Коментари - Съдът остави без уважение молбата на Иванчева за по-лека мярка от домашен арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййййй тия комунистически агенти от ДС в ГЕРБ какво активно мероприятие й спретнаха на Иванчева!

....не могат да забравят милиционерските си практики!

==Делото на Иванчева беше скалъпено...това го каза и самия Марковски.

На тия години да забременява е абсурд вече. Като й гледам ЕГН-то, би трябвало да е в менопауза.

Че какво и е на ЕГН-то????? Перфектна си е за забременяване. Само да си разтвори крачетата и да и го вкарам..... Ще я помпам докато забременее, което ще стане категорично. Няма смисъл да плаща за някакви тъпи инвитро процедури. Пък и аз с такъв кеф ще я пълня.... Навсякъде!

Искала да посещава медицински процедури за лекуване на акне!

Иванчрва има 8 годишна присъда на втора инстанция, от която вече половината е излежала под арест. Марешки също има присъда от 4 години на втора инстанция. При това положение, защо единия се разхожда на свобода и му позволяват да гласува в парламента, a жената не може да отиде и до магазина?

каква е по-леката мярка от домашен арест? Подписка? За доказан подкуп, открит на публично място пред десетки свидетели? Хайде не.

Толкова чак ли си глупав?

Минджа

Що мърси въздуха на Софиянци?

само заради нейния случай боко да подава оставка да не се ослушва да всички които се гавриха с тази достойна жена ще дойде възмездието

Айде да потвърждават присъдата и да заминава в града на сините камъни. Деба и боклука мръсе*н

Каскет, ти ли си ? Ами не става така.

Тази Иванчева защо се натиска за инвитро??? Аз с кеф бих я забременил по старомодния начин. Може да е малко на годинки, но с такова удоволствие бих я нанизал и бих я пълнил, докато забременее... супер си в Деси...

Ваклин е пример за корупциони практики.. Дал, взел... Искал да отиде в Прокуратурата, а вляза в КОНПИ, който се намира в сградата на Здравното министерство.

тая ламя я видях преди 2 3 седмици се разхождаше свободно до ЦУМ ...

И избяга ли, че да не те застреля направо на улицата тази опасна престъпничка?

Лъжеш!

Пусни го под леглото - да ти се качи на главата.! Не стига че не е в Сливенския, ама иска и навън да се мотае! Каква наглост!

Нагъл. По-нагалъл. Наглец.... Комунист... Дърта Комунистическа Уруспия... Дърта Грозна Комунистическа Уруспия...

Само бетон-милюционера Гешеф е по-нагъл от нея - иска си апартаментчето от Ваклин.

200 000 лв - пранги на улицата, с години в ареста. 700 000 000 лв - заслужена почивка в незаконната му къща в Ярема (който не се сеща, става дума за най-глупавият масон в историята на България - Владислав Горанов)

Комунистите са всички за панделата доживот.

тази се опита да наклевети госпожа Фандъкова,и Бойко ,че били корумпирани и крадяли!Браво на господин Гешев че я разкри! Аз вече две години сутрин и вечер проверявам колака си за 70 000 евро но никой не ми ги слага!Тази крадла се осмели да говори лъжи против кмета Фандъкова която всички софиянци обичаме,защото направи София прекрасна! Оклевети и Бойко,който откри толкова работни места и ни строи магистрали,а тази крадла го клевети!

Тая защо не е вече във Сливенския?

проститутката ваклин ще отиде там и ти с нея

Защото делото леко зацикли поради нагласените доказателства.

а в панделата кога на метежа ходила с ефективна присъда само в БГ то се прави така

Юридически неграмотен коментар. Присъдата ще бъде ефективна и окончателна, ако бъде потвърдена от Върховния касационен съд! В момента госпожата е все още неосъждана, тъй като няма влязла в сила присъда! Повечко четене трябва... Справка:НПК.

Всичките мутри протестират, начело с идиота радев..

И тая реши да се бори с милюционерско-бетонната мафия. Колко трябва да си тъпа. Че в Младост се строи през куп за грош.

И как се "бори" , като иска огромни подкупи ?

Само дето "подкупът" изчезна...в банковата сметка на Гешеф.

Това Гешефта ли ти го каза? Оня, дето го осъждат всеки месец за незаконни действия? И ти му вярваш, а? Ха ха...

Съдебната система се гаври, с напълно невинна жена! Проверете Ваклин, племенника на Ал. Божков, той е измамника!

