Коментари - Съдът остави внучката на Виолета Донева за постоянно в ареста за убийството на актрисата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наркомани сър. Всяко нещо си има цена. Липсата на възпитание го плащат децата.

_stankow

Наркотиците не прощават !

Наркотиците под 21 г. възраст имат голям шанс да отключат параноидна шизофрения. За съжаление имаме опит в семейството :( Не мисля, че са виновни родителите или бабата :( Горките хора :( Не можеш да държиш един тийнеджър постоянно под ключ и наблюдение, дори ако го правиш пак може да се стигне до това като усети някаква свобода.

Психичното здраве е изключително важно. Бабата вероятно е отказала на неадекватната внучка 20 лева и онази е взела ножа. Но момичето не е виновноа, а всички около нея, които не са опражнявали очевидно никакъв контрол върху израстването и възпитанието й.

Абе тя и учителката ти по български не е Опражнявала контрол върху теб, но не виня нея, че си останал илитерат с мания да ръсиш умнотии в нета... Нищо не оправдава насилието. Независимо дали се касае за внучка убила баба си или бункерно джудже, нападнало съседна държава!

Глупости, не е виновна, да не е на 5 г.? След време каква ще бъде, още по-жестока и Бог знае...

Неграмотно изпражнение.

Наркотиците отварят врати на демони. Тази е имала дълъг път, за да стигне дотук. И бабата и майката имат вина за липсата на морал, твърдост, смиреност и елементарна любов към истината. Злоба, жестокост, алчност водят дотук.

Да заколи 2-3 преподавателя

А прокурорският син защо само с домашен арест се размина (че даже го и наруши)? За един преател питам. ПП: ДИР, имайте доблест, не трийте коментари, които с нищо не ви нарушават правилата.

Тоя урод не бива да вижда света извън стая с решетки - пандиз или лудница, все едно.

Бае, ма много твърда позиция!? ....Почти като към Русия.

Айде сега , дърпаш си "мек орган" с баето.

Бае Ганя

Като искаш мека, бегай при Волгин, там всичко било меко, разправят посветени...

БАЙ ГАНЬО , ЧЕТС ТИ КОМЕНТАРИТЕ И ЗНАМ ЧЕ СИ ЗАКЛЕТ ДЕМОКРАТ РУСОФОБ .... И ТОВА КОЕТО КАЗВАШ ХИЧ НЕ СЕ ВПИСВА В ЗАПАДНАЛИЯ ЛИБЕРАЛЕН МОДЕЛ НА КОЙТО СЕ КЛАНЯШ .... ТРЯБВА ДА ИМ СЕ НАПРАВЯТ ИНЖЕКЦИОННИ ПОМЕЩЕНИЯ ЗА НАРКОМАНЧЕТАТА, КЪДЕ ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ ... АКО СЛЕДВАМЕ МОДЕЛИТЕ НА ЛОС АНДЖЕЛИС, САН ФРАНЦИСКО .. И КАНАДСКИЯ ВАНКУВЪР - (ВАНГ КОНГ )

Бае Ганя

Съмнява ме, че четеш, по-скоро ти четат.

Що се набиш да спориш с тая неграмотна отрепка с име във винителен падеж ,,бае Ганя,, ? Той не заслужава дори да го забелязват

СЛАБОСТИТЕ И НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА .... СА НАШИТЕ ПРОВАЛИ КАТО РОДИТЕЛИ .... ИМА МОМЕНТ В ЖИВОТА НА ВСЕКИ ТИНЕЙДЖЪР , КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ СРЕЩНЕ С РЪКАТА НА РОДИТЕЛЯ И .... КАТО ВЛЯЗАТ В УНИВЕРСИТЕТА СЕ УКРОТЯВАТ :)

мислите се за богове и все едно всичко ви е подвластно и от вас зависи. Да, ама не.

