Коментари - Съдът остави в ареста 24-годишния Константин, заровил чувалите с останките на убития Кристиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добро момче. Винаги поздравява пред входа.

Добро момче от залата. Трима приятели, трима мускетари. Добре са си другарували, докато един от тях не утрепял с дъмбел (вероятно откраднат от някой фитнес). Как да не го ожалиш.

А другия пък помогнал с накълцването и извозването.

Като човек който го познава съм шокирана. Той е изключително работлив имайки предвид че е имало моменти в който работи не на 2 а на 3 места със сериозна приятелка и мила душа не мога да повярвам какво е направил.

И майка му не може да повярва. И началната му учителка също. Но какво значение има това.

В Учебниците по криминалистика пише: "Хората не винаги са такива каквито изглеждат."

Пуснете момчето, бе! Освен в бара може да помага и в Погребални агенции при повечко работа там. Доказал се!

Хуморът ти е доста голяма полЮция.

Всяка седмица ново 20. Па и гледам вече се приема за нещо нормално.

Tova e, batkite samo za tova stavat! Pile6ki akul, pulni s anaboli, toest s agresiq, i s malki mujki NEdostoinstva, toest pulni s komeksi! za ni6to drugo ne stavat. Normalnite Bulgari ne ostanaha..

Колко болна психика трябва да имаш да гледаш, пипаш и прибираш останки от човек и да го правиш съвсем без съвест и погнуса дори. Явно, убиецът или го заплашил и този помагача, или помагача, като е знаел, че може да последва съдбата на жертвата е помагал безропотно.

Абе как всичките бандюги се научиха да си заравят жертвите на Витоша, Люлин или Плана планина? Човек да не смее да седне на някоя полянка!

Спряведлива присъда: За убиеца - смъртна присъда, за помощник - касапина - 40г, без замяна, намаляване и други дивотии Реално какво ще стане: За убиеца - 12 г, ако работи 30% намаление на времето и още 2-3 години предсрочно за добро поведение, След 5г е навън. Помощник касапина - условна

И това ако не го помилва президента. Той има навика да помилва подобни изроди.

за боклуцие зелю селяка, пешо коня и плевню страпона говориш , нали? Демонократи милостиви защитници на правата на престъпници и малцинства всякакви

А дано се смили и над теб. Амин!

А можеше да каже -Добре брат, ще ти помогна. Да затвори телефона, да се обади на пилицията и да го хванат на място

пилицията :))

Точно пИлицията е

И да рискува да пуснат убиеца под гаранжия и да бъде убит и той, защото го е издал

Този какъв е ? Хетеросексуален мъжкар ли е, или е джендър? Мъжкарите по- големи касапи ли са от педалите? Нека Нинова да обясни, защо хетеросексуалните са такива изроди?

На някой който има акъл, ама на тебе няма смисъл

Навремето такива милицията тайничко ги заравяше нощем в някоя нива. Не знам с каква психика трябва да си (да оставим убиеца-той и си е за смъртна присъда), но да отидеш и да видиш "прясно месо" в банята и да помагаш всичко да се укрие? "Железни момчета" ей. Убиецът е психопат. Той не е за затвора-за електрическия стол е. Това не е нормално човешко поведение, а поведение на хищник, който който застрашава вида си и трябва да се отстрелян. Върнете смъртното наказание.

Бе пак щом не са го изяли.. Без да давам идеи, очаквам при следващия такъв случай да си направят барбекю и да го изядат. Само това още не сме вижали.

Ако беше преди 35 години убиецът, както и другият убил 3-мата в Лозен щяха да нахранят червеите до месец, а помагача щеше да отнесе поне 20г. И след това поне 10г. нямаше да има други случаи.

По-скоро никой нямаше да разбере (освен малка колонка в "Работническо дело"), понеже не е с особено голяма обществена опасност и уронване на социалистическото общество, тия двамата милицията тайно щеше да ги зарови в някоя нива край Самоков (за това самоковските картофи са толкова хубави) ;) То за "Жоро Павето" едвам направиха процес, дето изби (с паве в чорапогащник) и изнасили толкова жени .... А за тия двамата - за 2 часа ги копат с лопатата и после -никога не са съществували. Мисля, че е хубаво да се върнат тези мерки. В такива случаи.

да добре ще е , НОООО извраеняка дедо Соро и сина мУ не дават. Те до гроб ще защитават подони изроди и тази изродщина. Тоя са рептили човекомразци, както и останалите рептили в клоаката САЩ

Къде ти такъв касапски талант в тая клета държавице, бе братушки?! Ма пращайте ги тея момчета насам, бе! Толкова работа, работа, работа имам за тях..