А Костинбродския е на свобода, нали? За убийства!!! Дори от Гърция на два пъти го изискахте, за да не го осъдят там. Както изискахте и Брендо от Италия

Много ги е страх от Иванчева, ей! Даже на Черепа жената пуснаха, само тази, която им спря строежите им им се разминаха апартаментчета на "промоция" ще я държат до последно!

Милюционерите са шубета. Смели са само на тумби.

Тиквата прикривал международния мошеник Гал Барак.

От друга страна покривал жена ти .

Гербераст, нали? По простотията се познава.

С огледалото си контактуваш ?

Не, с гербераст, който се познава отдалеч по простотията и изтърканите посредствени лафове.

Първият и единствен голям успех на Гешев. Пък после се оказа, че било заради апартаментче за жена му.

Тая на МОЛ и се ходи или да мета яйца .

Затвор за този миндил!

А за Марешки какво ще кажеш, защо още не е влязъл в затвора.

Абе, Гешев, Алоууу, прокуратурата, и какво стана с далаверите на едни примамливи имоти в София, които бяха прилапани с подправени подписи на Борисов като кмет? Само да напомня, че не друг, а самият Борисов го каза това - че няКОЙ му бил подправил подписа! Отново - Гешев, и ти ли се правиш на улов като Борисов, както стана ядно и за двамата от едни изтекли автентични записи...

Ех, заради Иванчева и КТБ Тиквата се сдоби с Каскет. ... Какво става с обвинението за международно пране на пари на Тиквуня?! А с пачките и кюлчетата?!

Ти още ли си тука!?

Ти явно си от щаба на тая фризьорка, а!??! Кво седиш тука и цъкаш по всеки негативен коментар?

Скрий се, бе капут! Какъв щаб те гони теб, какви 5 лева, бе! Аз нито я знам, нито я познавам тази жена, нито пък тя може да си позволи да ме наеме, тъпанар, по-скоро обратното би било по-реалистично! Аман от кретени! Не става надува да нея, а за принципи, но това са твърде сложни неща за идиот като теб!

Като за начало съда приема и отхвърля доказателства,съдът приема и отхвърля свидетелски показания твърдения на адвокати и защита и прокурори и така нататък. Това е юридическата формулировка. За разлика от сигналите срещу нея, подадените от нея сигнали са без абсолютно никакви доказателства и са от пъпа една баба каза. И са срещу тези които не са желаели да плащат и да изпълнява това което тя нарежда. И пак за сведение на некадърния трол, дето се изявява като експерт под всяка тема. Дори и вашия платен съд няма да успея да я измъкне.

И защо нищо не чуваме от прокуратурата за многото внесени от Иванчева и завестничката й сигнали за корупция и измами с имоти в общината още преди да ги арестуват?!? И дали има нещо общо между ареста им и сигнапите, които вече са подали?

Когато настъпи истинско правосъдие ще има плач, скърцане със зъби ... и танталови мъки.

Как така единият съд постановява, че Иванчева НЕ Е взела, получила подкуп, а другият съд при абсолютно същите представени доказателства (или липсата им) приема ТОЧНО ОБРАТНОТО?!?!! Това прилича ли ни на правосъдие?!? Да оставим настрана, че чухме много лъжи от Гешев по медиите - което НЕ се прави, докато не е започнало делото, но не се представиха и доказателства, ме изобщо е искала подкуп!

хич не прилича на правосъдие С таквоз кривосъдие дето осъден си надува гъзо у тях си ората ки загубят вера у закона Следващия път некоя патка фризьорска кат сложи на трупчета изрядни документи щот иска рушветь- хората прасто ще и избушат фризьорската тиква и ша я направят трудна за рисуване

Си мечтаеш за доброто старо време, дето милиционерите пребиваха хора до смърт и ги хвърляха на прасетата. Дърто комунде ли си ?

- няма да стане. Да започва Иванчева капка по капка, минет по минет да трупа социален капитал.

Стига с тези простотии, бе боклук!

