрият по давност. Българската правосъдна система е смазан механизъм.

Единственото, за което съдят Боршош по същество е, че е купил Лексус, докато е имал служебен автомобил. Другото са глупости - дал бил 20 милиона лева, предназначени за ремонта на НДК за покриване на стари сметки на НДК. Няма кражба, няма нищо - така или иначе НДК е държавен и държавата щеше да ги плати.

Малко ли ти се вижда??? С негови пари ли го е купил??? А знаеш ли, колко още Боршошвци има в тази кочина, които харчат моите и твоите пари за щяло, и нещяло???

Тарикатите в затвора!

О, а цецко шестака осъден на две инстанции защо не е в затвора ?

Нещо нормална в България, българската прокуратура постоянно да доказва, че е най-слабото звено в съдебната система. Конкурира я полицията, която събира нескопосано доказателствата

Калинка до калинка мила моя майнольо!!!