Съдът остави окончателно на свобода Любен Попов след смъртта на Иво Пилето при спор на пътя

Мъжът беше пуснат без мярка за неотклонение, а майката на Ивайло Чобанов отказала да бъде конституирана като страна и ищец

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави окончателно на свобода Любен Попов след смъртта на Иво Пилето при спор на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до създателя на тази статия и неговия информатор, да питам колко добре се почувствахте след изписаното? “информатора” що не качат и твоите изпълнения? Не те отразиха медиите и затова сам си ги извика…

айде давайте да вадим и егнтата и тях да публикуваме другия път… понеже сте многознайни да питам колко от вас НЕ са имали ПТП през живота си?? Това е ежедневие, но защото няма какво да пишете давайте да ровим и в гъ@овете на маймуните цигани прости

Глупаци прости, четете статии от такива като вас и после съдите непознати хора, ще дойде и ваш ред

Ето това е агресията, цял живот си търсиш проблема, собствената ти майка не те поглежда и на края кво? Младо момче страда заради някъде наркоман….

Тука си коментираме............глупости. Явно никой не тъжи за убития и с това минало е нормално. Изглежда странно по описанието за голям мъж да е с 2.38 промила след бутилка вино. Та това са пълни глупости. Предполагам и останалото.

защо няма снимка на наркоманското Пиле , сигурно е приятел на Винету , гнусни мутри

Ето го убиеца на Иво Пилето! Любо Попов размаза нисан за 200 бона на лобното място на Милен Цветков, крие ПТП след райски газ

Абсолютно вярно! Този индивид Любен Попов управляваше нисана без книжка на 17 години, гонеха го от училищата за хулигански прояви,побойща, скандали с учители, ходене с бокс в училище, и винаги се толерираше от родители му. Резултата е налице стигна се до убиство. Разбира се сега приятелите адвокатите на Валери Попов - Илиян василев и Камен Михалков с всички средства и сили ще докажат, че момчето им е невинно, убития е престъпник и е виновен. До кога ли?

Мен даже ме баннаха за има няма нищо....

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е КУРОСМУК, ЗАЩО МИ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ БОКЛУК ШИБАН НЕДОЕБАН

Аделина

И най - важният въпрос е: как така случаят е на 26. януари, човека умира 20 дни по - късно в болницата и при аутопсията на 18. февруари установяват ялкохол от 2.60 промила, които " бил изпил " в момента на спречкването - преди повече от 20 дни

Да си чувал за кръвни проби, които са му били направени в началото? Или ти искаш след 20 дни да духа на дрегера ли?

Преди време бащата на Любо Попов – Валери, бе заплетен в аферите на щангиста-наркотрафикант Гълъбин Боевски. Чу се, че има следствие за данъчни афери против съучастник на Боевски в разрушения от ГДБОП сексбардак в столичен хотел - точно Валери. Преди време се чакаха обвинявания против предприемача Валери Попов за недекларирани големи суми с неразбираем генезис и съзнателно отбягване заплащането на налози, изясняват осведомени, само че те били скалъпени посредством връзки и финаси.

Така ще стане, като не можаха от МВР да намерят свидетели на убийството.

Когато спирате пияни и дрогирани не им отнемайте колата, а постъпвайте към водачите като тоя бабаит.Ще бъде много справедливо и отговорно.

Абе, личи се че коменитиращите тука се притенсяват повече някой да ги курдиса, докато пияни се правят на мъже, отколкото, че някой пиян може да ги нападне тях...

Без значение кой и какъв е умрелия. Не може така лесно да се оневинява причинителя на смърт. От записа се вижда, че преди да падне, като круша на земята, главата на човека извън колата рязко и неестествено се отмята назад, точно като от удар, след което пада без никакво занасяне, и без никаква защитна реакция. Кракът на удрящия се прибира и той за стотни от секундата вече е извън колата - това говори за добре натрениран човек с бойни умения. Няма шанс просто да го е блъснал с крак - явно се вижда, че удара е много рязък и силен. Може да има обстоятелства, които да смекчават вината, но не е нормално да се изкарва, че едва ли не оня сам си е паднал и си е ударил главата. Иначе евала за отличната ПР акция - всички коментари, статии, репортажи и т.н. започват и свършват с личността на умрелия, през една две думи се натъртва, колко бил пиян и дрогиран, и с половин уста се говори за извършителя. Няма никаква информация за него - едно име и толкова. Нито с какво се занимава, от къде е това возило, как си позволява да спира така и т.н. НИЩО!

