Съдът остави в ареста задържания за хвърляне на бомбичка

Мотивът за съдебното решение е, че Йордан Исаев може да извърши друго престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогирана пасмина. Мое ли нормален човек да отиде мач и да се държи като дрогирано говедо?

Много сме прости и няма как да се оправят нещата ... все така ще е ... а на който трябва му е изгодно да сме прости , смачкани и наплашени ... а решения има безкрай , но няма да ни огрее щото сме свикнали да сме роби ... А тоя ще се размине и той с условна , щото много съжалява ... гледали сме го и този филм хиляда пъти ...

бомбата я хвърлиха европата, демоктацията и администрацията! пратете ги за вечни времена в затвора!

Ритането и наблюдението трябва да става извън града, на поляна, където нямма седалки и полиция. Да се гърмят, бият и убиват на воля, та да намалее броя на тези изроди.

Продължавам да твърдя, че докато не се ощипе някой до синьо, до откъсване на месо, ситуацията с футболното хулиганство няма да се оправи! Един да го отнесе и то сериозно и другите ще си седнат на задните части! Ако сега се направи компромис, ще продължаваме и за в бъдеще да си приказваме! Още повече,че сега случаят е сериозен и има основание за това. Законът предвижда от 5 до 15 години. Според мен не трябва да е по-малко от 10 години. Точно тогава тия дето хвърлят бомбички без капка здрав разум, ще трябва да си ги сложат накъде! Иначе, 10 години пандела! С животните, по животински!Ако някой не е съгласен с мен за "животните" му предлагам да погледа малко кадри от стадиона, а след мача да разгледа софийските автобуси.

BajMihal

Ами в щатите такива ги отстрелват директно на място за опит за убийство.

На този глупак да забранят да ходи на мач до живот. На всеки вход на стадиона полицията да проверява личната карта с компютър, който да записва и номера на мястото по билета. Така ще се отсяват гамените и ще се знае кой къде е бил

При условие, че е причинил телесно увреждане, трябва да му се търси съответната отговорност от държавата и паралелно с това и от пострадалите хора! Очевидно някои двукраки у нас, които повърхностно наричаме хора, нямат никаква идея какво могат да причинят на останалите! За такива са необходими ПРИНУДИТЕЛНИ възпитателни мерки.

Какви компютри, какви 5 лева? Те още с калкулатори работят...

BajMihal

Така е в Англия след 86та, когато на стадион умират 90 души заради сблъсъци. Оттогава на стадионите няма дори огради, а това да има бой между агитки на стадион е нещо нечувано от години. Значи може, стига някой да иска да го направи.

Имаше една среща преди време на най-добрият на нацианален състав със Стойчков, Балъков, Лечков и другите България - Дания, на техен терен. Това което стана на него е че ми се доплака, от нивото и културата на датчаните. Самият им министър преседател беше не във ВИП ложа е в средата на един от секторите с детето и жена си, облечени празнично и с по едно малко национално флагче в ръка. Oбставноката беше празнична, ведра, много приятна и спокойна. Датските футболисти не блестяха с качеставата си, но въпреки това се раздадоха на терена и спечелиха заслужено. Това което боли, това което наистина наранява е че на нашите стадиони никога няма да бъде така.

съществото от снимката не е искало почти да убие или осакати човек, макар в неговите изкривени представи "куките" да не съвсем хора. Вероятно е искал да гръмне яко бомбата, пичуете да съ изкефят от тва на макс и куките зад вратата да се попикаят, ама пусто се счупило стъклото...А, че можеше бомбата да му гръмне в гащите, да уцели някой незащитен от собствената му публика, стъкло да среже на полицайката артерия по шията...Ей затова трябва сериозна присъда. Поне другите като него щото не са малко, ако в моменти на трезвеност имат проблясък да помнят какво може да им се случи.

искал да се извини, а ако беше останала с едно око или я беше убил на кого щеше да се извинява - ами на роднини и приятели. Абе що не пуснете момчето - то се е объркало, не си е признало, я ръцете му чистички - няма доказателства - баш като при кметицата. ама това е дискриминация . за нея протести, а той в затвора -. ама-ха-а.

'начи, като искат могат и намират. ама това е само като пострада някой от техните (при това балъшки, защото самохвално не си е сложил каската). всъщност, за какво се умиляваме от тази полицайка? спасила е дете? застанала е на пътя на взрива и е пострадала? или просто безхаберно се е правила, че охранява? някой като нея е пропуснал бомбичката... а за хулиганите - без коментар. но като вилнеят из града и по транспорта - полицаите отсъстват.

