Съдът оправда подсъдим за убийство на пътя заради тенденциозно разследване

Близките на софиянеца, издъхнал след побой пред заведение, ще обжалват присъдата, която не е окончателна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да разбера как съда различава кой тръгва да се бие с някой за да го убие и кой се бие за кеф и по непредпазливост убива противника си.

Според мен обвиняемият е невинен. На онзи като много му е знаела балалайката така става. Който копае гроб други му сам пада в него.

Ти ще си следващият.

Е,поне не са осъдили окончателно невинен човек,а колко такива са не само осъдени,а и екзекутирани в САЩ.В Китай до 2013 поне излъчваха екзекуциите на живо,като преди това осъденият казваше за какво е осъден и че повече няма да прави така(това бе най-интересно - може би в отвъдното),но сметнаха,че превенцията си е свършила работата и престанаха,но не заради амнести,които бяха посочили за 5000 през 2008,а китайците възмутени ги поправиха,че са били 8500 пред същата година.

Намерил си е майстора. По не го е набил както му се е канил. Ха ха ха. На голям тежкар се правил, на голям мъж се правил. Сега на червите да се прави на мъж.

Смешно, а?

Ти си уникален дебил

Сега е момента некой руски трол да каже, че Баце бил осъден за клевета към елена милиончева от БЪЛГАРСКИЯТ СЪД! БУХАХАХАХАХАХА

а на убития от ренгенолога в гръб с незаконен пистолет? а близките на убитият от силвия зорова ? а на близките на двамата млади на тротоара от прокурорският изрод?

аха, този е невинен! ама и идея си нямаме кой би бил убиеца. като убиеца на един бездомник до бетоновия възел на една мутра - Даниел Капсъзов - мутрата я оневиниха, разследващия полицай го набедиха, увилниха и осъдиха ефективно. А за убития бездомник всички забравиха

подсказва ли ви още колко костите на Милен ще чакат и дали ще дочакат възмездие?