Комунистите си вкарват наркотиците и си ги продават. Още през соца започват да заливат София с хероин, а по-късно и цялата страна. Днес МВР покроявитлства разпространението и охраната, митниците - вноса. Всичко това се управлява от най-високо ниво. Държавата е в ръцете на ДС, така както Русия се управлява от КГБ.

_stankow

Аха, от болната глава на здравата. Заляна била София с наркотици ... При социализма !? Нямаше такова нещо. Камо ли да е била официално подкрепяна наркоманията. Всичко това дължим на запада !

Уж бедни били актрисите, пък тая имала повече имоти и от Ружа Биткойната.

Е , що да са бедни АКТрисите ?

.....има ли конкретна причина да се интересуваш от чужди имоти??? Недоимък нещо? Поради мързел или неграмотност може би?

Така си я е възпитала.

Някой ще изследва отношенията на заподозряната с трети лица? Връзка между дилърите и някаква сделка? Тия неща не се случват ей така само защото някой е наркоман. Кражба да, ма да се стигне до такова нещо задължително има печеливша финасово страна.

Пари и имоти са проблемът, и наркоманката-внучка може и да не е извършителят.

Зависи на какво е. Някои синтетики така изпържват мозъка , че...А и в други издания пише , че била диагностицирана с шизофрения и е лежала в съответните лечебни заведения няколко пъти. Това е голяма трагедия, никой не е е застрахован, уви и никакви възпитателни и родителски усилия не могат да предотвратят на 100 % , fj това да оплетат детето му с наркотици, нито да предвидят проблеими с психичното здраве.

Трагедия, жестока и тежка. Момичето се усмихва на снимката, очевидно е с психични проблеми. Един съсипан живот в началото си. Но дано бъде въдворена/ лекувана. За да няма рецидив.

Ами освидетелствайте я и цял живот нито работа, нито помощи от държавата. Вкарвайте я в Карлуково и докато изкара да стои там. Значи, като не я натискат куките не е за освидетелстване... ЕБах ваща мама адвокатска.

Човек за човека е вълк

сте не само вълци а хиени и мършата ще изядете. Защо на запад хората не са като вас оскотени и там е демокрация. Отговора е че, вие българите сте примитивни, злобни и оскотяли.

Поздравления за коментара!!! ЗЛОБНИ ЗАВИСТЛИВИ И ПРЕДАТЕЛИ ЗА ТОВА Е българина

Трагедия, от където и да го погледнеш. Признала си, ще и дадат 13 и след 7 ще е на вън.

Наркоманчето вече е с пропилян живот, това е ясно. Поредното... Всеки голям град е залят от наркотици. Дилъри на всяка крачка. Тази е друсала още от училище. Всеки втори шофьор е дрогиран. Защо не се повдига въпроса за това цунами от кокаин, хероин, екстази, трева и всякаква дизайнерска дрога. Защо няма арестувани, защо няма превенция, защо няма мерки за противодействие. Приехме факта, че е пълно с наркомани, а не питаме как и от къде. Политици, полиция и служби мълчат?!

Отговарям ти. Тепат се един друг с дрога и друго, за да вземат парите и имотите на жертвата. Тези, убийците директни и индиректни, нека си вземат имотите в 2 на 2 на 2 метра парцелите. Ако могат да ги напъхат, се.

И създайте електронно правителство. Борисов от къде е? От първо главно. Пеевски кой обслужва ? Слепи ли сте? Едно общество, което избира мутра за Премиер обрича децата си на гибел. Това е. Жалко за Невена Донева и внучката и. И двете са жертва на времето в което живеем. Управляват ни скотове, а не хора.

Жал, болка, гняв, омраза, разочарование.. направо да се чуди и мае човек, какво да изпита след подобна ужасяваща новина!? Каква лудост може да изпитва човек, че да извърши подобно деяние, колко трябва да е замъглен разсъдъкът му, колко трябва да е ненормален..? Дете, а у него нищо истинско, нищичко човешко, загубено, без ценности, без морал, без свян.., изчадие някакво! Акълът не ми го побира..!