Крадлата ако бе невинна, Мая Манолова и Корнелия щяха да скънат синджиря. Нещо обаче не виждам у тях ентусиазъм по темата. Значи доказателствата са железни

Само забележете тази формулировка като обосновка на съда: “ През юли Десислава Иванчева беше осъдена на 8 години затвор. Магистратите ПРИЕХА?!?!?!?!, че тя е виновна не само за искане на подкуп, каквото беше решението на първата съдебна инстанция, но и за получаване на такъв!” Забелязвате ли на какво основание осъждат човек на 8 години затвор - на ПРИЕМАНЕ, че е виновна, на ПРИЕМАНЕ, че не само била искала, но и дори получила подкуп!!?!! Бил съм се бил напил! Или ... бил съм ПРИЕЛ, че съм се бил напил! Като чуя такива витиевати формулировки, с които някои мастити прокурори и магистрати решават с лека ръка с техните УСЕЩАНИЯ?!?!?! Като ... усещането за корупция при гербери и управлянащи, и Каскета Гешев и шаюката му, но ... С ОБРАТЕН ЗНАК, разбира се, щом става дума за тях самите! С оглед на големия обществен интерес специално към това дело и многобройните лъжи и прочетена дори присъда още от първия ден на тотално компроментирани я и тотално провалил се Гешев сега е задължително съдът и прокуратурата да представят на обществеността всички “необходими и достатъчни” доказателства, на които стъпват за да обявят Иванчева, че: 1) Изобщо е искала, и 2) Че наистина е получила подкуп - кога, къде, как точно... Още понече, че забележете - съдът на първа инстанция НЕ Е ВИДЯЛ такива, а не съобщават прокуратурата да е представила нови!

много нагла бее.. много нагла тази, свинка лъжлива и крадлива. докога ще са с привилегии подобни боклуци!? другите лежат ефективно за много по-малки суми!

Великите и защитници. На тая невинната заради решенията, в момента общината и а съдът за милиони пропуснати ползи и обезщетения. И общината губи делата едно след друго. Та да питам-като за вас е невинна защо не отидете да платите обезщетенията вместо общината? Дали да припомним собствените и думи преди време, още докато беше кмет-спрях строежа докато не се съгласи инвеститура да построи градинка. Такива изказвания от нея имаше доста. Това според вас обаче не е изнудване нали? въпреки че няма абсолютно никакво законово основание за спирането на тия строежи. Защо трябва да вярваме, че от изнудване за градинки и други подобни не е минала на изнудване за пари?

Който не си плаща суспай, попада под ударите на закона. Ако Иванчева беше сварила да се обади навреме на Бойко Борисов ... сега нямаше да е в пандиза.

Да припомним ли на кои беше представител тази? Точно на тия дето подскачат по площада в момента. И точно там се появи на няколко пъти. Когато се опитвате да пришиете някого към някого, поне гледайте фактите.

Дано вирусът го пожали, като бай Дончо.

Таксата на Боко е такава че да отървеш пандиза трябва да прехвърлиш на подставени лица всичкото си имущество.

Според обвинението те са поискали подкуп от 500 000 лева от бизнесмена Александър Ваклин. Срещу тази сума те трябвало да разпишат разрешително за строеж - а сега това разрешително за строеж подписано ли е ?!? В България по един донос неподплатен с нищо си влизаш в затвора щом пречиш на мафията !!!

Дали е имало законово основание да не разпише разрешителното за строеж? първо се поинтересувайте после говорете глупости.

Районен кмен не подписва тези разрешения. Те се подписват само от Столична община

Записите с изнудването. Записите за парите. Парите в багажника, това е достатъчно, за да не излезне от затвора в следващите 20 години.

Тези масони и чифути окаляха Радев, че на Иванчева "басма ще цепят",я?

Колко обезщетение ще и плащаме на Иванчева, предполагам няколко милиона. А в това време Ваклин усилено застроява Младост, така де, нали е ортак с жената на Каскета

ей, ама голема скрънза си мааму да иба ! Специално за тебе ако успееш да заплодиш яловицата - няма да платаш обезщетение

Още ли продължаваш да забременееш анално ?

Фризьорката едничкият и шанс е да намалят присъдата. Шанс има ако е нескопосано разследването. В този случай има записи и няма какво толкова да се обърка. зЗгоряла си е за 15-20 години като стой та гледай.

Има ли запис с гласът на Иванчева? Няма, един бил казал че тя му казала да иска, пък той взел че сложил белязаните пари в багажника

Е, сега вече няма как да се отрече, че сама си е виновна! Като иска олекотяване на мярката, да го ползва за това, за което го е поискала! Да си ходи на лекар щом трябва и толкова! Защо ми се мъкне по протестите, като знае, че ще я видят и ще се разчуе!

Казваш трябва като чоков - с патерици в съдебната зала , и без тях с аверчетата в студетски .