Съдът освободи бившата секретарка на Васил Божков срещу 30 000 лева гаранция

Магистратите прецениха, че няма достатъчно доказателства, че ще се укрие или ще въздейства на свидетели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секлецарката колко е гълтала на времето ако се забременяваше през устата тази щеше да оправи демографската криза...

Такаа, един по един излизат. След 15-20 години разтъкаване по съдебните инстанции ще излезе катко съобщение , НЯМА ВИНОВНИ.

Vsicko kradci 20,godini zatvoreni vseci den boi na zakuska i vecerq i vez obqd i da sa givi i zdravi

Много интересно как с ъс секретарска заплата се плащат 30 000 лева гаранция

Ей пичове по гнусно и гадно от гербер и герберка няма.Проверете дали тази секретарка има вилаза милиони както онази на Борисов.И е държана в ареста месеци наред въз основа на показаният а на един неуравновесен човек,който бил чул нещо.Вишински ряпа да яде пред Гешев.Не знам дали е престъпничка,но държана месеци наред въз основа на показания на конкурент техен в хазарта.Това може да се случи на всеки един от нас ,ако пречиш я на шиши,я на Борисов.Не пичове управляващите начело с Гешев не са за оставка,те са за ЗАТВОРА.

Гешев оставка

нищо де! сега, радевкато направи държавния преврат,ипоема властта заедно с нинова, то и черепа веднага ще си дойде, щото делото срещу него ще умре като конституцията!

Едни идват, други си отиват ... все някога трябва да стане и ще стане.

после пак ще ги изхвърлят както става обикновено,те комунистите повече от година не ги изтрайват

Ще протестира, как няма да протестира, 10бона на месец за дупене, без квалификация без нищо. Иска си държавата обратно. Тя цялата тълпа това иска.

Божков пише в месенджъра наляво и след малко цялата тълпа завива на ляво.

Ама как така няма доказателства? Това е невъзможно, това е абсудно! Ето така работи прокуратурата, обвинява, без да е събрала нужните доказателства! И как да вярваш, това не е един път или два пъти! Оклетяват те за нещо и после се опитай да докажеш, че не си бил ти!

За наказателните съдии никога няма достатъчно доказателства. И Джок Полфрийман се е поправил. Пък мангали с по 20 висящи дела продължават да изнасилват и убиват баби и дядовци. Защото няма достатъчно доказателства.

Секретарка, на 15 хил лева заплата...

родна племенница на аня пенчева, бившата съпруга на дикоффф (даже тя не го е изтърпяла!). дикофффф-рупорът на цецо беглецо от белград и черепа-протестър от дубай. чудничко! и никакви съвпадения....

Познат мил роден сценарий. Спомняте ли си тефтерчето, то се загуби де, ама там човека си записваше кой бизнес да се удари. Прилежен човек, да не изпусне нещо. Та така си продължава българската политика, в лицето на Бацето и в сянката дна Дебелян.

Сега ще си даде спестяваният по адвокати. Или да не я мисля? :)

"доказателствата срещу нея се основават единствено на показанията на бившия съдружник на Божков - Цветомир Найденов, а в момента те не са достатъчно конкретни. " същият стил на прокуратурата има и по делото за КТБ - ЕДИН СВЕДЕТЕЛ твърди нещо си, без да е конкретно. Най-много ме кефи, как този свидетел разказва, че бил ходил с Цветан Василев на някаква среща в чужбина и чул какво си говори той с некой си човек, но понеже не знаел английски, не разбрал нищо, но пък чул да се споменава името на Х... и от това прокуратурата си вади извод, че Цветан Василев е извършил престъпление. Уникални глупости!

по същия начин аз мога да кажа, че Гешеф лично е застрелял Кенеди... На мен надали ще ми повярват!?

ти ще кажеш всичко което ти кажат да кажеш защото си толкова тъпа кратуна,че дори тъпомера не те лови но така е с повечето тук храчещи дебилни зомбита на хранилка

само дето едни пари ги няма, нали около 4 000 000 000 лв!

това не знам как си го разбрал, ама азтоку що разбрах ,че секретарка може да има спестени 30 000 лева и знам че 5 пари не даваш ако ще да е милиардерка

Аз ви казах, че ще оправя работата, утре ще пусна и друго записче, че да спрете протеста.ВАшВаско

е време за събиране на парички отвсякъде. И какво е виновна тази секретарка? Че е вдигала

на хората, които са търсели шефа й? Това престъпление ли е.

И тази на почивка в Дубай. Че Васко загорел.

Почна се. От хората на Радев е. Няма мафия в президенството

сдекретарка със 9500 лева заплата... ауууу....

всъщност, ако е секретар а не секлецарка, това е нормална заплата за кадърен човек при богаташ. Някои компенсират спо 3-4-5 секретарки, а тука една го е правила всичко. Е, може даже и екстрите...

защо не показахте тази чайка непосредственно след освобождаването - дали можем я позна ?

И сигурно знае на кого са давани подкупите за да получат обществените поръчки.

Много точно казано.

Божков може да е всякакаъв , но нека това се докаже в съда по правилата и закона! Защо гонят и служителите му и имотите му и сградите, които те са дали разрешение да се строят...?!?!? Що за вендета е това ,че дори в Камората няма такова чудо?!? Това е някаква лудост, ние не живеем в държава а в родово общинен строй и един клан е завладял всичко и мачка всички ,които не са с него и ситуацията се е изродила до тежка форма на терор и диктатура!

минусите сте срещу правилата и закона ли? Е затова народа е на протест, много сте ,мафиотите против закона, в държавата и сте я превзели!

Фелацио можеш ли да правиш?

обърни се към бойко , според доган и ердогн няма равен в цял свят!

Който е дал на този престъпник обществена поръчка е за затвора. Народът е мъдър и не случайно е казал "Не е луд който яде баницата, а който му я дава." Престъпното правителство работи с престъпници. Обществена тайна е, че не си ли плащаш не можеш да участваш в обществените поръчки.

Да участваш - може, да спечелиш без подкуп - НЕ

не да участва в търга, а в поръчката.

стреснаха се и започнаха да ги пускат

Много се радвам. :)

аа значи можело!