намирали, той сам се е предал. Второ умиляваме се щото е жалко, когато някой пострада БЕЗ ВИДИМА ПРИЧИНА или по точно заради ВИДИМА ИЗРОДЩИНА вместо човешко съдържание в някого. Трето ти си идиот.

Жив цветнокож. Ще му се израдват в Бобов дол или централния. Ще ходи с кофа. Евентуално ако го осъдят. Ако лу не то със сигурност колегите на жената ще го прецакат след време, как те си знаят. Може да го кастрират - ще е най-малкото.

прокуратурата почват сериозно да ме дразнят "...според събраните данни..." Кви данни сте събрали бе??? Той така е казал. Което естествено не е вярно. Не иска да издаде ако има съучастници, не иска да си признае, че сам е направил бомбата или е участвал в правенето и за да не му лепнат предумисъл.

и пак ли ще е без надлежно поставени предпазни средства? за един преател питам....

виновна, че била си свалила каската що е в болницата, а не я затворят нея? Ако си беше с каска и държала щита пред лицето нямаше да става нужда да го мъчат сега тва момче нал тъй? Пуууу тъпа полицайка начи...

външния вид на някого, но мутрата му е някак си противна. Жалко и тъжно, че стигнахме до тук, но този и "танцьорката" помляла 10 коли са типичната илюстрация за нашата днешна младеж. Или по точно за преобладаващата част от нея. Всичко по-свястно просто заминава още след абитуриентските балове и остават такива.

както и това, дали е млада и красива, не я прави по-малко тъпа полицайка, която не си слага шлема. и утре като нищо може да пази пак ромляните от справедливия народен гняв. но ... за полицай 5 до 15 и го намериха за една седмица..... а като има пребити българчета се мотаят, и то само ако има медиен шум. не можах да се трогна... съжалявам.

BajMihal

Какво да се трогнеш бе дебил!!! Този е направил опит за убийство на полицай, като е хвърлил бомбичката в посока група униформени. Това в белите страни щеше да му коства много повече от кочината тук. Някъде дори биха го отстреляли. Какво значение има дали са били с каски, или не? Там отговорността се носи от началника им, който със сигурност си е поел последствията (това че не се пише не значи че не става). С разсъжденията си само доказваш твърдението, на което репликираш...

какво цъкате минуси ? нали именно заради тези рискове се пенсионират безбожно рано, докато всички останали бачкат до дълбока възраст? и, ако наистина не си е сложила правилно каската, това не е ли откровено пренебрежение на собствените им мерки за безопасност? какво цъкате? а келеша сега ще му затрият живота. защото някой от нейните не си е свършил работата, а мацката не си е сложила каската или визьора, за да не си развали прическата. толкоз. ...цъкайте.

да приличаше, ако ще нарочно да си е свалила шлема ТЯ ли е виновна за изродщината на "българчето герой"? Ма ногу яко нали, тоа пич как я метна бомбата по куките а? Ше пазят те ромляните...Каун, колко пъти тия "смелчаци" отидоха да се "справят" с ромляните а? Един, единствен в Катуница и то предимно от Пловдив и Стара Загора са били. Въпросните ти "българчета" от Софето, досега колко пъти изплашиха ромлямите дето се събираха с брадви и лопати? Никакви ги нямаше там.

Това и е работата и това е факт - люпила е семки вместо да е с каска и да гледа дали някой не мята нещо. Дали е квазимодо - ами не знам, ако беше някой грозен и дебел нямаше да се лигавите така.

вратата кой какво хвърля? И дори и да беше пред вратата, ти като видиш някой да хвръля нещо към теб не мислиш, ли че вече ще е късно?

ауууу, и какво сега, ще пропусне реванша за купата с ЦСКА, ми как така, нали не го забраниха за публика от БФС-то, тия от съда къде гледат? тцтцтц, таз съдебната система за нищо не става...

Да се вземе адвокат Марковски, който да докаже, че не е бил дори на мача този ден. И да го пуснат веднага, че сакън - може и на него обезщетение да присъдят!

Ама защо така? Той не плаче ли в ареста? Или няма 20 000 хилки да си плати?

Плаче , но онези циции от агитката не искат да му съберат 20 хил :D

След една седмица и каса бира, няма да го помнят кой е - "аве ... имаше един там як пич...дет фърли една яка бомба по куките..."