Съдът освободи с мярка „подписка“ актьора Христо Шопов, обвинен за закана с убийство на жена

Магистратите мотивираха решението си с това, че пострадалата не заявява категорично в показанията си, че обвиняемият е насочил към нея пистолет, а само предполага, и е било тъмно и не е видяла добре

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи с мярка „подписка“ актьора Христо Шопов, обвинен за закана с убийство на жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна подкрепа за човека. И аз съм гонил шибани скотове с бухалка и знам какво е да имаш скапани съседи. Правото ще възтържествува!

С толкова добре организирана защита, в следващия си разпит пострадалата ще признае, че тя е заплашила гусин Шопоффф с лека картечница и ще му поднесе искрените си извинения, а прокуратурата след това ще прекрати производството.

Браво, Ице! Ти си истински мъж!

Да му приберат пистолетите на този калъф,за да не се прави на мъж друг път !

си ти като се вижда в колко часът си го писал !!!

Учат съдиите от кочината на право. Размахваш пистолет домашен арест В кочината ти взривяват самолета за това. А кажеш ли нещо напреки на путкин сибир с последваща внезапна смърт.

Пица с кристали, травестит от ПП+ДБ= свирка на Доган

Тоя яко се е филмирал...

Нека дойде КДонев или Вергов да им дам ми мачкат ташаците от ануса нагоре

Що се правите на улави бе ? Няма никакво значение дали тази жена е наркоманка и откъде е. Защо търсите от 10 кладенеца вода да опрвдаете Шопов? Видно е че заплашва и напада жената ... трудно може да се докаже че е държал пистолет, но какво очаквате ? Да се направи запис на дневна свелина с 4к камера та дано се видя детайли ? Тогава пък ше кажете че е глинен пистолет ... Очевидно е, че тоя капут се е самозабравил, аман от псевдозвезди и богоизбрани. Вкарайте го в панделата и да почнат да им увират главите на наш'те така наречени звезди , на които популярността им е съизмерима с популярността на уличен музикант в Берлин или Прага.

ако ти дойда да ти вдигам скандали у дома в 1 часа през ноща, ще ме пуснеш ли преди да ми поцинковаш кофата? въобще не го оневинявам (саморазправата е прегрешение достойно за тежка санкция), но малко неприлично идва хора, които ще постъпят по същият начин да се възмущават като непорочни девици.

Аз доколкото разбрах, Шопови са предизвикали конфликта. Първо са блокирали жената да не може да излезне с колата си, после са и счупили чистачките. Ти ако си, няма ли да направиш сйандал?

По закон лицето Шопов трябва да влезе в Психиатрия!

принос към българската халтура.

Много се радвам, че бълхария не съществува на практика вече.... Като чета мненията, срам ме е, че съм българин. Заслужаваме да ни затрият, като кучета.

Трябва да се затриват кучетата бе ?

историята от вчера вече е доста различна. утре ще е още по-различна. но вие си лайте тука на воля, нали сте ваксинирани срещу всякакви битови проблеми и бели и ненормални съседи, нали знаете всичко за всички и сте последна тролска инстанция... п.п. докато лаехте вчера не ви ли направи впечатление, че чухме САМО мнението на някаква невнятна наркоманка, не знаеща български език, неграмотно украсено мнение от също толкова невнятните ни "журналисти" и "новинари", а нищичко не чухме от "христо с трите пистолета" и семейството му ?! впрочем, вече се оказа, че е държал... връзка с ключове. не пистолет! и никакви видеа няма....

Трябва да си доста глупав за да не вденеш, че едни пари са се преместили в други джобове - на потърпевшата, на съдиите и най-вече на печения адвокат, който движи процеса. Съответно започват и странностите в разследването.

айде, още един тролстващ свидетел на преместването на "едни пари" и познавач на абсолютната истина от първо лице....

"Адвокатът му Ина Лулчева........ Нататък всичко е ясно! И, да, има движение на пари със сигурност!

Нали беше задържан за 72 часа??! Това е да си "известен"! С подписка отърваваш ареста отма. Тоя неудачник, ако влагаше толкова усилие и на сцената или снимачната площадка, сигурно щеше да е познат и извън криминалната хроника. Щото между него и Семерджиев, приликата не е само липса на коса...

първо реших, че си прост, но ти не си, ти си елементарно прост. И за съжаление това е болшинството. Шарани. Хвърлят ви въдиците и вие лапате, лапате......жадни за омраза, жадни за сеир, жадни за елементарни удоволствия, за тъпи реалити, за евтини сценарии. Заслужавате си кочината.

съдебните решения бият прокурорските разпореждания, все още.

Защо ли няма учудени от новината? Та в тази връзка започвам да разбирам братята роми.

закана с усбийство на жена Звучи като закана и после убийство. Не е ли закана ЗА убийство? Родна реч, омайна сладка...