Напоследък новините са основно за наркомани блъснали или убили................все български младежи, които англо-саксонската либерална евро-гейска сбирщина целенасочено унищожава......и ние, седим и гледаме........надявайки с,че на нас няма да ни се случи...........ето пример как и в инетелектуално, обезпечено , стабилно семейство, децата излизат извън контрол, защото в училише няма контрол....нито над ученето, нито над това кой продава наркотици в двора и около него...... България лети към пропастта въ всяко едно отношение и това се вижда ежедневно не само в корумпираните политици, но и в деградиралото ни и крайно опростачено общество........или каквото остана от него............ това е реалността........................събудете се!!!!!!!!!!!!!!! Това е резултатът от убийството на образованието ни.............съвсем унишлено либералната свободия докара децата на България до зависиости-от райски газ, от алкохол, от нарркотици.....унищожиха поне едно поколение..........на ви демокрация...............

Не е вярно. ДС бишите служби тровят децата ни с наркотици.

Освен за убийството не се споменава нищо за изчезналата крупна сума в евро от продажбата на друг апартамент на Донева.

което говори, че момичето не е убиецът

Благодарение на Сорос за това е там ,Сорос вкара България в западната кочина на наркотиците и промиването на хората !

ДС е отговорът. Сорос няма вина. Липсата на лустрация помогна на ДС да се развихри,. Трагедията на всички ни се дължи на ТЯХ. ГАДОВЕ!

ДС е демократични сили нали всички соросоидно джендърски партии и организации.

Не че симпатизиарам на момичето, но такива снимки трябва да са забранени. Все пак има презумция за невиновност, може да излязат съочасници, или тя да прикрива някого. Не е редно да се снимат хората само защото са обвиняеми. От друга страна всеки има право на втори шанс. Господ така и така ще ни раздаде, на всеки му заслуженото.

бегай залупен

Любомире,знаем кой си

ти май си соросоид нали ,познах ! Ела доброволно да те убия

Това не е момиче, а измет за ликвидиране. Човешки отпадък.

Каква радост е било като е научила Виолета,че има внучка. Де да знае,че се радва на убийцата си.

Още не се знае дали внучката е убийца или друг!

Мисля си дали няма някое заинтересовано "приятелче" тази внучка. И във връзка с това - дали няма и някакви материални липси в дома на Виолета Донева. Много я харесвах като актриса ...

Ох котьооооо.

Страшно е. Това дете няма и 18 години, а под влияние на наркотици е убило близък човек. Дори пълнолетие още няма,. Какво правят наркотиците боже, какво правят. Жал ми е задететео и за баба му. Но тя е изживяла живота си, а на това дете животът тепърва започва. Хора, страшно нещо са наркотиците и зависимостите. Пазете децата си.

казала какво прави родителската безотговорност!

Това вече не е дете,а изрод,било е дете едно верме,но уви вече не е..

е, когато някой посегне на нечий живот и го отнеме, но още по-страшно и ужасно е, когато на живота ти посегне един от най-милите ти хора! Ако наистина момичето е убило баба си, то тя е абсолютно изтървана и деградирала девойка!!!

Наркомани история. Жалко за добрата жена помагала на внучката си. Срам ме е какво младо поколение расте. Тези дето карат друсани колите си - ще свършат по подобен начин.

Budalaaa

Не разбрах само какви свидетели ''са установили'' че и са ги разпитали.. Да почива в мир, но едва ли нещо ще бъде решено правдиво.

Дайте некви обувки на момичето бе. Остаили сте го да ходи по чорапи.

Тя има нещо на ходилата, някакви подметки, но са странни, не приличат на чехли, а все едно подметки някак са залепени за чорапите и...

Дира, написали сте заглавие, сякаш вече е осъдена! Поне добавете, че е обвинена в убийството!

Когато арестуват заподозрян мъж за престъпление, истанбулците казват ,,за насилието няма оправдание". Презумцията за невинност тогава въобще не важи. Ако е жена, носят от 10 кладенеца, да я оправдават.