Съдът остави в ареста униформените, хванати с подкуп в Благоевград

Служебната кола на полицаите не била снабдена с камери за видеоконтрол и GPS, каквото е изискването за всички такива автомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОКАЗАТЕЛНО,ЗА-КОРУПЦИЯТА Е-НЕИСТОВИЯ ОТПОР,НА ГРАНИЦАТА ДА СЕ ТАЗПОЛОЖИ-АРМИЯТА(ГЪРЦИЯ,ТУРЦИЯ,СЪРБИЯ,УНГАРИЯ,ХЪРВАТСКА-ОТДАВНА ГО НАПРАВИХА)!!! СААМО НАШИЯТ-МВР-МИНИСТЪР,БЛЯБОТИ НЕКАКВИ …КАК НЕ ПОЗВОЛЯВАЛА-“НОРМАТИВНАТА БАЗА”!!! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОД,КОЙ ЗАКРИЛЯ-КАНАЛДЖИЙСКАТА МАФИЯ,СЪС-МИЛИОНИ ДНЕВНИ ПРИХОДИ!!!

За 12 год. гнуяса тази държава от корупция!

И защо не са арестувани тези дето са оставили такава кола без видеокамери да патулира?????

Няма ли най -накрая да ги разкарат тия тюфлеци? Това е най-голямата мафия , мислят си че като имат карти и всичко им е позволено. И какво стана с физическите изпити , които трябваше да покриват? Повечето да оядени прасета дето 200 метра не могат да избягат. И другото нещо , защо са толкова много? Ако не се лъжа ние сме на челно място по брой милиционери на глава на населението. И ние им плащаме заплатите на тия! Е Бах го другарко.

Не, няма Та те ги носят на шефовете си! Данък спокойствие е Поне когато Рашко управляваше Мвр често, често

Е щом е официална схема....

Трябва закон за държавния служител като в Гърция-хванат те с подкуп,губиш си стажа за пенсия!!!

А тия, над тях, Как ще печелят, без да си цапат ръцете?

Подкрепям Министъра на МРВ . Полицаите са Дрогирани . В Перник избиха много Хора и Деца

Къде видя хора, там?

Подобни милиционери нахлуха в дома на 80 годишния ми баща да го плашат и да го тормозят. Ставате само да биете деца по протестите и старци по селата! Цялото милиционерско-ченгесарско изчадие на МВР е НЕЛЕГИТИМНО за нас хората!!!

Тези камиони с дървесина са винаги за глоби. Полицаите усложливо не виждат нарушенията. Отгоре на дървесината се возят хора, камионите претоварени, цяло чудо е ,че все още няма фатален случай. Интересно ,всички виждат, само полицията,…не ! Все пак Коледа наближава ,всеки ще се нуждае от средства за пазаруване.

Камионите с Дърва са Живота на Хората през Зимата . Тъп си Саше , много Тъп .

Сега ще им кажат - ти си лош, извини се на другарчето си. Друг път да не правиш така. И точка. Иванчева , гледаш ли?

Абе що никой не им пише имената на тези? Така някак си остава петно върху цялата система. Журналистите явно много ги е страх. Нали съда ги е оставил в ареста не журналистите? С това не защитават униформени ами си налагат автоцензура и стават неефективно безгръбначни.

Дисциплинарно уволнение и затвор!Писна ми вече от това корумпирано и нагло съсловие.

Защо са с качулки и маски ? Покажете ги цяла България да ги види и заплюе.

Тези Полицаи са по-грозни от Роми Телефонни Измамници . Трябва да лежат в Затвора поне 5 години - Закона предвижда до 10 години .И Глобата трябва да е в размер на стотици хиляди лева .

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЦИГАНИ ТУРЦИ В МВР ! СМЪРТ ЗА ФУРАЖКАТА МАНГАЛ САКСКОБУРГОТСКИ !

същински паразити. Това се казва без контрол! Пускат ги за подкупи и после ни газят,

този път поне не убиха някого

И изчезналото тефтерче с инициалите ДП от колата на дознателя :)

Бойко Методиев Борисов ! 850000 отрицателен прираст на населението Магистралите Язовирите КТБ ББР Чертежите Турския паток АЕЦ Белене Инхаусите Ало Ваньо Мата Хари Магнитски Къща в Барселона Капитан Андреево Мрежичката по границата 2 милиарда за "електронно правителство" Ти си го избра Санирането Чувалите с бюлетини Небоядисаната ограда за Шенген 3 пъти осъждан за клевета

Избиване на козите и овцете в Странджа Умъртвяване на свинете в цяла България Избиване на старите хора с глад (който се сети за още престъпления, да ги добавя)

Кире, ти ли си бре? Не се напъвай бе пацул, на следващите избори ще си в кофата.

Онзи с пачките и златото в шкафчето кога ще го затворите?!

Мискини с мискини. Лоши момчета. Повече няма да си играя с тях на площадката.

Това е манталитет, и оправия няма да има.

Абе ние за Бойко знаем, че е крадец, ама трябват доказателства в съда

Тия милиционери ще осъдят БГ в Страдбург. Някой казъл, друг видял, трети отишъл

Хубаво, ама няма никакви доказателства, според описаното

То е ясно защо от горското не са открили нарушение у бракониероте на дървесина-защото оня от гоцето си е платил на тях и те са в играта :)) А полицайчетата рекетьори освен да крадатнищо полезно не вършат!?! За тях трябва сериозни наказания не просто да ги освобождават от работа!

Без съмнение оправдателна присъда, ако изобщо се стигне до съдебно производство. Може и да са виновни, но “дума срещу дума”…Утре съседът ви, може да ви обвини, че сте е…ли жена му.

Ама аз съм ..ал жена му

Е.ал, не е.ал, ти по-добре подпиши споразумение с прокурора! Ако не знаеш как, питай Гешев, той е Царят на тия работи...

Добре е да арестувате и главатарите на дървената мафия в района-шефовете на БСП Банско - лицето К.Д. и герп Банско - лицето Ал.М. или за по-кратко Константин дурчов и Александър мацурев

А наказание за отговарящия за автопарка? Значи следят за законите, но патрулират с кола, която не отговаря на тях. Не, че не са виновни, ама не е виновен тоя, дето яде баницата. Самия факт, че не ги знаят къде и какво правят е предпоставка за корупция. А както знаем, трудно е да посочиш ченге, което не взима. Останалото е история...

Ми тоя дето не е оборудвал автомобила, нали ти е ясно, че участва с 30-50% дял? Те милицията са по-навързани и от мафията

Работа на прокурора е да изиска от следователите да го привлекат под отговорност, солидарно с обвиняемите. Тая кола изобщо не е трябвало да излиза от автопарка.

На такива трябва да се публикуват снимките, а не да се крият с маски и качулки в съда. Престъпността не трябва да се пази а да се разкрива.

Ние местните ги знаем :) не са за гледане ...