Абе брадчед що съ вталясваш ? Толку си могат орътъ .

Шукриваща се от закона Американска каубойка и се опитала да го гръмне щото кучето му и препикало гумата на Мустанга Обаче не знаела че Христо не е от “ Вчера “ и с ловка хватка я обезвредил Дошлите полицай обаче не говорили английски и взели че прибрали Ицо вместо каубойката

Ма той насочил връзка ключове към лицето и! Ключовете били тръбни 18 цола!

Закана за убийство е = на мярка подписка По добре кажете че нищо не се е случило ,да не изглежда толкова абсурдно решвнието

Ще грее вечно в нашите сърца

Ха ха

А защо не му образуваха дело за принудително лечение и не го няблъскаха с лекартва и не го вързаха в лудницата? На мен нали такава постановка ми направиха, при положение че нито съм заплашвал някой, нито съм вадил оръжие. Тая от какъв зор ще лъже че тоя е вадил оръжие ако не е? Тука да не е дивият запад където всеки има оръжие и няма как да збъркаш ако кажеш че има. И той малко че има ами и имал 3 пищова а не 1. Тия корумппирани съдии винаги ще си намерят начин да извъртят нещата за това за което са им платили. Давам конкретен пример който се случи с мен. Подадох жалба с административен съд София без да посочвам какво решение обжалвам и без да твърдя че то е незаконно, а съдииката боклук противозаконно приела жалбата за редовна и ме осъди да платя 100. После аз обжалвам до горната инстанция, но понеже жалбата се подава чрез инстанцията от която се оплаквам, тая същата помияра ми връща жалбата с твърдение че не съм бил имал право да обжалвам, и трябваше да си я занеса директно в горнана инстанция. И ръководителят насъда който трябва да контролира каво става си мълчи все едно всичко е законно. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Задържането ти в лудницата май няма нищо общо с жалбата дето си подал брат

За да успеят да те пратят на принудително лечение бая хахав требе да си

Може да му пръднете на хуя, само хахахаха форумни мишки

Този заедно с вергов са за затвора някой мангал да ги обслужва там!

А кръвна проба взеха ли му на друсаняка ?

Националните държави са направени в полза на народа и племето си. Налице е някакво неясно "семейство", метисизирана азиатка, може би от Русия и някакъв неясен мъж от чужбина, които вске още не е изяснено на обществото как и с какво си вадят хляба, живеейки в България със стандарт много над средния. Не е изяснено на обществото, какво се е случило в края на краищата - кой и как е "запушил" нечия кола, нечий гараж и защо гражданинът на РБ - Шопов, не последен гражданин, а обществено известен с актьорските си постижения е извършил престъпно деяние - заплаха за живота на чежденката със законно притежавано оръжие. Следва да се изясни необходимостта гражданинът Шопов да притежава оръжие, ако е огнестрелно, а не да речем газово. За първото се иска "полицейска благословия", за второто - регистрация. Та, кой точно полицмейстер е разрешил на неуравновесен актьор, притението на смъртоносно оръжие и дали е спазен законът за това, ако не е разрешитлят да напуска веднага полицията, тук е налице е нарушение от т.н. "лекари-психиатри", дали мед. удостоверение, че Шопов е със всичкия си, което, ако е истина изнесеното не е съвсем така - човекът е от актьорско семейство и от малък е развил актьорска шизофрения, вживявайки се в разни роли. Така изглеждат фактите, не съвесм следя историята, но ме нерви проститята, с която се изнася в медии, поради полицейските грешки.

ами там е работата - за тези неща има съд, който по надлежният ред води процес. А не въпросите да се решават в интернет форум или по махалата.

Бг правосъдието ще изкара, че жената го е нападнала с оръжие, но не го е уцелила!

Обичаш да лижеш задници на чужденци, обичаш да те шибат и мачкат чужденци - куррва и роб си ти

Идиотията е за цял живот!

Трябваше да го затворят с цигани и турци в една килия ... за 72 часа ! След това Христо ШльокоФ щеше да свири и пее през дупето ... на 2 гласа !!

Теб да те затворят с цигани, майка ти дрйба

Христо Шопов за думите Чужденката за лъжесвидетелстване срещу Шопов за заплаха с пистолет. И двамата са виновни.

Анално за Христо ШльокоФ !!!

Ако не беше измисленият му баща - актьор, то и тоя нещастник сега щеше да прави минети, за да преживее ... А даже и внукът - евнух е тръгнал известен да става и той като баща си - минетчия и дедо си - чекиджия ...

Ще умреш от злоба, Ганьо некадърен

внукът прави повече пари отколкото баща си и дядо си взети заедно. :)

Поредната жертва на АНТИВА

Христо Шопов не е бит в полицията. Реално единственото е че си е изтървал думите с казаното на английски и може да го съдят за думите. Нищо друго не е направил. А чужденката е излъгала,че е била заплашена с пистолет,което няма си се размине.