Ако аз тренирам, и една торба сланина ме нападне, как трябва да се защитавам? Майка ми е с пари в колата и аз викам "Какво са парите, пред свещецния живот на тази торба с лайна?"... Ти верно ли?

Обаче какъв шофьор и "приятел" е имал Пилето... за милиони :) А иначе момчето от пикапа изобщо не е цвете за мирисане. Преди две години участва в гонка на същия булевард с Нисан ГТ-Р и Макларън. Предизвиква катастрофа с трети автомобил. Свидетели разказват, че се е държал нагло и агресивно. Преди време бил залавян и с наркотици в чужбина. Баща му държи модните бутици и магазини на марките Скандал и Филип Плейн. Преди време и бардак В Шератон, заедно с Гълъбин Боевски.

Ако убиеш някой, който е пиян и дрогиран –не подлежиш на мярка за неотклонение.А навярно и на присъда.Да живее ЛИБЕРАСТИЯТА.

Самоотбрана

В медицинската документация към момента на аутопсията на Чобанов кръвният тест за алкохол е показал 2,38 промила, отбелязва съдът. Пробите за дрога разкриват и много наркотици - амфетамин, бензодиазепин, кокаин, метадон, кодеин, хероин и морфин. Как така в момента на аутопсията бил с 2,38 проимла? Бил е в кома от 26.01.,умира на 18.02.А бе тия или са аутопсирали приживе или вие гадни мисирки пишете пълни глупостил или и този ще бъде изпран препран избелен и този не е стока ,хващан с наркотици ,ама тате киха здраво.Затвор за него

докато е бил в кома е вземал наркотици...

Браво,поредния био отпадъци си е получил заслуженото.... щом дори и майка му се е отрека няма какво да се каже!

А другият в пикапа кога? Щото чета, че и той боклук. Бе то в тази държава май само боклуци.

Каквото търсил - намерил,... казват хората!

Така както е описано няма никаква вина младежа. Само че по Нова го представиха като убийство. Не знам кое е правилно но не може да имат карт бланш журналистите така да обвиняват хората.

Защото е убийство , не умишлено, но убийство. Значи ако си пиян или дрогиран си 100% виновен. Защо не кажем нещо за този хулиган с джипа на баща му, родителите му, фипмите и възпитанието на Любен Попов. Отношението му с гражданите и паведението му на обществените местта... БОГАТИТЕ СЕ ВИНАГИ ПРАВИ, ...

Спирането в насрещното движение и върху пешеходната пътека никой ли не видя? Просто една утрепка с пари убива друга утрепка без пари и нещата се покриват до петък изцяло, но след телевизията трябва още да се замажат...

Починал 26 дена по-късно и в момента на аутопсията бил с над 2 промила алкохол ? Как стават тия неща ? Накой му е наливал докато е бил в кома? Или просто поредната написана глупост.

Любен Попов - президент. Или поне орден Стара планина.

Точно това видях и на видеото - едно видимо агресивно лице се опита се да измъкне човек от колата, онзи го блъсна и тоя си шибна простата глава в асфалта.

Любен Попов е санкциониран по някакъв начин от КАТ, защото като абстрахираме от спречкването, той е спрял по абсолютно безобразен начин - в насрещното движение, на пешеходна пътера и на самото кръстовище. Може би по-голямо нарушение щеше да бъде да паркира по средата на уцата върху трамвани релси и да напусни колата. Не си го измислям, Лично видях такова геройство на "Алабин" преди завоя за "Грах Игнатиев". Беше сигурно преди повече от 15 години, а може и повече, нямахме телефони, за да го снимаме.

"Мятам ези-тура! Ако се падне ези, ще се разправям с него". Пилето мята монетата в колата. Пада се ези." ИМА ГОСПОД, защото няма правосъдие!!!

Съдбата си знае работа. Злите хора няма нужда да ги бориш, те се самозакопават.

българята измряха

Сами започнаха да се чистят бокл.ците. Като няма държава ще виждаме още такива трупове. Дано само някой невинен човек да не пострада заради подобни индивиди.Грам не ми е жал за пиле ли е, кокошка ли е. Всички на Орландовци.