Психопат да ми смучеш хуя

Навремето Чичовото, тогава примерно 16-17-18 годишно, тоест достатъчно голям на годинки, но май не и на акъл, когато пак нещо сгафеше, баща ми, който ако ен бъркам по едно време може и да му е бил и настойник, най-много се вбесяваше на това, че Чичовото, което принципно не е чак толкова тъпо, пак се е оставил да го водят за носа. На репликата на Чичовото, че е направил еди-какво си, защото Гошо/Тошо/Пешо, който му бил приятел, му е казал да го направи, баща ми обикновено за пореден път казваше, че с "приятели като тея ще завършиш у Централните или Централния" (да поясня, че става дума за Централния Софийски Затвор и Централните Софийски Гробища) или ако Гошо/Тошо/Пешо ти каже да убиеш човек и това ли ще направиш, бе, говедо с говедо? Явно при Чичовото е имало смисъл от многократното набиване на канчето, защото все пак си завъди и читави приятели. Не знам колко трябва да си глупав, наивен, или и аз не знам коя е думата, че на 30-тина годинки ли беше, да се оставиш "приятели" да те забъркат в такава каша!

Ами дефакто тпй е нямал избор. Или ще помогне, или убиецът и него може да убие, защото вече ще се бои да не го издаде. Разбра ли? Или това е сложно за малкия ти мозък

Ако беше нормален човек, просто щеше да извика полицаите, вместо да помага. Но явно е мислел, че нещо ще получи... Иначе не мога да си обясня подобно поведение. Макар че психопатите имат тяхна си "логика".

Не си пускайте децата да се завръщат в България, когато са израстнали в Америка - израстват наивни и през ум не им минава че някой на когото помагаш е толкова паталогичен че да те убие ...от завист и злоба...

ако тоя беше човек на място ... трябваше да каже на убиеца .. искам да си взема една кутия цигари и да слезе долу и да извика полиция през това време.. ама нашия помагач .. пък не е такъв човек.. това инцидентно, веднъж се случило .. или се броят случаите, когато си хванат само?

Признал е, показал е там каквото има. Що не е зад решетките с присъда? Ако мене ме хванат без книжка ще ме приберат и осъдят на следващия ден щот карам Жигули...

щот ?? тази дума на кой език е ??

Гоше, нарочно пиша така, защото едва ли и ти казваш винаги единадесет или петдесет и пет, малко тъй улично го давам... Но, приемам критиката, Градивно!

Адвоката с такива твърдения трябва да бъде съден и той

Още един нацепен батка! Тия са луднали от стероидите, дето ги приемат!

Как така случайно някой го принуждава да разнася човешки останки по нощите из София?

Що ги снимате в гръб тия утайки? Дайте да ги видим.

Това е удобрение и укриване на убийство . Спомнете си каква е била присъдата за ятаците .

Пише се "Одобрение"... Само не ги сравнявай нещата, щото фшистите убиваха ятаците, които криеха партизаните на времето...

Пише се "фашистите"!

Има една новина от днес че началника на следственият комитет на Русия е наредил да се образува наказателно дело за това че възпитателка на детски лагер е обиждала децата. А в България се чака някой да го нарежат на ленти, да го убият и разчленят или да го застрелят. Който иска да живее в правова държава в която престъпленията се предотвратяват, а не се наказват след това да се запише за канала ми в телеграм https://t.me/pprazum

Тоз убития да не е бил 200 кила, че в канала в чували !

Добре сложен, висок и поддържан мъж

Мда ... това е инцидентна проява, веднъж в живота се случва. Или толкова пъти, колкото го хванат. Нали, адвокате?

На въжето и двамата!

трябва да лежи заедно с ужиеца за да се научи Ганьо че не се помага така за убийство безнаказано.. нека е примерен случай и лежи

ако пишеш добре е слаб 2

Помощник-касапин!!!

Колко трябва да си тъп /или безпаметно добър приятел/ ... за да направиш това и без да си виновен да станеш съпричастен с убийство и жестока разфасовка и прикриване на труп?!?

Каква ли му е истинската мотивация тогава?

цяла България се занимава с един нещастник.... но иначе проблемите на народа са решени на 0%

Как е направил опит? Той направо си е участвал, никакви опити не е правил. Трябва да лежи солидарно тоя изрод, без капчица морал и съвест. Какви хора отглеждат такива изчадия , бе? Има и читави млади хора, но те вече са единици и ги възприемат като лузъри ако не пият и не се дрогират

Ах колко е забавен адвокатът му.

Изроди!