А трите пищова? Май ги забравихме, а?

Онзи от Стара Загора лежи в ареста 6 месеца за заплаха за убийството на Дебора без видео запис! А Шопов е заснет.

и защо лежи? Защото всички съдии си правят отвод и не искат да го съдят. ЗАЩО?

За дрога 5000 гаранция, заплаха за убийство, бой - подписка

Закана за убийство на жена. Явно в закона има отделни параграфи на кого се занваш за убийство: на жена, на свиня, на циганин. Ако на мъж се заканиш, обвинението отпада автоматично. А Наум Шопов се обръща в гроба, заради наследено си.

Жалко подобие на държава сме.

Оказва се че жената е излъгала за нападение с пистолет! Защо го е направила?

Трудно е в тъмно да различи метален или кожен пистолет са и насочили. А може да е останала само с голата надежда, че ще и насочат нещо.

продажници

И не щяло слагат хиляди левове гаранция а за заплаха за убийство и побой подписка

Люксембургската кифлета си отмъщава за съседски спор с Фалшиви обвинение! Кифлата е ...Предположила че може да е имало пистолет, но в тъмното не се виждало... казва тя!!!?? Защо тогава обвинява че е нападната с пистолет!!?? На камерите не се виждало оръжие в ръцете на Христо Шопов! Да я съди за Лъжесвидетелство!

но вербалната заплаха си остава реална, даже го е казал на английски, за да е сигурен, че ще го разбере. Още по-зле за него.

Факта за Лъжесвидетелство срещу Христо Шопов си остава.

обясни кое точно е лъжливото показание. Фактът, че е останал в ареста доста повече от 24 часа е красноречив.

Заявила е че заплашена с пистолет от пет сантиметра но не била сигурна ,защото било тъмно. Камерите показват че в ръцете на Шопов пистолет Няма.

а думите не ги ли чу или те нищо не означават за теб

са БОКЛУЦИ. А фамилия ШОПОВИ са от най-гадните. Ако дъртия перверзник не го хакаже съдът.Господ да накаже децата и внуците му

Нещо извинения не чухме, що се скатаваш?

То се не знае кой на кого ще се извинява. Както започват да се оказват фактите...

И какво викаш, Шопара излязъл да чопли семки в 3 ч сутринта, така ли

А за притежанието на оръжие - 3 бр. нито думичка не обелиха, хитрооо... Светата вода ненапита излезе от ареста да се окъпе вкъщи.

какво да кажат. Ако има регистрация в полицията това не е престъпление. Десетки години съм живял със съсед дето имаше пушка - никога не сме имали проблеми с него. Накрая остаря и я продаде или не помня какво направи, но спря да ходи на лов.

Ся кво, иззели му три връзки ключове!?

мхм, към едно кило

брееей, че магистрати... не била видяла, било тъмно, егати алабалистиките.. да не излезе накрая, че тоу си пийкал на диванчето и тя го нападнала... то в тъмното откъде да се знае

Май Нотариусът е жив!!!

Когато дядо ти се мъчи да говори английски...

Няма да свърши добре тая работа. Дано жената си има някой, който да я пази за първо време.

Христо Шопов е сравнително известна личност. На тая нога може и най-вероятно ще я скъса от съдебни дела за накърняване на на достойнството и очерняне, и със сигурност няма да са псевдо дела като на политиците. Ако Ина Лулчева му е адвокат.... тя е хитра лисица и хищна хиена. Едва ли ще го отърве от присъда щото най-вероятно я е изперкал съседката през устата, но ще издои бая пари.

Извади го и го прибря , ама тя може да е чакала да и го тури на ти сега обвинение

Жената ясно е казала, че е видяла пистолета на сантиметри от лицето си, съда обаче е глух за показанията и! До кога ще търпим това???

Как хитро извъртяха всичко, не било пистолети, май ми било връзка с ключове, нищо че визуално толкова са различни и двете, че човек трудно ще ги обърка. Само малоумен ще се хване на този довод.

тапанар

Ама няма да объркат кеша с бирени капачки, когато прибират рушвета.

Те връзка гаечни ключове могат да та заблудят!

тапанар

Гоше, извади ми връцка гаечни ключове, аз ще те почупя от бой, пък пред съда ще заявя, че в тъмното съм видял пистолет. А, мамин?

Е, много ясно. Царица-парица едни вратички отваря, други затваря. Наследниците на Нотариуса не спят.

тапанар

Накрая ще попадне на някой, който не се страхува и ще лежи в гипсово корито тоя нагляр.

Кат се прибере първата работа на съседите следва да е да му направят мечка, хахаха